Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από hns1602Ότι δεν τσουλάει από μόνο του... δεν το σπρώχνουμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Koula_Mara
σώπα!!!
λαβαμπλ τι νεα εχεις με τον νεαρο? μιλατε τωρα? βρισκοσαστε?
Παναγιώτη μου δυστυχώς όχι...
Όσες προσπάθειες κι αν έκανα έπεσαν στο κενό. Με πείραξε πολύ που είχε τέτοια κατάληξη το θέμα γιατί είδα κάτι ξεχωριστό σε αυτόν και νομίζω ότι θα μπορούσα να τον ερωτευτώ. Όμως σαν χαρακτήρας είναι αρκετά νευρικός (το έλεγε και ο ίδιος) και ίσως δύσκολος άνθρωπος οπότε ίσως είναι και καλύτερα για μένα τελικά...
Παρόλαυτά το μυαλό μου είναι ακόμη στο ότι τον έχασα απο λάθος δικό μου και στο πόσο άδικος ήταν μαζί μου. Ήλπιζα σε μια ευκαιρία για να του αποδείξω πόσο λάθος έκανε, όμως ο συγκεκριμένος αμα στραβώσει δεν ξεστραβώνει με τίποτα... Έτσι σταμάτησα τις προσπάθειες. Έπαιξα κι έχασα...
Απο τι στραβωσε?τι το τόσο τραγικό έκανες που τον ενόχλησε σε βαθμό να εξαφανιστεί?
Όταν κάποιος μας θέλει πραγματικά δε το παίζει ιστορία και μαγκιά,ούτε κολλάει σε μικροπράγματα.
Εκδηλώνει τα συναισθήματα του κι αυτό του βγαίνει αυθόρμητα.
Κι αν προκύψει θέμα,το συζητά.
Έτσι ξέρω εγώ
Άρα μαλλον δε σε ηθελε αρκετά.
που συμφωνω μαζι σου... ειδες τι καλος που ειμαι οταν δεν γραφεις απλα ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από maraki_lar_1980Απο τι στραβωσε?τι το τόσο τραγικό έκανες που τον ενόχλησε σε βαθμό να εξαφανιστεί?
Όταν κάποιος μας θέλει πραγματικά δε το παίζει ιστορία και μαγκιά,ούτε κολλάει σε μικροπράγματα.
Εκδηλώνει τα συναισθήματα του κι αυτό του βγαίνει αυθόρμητα.
Κι αν προκύψει θέμα,το συζητά.
Έτσι ξέρω εγώ
Άρα μαλλον δε σε ηθελε αρκετά.
Καλα !! Αφτη η Koula Mara που χαθηκε τοσο καιρο απο το Φορουμ.
Κάρφωμα κανονικά ! Μπερδεύτηκες !
Ορθογραφικό περίγραμμα τατουάζ !
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από MiltosRNLI1930Καλα !! Αφτη η Koula Mara που χαθηκε τοσο καιρο απο το Φορουμ.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media