Μεταξυ 30 και 40+ θα ελεγα ειχαν ολα αυτα (Φλέρτ σεξ ερωτας) τη σημασια τους
Ε μετα μεγαλωσα σιγα τωρα, εχω τοσο πολλα να κανω πριν την κανω που δεν προλαβαινω να ασχοληθω και με φλερτ και ερωτες
Παράθεση:
ποσο σεξουαλικος/η νοιωθεις!Επειδη οπως βλεπω εδω στο φορουμ παιζουν ηλικιες 45 κ ανω..σκεφτηκα να ρωτησω την σεξουαλικοτητα σας κ πως ποτε την βιωσατε βιωνεται καλυτερα!σε ποια ηλικια νοιωσατε ποιο σεξουαλικοι ποιο ερωτικοι ποιο ποθητοι?ποτε απολαυσατε περισσοτερο το σεξ το φλερτ τον ερωτα.?
Σχόλιο # 1 από ZHLIASOY
13-16 ηταν γιααα μενα κορυφη. αξεχαστες εποχες.
ε οχι τοσο μεγαλη που να την κανεις βρε κριστινα
αποχη απο τωρα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Kristina_Μεταξυ 30 και 40+ θα ελεγα ειχαν ολα αυτα (Φλέρτ σεξ ερωτας) τη σημασια τους
Ε μετα μεγαλωσα σιγα τωρα, εχω τοσο πολλα να κανω πριν την κανω
που δεν προλαβαινω να ασχοληθω και με φλερτ και ερωτες
13-16 ηταν γιααα μενα κορυφη.
τι χρησιμοποιεις ως μοναδα μετρησης του χρονου παναγιωτη;
...μετα? τελος?
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από panagiotismp9013-16 ηταν γιααα μενα κορυφη. αξεχαστες εποχες.
δεν υπάρχουν ηλικίες σε αυτά, ούτε μπαίνουν σε κουτάκια για ταξινόμηση...
δες τη γύρη που είναι παντού, δες τα πουλιά που κελαηδούν
όλο αυτό, είναι σεξουαλική ενέργεια
και ας είναι στη Σιβηρία, και ας είναι για έναν άνθρωπο 80 ετων.
Ανεξάρτητα την ηλικία, κυλάει μέσα μας και την εκφράζουμε
Όχι μόνο με φλερτ, σεξ, έρωτες... Αυτή κινεί την ύπαρξη γενικώς, με τη δημιουργία του κάθε τι.
Ίδια η ζωή είναι σεξουαλικότητα.
Το ότι κάποιοι τη ψάχνουν και κατανοούν μόνο μέσα από τα κρεβάτια τους και το σεξ, είναι άλλο θέμα
ΥΓ: Ειδικά τώρα νιώθω πολύ ''σεξουλιάρα". Γεμάτη. Με διάφορα δικά μου...
...''χυμοί'' των ιδεών μου, που ανακατεύονται μέσα μου και κάνουν ''έρωτα''.
Κάποια κυοφορούν/καρποφορούν (πού θα πάει, προφυλακτικά δεν βάζουν(με) σε αυτά!)
Δεν μπορεί μετά να μη μου φαίνεται κι απ' έξω, όταν είμαι ''έγκυος''- γεματη ζωή, για να μη με φλερτάρουν μετά και οι άλλοι
να, μου στέλνω και ένα φιλάκι για αυτό
Σωστα ισως γιατι μετα τα 40 νοιωθεις ποιο απελευθερωμενη απο ολες τις πλευρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν εχει να κανει τοσο με την ηλικια αλλα με τις καταστασεις που ζουμε και με τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας...Πχ οταν πρωτογινομαστε μητερες στρεφουμε το ενδιαφερον μας στο παιδι πρωτα,εκεινη την περιοδο αν και ο αντρας επαναπαυτει,το ξεχνανε το θεμα σεξ...Για μενα παντως η καλυτερη εποχη ξεκινησε μετα τα 40 και συνεχιζεται με τον καθε χρονο που παιρνω πανω μου να μου ανεβαζει περισσοτερο τη διαθεση ,χαχαχα!!
Ισχύει ηλικιακά αυτό στις γυναίκες...μέχρι πρίν κάποια χρόνια κυνηγούσα εγώ την γυναίκα μου,τώρα με κυνηγάει αυτή...
Η καλύτερη ηλικία για εμένα που απόλαυσα το σεξ ήταν γύρω στα 28-35 έως που και παντρεύτηκα..και η απερίσκεπτη σεξουαλικότητα 'εδωσε την θέση της ,στην σύνεση...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν εχει να κανει τοσο με την ηλικια αλλα με τις καταστασεις που ζουμε και με τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας...Πχ οταν πρωτογινομαστε μητερες στρεφουμε το ενδιαφερον μας στο παιδι πρωτα,εκεινη την περιοδο αν και ο αντρας επαναπαυτει,το ξεχνανε το θεμα σεξ...Για μενα παντως η καλυτερη εποχη ξεκινησε μετα τα 40 και συνεχιζεται με τον καθε χρονο που παιρνω πανω μου να μου ανεβαζει περισσοτερο τη διαθεση ,χαχαχα!!
Έπιασε και η Άνοιξη...
... είδες τι κάνει ...?
ε, είδες ...?
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από anassa_
Έπιασε και η Άνοιξη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από thanasispatra213-16 ηταν γιααα μενα κορυφη.
τι χρησιμοποιεις ως μοναδα μετρησης του χρονου παναγιωτη;
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από panagiotismp9013-16 ηταν γιααα μενα κορυφη. αξεχαστες εποχες.
δε ρωταει η ζηλια για την κορυφαια περιοδος της αυτοϊκανοποιησης σου
η κορυφαια περιοδος ειναι μετα τα 80,ειδικα αν εισαι πολυ πλουσιος...ειναι οι εποχη που οι επιδοξοι κληρονομοι σου προκειμενου να σε ξεκανουν σου κανονιζουν βραδιες αχαλινωτου σεξ με τις ωραιοτερες στριπερ,οι οποιες εχουν χρυσοπληρωθει και για να ειναι ευγενικες μαζι σου(ωστε να μην κινησουν υποψιες) και για να τα δωσουν ολα στο κρεβατι...αρα ευχαριστιεσαι μπολικο σεξ,χωρις γκρινιες και χωρις να χρειαζεται να κυνηγησεις εσυ γυναικες...
Σεξουαλικος στο φορτε μου ενιωθα γυρω στα 30-40
Απο κει και περα υπαρχει μια καμψη.
Βεβαια εξαρταται και τη γυναικα που εχω πλαι μου...αν με εμπνει να φερθω αναλογως.
Για την ομαλοτητα του θεματος και την ασφαλεια καποιων (θηλυκό)
Παράθεση:
#16 Andreas666...απλα μετριοφρων...
Σχόλιο # 17 από alisida
η πεταλουδιτσα με το πεταλουδιτσο κ παει λεγοντας..ανοιξη παιδι μου η σεξουαλικοτερη εποχη
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από anassa_
Έπιασε και η Άνοιξη...
Ζηλεια τι να σου πω οπως ενιωθα παντα νιωθω και τωρα.Η μονη διαφορα ειναι οτι πλεον δεν καιγομαι ντε και καλα να ειμαι με καποια μονο και μονο για να μην ειμαι μονος
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media