Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

διατροφη-διαιτα-χασιμο βαρους

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

hns1602

# 41 στις 23/3/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από mara08

Φαίνεται από τα προφίλ .και εσυ αστρολόγος ? 

Όλοι πια αυτό δηλώνουν ..

Σιγά μη μπαίνουμε σε κάθε προφίλ... όποιος θέλει ας το δηλώσει εδώ... και ο Ηράκλειτος ξέρει τι να κάνει... 

Εγώ δεν είμαι αστρολόγος... αυτή την ειδικότητα την έχουν άλλοι εδώ μέσα... η δική μου εργασία είναι υποβοηθητική... 

Σε άλλους τομείς ειδικεύομαι... και επειδή έλειπα καιρό, τώρα κάνω υπερωρίες... να ξεκουράσω και τους υπόλοιπους λιγουλάκι... 

mara08

# 42 στις 23/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ότι δηλώσεις είσαι ..Και γω λέω ότι είμαι μέντιουμ δεν σημαίνει ότι είναι κι όλας ..

Κακώς ..Δεν πρέπει χνς να είσαι βοηθητική πρέπει να βρεις να λες και εσύ κάτι για το οποίο είσαι μοναδική 

Ο Ηράκλειτος αν είναι όντως αστρολόγος σιγά μην προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν ..

hns1602

# 43 στις 23/3/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από mara08
Ότι δηλώσεις είσαι ..Και γω λέω ότι είμαι μέντιουμ δεν σημαίνει ότι είναι κι όλας ..Κακώς ..Δεν πρέπει χνς να είσαι βοηθητική πρέπει να βρεις να λες και εσύ κάτι για το οποίο είσαι μοναδική Ο Ηράκλειτος αν είναι όντως αστρολόγος σιγά μην προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν ..

Μη μιλάς για μοναδικότητες γιατί έχουμε και ψώνια... πάντα και παντού... ιδιαίτερα δημοφιλής κατηγορία... 

Επειδή τα περιστατικά είναι πολλά, κάθε βοήθεια είναι αποδεκτή... ό,τι μπορεί ο καθένας κάνει... 

Αρέσει στο μέλος just-1975

mara08

# 44 στις 23/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τα περιστατικά δεν τα προλαβαίνεις ..Άσε που σε χτυπάνε αλύπητα ..Μένει ο ένας σεκος ε απαντάει ο άλλος .. μέχρι να σηκωθεί ο συναδελφος...

Από ψώνια και βλαμμενους που το παιζουν εξυπνοι γεμίσαμε  πια !!!

lamprand

# 45 στις 23/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

αυτό που είδα εγώ στην ζωή μου είναι ότι απ όταν χάθηκαν οι καυσεις στον οργανισμό με την αλλαγή στους τρόπους εργασίας άρχισα να παίρνω κιλά . όχι πολλά αλλά στην κοιλιά που είναι και αντιαισθητικά .

βασικά είναι η τεμπελιά το αίτιο και ο τρόπος εργασίας . όλη μέρα εργαζόμαστε καθιστοί η διασκεδασή μας καθιστοί (τηλε. πι σι ) η μεταφορά μας καθιστοί .ο μόνος τρόπος λοιπόν να χάσεις αυτά τα κιλά είναι να τα κάψεις .τυχαία άλλαξα επάγγελμα και έγινα αγρότης αλλά όχι αφεντικό μόνο, αλλά και εργάτης έτσι τα έκαψα αυτά τα 5-6 κιλά τα επιπλέον και η κοιλιά έχει χαθεί αρκετά .όση  προσοχή στην διατροφη και να κάνεις που για μένα πιστευω θα ήταν ένα βασανιστήριο και δεν το δοκίμασα ποτέ, δεν θα δεις αποτελέσματα μεγάλα .καψιμο του λίπους χρειάζεται και τον τρόπο τον ξέρουμε όλοι .είτε αλλάζεις δουλειά που να έχει περπάτημα είτε πας σε γυμναστήριο είτε παίρνεις τα βουνά για σαρβαιβορ  χαχα

Sourua

# 46 στις 23/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και ακόμη δεν άρχισε να ζεσταινει

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από mara08

Τα περιστατικά δεν τα προλαβαίνεις ..Άσε που σε χτυπάνε αλύπητα ..Μένει ο ένας σεκος ε απαντάει ο άλλος .. μέχρι να σηκωθεί ο συναδελφος...

Από ψώνια και βλαμμενους που το παιζουν εξυπνοι γεμίσαμε  πια !!!

somebody961

# 47 στις 24/3/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από mara08

Όλοι οι καλοί χωράνε 

Και αν είναι και αδύνατοι, ακόμα πιο εύκολα!   (για να είμαστε και εντός θέματος! )

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από hns1602

Από χνους έγινα χανς; 

Εντάξει... παλαιότερα με έλεγαν και χενς και χουνουσου... 

Ό,τι σας βολεύει... δε με πειράζει... χανς... ωραίο είναι... με βαφτίσατε γερμανό... 

Χανς, που εμένα μου αρέσει πιο πολύ από όλα!

Επειδή μού φέρνει στο μυαλό ένα από τα ομορφότερα μουσικά κομμάτια που άκουσα ποτέ.

Είναι μέσα από την ταινία "Πράσινη κάρτα",

σύνθεση τού Hans Zimmer, αγαπημένος μου συνθέτης.

Το βίντεο δεν έχει εικόνα. Το βλέπω ως καμβά, να βάλει ο καθένας ό,τι εικόνες ζωγραφίζονται στο νου

ακούγοντας το υπέροχο αυτό κομμάτι.

Από τον Hans, στην Χανς εδώ, και σε όλους μας.

https://www.youtube.com/watch?v=ACDxgq9KNe8

ΥΓ: Ποια είναι για τον καθένα μας η "πράσινη" του κάρτα παραμονής - αποδοχής που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να παραμείνει, στη χώρα μας/χώρο μας/ζωή μας;

(με μάγεψε αυτή η ταινία, που αυτά τα δύο τα κάνει ένα)..

Αρέσει στα μέλη just-1975, hns1602

Paralia48

# 48 στις 24/3/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από hns1602

Εγώ πιστεύω πως χωρίς να στερηθούμε κάτι, αν προσέχουμε αυτά που τρώμε και τις ώρες που τρώμε... μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα...

Αν μειώσουμε τα παχυντικά... δε θα μας λείψουν τόσο... 

Όταν απαγορεύουμε στον εαυτό μας να φάει κάτι, αμέσως το εξιδανικεύουμε και το θέλουμε... 

Εξαρτάται από το τι θέλει βέβαια να πετύχει κανείς... Για παράδειγμα ο γιος μου που θέλει να φτιάξει six pack, δεν πλησιάζει σοκολάτες πια ή άλλα γλυκά... και έχει αυξήσει την ποσότητα των φρούτων που τρώει... 

έχεις δίκιο, παν μέτρον άριστον. Όχι στέρηση, αλλά φαγητό με σύνεση. Τον τελευταίο καιρό όμως διάβαζα για κάποιες βλαπτικές επιδράσεις κάποιων τροφών. Σίγουρα όπως λες, αυτές υπάρχουν αν υπερκαταναλώνεις αυτές τις τροφές. Π.χ. η ζάχαρη, λέει, είναι η τροφή του καρκίνου. Ε. με ένα σοκολατάκι δε θα πάθεις κάτι. Ή ότι τα ζωικά λιπαρά αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού. Και λέω, μια και έχουμε υπερκαταναλώσει όλα αυτά τα χρόνια από τούτα, ας μείνουμε λίγο καιρό δίχως. Δε θα πάθουμε και τίποτα. Αν μια ζωή ήμουν συνετή με το φαγητό, δε θα έκανα τώρα αποτοξίνωση, αλλά έχω κάνει κάτι τσιμπούσια στο παρελθόν...!

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Enikos

Γιατι οχι αλκοολ?

Εισαι μουσλιμ?

Συν τοις αλλοις...

και αυτό ευθύνεται για ογκους, λέει...

Δε θα μου λείψει ρε Κούλη, σε καλό θα μου βγει. Θα καθαρίσει το μυαλό μου !

Αρέσει στα μέλη just-1975, hns1602

Hrakleitos3

# 49 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από calm_balance

Επαγγελματίας;;;  ψάχνω να κάνω σεμινάρια

ναι,επαγγελματίας είμαι...αλλά χρεώνω αρκετά χρήματα...80 ευρώ την ώρα...να ξέρεις όμως ότι αξίζουν τον κόπο...ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο διαρκεί 5 ώρες,οπότε συνολικά δίνεις 400 ευρώ...απλά για να κλείσεις θέση στο σεμινάριο πρέπει να δώσεις όλα τα χρήματα μπροστά...και αν μετά δεις σεμινάριο,σφύρα μου

Hrakleitos3

# 50 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

έγραψε η hns  :

Εξαρτάται από το τι θέλει βέβαια να πετύχει κανείς... Για παράδειγμα ο γιος μου που θέλει να φτιάξει six pack, δεν πλησιάζει σοκολάτες πια ή άλλα γλυκά... και έχει αυξήσει την ποσότητα των φρούτων που τρώει... 

θα παρακαλούσα όσοι είναι άσχετοι από διατροφή να μην μπαίνουν στο θέμα να δίνουν λανθασμένες πληροφορίες...οι σοκολάτες και τα γλυκά είναι απαραίτητα για να χάσει κάποιος βάρος...οι διατροφολόγοι μάλιστα συστήνουν τουλάχιστον 5 μερίδες γλυκών την ημέρα,με τα σιροπιαστά να είναι τα ιδανικότερα για μια ισορροπημένη διατροφή που θα οδηγήσει στην απώλεια του περιττού βάρους...επίσης,έχει αποδειχτεί ότι τα φρούτα κάνουν κακό στην υγεία,καθώς η κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με ασθένειες όπως ο ο καταρράκτης,η άνοια,η νόσος πάρκινσον,το έμφραγμα του μυοκαρδίου,η ελονοσία και η λύσσα...

somebody961

# 51 στις 24/3/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Paralia48

Π.χ. η ζάχαρη, λέει, είναι η τροφή του καρκίνου. Ε. με ένα σοκολατάκι δε θα πάθεις κάτι.

Εδώ, ίσως υπάρχει κάποια παρεξήγηση που μας στερεί τη γλύκα, χωρίς λόγο πολλές φορές.

Π.χ., η γάτα μου, προτιμάει ιδιαίτερα τα ψάρια - σαν τρελή κάνει όταν δει να τής κρατάω,
όπως όλες σχεδόν οι γάτες.

ΑΝ όμως έχω γάτα!

equinox_

# 52 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Sourua

Αστρολόγους ,διαιτολόγους, μάγειρες,  σεξουλογους, ψυχολόγους προπάντων ,
άντε να δούμε τι άλλο θα μας προκύψει εδώ μέσα!!!
Επιφυλασσομαι να απαντήσω προσεχώς, τώρα πάω για μιζανπλι

Πρεπει να προσέχουμε και λίγο την αφεντομουτσουναρα μας.

...προκυψολόγος, πώς σου φαινεται;;;!!!...

ο,τι θες προκύπτει  ---> επιφυλασσολόγος, απαντολόγος, προσεχολόγος, πρεπολόγος, μιζανπλιολόγος/αφεντομουτσουναρολόγος...  

ε;;;

στο # 6 θα βρεις και διαστροφολόγος

να, και το ''μας'', το κανουμε μασολόγος , για να είμαι στο θέμα ντε

ZHLIASOY

# 53 στις 24/3/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

αν φαμε 5 μεριδες γλυκα την ημερα ουτε η οθονη του πι σι θα μας χωραει να μπουμε

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Hrakleitos3

θα παρακαλούσα όσοι είναι άσχετοι από διατροφή να μην μπαίνουν στο θέμα να δίνουν λανθασμένες πληροφορίες...οι σοκολάτες και τα γλυκά είναι απαραίτητα για να χάσει κάποιος βάρος...οι διατροφολόγοι μάλιστα συστήνουν τουλάχιστον 5 μερίδες γλυκών την ημέρα,με τα σιροπιαστά να είναι τα ιδανικότερα για μια ισορροπημένη διατροφή που θα οδηγήσει στην απώλεια του περιττού βάρους...επίσης,έχει αποδειχτεί ότι τα φρούτα κάνουν κακό στην υγεία,καθώς η κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με ασθένειες όπως ο ο καταρράκτης,η άνοια,η νόσος πάρκινσον,το έμφραγμα του μυοκαρδίου,η ελονοσία και η λύσσα...

Αρέσει στα μέλη hns1602, Paralia48

equinox_

# 54 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Hrakleitos3

ναι,επαγγελματίας είμαι...αλλά χρεώνω αρκετά χρήματα...80 ευρώ την ώρα...να ξέρεις όμως ότι αξίζουν τον κόπο...

Παράθεση:

θα παρακαλούσα όσοι είναι άσχετοι από διατροφή να μην μπαίνουν στο θέμα να δίνουν λανθασμένες πληροφορίες...

Αναρωτιέμαι πόσα χρεώνει ένας επαγγελματίας διατροφολόγος και αν αξίζει τον κόπο..
Για να ρωτάς εδώ, και εσύ θα εχεις τους λόγους σου, αλλά δυστυχώς δεν μας έχει προκύψει ακόμα ''επαγγελματίας'' σε αυτόν τον τομέα

Paralia48

# 55 στις 24/3/2018
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:

είσαι διατροφολόγος είπες; Σε ποιο πανεπιστήμιο τα έμαθες αυτά;k060.gifk060.gifk060.gif

Εκτός αυτού, αν γυρεύεις επιστημονικό φόρουμ, μάλλον είσαι λάθος. Εμείς εδώ είμαστε σε όλα ειδικοί και γράφουμε και ας παρακαλάς εσύ.

Αρέσει στα μέλη alisida, hns1602 και σε ακόμα 2 μέλη.

Paralia48

# 56 στις 24/3/2018
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από somebody961

Εδώ, ίσως υπάρχει κάποια παρεξήγηση που μας στερεί τη γλύκα, χωρίς λόγο πολλές φορές.

Π.χ., η γάτα μου, προτιμάει ιδιαίτερα τα ψάρια - σαν τρελή κάνει όταν δει να τής κρατάω,
όπως όλες σχεδόν οι γάτες.

ΑΝ όμως έχω γάτα!

καμιά φορά πραμονεύει καποια γάτα σε κάποια γωνιά του σπιτιού....

Αρέσει στο μέλος somebody961

frog13

# 57 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αυξημένο ένστικτο αυτοσυντήρησης..!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Paralia48

καμιά φορά πραμονεύει καποια γάτα σε κάποια γωνιά του σπιτιού...a015.gif.

cagmenos

# 58 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

θαχει μικρη οθονη το πι σι σου...

να παρεις ...μεγαλυτερο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από ZHLIASOY

αν φαμε 5 μεριδες γλυκα την ημερα ουτε η οθονη του πι σι θα μας χωραει να μπουμε

Sourua

# 59 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εχω μια απορία: Αν τρως σοκολάτα δεν χρειάζεται να κανεις σεξ;

Παράθεση:

έγραψε η hns  :

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: image.jpeg (32.51KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 62 φορές

Sourua

# 60 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δηλώνω σεξολόγος: Οτι απορίες έχετε σας τις λυνω

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από equinox_

...προκυψολόγος, πώς σου φαινεται;;;!!!...

ο,τι θες προκύπτει  ---> επιφυλασσολόγος, απαντολόγος, προσεχολόγος, πρεπολόγος, μιζανπλιολόγος/αφεντομουτσουναρολόγος...  

ε;;;

στο # 6 θα βρεις και διαστροφολόγος

να, και το ''μας'', το κανουμε μασολόγος , για να είμαι στο θέμα ντε

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.