Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Δεν μου αρέσει η δουλειά μου

Σελίδα : 1

Kiriakos15

# 1 στις 27/3/2018
author
Ανδρας / 31 / Παντρεμένος
Ελλάδα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 6
'Aρεσαν+: 0%

Δεν μου αρέσει η δουλειά μου

Καλησπέρα . Είμαι 27 χρονών .

Θα πρωτοτυπήσω και θα πω πως δεν είμαι δόξα τω Θεό άνεργος και ούτε ποτέ μου υπήρξα . 
Απόφοιτος οικονομολόγος που φυσικά δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον κλάδο . 
Μετά την σχολή μου τελείωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Δόκιμος Αξιωματικός και με το που τελείωσα με την θητεία έπιασα κατευθείαν δουλειά ως Security στον έλεγχο αποσκευών στο  αεροδρόμιο της περιοχής μου όπου και πολύ σύντομα θα είχα προαγωγή αλλά δε πρόλαβα γιατί θεώρησα τον εαυτό μου να χαραμίζεται . 

Αφού παραιτήθηκα , ξεκίνησα κατευθείαν σε 2η δουλειά που φρόντισα να έχω βρει που αφορά πάλι τον κλάδο του Security , αυτή την φορά στο κομμάτι των χρηματαποστολών όπου και νιώθω πολύ σύντομα ήδη δυστυχισμένος αν και οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ καλύτερες από την πρώτη μου δουλειά αλλά νιώθω ότι δεν αντέχω πως θα το κάνω αυτό για πάντα . 

Μοιράζω καθημερινά βιογραφικά σε εταιρίες στο αντικείμενο που σπούδασα και μου αρέσει αλλά νιώθω απελπισμένος ... 

Ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι μα δε νομίζω ότι μου αξίζει και πως πρέπει να παραιτηθώ τόσο εύκολα από την προσπάθεια μου να βρω κάτι καλύτερο ... 

Ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι μα δε νομίζω ότι μου αξίζει και πως πρέπει να παραιτηθώ τόσο εύκολα από την προσπάθεια μου να βρω κάτι καλύτερο ... 
Αρέσει στα μέλη alisida, anassa_

anassa_

# 2 στις 27/3/2018
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω το θέμα σου .

Γνωρίζεις την κρίση που υπάρχει. Τα βήματα που κάνεις τα θεωρώ σωστά, τη στιγμή που επιλέγεις κάτι καλύτερο και συγχρόνως δίνεις βιογραφικά...
Τι άλλο θα μπορούσαμε εμείς να σου προτείνουμε ; Προφανώς το εξωτερικό δεν είναι στις επιλογές σου φαντάζομαι αν, θα το ανέφερες... 
Εύχομαι να μην βαρεθείς να το ψαχνεις, να έχεις υπομονή και καλή επιτυχία!!!
Αρέσει στο μέλος alisida

MadameShuShu40

# 3 στις 27/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

-Πως πας στην δουλειά? ??

-Με το ζόρι!!

-Οχι, ρε συ, με τι πας??

-Με νεύρα! !

-Οχι, ρε, πως φτάνεις? ?

-Κλαίγοντας! !!

matakiamouou

# 4 στις 27/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μαζεψε ενα κεφαλαιο και ανοιξε δικιά σου δουλειά...το έχεις? Το αντέχεις? Άσε την οικονομική κρίση στο πλάι όμως θα κανεις αυτό που αγαπάς...σίγουρα έχει υπέρ και κατά αυτό το βήμα...οπως και η κάθε δουλειά στην οποία βρήσκεσαι.

Enikos

# 5 στις 27/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Μπορεις να εργαζεσαι σε δουλειες που δεν σε εκφραζουν και παραλληλα να κοιτας για την δουλεια που σπουδασες.

Ποιο ειναι το προβλημα?

Αρέσει στα μέλη alisida, Kiriakos15

Kiriakos15

# 6 στις 27/3/2018
author
Ανδρας / 31 / Παντρεμένος
Ελλάδα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 6

Πώς αγχώνομαι αν θα βρεθεί ποτέ αυτή η δουλειά που πραγματικά μου αρέσει και θα με γεμίζει . 

Θέλω να εξελιχθώ μέσα από την δουλειά μου . Είμαι άνθρωπος με αρκετά χόμπι και δραστηριότητες , δεν είμαι άνθρωπος που θα δουλεύει και μόνο . Θέλω να με γεμίζει αυτό που θα κάνω . 

Το πρόβλημα είναι αν θα βρεθεί ποτέ αυτή η δουλειά... 

Και στεναχωριέμαι ... 

Και στεναχωριέμαι ... 

26-29-31

# 7 στις 27/3/2018
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Mπορεις να περιγραψεις τι ειναι αυτο ακριβως που ψαχνεις

η ισως τι εχεις ονειρευτει με βαση τις σπουδες του οικονομολογου?
Πως θα ηθελες να ειναι η ζωη σου σε 3 χρονια απο σημερα?

tsiouaouas2

# 8 στις 27/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αληθεια...εδω μεσα τι ψαχνεις? Απορω...

COSTAS42

# 9 στις 27/3/2018
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.529

Κυριακο μεχρι και αν βρεις αυτο που θες μια χαρα εισαι.Ξερεις ποσοι παρακαλανε να πιασουν δουλεια σαν και αυτη που εχεις εσυ και σνομπαρεις;εξαλλου  μπορεις να εξελιχθεις και εκει που εισαι.

ROCK-54

# 10 στις 27/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Να δεις που...

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από matakiamouou
Μαζεψε ενα κεφαλαιο και ανοιξε δικιά σου δουλειά...το έχεις? 

ετσι και θα σωθει και θα κονομησει και κυριως θα εισαι μεσ στην καλη χαρα

alisida

# 11 στις 27/3/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Εισαι νεος και φανταζομαι χωρις υποχρεωσεις...

Μην περιοριζεις την αναζητηση στην πολη σου ( δεν ειδα απο που εισαι ) αλλα και σε αλλες πολεις..

.Αν βρεθει κατι στο αντικειμενο σου εστω και με λιγοτερα χρηματα,δοκιμασε το για να αποκτησεις εμπειρια και να εξελιχτεις καποια στιγμη...

Μπορεις να μαθεις και καποια ξενη γλωσσα παραπανω απο αυτα που ξερεις..,...( βουλγαρικα εχουν περαση )

Μεγαλωσε τον κυκλο γνωριμιων σου ( στην Ελλαδα βρισκεσαι ),,,

Καλη επιτυχια σου ευχομαι...

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Kristina_

# 12 στις 27/3/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Θα σου πρότεινα αρχικα να σκεφτεις "πως θελεις να ειναι αυτη η δουλεια που θα σαρεσει"

Αυτο ειναι το πρωτο βημα για να ξεκινησεις μετα να την ψαχνεις

Αλλα με μπερδευεις λιγακι απο τη μια θες να εξελιχθείς μεσα απο αυτη την "ιδανική" για σενα δουλεια (που μαλλον δεν ξερεις πια θα ειναι) και απο την αλλη  διευκρινίζεις οτι εχεις αρκετα χομπυ και δραστηριοτητες και δε θα δουλευεις μονο...εχεις και οικονομικες σπουδες, ψαχνεις και σε εταιρείες (συμβούλων υπεθεσα εγω) που θελουν ανθρωπους να δουλευουν μονο, οσο αντεχουν...δυσκολα τα πραγματα

Επαναλαμβάνω λοιπον, σκεψου πως θες να ειναι αυτη η ιδανική για σενα δουλεια και καλη δυναμη

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Kiriakos15

Πώς αγχώνομαι αν θα βρεθεί ποτέ αυτή η δουλειά που πραγματικά μου αρέσει και θα με γεμίζει . 

Θέλω να εξελιχθώ μέσα από την δουλειά μου . Είμαι άνθρωπος με αρκετά χόμπι και δραστηριότητες , δεν είμαι άνθρωπος που θα δουλεύει και μόνο . Θέλω να με γεμίζει αυτό που θα κάνω . 

Και στεναχωριέμαι ... 

Και στεναχωριέμαι ... 

Αρέσει στα μέλη just-1975, somebody961

RenaRena2

# 13 στις 27/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κρατας μια δουλεια...μεχρι να βρεθει η καλυτερη...και η καλυτερη... Εντωμεταξυ , εννοειται μοιραζεις βιογραφικα και ψαχνεις αυτο που αγαπας !! Θα ερθει η ωρα του ...φτανει να μην επαναπαυεσαι ! Και ..να χαμογελας πηγαινοντας για δουλεια...η ανεργια για καιρο παιρνει μερος της αξιοπρεπειας μας μαζι.. Να χαμογελας και να χαιρεσαι !!

Enikos

# 14 στις 28/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ποιος μπορει να στο εξασφαλισει αυτο εδω μεσα?

Απο την αλλη, η στενοχωρια δεν βοηθαει σε κατι την ανησυχια σου.

Αντιθετως...

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Kiriakos15

Και στεναχωριέμαι ... 

Αρέσει στο μέλος just-1975

Paralia48

# 15 στις 28/3/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Ψάξε διεθνώς. Συνέχιζε αυτή τη δουλειά, μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο. Αν κάνεις και κανένα μεταπτυχιακό, θα μετρήσει.
Για στείλε βιογραφικά σε πολυεθνικές εταιρείες. Με αγγλικά πώς τα πας;
Άνοιξε το διδίκτυο και ψάξε σε όλο τον πλανήτη.

Αρέσει στο μέλος alisida
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.