πήε Άγιο Όρος και ... αφιερώθηκε στον Κύριο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από ZHLIASOY...μετα? τελος?
αλλά πως θα γυρίσει;
Ανοδικά;
Καθοδικά;
Οριζόντια; ..
,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από hns1602Πόσο σεξουαλική νιώθω... χμμμ...
Η έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας σημειώθηκε με μεγάλη επιτυχία και μια ωραιότατη επίσκεψη στο γυναικολόγο λίγο καιρό μετά... για να συστήσει θεραπεία και αποχή...
Η συνέχεια υπήρξε πιο ομαλή... και όταν κάποια στιγμή ήρθε στη ζωή ο γάμος... η σεξουαλικότητα πήδηξε απ' το παράθυρο...
Το αποκορύφωμα της σεξουαλικότητάς μου θεωρώ πως ήταν από τα 33 έως τα 37 περίπου... όχι τυχαία μετά τη λήξη του γάμου και με άλλους παρτενέρ... ήμουν άλλη γυναίκα... δε με αναγνώριζα...
Έκτοτε, έχω ηρεμήσει...
Αυτό που λένε για τις γυναίκες μετά τα 40, δεν το έχω βιώσει ακόμα... νιώθω πως είμαι σε κάμψη και όχι σε ανάταση...
Προαισθάνομαι πάντως... πως ρόδα είναι... θα γυρίσει...
Παράθεση:
Ναι!!!
Σχόλιο # 122 από pythagoras
αλλά πως θα γυρίσει;
Ανοδικά;
Καθοδικά;
Οριζόντια; ..
,,,
Κυκλικά...
Τετραγωνισμός του κύκλου ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από hns1602
Κυκλικά...
υπερπαραγωγή,, από τους κλασσικούς ...
Εγω θα πω μονο αυτό!!Οσο περνανε τα χρονια,τοσο πιο πολύ το θελεις!!Γινεσε σαν το παλιο κρασι!!Οσο πιο παλιο,τοσο καλυτερο!!
Παράθεση:
Ποσο σεξουαλικος νιωθεις!!!
Σχόλιο # 126 από dimis2910Εγω θα πω μονο αυτό!!Οσο περνανε τα χρονια,τοσο πιο πολύ το θελεις!!Γινεσε σαν το παλιο κρασι!!Οσο πιο παλιο,τοσο καλυτερο!!
Ασφαλώς μιλάς για σένα, και ίσως για άτομα που γνωρίζεις. Γιατί για άλλους συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media