Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

διατροφη-διαιτα-χασιμο βαρους

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

mara08

# 61 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Paralia48 # 55

Αστρολόγος δήλωσε για κάποιο λόγο οεοοεο

Sourua # 59

Την τρως (τη σοκολάτα πάντα ) όταν δεν κάνεις αλλά και όταν κάνεις .Το ένα δεν αναιρεί το άλλο

Καλά τι σεξολόγος είσαι καλέ ? Εσύ δεν χρεώνεις 80 την ώρα η κάθε απορία ? 

Πελατακια ελάτε κράζει 

Hrakleitos3

# 62 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Paralia48

είσαι διατροφολόγος είπες; Σε ποιο πανεπιστήμιο τα έμαθες αυτά;k060.gifk060.gifk060.gif

Εκτός αυτού, αν γυρεύεις επιστημονικό φόρουμ, μάλλον είσαι λάθος. Εμείς εδώ είμαστε σε όλα ειδικοί και γράφουμε και ας παρακαλάς εσύ.

εχω μεταπτυχιακο πανω στη διατροφη απο το χαρβαρντ...εσυ δεν ξερω αν εχεις σπουδασει κατι σχετικο...αν δε με πιστευεις,μπορεις να πειραματιστεις...να τρως καθε μερα ζυμαρικα,κοκκινο κρεας,πολλα γλυκα και να κοψεις εντελως φρουτα,λαχανικα και οσπρια...ακολουθησε τη συμβουλη μου για 3 μηνες και θα σε ζηλευουν ολες στην παραλια το καλοκαιρι...

mara08

# 63 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ναι ναι Πειραματισού και θα είσαι το κουβαδάκι στην παραλία ,Παραλία ..Τρολαρισμα κανονικοτατο !

psilos-1980

# 64 στις 24/3/2018
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 330
'Aρεσαν+: 0%

Το Χαρβαρντ εχει μεινει πολυ πισω στο θεμα διατροφης..στο Μπολζανο στην Ιταλια αναλυουν την νεα πρωτοποριακη μεθοδο που κανεις six pack κοιλιακους τρωγοντας καθε μερα πιτογυρα και πιτσες αφου σοκαρεις τον μεταβολισμο σου και οι ινες σου γινονται κομματια και τσουπ six pack!!!Τι να κανεις τα αμινοξεα και τους λιποδιαλυτες ενω υπαρχουν οι πιτσες και τα πιτογυρα για αμεσο αποτελεσμα!!! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από Hrakleitos3

εχω μεταπτυχιακο πανω στη διατροφη απο το χαρβαρντ...εσυ δεν ξερω αν εχεις σπουδασει κατι σχετικο...αν δε με πιστευεις,μπορεις να πειραματιστεις...να τρως καθε μερα ζυμαρικα,κοκκινο κρεας,πολλα γλυκα και να κοψεις εντελως φρουτα,λαχανικα και οσπρια...ακολουθησε τη συμβουλη μου για 3 μηνες και θα σε ζηλευουν ολες στην παραλια το καλοκαιρι...

Αρέσει στα μέλη just-1975, hns1602 και σε ακόμα 1 μέλος.

Paralia48

# 65 στις 24/3/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:

τέτοιο πειραματόζωο δε γίνομαι, ευχαριστώ και για το δωρεάν σεμινάριο (εξοικονομήσαμε τα 400).

Έπειτα, έχω σπουδάσει, όχι διατροφή, αλλά έχω άμεση σχέση με θέματα υγείας, αλλά ας το αφήσουμε αυτό...προχωράμε, άντε και λες αλήθεια για τις σπουδές σου και την άποψη που υποστηρίζεις περί γλυκο/κρεατο φαγίας και υγείας.

Ξέρω καλά από δικές μας περιπτώσεις, περί του τι πουλάει, ότι μια άποψη που έχει γενικότερη απήχηση, π.χ. μεσογειακή δίαιτα , που είναι διεθνώς  αποδεκτή, δεν <<πουλάει>>. Κάθε <<Εξωφρενικό>> πουλάει καλύτερα!

Γιαυτό θα μου επιτρέψεις να μην πιστέψω λέξη από όσα μου λες, ούτε θα ριψοκινδυνέψω την υγεία μου, ευχαριστώ, βρες άλλους να κάνουν γλυκοφαγία.

Αρέσει στο μέλος hns1602

MadameShuShu40

# 66 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το Χαρβαρντ εκτός από Αστρολογία-Ταρω-Αριθμολογια έβαλε και Διαιτολογια-Διατροφολογια-Ζεν???

Τι σου είναι αυτά τα αμερικάνικα πανεπιστήμια! !!!

Paralia48

# 67 στις 24/3/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Τέτοιες ώρες μου λείπει ο Πήγασος!

Εκείνος τουλάχιστο δεν έλεγε ότι τρώει πιτόγυρα, ταψιά πίτσες και ταψιά μπακλαβά για σώμα ή υγεία. Το απολάμβανε!

Τώρα που το σκέφτομαι, αν μας επιβάλουν να τρώμε αυτά τα σκ@τολογ..., θα πάψουν να μας αρέσουν και θα αρχίσουν να μας αρέσουν τα φρούτα, όσπρια, λαχανικά (τα απαγορευμένα!). Ρε μπας και ο Ηράκλειτος δουλεύει για το καλό μας;

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, somebody961

Hrakleitos3

# 68 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από psilos-1980

Το Χαρβαρντ εχει μεινει πολυ πισω στο θεμα διατροφης..στο Μπολζανο στην Ιταλια αναλυουν την νεα πρωτοποριακη μεθοδο που κανεις six pack κοιλιακους τρωγοντας καθε μερα πιτογυρα και πιτσες αφου σοκαρεις τον μεταβολισμο σου και οι ινες σου γινονται κομματια και τσουπ six pack!!!Τι να κανεις τα αμινοξεα και τους λιποδιαλυτες ενω υπαρχουν οι πιτσες και τα πιτογυρα για αμεσο αποτελεσμα!!! 

επιτελους μπηκε στο θεμα μου ενας σπουδαγμενος...αν θες,γραψε κι αλλα...επικρατει σκοταδι ως προς το τι πρεπει να τρωει καποιος για να ζησει πολλα χρονια με υγεια...

Hrakleitos3

# 69 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

επιτελους μπηκε στο θεμα μου ενας σπουδαγμενος...αν θες,γραψε κι αλλα...επικρατει σκοταδι ως προς το τι πρεπει να τρωει καποιος για να ζησει πολλα χρονια με υγεια...

silencee

# 70 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Sourua

Εγώ πάντως δίαιτα μπορώ να κανω αλλα χωρίς να κόψω τα γλυκα. Τωρα φτιάχνω λουκουμάδες , άντε Μαζευτείτε!!!

...μάλλον είναι που εδώ και ώρα ο ζάχαρος φτάνει να φλερτάρει ακόμη και με την άχνη...

...αλλιώς δεν εξηγείται που ακούω το τσουρ-τσουρ του τηγανίσματος...

...μην σχολιάσω πως, λογικά, από χτες στις 9 το βράδυ,θα έχεις τελειώσει...

silencee

# 71 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

silencee

# 72 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

...λέω να δοκιμάσω την πρότασή σου...

...μη νομίζεις,δεν με έπεισες,χειροκρότησες θερμά μια εσωτερική φωνή,πολύ του ύψους και καθόλου του βάθους που με σπρώχνει σε γευστικές-δια(σ)τροφικές ακολασίες...

...δεσμεύεσαι πως θα ελαττώνω καθημερινά τη απόσταση του βάρους μου από τα 100 κιλά?...

...δεσμεύεσαι,σε ακούω σαν το τσουρ-τσουρ των λουκουμάδων της Σουρίας που τηγανίζονται από χτες...

Sourua

# 73 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Όχι δεν χρεώνω εδώ μέσα ,τελείως δωρεαν

Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από mara08

Paralia48 # 55

Αστρολόγος δήλωσε για κάποιο λόγο οεοοεο

Sourua # 59

Την τρως (τη σοκολάτα πάντα ) όταν δεν κάνεις αλλά και όταν κάνεις .Το ένα δεν αναιρεί το άλλο

Καλά τι σεξολόγος είσαι καλέ ? Εσύ δεν χρεώνεις 80 την ώρα η κάθε απορία ? 

Πελατακια ελάτε κράζει 

COSTAS42

# 74 στις 24/3/2018
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.529

δεν υπαρχει διαιτα υπαρχει διατροφη.Το μυστικο ειναι να ενεργοποιησεις τον μεταβολισμο σου και μετα απο ενα χρονο κλειδωνει στα κιλα που θες με λιγη προσοχη.Απαραιτητη η γυμναστικη χωρις αυτη δυσκολα εχεις μονιμο αποτελεσμα..

Αρέσει στα μέλη just-1975, alisida και σε ακόμα 2 μέλη.

Sourua

# 75 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Λοιπόν παιδιά ,θα σας γράψω την δική μου δίαιτα που κάνω πριν το καλοκαίρι. Χάνω 6_7 κιλά σε 10 ημέρες. Κάθε πρωί ένα ποτήρι με λεμόνι ,μέλι και κανέλα.Δεκατιανο μια μπάρα. Μεσημέρι ,φαγητό επιλογής σας. Απόγευμα ,πορτοκάλι ή γκρειπφρουτ η γιαουρτι χαμηλών λιπαρών. Βράδυ πάλι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με μέλι. Πριν τον ύπνο ρόφημα με λεμόνι ,μελι,κανέλα. Όχι ζάχαρη, ναι γλυκαντικό, καφές τσάι. Κάνουμε όμως και λίγο περπάτημα κάθε μέρα.

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: f4013b2d9cbfb69710e42a363deb003b.jpg (94.83KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 59 φορές

equinox_

# 76 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγώ ακούω το σώμα μου. Ξέρω ότι είναι το καλύτερο
Τελευταία τρώω πολλά φυστίκια, πολλά λέμε..
Τι να μου λείπει Ηράκλειτε, αν εχεις την καλοσύνη να μου απαντήσεις;
Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ: Μη μου πεις μόνο πως μου λείπει το φυστίκωμα

ZHLIASOY

# 77 στις 24/3/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

βρε 60 οθονη να παρω αμα τρωω τοσα γλυκα θα τραγουδαω το...δεν ξαναβοσκω αλλες γελαδες

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από cagmenos

θαχει μικρη οθονη το πι σι σου...

να παρεις ...μεγαλυτερο...

Αρέσει στο μέλος hns1602

ZHLIASOY

# 78 στις 24/3/2018
author
Αλλη χώρα

Για την διαιτα ρε γαμωτο

Το μέλος ZHLIASOY έχει επισυνάψει το αρχείο: 1378091_674728979218222_1302866587_n.jpg (40.83KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 59 φορές
Αρέσει στα μέλη just-1975, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Sourua

# 79 στις 24/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τώρα; Τους έχουμε φάει ,δεν έμεινε ούτε δείγμα!

Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από silencee

...μάλλον είναι που εδώ και ώρα ο ζάχαρος φτάνει να φλερτάρει ακόμη και με την άχνη...

...αλλιώς δεν εξηγείται που ακούω το τσουρ-τσουρ του τηγανίσματος...

...μην σχολιάσω πως, λογικά, από χτες στις 9 το βράδυ,θα έχεις τελειώσει...

ZHLIASOY

# 80 στις 24/3/2018
author
Αλλη χώρα

φιλαω σταυρο

Το κείμενο σας είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

Το μέλος ZHLIASOY έχει επισυνάψει το αρχείο: 1146544_643505198994100_958548958_n.jpg (50.51KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 58 φορές
Αρέσει στα μέλη just-1975, hns1602
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.