Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Too complicated!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

music_soul

# 1 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Too complicated!

Καλημερα σε ολους!

Το θεμα που με απασχολει ειναι συναισθηματικης φυσεως και θα ηθελα τη βοηθεια σας! Περυσι το καλοκαιρι βγηκα απο μια πολυχρονη σχεση με διαφορα ηλικιας και αρκετη ζηλεια,  καταπιεση και πιεση για δεσμευση. Πανω που ειχα απογοητευτει απο τις σχεσεις, ηρθε στη ζωη μου ενας ανθρωπος. Πολυ γλυκος, συνομιληκος του ανοιχτηκα αρκετα γρηγορα για τα θεματα μου τα οποια τα σεβαστηκε ολα οπως και εμενα την ιδια.Ενω ολα ηταν καλα, εγω ζηλευα γιατι κατα καιρους μου ελεγε οτι θα βγει με "φιλες" κατι που εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι οσο καιρο ειχα σχεση δεν εβγαινα με αντρες φιλους. Επι σης δηλωνε πληγωμενος απο τις γυναικες και οτι ηθελε να περναμε καλα χωρις ταμπελες και αν ειναι να εξελιχθει σε κατι τοτε θα εξελιχθει. Γενικα μπορω να πω οτι ειχε φερθει αρκετα καλα σε μενα αν και ζηλευε, αλλα σε καμια περιπτωση δε μου φεροταν σαν friend with benefits. Ηξερε τι ατομο ειμαι και πολλες φορες ακουγαμε μουσικη και μιλουσαμε μεχρι το ξημερωμα. Σε καποια φαση ηρθαμε σε ρηξη γιατι κ γω δεν ηξερα τι γινεται, ειπαμε κουβεντες και απομακρυνθηκαμε. Ωστοσο επειδη τυχαινει να βρισκομαστε στους ιδιους χωρους, αυτο ξαναφουντωσε.Ενω ημασταν καλα, ξαφνικα αρχισε να εμφανιζει ασταθη συμπεριφορα. Σημερα σε αγαπω, αυριο εξαφανιζομαι, μεθαυριο σου πηρα δωρο μετα παλι χανομαι παραλληλα με ψεματακια που ανακαλυπτα. Εκανα πολλη υπομονη μεχρι που μια μερα μια φιλη μου και μου ειπε οτι ο ταδε, οταν λειπω, φλερταρει αρκετα με κοινες γνωστες μας. Αυτο ηταν το αποκορυφωμα για εμενα, το πηρα σαν ελλειψη σεβασμου και φυσικα τσακωθηκαμε και ενα μηνα τωρα ειμαστε σαν 2 ξενοι. Αυτος φυσικα θεωρησε οτι η φιλη μου ειναι υπερβολικη κτλ.Θα προσθεσω οτι στο ινσταγκραμ δε με δεχοταν, γιατι δεν το θεωρουσε σημαντικο. Τελικα απο μια φιλη ειδα το προφιλ του και ανακαλυψα οτι πριν ενα χρονο κοιμοταν στο σπιτι μιας κοινης γνωστης 15 χρονια μεγαλυτερης η οποια τον περιτριγυριζε οταν βγαιναμε, εγω το ειχα υποψιαστει αλλα δεν ειχα ρωτησει ποτε. Οχι οτι θα μου ελεγε κιολας.Ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι παιδι χωρισμενων γονιων, χωρις σπουδες καιε 4ωρη δουλεια. Δεν το λεω για να υποτιμησω κανεναν, απλα ντρεποταν για τον εαυτο του και τον ενοιαζε πολυ η εικονα του. Προσφατα ξεκινησε να με χαιρεταει και να μου μιλαει αλλα δεν ξερω πως να το χειριστω και αν αξιζει τελικα, γιατι του ειχα πως ενιωθα και δεν το εκτιμησε καθολου. 

archagellos

# 2 στις 20/3/2018
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
'Aρεσαν+: 0%

Αγαπητη ,

Ωραιος ο τυπος ...σου ειπες ολα αυτα που θα ηθελες να ακουσεις ...εφαγες την ντριπλα ...και μετα προσπαθεις να καταλαβεις τι εχει γινει .
Να σου κανω αναλυση του προφιλ του "παιχτη" ...πιστευω οτι δεν εξυπηρετη σε τιποτα .
Απομακρυνσου και μη σε νοιαζει τι κανει . 
Δεν υπαρχει δεν υπηρξε ποτε ...

Keep Walking 
Αρέσει στο μέλος just-1975

Enikos

# 3 στις 20/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Μηπως αν μας ελεγες ολα του τα κουσουρια, καταλαβαιναμε καλυτερα τι θες να σου πουμε?

Αρέσει στα μέλη archagellos, giorgos170

music_soul

# 4 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλημερα αρχαγγελε! Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μπορω να πω οτι αρχικα ηταν πολυ ντροπαλος μαζι μου και δεν εδειχνε κατι τετοιο. Επιπλεον με εφερνε στη δουλεια και τον εβλεπαν συναδελφοι, κοιμομουν στο σπιτι του και ειχα γνωρισει τη μητερα του... εγω αναρωτιεμαι αν ο αλλος ειναι "παιχτης" τοτε ποιος ο λογος να ασχοληθει με μια κοπελα που θελει μια συντροφικοτητα και που εχει περασει απο μια κακοποιητικη σχεση; και γιατι να καθισει να την ακουσει και να τη συμβουλευσει;

music_soul

# 5 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ενικος... δε θεωρω κουσουρια τις σπουδες η το να μην εχεις καλη δουλεια..αλιμονο κριση εχουμε... αρχικα παρουσιαζε τον εαυτο του ως το "θυμα" των σχεσεων... αγαπημενες φρασεις "δεν ξερεις τι εχω περασει εγω απο τις γυναικες, τι μου εχουν κανει".. ειχα σεβαστει τα θεματα του περι οικονομικων αλλα ειχαμε φτασει στο σημειο να βγαινουμε και να μου παιρνει τα μισα τσιγαρα εμω ηταν σε φαση που το εκοβε...μετα ειχα μαθει απο φιλο οτι ειχε και στριφτα πανω του... το προβλημα δημιουργηθηκε οταν εγινε πολυ χειριστικος απεναντι μου με κατηγορουσε για ολα ενω παραλληλα αυτος εβγαινε και εκανε τη ζωουλα του κανονικα... αλλα κομπλεξ πολλα περι υψους, εμφανισης, χρηματων...θεωρουσε οτι σε ολα τον ξεπερνουσα... το θεμα ειναι γιατι ασχοληθηκε.αν ηταν ανασφαλης λαι αν ηθελε απλα να ζησει τη ζωη του, γιατο να πληγωσει κ μενα;

archagellos

# 6 στις 20/3/2018
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από music_soul
Καλημερα αρχαγγελε! Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μπορω να πω οτι αρχικα ηταν πολυ ντροπαλος μαζι μου και δεν εδειχνε κατι τετοιο. Επιπλεον με εφερνε στη δουλεια και τον εβλεπαν συναδελφοι, κοιμομουν στο σπιτι του και ειχα γνωρισει τη μητερα του... εγω αναρωτιεμαι αν ο αλλος ειναι "παιχτης" τοτε ποιος ο λογος να ασχοληθει με μια κοπελα που θελει μια συντροφικοτητα και που εχει περασει απο μια κακοποιητικη σχεση; και γιατι να καθισει να την ακουσει και να τη συμβουλευσει;

Τα πραγματα αγαπητη ειναι φως φαναρι .

Ο "παιχτης" δεν σεβεται το θες εσυ ...αλλα το τι θελει εκεινος .

Αυτος θελεις περισσοτερες "ομαδες" για να παιξει πρωταθλημα ...  Το καταλαβες ? 

Καποιες "ομαδες" τις εχει ...καποιες θελουν γερο προπονητη ..

Εσυ ,ησουν στα επιπεδα champion league ...και ηθελε να δει εαν μπορει να φερει καλο αποτελεσμα .

Εγραψες οτι ηταν ντροπαλος ...Ναι...γιατι δεν ηξερε πως να σε προσεγγυση ...  

Σε εδωσε συμβουλες ...Ναι...για να κερδισει την εμπιστοσυνη σου   

Keep Walking 

Αρέσει στα μέλη alisida, just-1975 και σε ακόμα 1 μέλος.

archagellos

# 7 στις 20/3/2018
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από music_soul
Ενικος... δε θεωρω κουσουρια τις σπουδες η το να μην εχεις καλη δουλεια..αλιμονο κριση εχουμε... αρχικα παρουσιαζε τον εαυτο του ως το "θυμα" των σχεσεων... αγαπημενες φρασεις "δεν ξερεις τι εχω περασει εγω απο τις γυναικες, τι μου εχουν κανει".. ειχα σεβαστει τα θεματα του περι οικονομικων αλλα ειχαμε φτασει στο σημειο να βγαινουμε και να μου παιρνει τα μισα τσιγαρα εμω ηταν σε φαση που το εκοβε...μετα ειχα μαθει απο φιλο οτι ειχε και στριφτα πανω του... το προβλημα δημιουργηθηκε οταν εγινε πολυ χειριστικος απεναντι μου με κατηγορουσε για ολα ενω παραλληλα αυτος εβγαινε και εκανε τη ζωουλα του κανονικα... αλλα κομπλεξ πολλα περι υψους, εμφανισης, χρηματων...θεωρουσε οτι σε ολα τον ξεπερνουσα... το θεμα ειναι γιατι ασχοληθηκε.αν ηταν ανασφαλης λαι αν ηθελε απλα να ζησει τη ζωη του, γιατο να πληγωσει κ μενα;

ααα

Εσυ εφαγες γκολ απο τα αποδυτηρια.

Αρέσει στα μέλη alisida, Enikos

wish_

# 8 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγώ βλέπω ότι προσπαθείς κατά καποιο τροπο να δικαιολογήσεις την συμπεριφορά του και να βρεις ένα πατημα ώστε να τον πλησιασεις η να σε πλησιάσει και να ξανασυνεχίσετε.Ισχύει?

Προσωπικά βλέπω κάποιον που κάλυπτε καλά τα νώτα του.Σε είχε,περνούσατε καλά,σου έδινε αυτό που ήθελες με την εικονα που το ήθελες αλλά παρόλα αυτά εκανε και το παιχνίδι του γιατί αρεζόταν εχοντας σε όμως κατά καποιο τροπο ικανοποιημενη ώστε να προβληματίζεσαι η να μην εχεις μεγάλο πατημα για να του κανεις σκηνες.

Γιατί ήρθατε σε ρήξη?Τι σου είπε όταν ανακάλυψες ότι κοιμόταν στο σπιτι μιας άλλης?Όπως και να χει για μενα το καλύτερο είναι ν΄απομακρυνθείς.Και να ξαναπέσεις πάλι στα ίδια θα καταλήξετε.Πάλι τις ίδιες συμπεριφορές θα συναντήσεις. Ένα τυπικό "γεια" και τα τυπικα όταν ερχεστε μουρη με μουρη και γενικα τον αποφευγεις όταν ειστε σε κοινη παρεα η δεν πηγαίνεις.Πες ότι ηταν άλλη μια ιστορία που έκανε τον κύκλο της,μην την τραβάς παραπάνω απ΄οσο χρειάζεται.

Enikos

# 9 στις 20/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μου περιγραφεις εναν κοπρο, συν τοις αλλοις.

Αν ειναι ετσι λοιπον, το "γιατι" δεν απευθυνεται σε αυτον, αλλα σε εσενα.

Γιατι λοιπον τον ανεχθηκες? 

Οπως και ναχει, μην καθεσαι να αναλυσεις τα ανευ σημασιας αλλο.

Να προχωρησεις την ζωη σου και να εχεις τον νου σου.

Κυκλοφορουν πολλοι τετοιοι!

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από music_soul

Αρέσει στα μέλη alisida, just-1975 και σε ακόμα 1 μέλος.

just-1975

# 10 στις 20/3/2018
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Απαντήσεις: 163

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Enikos

Μου περιγραφεις εναν κοπρο, συν τοις αλλοις.

Αν ειναι ετσι λοιπον, το "γιατι" δεν απυθυνεται σε αυτον, αλλα σε εσενα.

Γιατι λοιπον τον ανεχθηκες? 

Οπως και ναχει, μην καθεσαι να αναλυσεις τα ανευ σημασιας αλλο.

Να προχωρησεις την ζωη σου και να εχεις τον νου σου.

Κυκλοφορουν πολλοι τετοιοι!

Αρέσει στο μέλος Enikos

music_soul

# 11 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αρχαγγελε εχεις δικιο σε ολα. Απλα εμεις οι γυναικες προσπαθουμε να τα δικαιολογησουμε ολα. Και να σκεφτεις οτι εγω τα εβλεπα αυτα με τις φιλες αλλα οι δικες μου φιλες με θεωρουσαν υπερβολικη, ζηλιαρα, οτι το παιδι εχει τα θεματα του αλλα σε στηριζει κτλ κτλ. Και καπως ετσι περασαν 6 μηνες και μου χαλασε και η ψυχολογια γενικα.Αγαπητη wish, μπορει και να εχεις δικιο στο οτι μπορει να με καιει λιγο. Αλλα δε θα εκανα κατι ξανα με αυτον τον ανθρωπο. Οταν αυτος κοιμοταν σε εκεινη τη "μεγαλη", δεν τα ειχε μαζι μου. Ειχε συνομιληκη κοπελα που την ειχε στειλει διακοπες και την κερατωνε κανονικα μεχρι που το εμαθε και χωρισαν. Εγω ολα αυτα τα ανακαλυψα προσφατα και φυσικα και να ρωτουσα, δε θα παραδεχοταν τιποτα. Αυτη η μεγαλη την ξαναπροσεγγιζε το καλοκαιρι και επειδη με ειχε δει, με κοιτουσε καπως. Ο λογος που τσακωθηκαμε ηταν γιατι ειχα βρει φωτο με μια φιλη του και δε μου ειχε πει οτι θα εβγαιναν. Βεβαια εξακριβωσα οτι αυτη ηταν μονο φιλη. Ο αλλος λογος ηταν ενα σαββατο βραδυ που ειχε πει θα με παρει να βγουμε και μετα τα εκλεισε ολα και ειπε οτι ηθελε να μεινει μονος. Και το τελευταιο ηταν επειδη το ειπα σε καποιες γνωστες μας ενω αυτος ηθελε να το κρατησει κρυφο. Τη σχεση μας.

music_soul

# 12 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Enikos μαλλον τον ανεχθηκα γιατι με πετυχε σε ευαλωτη φαση που μου ελειπε η αγαπη και η συντροφικοτητα. Και να σκεφτεις οτι στην αρχη δε μου αρεσε κιολας. Ειδε οτι ειχα χρονια σχεση οποτε ειχα ξεχασει τα περι φλερτ και ημουν απονηρευτη γιατι σαν ανθρωπος γενικα ειμαι καλοπροαιρετη, δινω ευκαιριες στους γυρω μου. Ανοιχτο βιβλιο με ελεγε. Και φυσικα ειχα και καποιες πονοψυχες φιλες που τον δικαιολογουσαν.

MadameShuShu40

# 13 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Είδατε πως ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου μέσα σε 5 ποστ???

music_soul

# 14 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
MadameShushu ειναι δυσκολο καποιες φορες να καταλαβεις αυτα τα ατομα. Νομιζω οτι δεν εχουν συγκεκριμενο χαρακτηρα περα απο το ναρκισσισμο που τους διακατεχει και προσαρμοζονται πολυ ευκολα στους χαρακτηρες των αλλων. Παντα εχουν ψυχολογησει μια κατασταση απο την αρχη και εχουν σκεφτει ακομα και τις απαντησεις στις ερωτησεις που θα τους κανουν. Τουλαχιστον ετσι ελεγε αυτος προς το τελος. Δυστυχως αν εισαι καλοπροαιρετος ανθρωπος οπως εγω, την πατας ευκολα. Αν και νομιζω σε ολους εχει τυχει!?

mara08

# 15 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εσύ τώρα τι δεν μπορείς ?

Την εκμετάλλευση ,την κοροϊδία ,το ότι δεν σου μίλαγε αλλά τώρα σε χαιρετάει ?

Στο αρχικό ποστ ρωτάς αν αξίζει ..Διάβασε τα επόμενα για να το βρεις άσε που νομίζω ότι το ξέρεις. 

Είσαι πληγωμένη και θυμωμενη και ψάχνεις δικαιολογίες και επιβεβαίωση

achinos

# 16 στις 20/3/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762

Δεν πέρασε το τεστ του εξαμήνου 

Στείλτον 

neeext

Αρέσει στα μέλη alisida, just-1975

Enikos

# 17 στις 20/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μην απολογεισαι, νεα κοπελα!

Move on...

Πετα τα σκουπιδια και ντου στην ζωη!

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από music_soul
Enikos μαλλον τον ανεχθηκα γιατι με πετυχε σε ευαλωτη φαση που μου ελειπε η αγαπη και η συντροφικοτητα. Και να σκεφτεις οτι στην αρχη δε μου αρεσε κιολας. Ειδε οτι ειχα χρονια σχεση οποτε ειχα ξεχασει τα περι φλερτ και ημουν απονηρευτη γιατι σαν ανθρωπος γενικα ειμαι καλοπροαιρετη, δινω ευκαιριες στους γυρω μου. Ανοιχτο βιβλιο με ελεγε. Και φυσικα ειχα και καποιες πονοψυχες φιλες που τον δικαιολογουσαν.

Αρέσει στα μέλη alisida, just-1975

matakiamouou

# 18 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αυτος δεν πηγαινε μονο για champions league αλλα εχει παει για παγκοσμιο πρωταθλημα με την μεγαλυτερη κυρια που της κανει τα γουστα...εξ ου και δεν ξερεις πως μου φερονται οι σχεσεις...που σου ανεφερε...γιατι σχεσεις σημαινει και η ξεπετα...σε επαναλαμβανωμενη κινηση...με εσενα ομως που σου ειπε οτι εισαι και ανοιχτο βιβλιο μπορει να ενιωσε και καποιες ωρες...ανθρωπινα...προχωρα παρακατω...μαλλον το ανοιχτο βιβλιο ηξερε να διαβασει το κλειστο...και αυτο τον μπλοκαρε.Δες τι θελεις εσυ απο την δικη σου ζωη...και προχωρησε.

music_soul

# 19 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Mara08 συμφωνω σε ολα αυτα που λες και στο γεγονος οτι ειμαι πληγωμενη. Οι συναναστροφες με ναρκισσιστη ειναι ο, τι πιο τοξικο. Ο χωρος που γνωριστηκαμε ειναι καλλιτεχνικος. Ο συγκεκριμενος πονταρει σε αυτο το χωρο και δεδομενου οτι ξερω κοσμο και με εχουν σε εκτιμηση, πιστευω οτι προσκολληθηκε σε μενα για αυτο και ισως ακομα προσπαθει να μη χασει επαφη για να επωφεληθει. Ωστοσο νομιζω οτι ολοι τον ειχαν παρει χαμπαρι εκτος απο εμενα.Achinos ολο αυτο το 6μηνο ηταν ενα τεστ για εμενα, νομιζω μετα απο αυτο θα ειμαι πολυ προσεκτικη!Περα απο αυτο... πως μπορουμε να αναγνωρισουμε εγκαιρα εναν τετοιο ανθρωπο, πριν τον βαλουμε στη ζωη μας και στις παρεες μας; ποια ειναι τα σημαδια;

tsiouaouas2

# 20 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θα ηθελα να σχολιασω και εγω...ηρθα κεφατος μολις διαβασα το θεμα...ωραιο ηταν, αλλα προλαβαν και σου τα ειπαν μια χαρα οι προηγουμενοι και απο οτι ειδα κατεληξες σε συμπερασμα. Ετσι και εγω θα κανω ενα ακυρο ερωτημα και αν θελεις απαντησε μου. Ετσι απο περιεργεια...τι ζωδιο ειναι ο μακαριτης? εεε ο τυπας εννοω... αιγοκερως μηπως? μπουαχαχα...απαντησε μου...εχω μια υποψια.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.