Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Too complicated!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

achinos

# 21 στις 20/3/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από music_soul
Περα απο αυτο... πως μπορουμε να αναγνωρισουμε εγκαιρα εναν τετοιο ανθρωπο, πριν τον βαλουμε στη ζωη μας και στις παρεες μας; ποια ειναι τα σημαδια;

μα δεν υπάρχει πιο έγκαιρο από το εξάμηνο, περιμένεις να περάσει κ μετά αποφαίνεσαι.

Πόσο πιο νωρίς να έρθουν οι βεβαιότητες.

Κ το εξάμηνο μια χαρά είναι, δλδ κάνεις που κάνεις υπομονή κ ανέχεσαι τον οποιοδήποτε άκυρο, να μη το χαρείς κ λίγο;

mara08

# 22 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μπορεί να είναι κάποια φανερά σημάδια τα οποία εσύ τα είχες βέβαια αλλά δεν μπορούσες να τα δεις η να τα παραδεκτές ..

Ο χρόνος που περνάς Με τον άλλον και η στάση του απέναντι σε εσένα ή σε καταστασεις σου δείχνει κάποια πράγματα όσο τον γνωρίζεις .

Οιέξι μήνες ήταν πάρα πολύ μεγάλο διάστημα δλδ νομιζω πως είδες πολλά πράγματα .

Τι θες παραδείγματα ? Κάθε περίπτωση δεν μοιάζει με την άλλη .Γιατί τον καθένα τον χαρακτηρίζουν διαφορετικά πράγματα ένα ή περισσότερα .

Τσιγκούνης ,μαμακιας ,παρτακιας ,λαμόγιο ,της μιας βραδιάς η του σεξ μόνο ,μισογύνης κλπ

music_soul

# 23 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλησπερα και σε σενα! Οχι... ειναι ιχθυς! Δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο!

music_soul

# 24 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πιστευω οτι εβλεπα πραγματα και απο την αρχη δεν ειχα ξετρελαθει οταν βγαιναμε. Θελω να πω το 1ο απο το 2ο ραντεβου ειχε 2 εβδομαδες διαφορα γιατι ολο του το ακυρωνα. Αλλα μαλλον οπως ειπαν κ τα προηγουμενα μελη, αυτος προσαρμοστηκε κ εδινε τοσο οσο ωστε να με κερδισει αλλα να μην του γινω και στενος κορσες.

tsiouaouas2

# 25 στις 20/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλησπερα και παλι. Δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο. Και τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...οταν νιωθεις ασχημα σε μια σχεση, δινονται οι καταλληλες εξηγησεις και το σκηνικο επαναλλαμβανεται, τοτε την τελειωνεις. Μην το ζοριζεις...κανεις σχεση για να περνας καλυτερα απο οτι μονος, αν γινεται το αντιθετο, αστο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από music_soul
Καλησπερα και σε σενα! Οχι... ειναι ιχθυς! Δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο!

music_soul

# 26 στις 21/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Αν ειναι να φορτωθεις πιο πολλα προβληματα, τοτε καλυτερα μονος Ετσι κ αλλιως η καθημερινοτητα ειναι δυσκολη απο μονη της.

RenaRena2

# 27 στις 21/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εκεινος επαιζε και παιζει , εσυ το χες αναγκη να το δεις ρομαντικα το θεμα τοτε και το δες !  Τωρα που ηδη μεσα σου ξερεις τι γινεται...απλα προχωρα χωρις να κοιτας πισω !!   Σου αξιζει κατι καλυτερο !!

Andreas66

# 28 στις 21/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ευτυχως που ο χωρος ειναι για αγγλικα...

Amfitriti2017

# 29 στις 25/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

!!! ωραια παρομοιωση! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από archagellos

Τα πραγματα αγαπητη ειναι φως φαναρι .

Ο "παιχτης" δεν σεβεται το θες εσυ ...αλλα το τι θελει εκεινος .

Αυτος θελεις περισσοτερες "ομαδες" για να παιξει πρωταθλημα ...  Το καταλαβες ? 

Καποιες "ομαδες" τις εχει ...καποιες θελουν γερο προπονητη ..

Εσυ ,ησουν στα επιπεδα champion league ...και ηθελε να δει εαν μπορει να φερει καλο αποτελεσμα .

Εγραψες οτι ηταν ντροπαλος ...Ναι...γιατι δεν ηξερε πως να σε προσεγγυση ...  

Σε εδωσε συμβουλες ...Ναι...για να κερδισει την εμπιστοσυνη σου   

Keep Walking 

Rapunzel89

# 30 στις 25/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κλασικός μπετόβλακας. Ναι μεν θέλω να είμαι μαζί σου σε σχέση, αλλά δεν θα βάλω και ταμπέλα. Ναι μεν έχουμε κάτι, αλλά δεν θα σταματήσω να βλέπω κι άλλες υποψήφιες. Ναι μεν θέλω αυτά κι αυτά, αλλά θα σου ζητήσω κι άλλα κ με τον τρόπο μου-ίσως και απαιτήσω. Γι αυτό και οι ζήλειες. Όχι από ενδιαφέρον πραγματικό, λόγω εγωισμού και ελέγχου. Αν πας δε να μου ζητήσεις εσύ την γάμησες. Κοινώς την γάμησες... Παρτάκιας, βολεψάκιας, συμφεροντολόγος, μονόπλευρος κ αλαζονικός ίσως. Κ πολύ καλά το είπες, φουλ τοξικός. Η θα έπρεπε να πηγαίνεις με τα νερά του τελείως χωρίς κιχ η όχι. Οπότε το πρόβλημα δεν το είχες εσύ αλλά ο ίδιος. Θα τρελαινόσουν για το τι πάιζει μεταξύ σας συνέχεια. 1 θα έκανε, 10.000 πράγματα θα έβρισκες να δικαιολογήσεις και να ερμηνεύσεις. Γιατί έτσι είσαι εσύ! Όπως το είπες, καοπροαίρετη. Αυτό δλδ βγάζεις και από το κέιμενο σου. Καλύτερα όχι φιλενάδα, δεν έγινε κάτι τραγικό αλήθεια. Δεν είχες κάτι για να χάσεις κ κάτι πραγματικά. Μην του ξαναμιλήσεις, σοβάρα, κ βάλε όρια. Μου είχε τύχει κ μένα κάτι παρεμφερή-τράβηγμα κ στο τέλος του έκανα την μούρη κρέας. Αφού τον έγραψα, εμφανίστηκε δήθεν μου τάχα να δει πως είμαι κ του είπα ότι είμαι με άλλον. Κεραμίδα! Είχε κ μια τάση να κρατάει επαφή με πρώην κ συνέχεια με ξαναπροσέγγιζε. Του το ξέκοψα. Το πως το ευχαριστήθηκα δεν λέγεται...ακόμα με θυμάται κ έρχεται σαν κύριος κ με χαιρετάει, μου δίνει κ το χέρι του. Εγώ μούγκα. Μιλάω μόνο στους φίλους μου. Ήμασταν σε κοινή παρέα. Την τελευταιά φορά δε, του κάνω κ συ εδώ?Δεν σε πρόσεξα. Με πολύ απαξιώση όμως. Του έπεσε η μούρη απ το γείωμα. χαχα Όντως αισθάνθηκε άσχημα δλδ γιατί φάνηκε ότι είχε την πρόθεση να μου μιλήσει όμορφα. Αλλά να κι ήθελε, να κι αν δεν ήθελε. Οπότε δεν είσαι το δεδομένο μαλακιστήρι του καθενός, να σε σέβονται. Κ αν δεν σε σέβονται τους κάνεις εσύ.- Κ αν ποτέ επειδώξει να ξαναμιλήσετε γιατί τώρα μαλάκωσε κ σε χαιρέταει γλέντα τον λίγο βγάζοντας το άχτι σου.

panagiotismp90

# 31 στις 5/1/2019
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841
'Aρεσαν+: 0%

ξαναμπες ραπουτζελε να γραφεισ γτ θελω να σε ρωτυσω καστι. αιντε.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.