ας τους χαρακτιριζει ποσως με ενδιαφερει αγαπητε
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από EnikosΤο ιδιο νομισμα, χαρακτηριζει και τους ομοιδεατες...
Α! Ετσι για να λεμε!
Πασο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από ZHLIASOYας τους χαρακτιριζει ποσως με ενδιαφερει αγαπητε
Ναι...και μονον τοτε θιγομαστε!
Παραξενο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από alisida
Ο Ενικος προφανως εννοει οτι τρωμε τοσων ειδων κερατα στη ζωη που τα σεχουαλικα κερατα ειναι τα λιγοτερα !! Χαχαχα!!!
Καλά και αυτός δεν αναγνώρισε το κινητό του γιου σου (του).
Α...όλα κι όλα...εγώ θα του (λάθος...θα της...) είχα δείξει την πόρτα χωρίς δεύτερη σκέψη επειδή ακριβώς θα είχε κάνει δεύτερες σκέψεις
Παράθεση:
#39 καποιος :όταν το κινητό Νο 2 κτύπησε μια μέρα που πήρα το αυτοκίνητο της να πάω σε μια δουλειά. Επιστρέφοντας το πήρα μαζί μουη περιπτωση σου θυμιζει μια δικη μου παρομοια αλλα λιγο αστεια : το κινητο του γιου μου ειχε πεσει στο αυτοκινητο μου χωρις να το καταλαβει εκεινος ουτε εγω το ειδα ηταν σε περιεργο σημειο δε φαινοταν...νομιζε οτι το ειχε χασει ...Μια μερα που ο πρωην ειχε παρει το αυτοκ μου,το βρηκε και κλειστο οπως ηταν δεν μπορουσε να δει κατι ... Αυτο που με εκανε εξω φρενων ηταν οτι αντι να με ρωτησει τι ειναι αυτο κ σε ποιον ανηκει,κρατησε το κινητο και εψαχνε να βρει ρωτωντας με πλαγιως,το πιν για να το ανοιξει και να ψαξει !!! Μετανοιωσα που οταν αποκαλυφτηκε οτι ηταν του γιου ( ειχε μηνυματα μεσα προς αυτον) ...αντι να τον φτυσω και να φυγω ,το προσπερασα. ...Και για να μην ψαχνετε για δευτερα κινητα ,να ξερετε οτι τα παντα μπορουν να συμβουν και με ενα μονο κινητο !! Χαχαχα!!!
Σχόλιο # 43 από alisida
Σόρρυ...αλλά το φταίξιμο είναι όλο δικό σου . Έπρεπε να του δείξεις πόρτα και εξώπορτα...να μη σου πω να του τις φέρεις και στο κεφάλι
Παράθεση:
#46 kapoiosΤο κινητο ηταν του δικου μου γιου ,το ειχε παρει ο πατερας του ουτε εγω δεν το αναγνωριζα ,οταν μου το εφερε μπροστα ( η σχεση μου ηταν ο κυριος),ψαχνομουν να δω σε ποιον ανηκει ,το ειχε κρατησει μια ολοκληρη εβδομαδα ο αθλιος !! Χαχαχα!!
Σχόλιο # 47 από alisida
Με αφορμή τα σχόλια του Ενικού περί ποικίλων κερατωμάτων...
Σημειώστε πως αν είναι να χαλιόμαστε με κάθε κέρατο που μας φυτρώνουν στο κεφάλι μας... θα έπρεπε να γίνουμε καταθλιπτικοί...
Ίσως, να αντιδρούμε στο ερωτικό κέρατο... επειδή θίγεται ο εγωισμός μας... κακά τα ψέμματα... είναι ένα είδος απόρριψης...
Τώρα, το γιατί δεν αντιδρούμε γενικώς αντί να κατεβάζουμε το κεφάλι, είναι ένα καλό ερώτημα... όχι αναπάντητο όμως...
κανείς δεν ξέρει...
Παλιά πάντως με έναν πρώην μου, πάνω στην κουβέντα του αποχωρισμού, μου είπε πως μια φορά το είχε κάνει, στην αρχή της σχέσης, όσο ακόμη δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθεί κι δεν ήταν ακόμη...<<σχέση>>..., πώς έιωσα; Ήταν ήδη τελειώμένο. Δεν έδωσα σημασία, διότι σε τέτοιες φάσεις τα λόγια είναι περιττά.
Μετά μόνη μου αναρωτήθηκα << καλά, πώς το έκανε; Δεν ένιωσε τύψεις; >> αλλά χωρίς αισθήματα, τι να κάνεις;
Game Over
Δεν ειχες αρχισει ακομα να παιζεις και με τα εκρηκτικα...
Το περασες ετσι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Paralia48κανείς δεν ξέρει...
Παλιά πάντως με έναν πρώην μου, πάνω στην κουβέντα του αποχωρισμού, μου είπε πως μια φορά το είχε κάνει, στην αρχή της σχέσης, όσο ακόμη δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθεί κι δεν ήταν ακόμη...<<σχέση>>..., πώς έιωσα; Ήταν ήδη τελειώμένο. Δεν έδωσα σημασία, διότι σε τέτοιες φάσεις τα λόγια είναι περιττά.
Μετά μόνη μου αναρωτήθηκα << καλά, πώς το έκανε; Δεν ένιωσε τύψεις; >> αλλά χωρίς αισθήματα, τι να κάνεις;
Game Over
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Paralia48κανείς δεν ξέρει...
Game Over
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από EnikosΔεν ειχες αρχισει ακομα να παιζεις και με τα εκρηκτικα...
Το περασες ετσι.
![]()
α, ρε Κούλη, ποτέ σου να μην πεθάνεις!
Χθες διάβαζα το θέμα μου με τα σκάφη και τις τορπίλες και γέλαγα.
Θυμήθηκα και το φίλο μας το Μίλτο, που λείπει από τον Οκτώβρη, με τις ψαρόβαρκές του.
Κούλη, να δεις αυτός γυρίζει την υδρόγειο τώρα. Έφυγε και δε με πήρε. Νύχτα έφυγε κρυφά, μη χωθώ σε κανένα αμπάρι. Νομίζω κατά βάθος ήξερε ότι είμαι ικανή να το κάνω και φοβόταν λίγο
Ετσι που το λες σχεση ισον θα θανατος...κανεις σχεση και γινεσαι ζόμπι??? ενοχοποιείται και το φλερτ? δε μας τα λες καλα
Για το θεμα τώρα συμφωνω με τον σαμ. Ειχα σχεσεις που τελειωσαν πρωτα απι τον αλλο. Ποτε δεν ασχοληθηκα με το αν υπηρξε και τριτο προσωπο...προφανως και καποιες φορες υπηρξε και καποιες αλλες δεν υπηρξε! Δεν ειναι το τριτο προσωπο το προβλημα!!!
Τωρα αν το κερατο ειναι καθαρα θεμα εγωισμου, τι να πω? γενικα εγωίστρια ειμαι αλλα τα περι κερατου δεν τα αντιλαμβανομαΙ, δεν με αφορουν
Βεβαια να διευκρινησω οτι ουτε τα περι εμπιστοσύνης με αφορουν εμπιστοσυνη εχω μονο στον εαυτο μου και αυτη δεν ειναι μεγαλη και δεν ισχυει και παντα
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από kap0i0sΤι αποδεχόμαστε τελικά ως κέρατο; Την κατάληξη του άλλου προσώπου στο κρεβάτι με ένα τρίτο πρόσωπο ή την όλη διαδικασία που ξεκινάει από το φλερτ και που μπορεί να παραμείνει σε επίπεδο φλερτ; Θεωρώ πως ακόμα και το φλερτ, είναι μια μορφή εξαπάτησης του ανθρώπου με τον οποίο μοιράζεσαι την ζωή σου. Κάτι δικαιολογίες περί της αθωότητας του φλερτ, τις βρίσκω άτοπες.
Κάποτε άκουσα πως είναι ωραίο να σε φλερτάρουν και πως δεν είναι κακό αυτό το παιχνίδι από τη στιγμή που μένει σε επίπεδο ενός παιχνιδιού που οδηγεί στην αυτοεπιβεβαίωση. Για μένα από τη στιγμή που το ένα μέρος μπαίνει στη διαδικασία να απολαύσει ένα τέτοιο παιχνίδι, έχει μπει στη διαδικασία να εξαπατήσει. Όταν είσαι σε σχέση, δεν υπάρχουν αθώα παιχνίδια με άλλα πρόσωπα.
Όταν μια σχέση έχει τελειώσει μέσα σου, το πλέον έντιμο είναι να την τελειώσεις ολοκληρωτικά και να το κάνεις στα ίσια και ντόμπρα. Όταν δεν το κάνεις και ξεκινάς μια παράλληλη ζωή που υποτίθεται ότι σου καλύπτει κενά της παρούσας σχέσης, η υπόθεση βρωμάει συμφέρον και το συμφέρον δεν είναι απαραίτητα οικονομικό. Μπορεί να έχει σαν κίνητρο την κοινωνία, μπορεί την συνήθεια κλπ κλπ.
Διαβάζοντας τις δυο εμπειριες σου σκεφτηκα: μηπως οι σχεσεις αυτες ηταν πολυ επιφανειακές; Μηπως ετσι επιφανειακές ειναι οι σχεσεις των ανθρωπων που αισθανονται θυμο/απογοητευση/ δεν ξερω τι με το "κερατο"
Προσωπικα βιώνω τις σχεσεις μου πολυ εντονα, εγω, ο αλλος δεν ξερω πως το βιωνει αλλα νοιωθω οτι και αυτος κατι βαθυ βιωνει...οποτε μπαινω ευκολα και στη θεση του και καταλαβαινω τι, γιατι και ποτε το κανει
Αν κτυπούσε πχ το δευτερο κινητο, θα του εκανα μια συζητηση αμεσα, αν χωρισαμε η οχι εξαρταται απο τη μεταξυ μας σχεση
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από kap0i0sΠοιότητα στο κέρατο; Χμμ... Δεν νομίζω πως μπορώ να διαχωρίσω το κέρατο σε Α+ και Β-...γιατί όπως και να το κάνεις η επίγευση που αφήνει είναι πάντα πικρή
Στο πρώτο κέρατο που φύτρωσε στο κεφάλι μου, το ήξεραν όλοι εκτός από μένα. Το χειρότερο όλων ήταν πως το κατάλαβα στο τραπέζι μιας βάφτισης όταν εμφανίστηκε ο κερατοθέτης και κάθισε απέναντι της. Όλοι κοίταξαν εμένα με εκείνο το ύφος που φώναζε είσαι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης και απλά δεν το ξέρεις. Ήταν συνάδελφος της και είμαι τυχερός γιατί ένα μήνα μετά τους έπιασα τυχαία να φιλιούνται παθιασμένοι στο πάρκινγκ της δουλειάς της. Είχα πάει να την πάρω και είχα φτάσει μερικά λεπτά νωρίτερα από το συνηθισμένο. Πάτησα την κόρνα, με είδαν και έφυγα. Δεν τόλμησε να έρθει ούτε στο σπίτι να πάρει κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Αργότερα έμαθα πως ο εν λόγω κερατοθέτης δεν ήταν ο πρώτος αλλά σίγουρα ήταν ο καλύτερος της καθώς είχαν και σοβαρή σχέση στο παρελθόν που είχε διαλυθεί...λόγω αλληλοκερατώματος.
23 χρόνια μετά κάποια άλλη αποφάσισε να μου συμπληρώσει το σετάκι στα κέρατα. Εδώ το κατάλαβα όταν άκουσα να κτυπάει η δόνηση σε κινητό μέσα στην τσάντα της ενώ το κανονικό της ήταν πάνω στο τραπέζι. Είδα τον πανικό της, προσπάθησε να μου ρίξει στάχτη στα μάτια, έκανα τον βλάκα ακόμα κι όταν πήρε έντρομη την τσάντα της και εξαφανίστηκε σε άλλο δωμάτιο. Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να ακολουθήσω. Στην τρομάρα της ακούστηκε. Ακολούθησαν πολλά ακόμη ενοχοποιητικά σημάδια και κάποια στιγμή την ρώτησα στα ίσια. Ακολούθησε παράσταση που θα της έδινε όσκαρ ερμηνείας. Με αυτήν συζούσαμε και αποφάσισε να μου εξομολογηθεί τα πάντα όταν το κινητό Νο 2 κτύπησε μια μέρα που πήρα το αυτοκίνητο της να πάω σε μια δουλειά. Επιστρέφοντας το πήρα μαζί μου και της το έδωσα στα χέρια. Εκεί τα παραδέχτηκε όλα, μου είπε και με ποιον ήταν, ευτυχώς δεν ήταν γνωστός μου, ακολούθησαν κλάματα κλπ κλπ αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την άμεση μετακόμιση και το οριστικό κλείσιμο της πόρτας.
Μερικούς μήνες μετά που η σχέση της με τον εραστή της έλαβε τέλος, δοκίμασε ανεπιτυχώς να επιστρέψει. Φυσικά και θύμωσα αλλά με μένα που δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα (στην πρώτη περίπτωση ήμουν πολύ χάπατο) και που στην δεύτερη περίπτωση που έχασα χρόνο και δεν της έδειξα επιτόπου την πόρτα και κάθισα να γίνω μάρτυρας μιας οσκαρικής ερμηνείας. Οι ίδιες δεν είδαν ποτέ αυτόν τον θυμό. Θύμωσα με μένα, θύμωσα όσο χρειαζόταν και προχώρησα παρακάτω στη ζωή μου.
Μερικοί όμως είναι Λυγουριό θέλουν να τρώνε ποικιλιες
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από cagmenosoκ ρε μορτισα...σεβαστα ολα αυτα που ...λες...
με το συμπαθειο...αλλα εχω μια μικρη...απορια...
ολοι σκαρτοι σου τυχαν...εσενα?...
εσυ δεν τους διαλελεξες ολους αυτους?...
ουδεμια ευθυνη φερεις?...
αν υποθεσουμε οτι ειναι οντως οπως τα λες?
δεν ειμαστε υπευθυνοι εμεις για τις επιλογες μας?
ειναι μηπως αυτοι που επιλεγουμε?
εξαλλου λενε οτι σε μια σχεση-γαμο...
ποτε δεν φταιει μονο ο ενας...
το ποσοστο ευθυνης διαφερει...
τωρα το να θελεις να βγαλεις το ματι καποιου..
που περασες μαζι του και ομορφες στιγμες..
νομιζω πως αδικεις το εαυτο σου...
η ζωη μας ξερεις οτι ειναι το παρελθον μας...
αν δεν αγαπαμε το παρελθον μας...
δεν αγαπαμε τον...εαυτο μας...
η μεγαλοψυχια ...ειναι γεναιοδωρια...
και πρεπει ναμασται γεναιοδωροι...
για να εχουμε απαιτησεις απο τους αλλους...
ισως εγινα αντιπαθης...
αλλα απλως αποψη...εξεφρασα...
παντως μεκανες να γραψω...σεντονι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από MarciallΜερικοί όμως είναι Λυγουριό θέλουν να τρώνε ποικιλιες
Οι ποικιλίες έχουν πολλά ξύγκια και προκαλούν καούρες! Ας πρόσεχαν...
Επρεπε να υπαρχει και η περιπτωση να μην εχεις φαει κερατο ή τουλαχιστον να μη το ξερεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Andreas66Επρεπε να υπαρχει και η περιπτωση να μην εχεις φαει κερατο ή τουλαχιστον να μη το ξερεις
Μάλλον ο θεματοθέτης θεωρεί πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!
Δεν ξερω για σας αλλα εγω δεν εχω φαει κερατο...συνηθως εφευγα νωριτερα, πριν φαω
Λειπει καιρο ο Μιλτος...
Να ειναι καλα ο ανθρωπος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Paralia48
α, ρε Κούλη, ποτέ σου να μην πεθάνεις!
Χθες διάβαζα το θέμα μου με τα σκάφη και τις τορπίλες και γέλαγα.
Θυμήθηκα και το φίλο μας το Μίλτο, που λείπει από τον Οκτώβρη, με τις ψαρόβαρκές του.
Κούλη, να δεις αυτός γυρίζει την υδρόγειο τώρα. Έφυγε και δε με πήρε. Νύχτα έφυγε κρυφά, μη χωθώ σε κανένα αμπάρι. Νομίζω κατά βάθος ήξερε ότι είμαι ικανή να το κάνω και φοβόταν λίγο
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media