Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ηλεκτρονικό εισιτήριο

Σελίδα : 1

Ntina_290

# 1 στις 22/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ηλεκτρονικό εισιτήριο

Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα αν είναι εύκολο μερικές πληροφορίες, κυρίως απο εσάς που μένετε στην Αθήνα. Πρόκειται να ταξιδέψω απο την Κρήτη στον Πειραιά κ στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσω τον ηλεκτρικό.Εδώ και καιρό ακούω για το περιβόητο ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα αντικαταστήσει το χάρτινο.Αυτό που θέλω λοιπόν να ρωτήσω είναι αν γνωρίζετε να μου πείτε αν πρέπει κι εγω που δεν ζω Αθήνα και θα κάνω μόνο μια διαδρομή με τον ηλεκτρικο,να βγάλω κι εγω αυτήν την κάρτα.Και αν όντως τα χάρτινα έχουν αποσυρθεί.Συγνώμη αν έγινα κουραστική αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω καθόλου και δεν μπορώ να βγάλω άκρη καθώς επικρατεί ενα μπάχαλο γύρω απο αυτό το θέμα.

Enikos

# 2 στις 22/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

http://www.cnn.gr/news/ellada/story/117573/hlektroniko-eisitirio-dieyrynontai-ta-simeia-polisis

Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

anassa_

# 3 στις 22/3/2018
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Κορίτσι  αν σε ενδιαφέρει μόνο μια διαδρομή  θα πάρεις το ενιαίο εισητήριο που διαρκεί 90 λεπτά, αν σε 90 λεπτά δεν έχεις τελειώσει τη δουλειά σου θα πρέπει να αγορασεις κ για την επιστροφή.  

Θα δώσεις δηλαδή  συνολικά  2,80 ευρώ και είναι για όλα τα μέσα Αθήνα Πειραιά κ.α. τρόλεϋ, λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικό εκτός τη διαδρομή για Αεροδρόμιο. 

Υπάρχει και θα σου πρότεινα το ανάλογο για όλα τα μέσα απεριοριστων διαδρομών  για 24ωρες . Σε καλύπτει όλη τη μέρα κ σου δίνει την ευκαιρία, αν εχεις διάθεση,  να δεις πέντε πράγματα στην πόλη χωρίς να πληρωνεις ταξί κοστίζει 4,5 ευρώ.  

Οι διαδρομές των μέσων, είναι εύκολο να βρεθούν μέσα απο τις εφαρμογές gps των περισσότερων κινητών ...αλλά και ... ρωτώντας πας στη πόλη !

Θα πας σε εναν γκισε και θα ζητησεις το εισητήριο που σε βολευει νομίζω πλέον οι αυτόματοι πωλητές που υπάρχουν έχουν μόνο την λειτουργία της επαναφορτισης 

Οπότε θα περιμενεις λιγο στην ουρά για την έκδοση του πλαστικοποιημενου ( είναι ετοιμα) 

Αυτό θα το φυλαξεις και οπότε ξανάρθεις θα το επαναφορτισεις στο μηχάνημα έχει απλές οδηγίες. 

alisida

# 4 στις 22/3/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Απο τον αυτοματο πωλητη μπορεις να παρεις εισητηριο 24 ωρων,θα το συνιστουσα στοιχιζει οπως ειπε η Ανασα 4,5ο ευρω και κυκλοφορεις οπου και με οποιο μεσο θελεις μεσα στην πολη ...Το επικυρωνεις τοσο στην εισοδο οσο και στην εξοδο ...Ειναι χαρτινο .Ο αυτοματος πωλητης παιρνει και χαρτονομισματα και ...δινει τα ρεστα του!!

Ntina_290

# 5 στις 22/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Μόνο μια διαδρομή θα κάνω.Θα κατεβώ απο τον ηλεκτρικό στα Κάτω Πατήσια κ θα συνεχίσω μετά για την Εύβοια.Οπότε το εισιτήριο που λέτε με τα 4,50 ευρώ δε θα μου χρειαστεί.Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να πάω στον γκισέ κ να ζητήσω ένα εισιτήριο 90 λεπτών κ θα πληρώσω 1,40 καθώς πια οι αυτόματοι πωλητές έχουν τη λειτουργία της επαναφόρτισης.Τα λέω καλά;

anassa_

# 6 στις 22/3/2018
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Σωστά, είναι πιο ευκολο απ οτι νομίζεις,  η αλήθεια είναι πως για τον ηλεκτρικό εκει κοντά στο λιμάνι δεν γνωρίζω, μάλλον δεν θυμάμαι καλά, αν έχει πχ υπαλλήλους στα εκδοτήρια όλες τις ώρες κλπ 

Φαντάζομαι πως έχει κι εκεί, ως σημείο αιχμής που είναι... 

Να μην σου δημιουργώ κ περισσότερο άγχος μόλις έρθεις με το καλό στο σταθμό ολες οι απορίες σου θα λυθούν... απλό είναι. 

* μόνο πρόσεξε στην περίπτωση που την ημέρα του γυρισμού ξανακανεις το ίδιο δρομολόγιο καλό θα ήταν να έχεις άλλο ένα εισητήριο αυτό της επιστροφής για να μην περιμενεις σε ουρές. 

Ρώτησε εκεί στον γκισε όποια απορία σου. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Ntina_290
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Μόνο μια διαδρομή θα κάνω.Θα κατεβώ απο τον ηλεκτρικό στα Κάτω Πατήσια κ θα συνεχίσω μετά για την Εύβοια.Οπότε το εισιτήριο που λέτε με τα 4,50 ευρώ δε θα μου χρειαστεί.Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να πάω στον γκισέ κ να ζητήσω ένα εισιτήριο 90 λεπτών κ θα πληρώσω 1,40 καθώς πια οι αυτόματοι πωλητές έχουν τη λειτουργία της επαναφόρτισης.Τα λέω καλά;

Rosemarys-Baby

# 7 στις 22/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

βγάλε και ένα για την επιστροφή...εύβοια πού θα πας; 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Ntina_290

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.