Μια απιστευτη ιδιοφυια της κοσμολογιας εσβησε σημερα, ο Στηβεν Χοκινγκ, ανταξιος του Αρχιμηδη, Νευτωνα, Αινσταιν. Δε θελω να σταθω στο εργο του, αλλα στην αποφασιστικοτητα που επεδειξε παρ ολη την ασθενεια του, ωστε να φτασει τοσο ψηλα, γεγονος που αποδεικνυει με τον πιο ευγλωττο τροπο τη σημασια της θελησης κ των κινητρων του ανθρωπου. Ας ειναι παραδειγμα για ολους μας.
Τωρα αυτο το εχουν αντιγραψει απο σενα,ολα τα μεσα
που το εχουν ανεβασει σημερα?
Η εσυ το αντεγραψες,και δεν αναφερεις την πηγη?
Παντως φβ μαλλον δεν ειχε...
Παράθεση:
Zωη σε μας!
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90Μια απιστευτη ιδιοφυια της κοσμολογιας εσβησε σημερα, ο Στηβεν Χοκινγκ, ανταξιος του Αρχιμηδη, Νευτωνα, Αινσταιν. Δε θελω να σταθω στο εργο του, αλλα στην αποφασιστικοτητα που επεδειξε παρ ολη την ασθενεια του, ωστε να φτασει τοσο ψηλα, γεγονος που αποδεικνυει με τον πιο ευγλωττο τροπο τη σημασια της θελησης κ των κινητρων του ανθρωπου. Ας ειναι παραδειγμα για ολους μας.
εγω παλι γιατι δεν εντυπωσιαζομαι απ αυτα;
υπαρχουν απειροι αγωνιστες της ζωης αναπηροι που δινουν καθημερινα τον αγωνα τους ,,,
γι αυτα τα παιδακια που τους αφαιρουν τα οργανα τα ραβουν και μετα τα βρισκουν πεταμενα νεκρα στα σκουπιδια μιλαει κανεις ,,,
εμενα αυτα μ εντυπωσιαζουν ,,ολα τα αλλα τα θεωρω αεροπλανακια που περνανε ξυστα πανω απο το κεφαλι μου ,, ,,
Παράθεση:
Zωη σε μας!
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90Μια απιστευτη ιδιοφυια της κοσμολογιας εσβησε σημερα, ο Στηβεν Χοκινγκ, ανταξιος του Αρχιμηδη, Νευτωνα, Αινσταιν. Δε θελω να σταθω στο εργο του, αλλα στην αποφασιστικοτητα που επεδειξε παρ ολη την ασθενεια του, ωστε να φτασει τοσο ψηλα, γεγονος που αποδεικνυει με τον πιο ευγλωττο τροπο τη σημασια της θελησης κ των κινητρων του ανθρωπου. Ας ειναι παραδειγμα για ολους μας.
Ο άνθρωπος που μας έδειξε πως, mind IS over matter.. (το μυαλό - η σκέψη, υπερβαίνει την ύλη, το σώμα).
και σας ρωτω...Παράθεση:
Zωη σε μας!
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90
Ο άνθρωπος έμεινε στην ιστορία.
Αλλά για κάποιο δικό μου "μυστήριο" λόγο δεν μου αρέσουν πια πολύ οι επικήδειοι. Ίσως γιατί σ' αυτήν την εποχή της υπερπληροφόρησης που διανύουμε έχουν γίνει τόσο - μα τόσο πολύ συχνοί...
Πού χάθηκες One_sec_timeghost?
Να γράφεις συχνότερα!
δεν θα ήταν και πολύ σπουδαίο αυτό το σύμπαν,
αν δεν ήταν το σπίτι των ανθρώπων που αγαπάς
Στηβεν Χοκινγκ
απο η μου (και κάμποσων αλλων δηλαδη δεν διεκδικω μοναδικότητα ) οτι σκοπος ζωης γιόκ
Ωστόσο και εμενα εχουν πεσει στα χερια μου βιβλια που άλλαξαν τον τροπο που βλεπω τη ζωη οχι τοσο λογω περιεχομένου αλλα επειδη εννοιωσα οτι συναντησα ενα συντροφο/φιλο
εσυ τι διαβασες ? αμα θες λες, εκτος και αν εννοεις κατι προσωπικο
Παράθεση:
Συντροφισα κανεις δε ζει τζαμπα,ολοι κατι προσφερουμε ,ο,τι εχουμε μεσα μας και ο,τι ακομα μεταφερουμε ως πληροφορια στους αλλους ,ειναι μια προσφορα ...Δεν το κρυβω οτι τις τελςυταιες εβδομαδες εχω διαβασει λογια που με αγγιξαν και αλλαξαν τη ζωη μου ..
Σχόλιο # 9 από alisida
Σιγα μη σκασει το χάος για την "πάρτή" μας
Τα R.I.P. δεν ταιριαζουν στον Χωκινς, αμα σκεφτεις και τι σημαινουν
Παράθεση:
.η υποψια.. .οτι το χάος καμμια φορά όχι μόνο σε κοιταει όταν το κοιτας αλλά επιτιθεται κιολας αν προσπαθεις να το αποκωδικοποιησεις.. R.I.P
Σχόλιο # 10 από one_sec_timeghost
Παράθεση:
γι αυτα τα παιδακια που τους αφαιρουν τα οργανα τα ραβουν και μετα τα βρισκουν πεταμενα νεκρα στα σκουπιδια μιλαει κανεις ,,, εμενα αυτα μ εντυπωσιαζουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από __mikeman
Για το Αφρίν λέει
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media