η σεξουαλικοτητα
ειναι συνδεδεμενη με την ιδια την ζωη
και δεν νομιζω οτι αυτο με το περασμα του χρονου
χανεται η μειωνεται αλλα αυξανεται
Άρα σήμερα το ξανάνοιξες
Σε αυτην την παρέα εύκολα παρασυρομεθα
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από SouruaΤώρα τι θέλεις να σου πω; Από τραπέζι, από κουζίνα ,από αμάξι εεε έχουμε κάνει όλο το Κάμα σούτρα δεν έμεινε και τίποτα άλλο,στην ηλικία από 30 έως 55.Από εκεί και περατο κλειδωσα
Ασε και σήμερα είχα υδραυλικο
εδώ είναι η οντισιόν για το " μάμα με ταύλα" ?
υδραυλικος ηταν κουμπαρος ηταν?
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από SouruaΤώρα τι θέλεις να σου πω; Από τραπέζι, από κουζίνα ,από αμάξι εεε έχουμε κάνει όλο το Κάμα σούτρα δεν έμεινε και τίποτα άλλο,στην ηλικία από 30 έως 55.Από εκεί και περατο κλειδωσα
Ασε και σήμερα είχα υδραυλικο
Παντα ενιωθα σεξουαλικη και ως εφηβη και ως γυναικα. Τωρα ομως ...κοιτωντας πισω ..θεωρω πως απο τα 30 και μετα ειναι η καλυτερη περιοδος για εμενα...Ωριμαζοντας διωχνεις πολλα ταμπου ...παυεις να σκεφτεσαι τα "πρεπει" των αλλων... απενοχοποιεις πραγματα...οποτε νιωθεις και περνας καλυτερα !!
Ήρα με τα κουνελάκια σου
Κληρονόμος του Χιου Χέφνερ & Playboy Enterprises
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Hrakleitos3η κορυφαια περιοδος ειναι μετα τα 80,ειδικα αν εισαι πολυ πλουσιος...ειναι οι εποχη που οι επιδοξοι κληρονομοι σου προκειμενου να σε ξεκανουν σου κανονιζουν βραδιες αχαλινωτου σεξ με τις ωραιοτερες στριπερ,οι οποιες εχουν χρυσοπληρωθει και για να ειναι ευγενικες μαζι σου(ωστε να μην κινησουν υποψιες) και για να τα δωσουν ολα στο κρεβατι...αρα ευχαριστιεσαι μπολικο σεξ,χωρις γκρινιες και χωρις να χρειαζεται να κυνηγησεις εσυ γυναικες...
Ε δεν ειπα οτι κανω αποχή, απλα οτι δεν ειναι πια τοσο σημαντικο ουτε τοσο ενδιαφερον το θεμα ειπαμε το βρισκω λιγακι (η και πολυ) υπερεκτιμημένο, η μαλλον εχω βρει ποικίλα αλλα ενδιαφεροντα...λογικο απο μια αποψη...αν υποθέσουμε οτι μεγαλωνοντας πχ εντοπιζω το χρονο 5-6 ενδιαφεροντα πραγματάκια, ε 1-2 θα ναι πιο ενδιαφεροντα απο το φλερτ-σεξ-σχεση
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από ZHLIASOYε οχι τοσο μεγαλη που να την κανεις βρε κριστινα
αποχη απο τωρα?
Τώρα για να σοβαρευτουμε και λίγο.
Είμαι ασυγκράτητη ως σκορπίνα κ γω !!!
Έχω αρχίσει γενική από αρχές της εβδομάδος με απανωτους οργασμους φτιάχτηκα με τις αυλές, με τα μπατζουρια τα τζάμια, τους φούρνους κ τους απορροφητηρες , στρωματκλινοσκεπασματα, μπάνια...
Μέχρι τα κραγιόν, τα μανόν, και τις κρεμες ξεσκονισα ...
Τώρα τα μπιμπιπ όλα; ;; Αυτά με ..μπιπ μπιπ δεν ξέρω...
Μένουν κάτι στολίσματα, γιαλισματα και οι διαολοκουρτινες περιμένουν σιδέρωμα και κρέμασμα...
Μετά μπωτε και τα συναμαρτουντα χα χα
Ωραία εποχή η Άνοιξη!!!
Πωωω μουσκεμα είμαι
γνώρισα τον Θανάση
Πάω να τελειωνω η μέση μου ρε γμτ ...και αύριο όλη μέρα με βλέπω να ...το ταμτιριρι
Από παιδί πάντως όταν έβλεπα ερωτοτροπίες σε μεγάλους ανθρώπους ..άνω των 40 ,έλεγα μπλιάχ..
Εσύ φέρε την στολή της υπηρέτριας με το σκουφάκι...εγώ θα φέρω κάτι παλιά εργαλεία υδρυλικού , μια φόρμα τζην που έχω κι εναν κάβουρα να σταματάω τις διαρροές..
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από anassa_Τώρα για να σοβαρευτουμε και λίγο.
Έχω αρχίσει γενική από αρχές της εβδομάδος με απανωτους οργασμους φτιάχτηκα με τις αυλές, με τα μπατζουρια τα τζάμια, τους φούρνους κ τους απορροφητηρες , στρωματκλινοσκεπασματα, μπάνια...
Είμαι ακράτητη ως σκορπίνα κ γω !!!
Μέχρι τα κραγιόν, τα μανόν, και τις κρεμες ξεσκονισα ...
Τώρα τα μπιμπιπ όλα; ;; Αυτά με ..μπιπ μπιπ δεν ξέρω...
Μένουν κάτι στολίσματα, γιαλισματα και οι διαολοκουρτινες περιμένουν σιδέρωμα και κρέμασμα...
Μετά μπωτεκαι τα συναμαρτουντα χα χα
Ωραία εποχή η Άνοιξη!!!
Πωωω μουσκεμα είμαι
...από τότε που ξεκίνησε η κλιμακτήριος,άλλαξε το σκηνικό...
Οχι ρε συ δεν τη μποραω την υποτέλεια... στο "έργο" θέλω ρόλο αφεντικού
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από frog13Από παιδί πάντως όταν έβλεπα ερωτοτροπίες σε μεγάλους ανθρώπους ..άνω των 40
Λέω να γυρίσουμε μια τσόντα ,έτσι ολοι μαζί τα "καπή" ,να έχουμε να γελάμε για τον επόμενο αιώνα..,έλεγα μπλιάχ..
Εσύ φέρε την στολή της υπηρέτριας με το σκουφάκι...εγώ θα φέρω κάτι παλιά εργαλεία υδρυλικού , μια φόρμα τζην που έχω κι εναν κάβουρα να σταματάω τις διαρροές..
υπέροχο!!!
Μας προγειωσες
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από silencee...από τότε που ξεκίνησε η κλιμακτήριος,άλλαξε το σκηνικό...
...σε άλλα πράγματα προς το καλύτερο ,σε άλλα προς το χειρότερο...
...η αλλαγή στις ορμόνες,συχνά μου φέρνει μια τρέλα και τον πρώτο καιρό,επικεντρωμένη στο πέρας της γονιμότητας,είχα μια θλίψη...
...όχι πως είχα σκοπό να τεκνοποιήσω,αλλά,επικεντρώθηκα σε αυτό που έληγε...
...ένιωθα πως έληγε το συμβόλαιο με τη Φύση και πως εκείνη στεκόταν άδικη απέναντί μου...
...ένιωθα πως είχα ολοκληρώσει έναν κύκλο και σε αυτόν έπρεπε να μπει μια εξωτερική σφραγίδα...
...ένιωθα το σώμα μου να αλλάζει,ακολουθώντας τις ίδιες διατροφικές συνήθειες,να μαζεύω ευκολότερα και περισσότερο λίπος στην κοιλιά και στο στήθος,σαν εξωτερική σφραγίδα κι αυτή η αλλαγή...
...ναι,ήταν αδιαμφισβήτητη αλήθεια,μεγάλωνα από τη μια,αλλά από την άλλη,ο παρορμητικός μου χαρακτήρας και ένας εσωτερικός, μικρός (ευτυχώς πια) νεραϊδόκοσμος ,με βοήθησαν...
...μέσα σε φουντώματα,εξάψεις κι απότομες κρυάδες,οι δεύτερες σκέψεις ήταν αναγκαίες...
...χρειαζόμουν να δω-βρω γιατί η Φύση να το κάνει αυτό,να κλείνει έναν κύκλο...
...με τον καιρό,δεν ξέρω αν βρήκα τους πραγματικούς Της λόγους,μα βρήκα κάποιους που μου ταίριαξαν σαν αιτίες...
...κλείνει ένας κύκλος,για να ανοίξει ένας άλλος,καινούριος,μια δεύτερη ίσως ευκαιρία να ενδυναμώσει το βλέμμα και να δει άλλα πράγματα...
...πως τη σεξουαλικότητα τη φοράμε από την ώρα της πρώτης μας ανάσας και την εγκαταλείπουμε με την τελευταία μας...
...πως επειδή αυτή ανήκει στις ανθρώπινες ιδιότητες-δυνάμεις μας κι είναι η πηγή της μέσα μας,μόνο εμείς μπορούμε να την σαμποτάρουμε με μίζερες σκέψεις,κακή ψυχολογία κι εμμονικές συμπεριφορές...
...πως η σεξουαλικότητα αναπνέει εκείνα τα πρωινά που απλά μου αρέσει η Μέρα και το Φως της γιατί μπορώ να τα απολαύσω ,να γεμίσω Θετική Ενέργεια και βγαίνοντας έξω να χαμογελάσω σε όλον τον κόσμο,χαρούμενη κι ανάλαφρη από τις σκέψεις-ζωοδότρες μου,σε αντίθεση με κάτι άλλα,που μου φταίει ο,τι είναι σύμπαν...
...σεξουαλικότητα είναι (όταν) νιώθω το 'η Ζωή είναι Ωραία'.Στις άλλες περιπτώσεις,περιμένω να περάσει η μίρλα και η α-σεξουαλικότητά μου με ο,τι αυτή συμπεριλαμβάνει,ξέρετε,'δολοφονικό' βλέμμα,λίγες και βαριές κουβέντες,τίποτα δεν πάει καλά σήμερα,μην έχεις το θράσος να πιστεύεις πως έχω όρεξη για σεξ,ήρθε η Άνοιξη και γεμίσαμε κάμπιες και σκόνη κι άλλα τέτοια χαρούμενα
...
.
.
Καλά...Πάρε τον κάβουρα να πάρω το σκουφάκι..
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από anassa_
Οχι ρε συ δεν τη μποραω την υποτέλεια... στο "έργο" θέλω ρόλο αφεντικού
Α γειά σου !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από frog13Καλά...Πάρε τον κάβουρα να πάρω το σκουφάκι..
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από frog13Από παιδί πάντως όταν έβλεπα ερωτοτροπίες σε μεγάλους ανθρώπους ..άνω των 40
Λέω να γυρίσουμε μια τσόντα ,έτσι ολοι μαζί τα "καπή" ,να έχουμε να γελάμε για τον επόμενο αιώνα..,έλεγα μπλιάχ..
...κλαίω λέμεεε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από silencee...από τότε που ξεκίνησε η κλιμακτήριος,άλλαξε το σκηνικό...
...σε άλλα πράγματα προς το καλύτερο ,σε άλλα προς το χειρότερο...
...η αλλαγή στις ορμόνες,συχνά μου φέρνει μια τρέλα και τον πρώτο καιρό,επικεντρωμένη στο πέρας της γονιμότητας,είχα μια θλίψη...
...όχι πως είχα σκοπό να τεκνοποιήσω,αλλά,επικεντρώθηκα σε αυτό που έληγε...
...ένιωθα πως έληγε το συμβόλαιο με τη Φύση και πως εκείνη στεκόταν άδικη απέναντί μου...
...ένιωθα πως είχα ολοκληρώσει έναν κύκλο και σε αυτόν έπρεπε να μπει μια εξωτερική σφραγίδα...
...ένιωθα το σώμα μου να αλλάζει,ακολουθώντας τις ίδιες διατροφικές συνήθειες,να μαζεύω ευκολότερα και περισσότερο λίπος στην κοιλιά και στο στήθος,σαν εξωτερική σφραγίδα κι αυτή η αλλαγή...
...ναι,ήταν αδιαμφισβήτητη αλήθεια,μεγάλωνα από τη μια,αλλά από την άλλη,ο παρορμητικός μου χαρακτήρας και ένας εσωτερικός, μικρός (ευτυχώς πια) νεραϊδόκοσμος ,με βοήθησαν...
...μέσα σε φουντώματα,εξάψεις κι απότομες κρυάδες,οι δεύτερες σκέψεις ήταν αναγκαίες...
...χρειαζόμουν να δω-βρω γιατί η Φύση να το κάνει αυτό,να κλείνει έναν κύκλο...
...με τον καιρό,δεν ξέρω αν βρήκα τους πραγματικούς Της λόγους,μα βρήκα κάποιους που μου ταίριαξαν σαν αιτίες...
...κλείνει ένας κύκλος,για να ανοίξει ένας άλλος,καινούριος,μια δεύτερη ίσως ευκαιρία να ενδυναμώσει το βλέμμα και να δει άλλα πράγματα...
...πως τη σεξουαλικότητα τη φοράμε από την ώρα της πρώτης μας ανάσας και την εγκαταλείπουμε με την τελευταία μας...
...πως επειδή αυτή ανήκει στις ανθρώπινες ιδιότητες-δυνάμεις μας κι είναι η πηγή της μέσα μας,μόνο εμείς μπορούμε να την σαμποτάρουμε με μίζερες σκέψεις,κακή ψυχολογία κι εμμονικές συμπεριφορές...
...πως η σεξουαλικότητα αναπνέει εκείνα τα πρωινά που απλά μου αρέσει η Μέρα και το Φως της γιατί μπορώ να τα απολαύσω ,να γεμίσω Θετική Ενέργεια και βγαίνοντας έξω να χαμογελάσω σε όλον τον κόσμο,χαρούμενη κι ανάλαφρη από τις σκέψεις-ζωοδότρες μου,σε αντίθεση με κάτι άλλα,που μου φταίει ο,τι είναι σύμπαν...
...σεξουαλικότητα είναι (όταν) νιώθω το 'η Ζωή είναι Ωραία'.Στις άλλες περιπτώσεις,περιμένω να περάσει η μίρλα και η α-σεξουαλικότητά μου με ο,τι αυτή συμπεριλαμβάνει,ξέρετε,'δολοφονικό' βλέμμα,λίγες και βαριές κουβέντες,τίποτα δεν πάει καλά σήμερα,μην έχεις το θράσος να πιστεύεις πως έχω όρεξη για σεξ,ήρθε η Άνοιξη και γεμίσαμε κάμπιες και σκόνη κι άλλα τέτοια χαρούμενα
...
.
αυτά τα λόγια με άγγιξαν γιατί κατα σύμπτωση άκουγα το παρακάτω κομάτι και μη ξέροντας τι λένε οι στοίχοι φαντάστηκα ότι αυτά περίπου θα λένε .
https://www.youtube.com/watch?v=AzEBH6DZJVk&list=RDAzEBH6DZJVkπάρτε floja...θα με θυμηθείτε
Ζήλια, εγω για μετα τα 30 ακουγα...απο προσωπικη εμπειρια και φιλες-γνωστες
Βεβαια παιζει ρολο και το στυλ ζωης! Απο οτι καταλαβαινω εδω οι συμμαθητριες έμπλεξαν νωρις νωρις με γαμους, παιδια κλπ και θυμηθηκα. Τον εαυτο τους οταν τα παιδια ενηλικιώθηκαν δλδ λιγο πριν χωρίσουν
Απο την αλλη εγω και οι φιλες μου μπλέξαμε με σπουδες, δουλειες κλπ οποτε δεν υπηρξε για μας "διαλειμα"... Συνεχως τη δικη μας ζωη προχωρούσαμε, για αυτο η δεκαετης διαφορα
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από ZHLIASOYεγω πιστευω πως οι καλυτερη ηλικια ειναι μετα τα 40 σε μια γυναικα γιατι ξερει τι θελει κ πως μπορει να το απολαυση καλυτερα.ειναι ποιο απελευθερωμενη ποιο ποιοτικη ποιο ερωτικη ποιο εμπειρη κ ολο αυτο το βγαζει εξωτερικα/εγω προσωπικα αισθανομαι ποιο ερωτικη κ ποιο σεξουαλικη μετα τα 40 μου απολαμβανω καλυτερα την ερωτικη μου ζωη..με περισσοτερο παθος απο οτι σε νεαρη ηλικια
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media