Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θεραπεία με ακνοτρεν

Σελίδα : 1

elenh17

# 1 στις 28/3/2018
author
Γυναίκα / 24 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Θεραπεία με ακνοτρεν

Καλησπέρα..εδώ και 3 μήνες έχω αρχίσει θεραπεία κατά της ακμής με ακνοτρεν..Η ακμη με βασανιζε από τα 13 μου και τώρα ειμαι 19 κ έπειτα από πολλές μάταιες προσπάθειες με κρέμες αποφάσισα να πάρω αυτά τα χάλια που τόσο πολύ ακούγονται για τις παρενέργειες του..θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο ακούγονται ή μετά τους 6 μήνες θεραπείες τα σπυράκια δεν θα έχουν φύγει.. Όπως ξαναειπα ειμαι στον 3ο μήνα θεραπείες και μ μενουν άλλοι 3 και ήδη έχουν αρχίσει να υποχωρούν αλλά αγχώνομαι μήπως δεν φύγουν εντελώς.. Ποια είναι η γνώμη σας;

_Bellezza_

# 2 στις 28/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μην ρωτας ασχετους για αυτο το θεμα. 

Μονο τον γιατρο σου. Εδω ο καθενας μπορει να λεει ο,τι θελει. 

Θα μας παρεις στα σοβαρα?

elenh17

# 3 στις 28/3/2018
author
Γυναίκα / 24 / Σε σχέση
Ελλάδα
Απλά θέλω και μια γνώμη κ από κάποιον άλλον που έχει κάνει την ίδια θεραπεια

Paralia48

# 4 στις 28/3/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

κοπελιά,όταν ήμουν στην ηλικία σου και πιο μεγάλη,είχα πολύ ακμή.Τοτε είχε  άλλα φάρμακα.Είχα κάνει τη θεραπεία πουμουσύστησε ο γιατρός.Να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και να κάνεις τη θεραπεία όπως σου τη δώσει κατά γράμμα και μη ρωτάς τον κάθε άσχετο. Όλα τα φάρμακα εχουν παρενέργειες, αλλά ο γιατρός λογαριάζει τις πιθανότητες παρενέργειας και επιτυχίας.Π.χ. μπορεί να σου πει,αυτό το φάρμακο αντιδρά άσχημα αν καπνίζεις. Να κάνεις ό,τι σου πει και θα φύγει η ακμή, μην ανησυχείς

Kristina_

# 5 στις 28/3/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Και εγώ είχα ακμή πολυ ακρη στην ηλικια σου...εκανα διαφορες θεραπείες αλλαλιγα χρονια μετα εφυγε απο μονη της...και εκτοτε το δερμα μου ειναι μια χαρα, ισως το καλυτερο στοιχειο μου

Χαλαρωσε, κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και θα ρθει η ωρα που θα τελειωσει
Αρέσει στο μέλος alisida

tzoulia59

# 6 στις 28/3/2018
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

η ιδια δεν εχω καταφυγει σε παρομοιο τροπο ,,,

διοτι ειμαι γενιας που δεν ειχαμε τετοια ,,,το πολυ πολυ ,μια κρεμα επικαλυψης να μαραινει τα σπυρακια ,,

αλλα εχω ακουσει απο περιπτωση γνωστων μου για παρομοια θεραπεια με πληρη αποκατασταση της ακμης με 100%  με  θετικο αποτελεσμα,, το εχω δει ,,

δεν γνωριζω τα φαρμακα αλλα γνωριζω απ οτι μου ειπαν οτι θελει συνεχομενο ελεγχο διοτι αυτα τα χαπια ειναι τοσο ισχυρα που επηρεαζουν το συκωτι ,

και φυσικα που σημαινει οτι πρεπει να τα παιρνεις για συγκεκριμενη περιοδο,,,

νομιζω οτι θα εχεις αποτελεσμα αν κανεις την σωστη αγωγη ,,,ειναι σχετικα νωρις , οι 3 μηνες ..

προσεχε να εχεις τον νου σου στον ελεγχο,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από elenh17

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από elenh17

elenh17

# 7 στις 30/3/2018
author
Γυναίκα / 24 / Σε σχέση
Ελλάδα
tzoulia59 σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες κ μου απαντησεςς

elenh17

# 8 στις 31/3/2018
author
Γυναίκα / 24 / Σε σχέση
Ελλάδα
Υπάρχει κανείς άλλος εδώ μεσα που έχει κάνει την ίδια θεραπεία..;

macbook

# 9 στις 30/4/2018
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από elenh17
Υπάρχει κανείς άλλος εδώ μεσα που έχει κάνει την ίδια θεραπεία..;

Όχι (εγώ).

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από elenh17

αποφάσισα να πάρω αυτά τα χάλια που τόσο πολύ ακούγονται για τις παρενέργειες του..

Το φάρμακο που αναφέρεις δεν το γνωρίζω. Είναι όμως τόσο σοβαρό το πρόβλημά σου ώστε να πρέπει να πάρεις φάρμακα για να το αντιμετωπίσεις; Έχεις παρατηρήσει παρενέργειες πάνω σου; Αυτά γίνονται πάντα με ιατρική παρακολούθηση και εννοείται ότι αναφέρεις στο γιατρό σου ο,τιδήποτε ασυνήθιστο παρατηρήσεις στη διάρκεια της θεραπείας.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από elenh17

θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο ακούγονται ή μετά τους 6 μήνες θεραπείες τα σπυράκια δεν θα έχουν φύγει.. Όπως ξαναειπα ειμαι στον 3ο μήνα θεραπείες και μ μενουν άλλοι 3 και ήδη έχουν αρχίσει να υποχωρούν αλλά αγχώνομαι μήπως δεν φύγουν εντελώς.. Ποια είναι η γνώμη σας;

Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος εδώ μέσα να έχει έγκυρη γνώμη πάνω σ' αυτό. Είναι συχνό φαινόμενο δύο διαφορετικοί οργανισμοί να αποκρίνονται διαφορετικά στην ίδια θεραπεία. Γι' αυτό λέμε ότι η ιατρική παρακολούθηση είναι απαραίτητη.

Όσο για το αν η ακμή θα φύγει οριστικά ή αν μπορεί να επιστρέψει ... κανείς δεν ξέρει. Εγώ ακόμα βγάζω κάπου-κάπου 1-2 σπυράκια. Αυτές τις μέρες έχω ένα δεξιά της μύτης. No biggie though.

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.