Το "θέμα" είναι για μένα καθαρά ψυχολογικό.
Όλοι ξέρουμε ποιες τροφές να ελλατωσουμε, από ποιες να φάμε περισσότερο και ότι πρέπει να περπαταμε ή να κάνουμε κάποιο είδος άσκησης είτε σε γυμναστήριο είτε σαν χόμπι.
Μόλις ξεφορτωθουμε αυτά που μας πνίγουν και μας βαραινουν την ψυχή αμέσως βλέπουμε διαφορά στα κιλά μας.
Είναι η μόνη συνταγή που δουλεύει !!!
Δεν είναι τυχαίο ότι σοβαροί διαιτολογοι σου συστηνουν να πας πρώτα ή παράλληλα σε ψυχολόγο !!!
Μπορούμε και μόνοι μας όμως !!!
στονε φτιάνω 'γω...
'σύ κοίτα το χαραχτήρα ...
τόχουμε δοκιμάσει και γίνεται ... .
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Μόλις ξεφορτωθουμε αυτά που μας πνίγουν και μας βαραινουν την ψυχή
αμέσως βλέπουμε διαφορά στα κιλά μας.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ZHLIA
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από ZHLIASOYΓια την διαιτα ρε γαμωτο
Μπα εγώ φοβάμαι να φάω αύριο ψαρια
Παρασκευη 4 μπανανες και 3 φετες ψωμι???Ειναι η cheat day???
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από SouruaΛοιπόν παιδιά ,θα σας γράψω την δική μου δίαιτα που κάνω πριν το καλοκαίρι. Χάνω 6_7 κιλά σε 10 ημέρες. Κάθε πρωί ένα ποτήρι με λεμόνι ,μέλι και κανέλα.Δεκατιανο μια μπάρα. Μεσημέρι ,φαγητό επιλογής σας. Απόγευμα ,πορτοκάλι ή γκρειπφρουτ η γιαουρτι χαμηλών λιπαρών. Βράδυ πάλι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με μέλι. Πριν τον ύπνο ρόφημα με λεμόνι ,μελι,κανέλα. Όχι ζάχαρη, ναι γλυκαντικό, καφές τσάι. Κάνουμε όμως και λίγο περπάτημα κάθε μέρα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Hrakleitos3έγραψε η hns :
Εξαρτάται από το τι θέλει βέβαια να πετύχει κανείς... Για παράδειγμα ο γιος μου που θέλει να φτιάξει six pack, δεν πλησιάζει σοκολάτες πια ή άλλα γλυκά... και έχει αυξήσει την ποσότητα των φρούτων που τρώει...
θα παρακαλούσα όσοι είναι άσχετοι από διατροφή να μην μπαίνουν στο θέμα να δίνουν λανθασμένες πληροφορίες...οι σοκολάτες και τα γλυκά είναι απαραίτητα για να χάσει κάποιος βάρος...οι διατροφολόγοι μάλιστα συστήνουν τουλάχιστον 5 μερίδες γλυκών την ημέρα,με τα σιροπιαστά να είναι τα ιδανικότερα για μια ισορροπημένη διατροφή που θα οδηγήσει στην απώλεια του περιττού βάρους...επίσης,έχει αποδειχτεί ότι τα φρούτα κάνουν κακό στην υγεία,καθώς η κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με ασθένειες όπως ο ο καταρράκτης,η άνοια,η νόσος πάρκινσον,το έμφραγμα του μυοκαρδίου,η ελονοσία και η λύσσα...
Καλό μου παιδί... μην ανησυχείς καθόλου... είσαι σε καλά χέρια...
Εδώ στην κλινική έχουμε τους καλύτερους από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο... Oxford, Cambridge, Stanford, Peking, Tsinghua, Princeton και πολλά άλλα...
Οι συνάδελφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά και καλύπτουν όλες τις ειδικότητες όπως έχεις δει ήδη...
Το πολύ διάβασμα καλό μου παιδί προκαλεί μαλάκυνση εγκεφάλου... εμ ήθελες να γίνεις αστρολόγος... εμ ήθελες να γίνεις και διατροφολόγος... και έκαψες ασφάλεια αγόρι μου καλό...
Ίσως μια βόλτα στο θέμα της dexerwκάτι να σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις αυτό που τόσο σου λείπει... μόνο κάνε γρήγορα γιατί σε λίγο θα αρχίσει η dexerw να μοιράζει χαρτάκια προτεραιότητας...
Στο μεταξύ θα συζητήσουμε με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους και θα αποφασίσουμε για την κατάλληλη αγωγή...
Έως τότε έχεις το ακαταλόγιστο...
Sourua # 73
Εγώ λίγο μπερδεύτηκα .Αλλα λες εσύ και άλλα η εικόνα που μας παραθέσες .. με ποια χανεις 6-7 κιλά σε δέκα μέρες ? Μάλλον με αυτή που μας έγραψες ..
Σεξολογε μου εσύ δεν ζήτησες χρήματα ,άλλοι ζήτησαν .
Βέβαια Θά μουπεις άλλοι πληρώνονται κι αλλιώς ..Τι να πεις !
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από equinox_
...προκυψολόγος, πώς σου φαινεται;;;!!!...
ο,τι θες προκύπτει
---> επιφυλασσολόγος, απαντολόγος, προσεχολόγος, πρεπολόγος, μιζανπλιολόγος/αφεντομουτσουναρολόγος...
ε;;;
στο # 6 θα βρεις και διαστροφολόγος
να, και το ''μας'', το κανουμε μασολόγος
, για να είμαι στο θέμα ντε
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από psilos-1980Το Χαρβαρντ εχει μεινει πολυ πισω στο θεμα διατροφης..στο Μπολζανο στην Ιταλια αναλυουν την νεα πρωτοποριακη μεθοδο που κανεις six pack κοιλιακους τρωγοντας καθε μερα πιτογυρα και πιτσες αφου σοκαρεις τον μεταβολισμο σου και οι ινες σου γινονται κομματια και τσουπ six pack!!!Τι να κανεις τα αμινοξεα και τους λιποδιαλυτες ενω υπαρχουν οι πιτσες και τα πιτογυρα για αμεσο αποτελεσμα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από equinox_Εγώ ακούω το σώμα μου. Ξέρω ότι είναι το καλύτερο
Τελευταία τρώω πολλά φυστίκια, πολλά λέμε..
Τι να μου λείπει Ηράκλειτε, αν εχεις την καλοσύνη να μου απαντήσεις;
Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΥΓ: Μη μου πεις μόνο πως μου λείπει το φυστίκωμα
Καλά τα φυστίκια αλλά επειδή έχουν πολύ αλάτι, εκτός αν είναι ανάλατα, ανεβάζουν την πίεση
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από agapimou11Το "θέμα" είναι για μένα καθαρά ψυχολογικό.
Όλοι ξέρουμε ποιες τροφές να ελλατωσουμε, από ποιες να φάμε περισσότερο και ότι πρέπει να περπαταμε ή να κάνουμε κάποιο είδος άσκησης είτε σε γυμναστήριο είτε σαν χόμπι.
Μόλις ξεφορτωθουμε αυτά που μας πνίγουν και μας βαραινουν την ψυχή αμέσως βλέπουμε διαφορά στα κιλά μας.
Δεν είναι τυχαίο ότι σοβαροί διαιτολογοι σου συστηνουν να πας πρώτα ή παράλληλα σε ψυχολόγο !!!
Μπορούμε και μόνοι μας όμως !!!
100% θέμα ψυχολογίας είναι η διατροφή + καθημερινή άσκηση, έστω περπάτημα.
Όμως, αν χάνεις κιλά σταθερά αδειάζουν και οι μπαταρίες, εκτός του ότι χάνεις κυρίως υγρά και μυϊκη μάζα αν δεν γυμνάζεσαι συστηματικά, πχ βάρη αερόβια ασκησούλα ουχ...
Και όταν λέω αδειάζουν οι μπαταρίες εννοώ - όχι μόνο δεν θέλεις να κινηθείς, τα πόδια δεν σε ακούνε αλλά σε 10-15 λεπτά στην πολυθρόνα βλέποντας το αγαπημένο μου πρόγραμμα στην tv ρίχνω κάτι ύπνους με όνειρα μη σου πω...
Αυτήν την έβαλα ως εναλλακτική,τι γελάς; Δεν σου αρεσουν οι μπανάνες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από psilos-198ρεσουν οι μπανάνες;Παρασκευη 4 μπανανες και 3 φετες ψωμι???Ειναι η cheat day???
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από psilos-1980Παρασκευη 4 μπανανες και 3 φετες ψωμι???Ειναι η cheat day???
μεσ στην χοντρη μου κοιλια
μ αρεσει να μαγειρευω τις τροφες που αποφευγετε
κοντοσουβλια σπληναντερα κοκορετσια
κι οτι αλλο για το στυλ σας ειναι ανθυγειινο
κι υστερα ξαπλωμενος σαν λεχωνα
να χωνευω με την κοιλια μου σαν γυφτικο νταουλι
μ αρεσει να με θαυμαζετε λες και βλεπετε εξωγηινο
γι αυτο αντιδρω συνεχεια με οποιο τροπο μπορω
στα πρωτυπα που θελετε να μου επιβαλετε
ναι ευθυνομαι για την διατροφολογικη αγανακτηση σας
κρατωντας την αντικανονικη μου θεωρια
μην προσπαθειτε αδικα εχω τα δικα μου ιδεωδη
τοσα χρονια κανειςδεν μπορεσε να αλλαξει τα μυαλα μου
Αυτήν που έγραψα, η άλλη είναι εναλλακτική. Τώρα με το χρήμα εγώ ,αν και είναι η δουλειά μου δεν τα πάω καλά,δεν μένει στις τσέπες μου έτσι κι αλλιως
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από thanasispatra2μεσ στην χοντρη μου κοιλια
μ αρεσει να μαγειρευω τις τροφες που αποφευγετε
κοντοσουβλια σπληναντερα κοκορετσια
κι οτι αλλο για το στυλ σας ειναι ανθυγειινο
κι υστερα ξαπλωμενος σαν λεχωνα
να χωνευω με την κοιλια μου σαν γυφτικο νταουλι
μ αρεσει να με θαυμαζετε λες και βλεπετε εξωγηινο
γι αυτο αντιδρω συνεχεια με οποιο τροπο μπορω
στα πρωτυπα που θελετε να μου επιβαλετε
ναι ευθυνομαι για την διατροφολογικη αγανακτηση σας
κρατωντας την αντικανονικη μου θεωρια
μην προσπαθειτε αδικα εχω τα δικα μου ιδεωδη
ξεκίνησε η επανάσταση ...
με λάβαρο το κοκορέτσι
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από SouruaΜπα εγώ φοβάμαι να φάω αύριο ψαρια
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από Red_October
Καλά τα φυστίκια αλλά επειδή έχουν πολύ αλάτι, εκτός αν είναι ανάλατα, ανεβάζουν την πίεση
ναι, αλήθεια είναι πως εχω συνήθως το πολύ 11-12, η πάνω
τα τρώω ξεφλουδισμενα, χωρίς το αλάτι
Παράθεση:
https://m.youtube.com/watch?v=nxxtxtGHadA
Σχόλιο # 99 από matakiamouou
Εντάξει παιδιά καλό είναι όλο αυτό που λέτε όλοι με διατροφή αλλά και οι αρχαίοι το ριχναν και λίγο έξω...γιατί όχι και εμείς σε αυτά τα χρόνια...
Εύγε το πιο εύστοχο ποστ
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media