δεν το διαβασα,συγγνωμη...προσεχω μονο αυτα που με συμφερουνεπισης,μη φοβασαι τον προσηλυτισμο απο καποιον που δεν εχει ιδιαιτερες σχεσεις με τις φυτευτες απο τους ανθρωπους θρησκολογιες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από silencee
...κατά τρίτον,εμπιστεύομαι την αναγνωστική σου ικανότητα και θεωρώ πως διάβασες κι αυτό--->
...αν Τον έχω νιώσει?Με την έννοια που Του δίνω,ναι.Έχει ενισχύσει με ένταση-παλμό τον πιθανά χαμηλόφωνο ήχο εσωτερικής θέλησης-δύναμής μου ώστε να ακούσω καλύτερα εκείνο το 'έλα,μπορείς και παραπάνω' ή το αντίθετο 'έλα,φτάνει,δεν πειράζει που δεν μπορείς,ίσως αργότερα'...
...μεταξύ προσηλυτισμού και προσηλυτισμού,η αντιληπτική μου ικανότητα με οδηγεί στο 'φεύγα'...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από silencee...πιστεύω σε ένα Θεό,στον δικό μου,που τον έχω φτιάξει στο μυαλό μου και στην ψυχή μου,έτσι ώστε νάναι συμβατός με ο,τι για εμένα αυτός μπορεί να σημαίνει...
...ένα Θεό,που δεν τιμωρεί,δεν θυμώνει,δεν απαιτεί,δεν έχει καμία απολύτως σχέση με πολιτικά παιχνίδια ή άλλα παιχνίδια εξουσίας,δεν μοστράρεται,δεν ντύνεται με χρυσοποίκιλτα ρούχα,δεν αποδίδει ευθύνες,δεν βιάζει,δεν εκβιάζει,δεν μου λέει τι να κάνω κι όταν κάνω, δεν μου λέει αν το έκανα σωστά ή λάθος...
...ο Θεός μου,έχει την αύρα της θετικής ενέργειας,είναι Φιλόσοφος-Παντογνώστης-Πανανθρώπινος τουλάχιστον,δεν ξεχωρίζει φυλές,χρώμα δέρματος,βάθος τσέπης,φύλο,ηλικία.Είναι η Ενισχυτική Δύναμη που μου προσφέρεται απλόχερα όταν έχω ανάγκη να απευθυνθώ σε κάτι έξω από εμένα και να Την ζητήσω.Να ζητήσω στέρξη,αγκαλιά,φροντίδα,ζεστασιά,υπομονή,ελπίδα,ανακούφιση,καθαρή σκέψη.Δεν υπάρχει στις 3 ή 4 δεδομένες διαστάσεις,υπάρχει σε ανώτερη διάσταση από αυτές τις γνωστές, γιαυτό και δεν μπορώ να τον δω.Κι αν μπορούσα,έχω φανταστεί πως δεν θα έχει μάζα,ύλη απαραίτητα,Εξάλλου,το Καλό,τι την χρειάζεται?Μπορεί νάναι Ενέργεια,κάποιο πεδίο πέρα από ηλεκτρομαγνητικό ή βαρυτικό,αέρας,ή δεν ξέρω τι άλλη κυτταρική μορφή μπορεί να δεσπόζει Εκεί...
...αν Τον έχω νιώσει?Με την έννοια που Του δίνω,ναι.Έχει ενισχύσει με ένταση-παλμό τον πιθανά χαμηλόφωνο ήχο εσωτερικής θέλησης-δύναμής μου ώστε να ακούσω καλύτερα εκείνο το 'έλα,μπορείς και παραπάνω' ή το αντίθετο 'έλα,φτάνει,δεν πειράζει που δεν μπορείς,ίσως αργότερα'...
...στο όνομα του όποιου θεού,εμείς οι άνθρωποι έχουμε γράψει σελίδες Ιστορίας,με βία,αίμα,αγριότητα,χειραγώγηση,επεκτατικές βλέψεις και πόσα άλλα.Τι σχέση έχουν αυτές οι ενέργειες με την Πίστη?Ο όποιος θεός λοιπόν,ένα τοτέμ,γραμμένο με μικρό θ...
...δεν είμαι διαβασμένη ιδιαίτερα στο θέμα της θρησκείας,δεν έχω διασταυρώσει πηγές και δεν έχω να παραθέσω αποδείξεις για το αν υπήρχε ή όχι ο Χριστός.Για εμένα υπήρχε,ως ένας Άνθρωπος που είχε μέσα Του την Πίστη στην Ελευθερία,στην Ισότητα,στη Φιλανθρωπία,τόσο έντονη που διώχτηκε και θανατώθηκε για αυτήν,για να σιγάσει, μην κι Αυτή εξελιχθεί σε 'πανδημία',την πανδημία της αφύπνισης...
...αυτές είναι οι σκέψεις μου...
... μου θυμισες τα λογια του Τασου Αθανασιαδη...
( δυστυχως δεν μπορω να βρω το ακριβες αποσπασμα )
" πιστεύω σε έναν Θεό ανιδιοτελή, μεγάθυμο, που αδιαφορεί για το κακό και ανταμείβει το καλό "
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Hrakleitos3
μαλλον εχεις πεσει μεσα στην παγιδα...ολος ο δυτικος Εσωτερισμος που εχει εξαπλωθει παντου σαν τσουναμι και εχει τις ριζες του στη Θεοσοφια,εχει παρει πολλους στο λαιμο του,ιδιαιτερα εκεινους που δεν αφιερωσαν εκατονταδες ωρες προκειμενου να κατσουν να μελετησουν σε βαθος και στο τελος να διαπιστωσουν τις εκλεπτυσμενες μεθοδους που χρησιμοποιει προκειμενου να συνδεσει στο ασυνειδητο των ανθρωπων αλλα και συνειδητα στο μελλον,ολων των ειδων τις θρησκειες...σταδιακα και μεθοδικα λειτουργει σαν βραχιονας του συστηματος της παγκοσμιοποιησης και εχει παρει ως εργολαβια τη θεμα "θρησκεια"...κανεναν ναρκισσισμο δεν καταστρεφουν,τον ταϊζουν μαλιστα...δυστυχως πρεπει να βγω και δεν μπορω να το αναλυσω,θα επανελθω ομως αυριο...
δεν γνωρίζω για δυτικά, παγιδες κ.λπ. Βλέπω εμένα και βλεπω τι με έχει πάρει απ'το λαιμό εδώ και χρόνια όπως και τους πιο πολλούς
η μόνη θρησκεία-γνωση για εμένα είναι ο άνθρωπος με το εσωτερικό του κόσμο σε ισορροπια με το έξω
για όσο δεν το γνωρίζει, θα υπάρχουμε υπόδουλοι διάφορων συστημάτων
αυτή που έπρεπε να αναπτύξει και η εκκλησία και η επιστήμη
ναρκισσιστικό για εσενα, ετσι;;
πότε θα απαντήσεις τις ερωτησεις μου;
Κι εσύ που βρίσκεις το κακό; Εγώ θα ήθελα να υπάρχει μια θρησκεία και μια γλώσσα σ' όλον τον πλανήτη.Θεος υπάρχει,και μερικοί τον δοξάζουμε ,υπάρχουν όμως και άλλοι που έχουν πέσει στην παγίδα του διαβόλου,τόσο απλό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Hrakleitos3αυτο φιλτατη σουρυα το χρησιμοποιουν προπαγανδιστικα ως στοιχειο εκεινοι που διδασκουν οτι ο Χριστος μεσα στην καινη διαθηκη μιλησε ξεκαθαρα για μετενσαρκωση...ειναι οι ιδιοι που εχουν γεμισει το συμπαν με νεοεποχιτικα βιβλια που προσπαθουν να λειανουν τις διαφορες που υπαρχουν αναμεσα στις θρησκειες,ωστε να μπορεσει σε μερικες δεκαετιες ο πλανητης να εχει μια παγκοσμια θρησκεια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Hrakleitos3να προσεξεις μερικες λεξεις οπως Ανθρωπος,Εαυτος,αυτοσταυρωση,να ανοίξει το δρόμο προς τον Εαυτό του(πιο νεοεποχιτικη φραση πεθαινεις)...νεοεποχιτικες και ναρκισσιστικες μεχρι θανατου..
Ο Θεός, μας έφτιαξε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν Του
και ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω μια τέτοια φράση, αλλά,
αυτός - που είναι ο στόχος μας - μπορεί να οδηγήσει ακριβώς σε αυτό
που πολύ εύστοχα επεσήμανες. Ναρκισσισμό.
Αυτό που έμμεσα λέει η γνωστή κωμωδία "Θεός για μια εβδομάδα" με τον Τζιμ Κάρεϊ.
Την είδε Θεός και τα 'κανε σαλάτα - σαν τα μούτρα του - που είναι άνθρωπος.
Για αυτό μας θέλει ταπεινούς. Αυτό είναι και το μήνυμα τού πύργου τής Βαβέλ.
Όχι ψηλότερα από εκείνο που είμαστε. Γιατί διαφορετικά, ανακαλύπτουμε πως μιλάμε άλλες γλώσσες.
την ταπεινότητα την αντιλαμβάνομαι τελείως διαφορετικά
όχι πως όταν κάποιος είναι ταπεινός, αντιλαμβάνεται την κατωτερότητά του,
αλλά το μεγαλείο του με πλήρη συνείδηση
γιατί όταν δεν είσαι συνειδητοποιημένος, έρχεται η έπαρση
για να καλύψει το κενό
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Hrakleitos3
αυτα που γραφεις δεν εχουν σχεση με Θεο,γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να εσωτερικευσεις και να κατανοησεις κατι που ξεφευγει των αντιληπτικων σου δυνατοτητων...θα στο πω ως εξης...οταν πηγαινεις στη παραλια το καλοκαιρι και πιανεις με τη χουφτα σου νερο και το κρατας,εκεινη τη στιγμη δεν μπορεις να ισχυριστεις οτι κρατας ολη τη θαλασσα...απλα κρατας μια μικροποσοτητα
από μια χούφτα θάλασσας όμως, ξες την ουσία της
ο Ηράκλειτος,
αγαπημένος μου φιλόσοφος στο σχολείο
Rock -όνομα και πράμμα
το σκοτεινό πού το 'δαν
απέ την άλλη ο τέλης ο αριστοτέλης ίου, πολύ επιφανειακός
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Hrakleitos3αυτο φιλτατη σουρυα το χρησιμοποιουν προπαγανδιστικα ως στοιχειο εκεινοι που διδασκουν οτι ο Χριστος μεσα στην καινη διαθηκη μιλησε ξεκαθαρα για μετενσαρκωση...ειναι οι ιδιοι που εχουν γεμισει το συμπαν με νεοεποχιτικα βιβλια που προσπαθουν να λειανουν τις διαφορες που υπαρχουν αναμεσα στις θρησκειες,ωστε να μπορεσει σε μερικες δεκαετιες ο πλανητης να εχει μια παγκοσμια θρησκεια...
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να απαντήσεις και σε αυτήν μου την απορία - αφού ασχολείσαι και με την αστρολογία...
Εξηγείς στον πελάτη σου που ο αστρολογικός του χάρτης είναι αποτύπωμα της προηγούμενης ζωής του;
Πώς συνδυάζεις αυτή σου την πεποίθηση (στο #29) με την αστρολογία, επειδη και αυτήν απο ότι ξέρω η εκκλησία την απορρίπτει;
Αν εδώ γράφεις πως κάποιοι ''προπαγανδιστές χρησιμοποιούν αυτό για το Χριστο...'' -> στην ουσια βγαίνει πως και η αστρολογία θα πρέπει να πάει εκεί -> ''στο συμπαν με νεοεποχιτικα βιβλια''
άρα και εσύ - ένας απο τους προπαγανδιστές; Το συνδέεις αυτό;
Καλά λέω λοιπόν που - ο,τι σκέφτεσαι, ο,τι μιλάς για τους άλλους, ο,τι σε αναστατώνει - είναι σκιές δικές σου που ρίχνεις στους άλλους, επειδη αρνείσαι να τα δεις μέσα σου.
Αν διάβασες πιο προσεκτικά το πρώτο μου ποστ θα είχες δει πως μιλαω ακριβώς για αυτό - ο άνθρωπος να αρχίζει να διαβάζει τον εαυτό του
Όταν ένας άνθρωπος γράφει ''κριτικές", τις έχει γράψει πρώτα μέσα του.
Βγάζοντας συμπέρασμα - ναρκισσισμός, θα έπρεπε να αναρωτηθεί σε τι εκείνος είναι νάρκισσος, γιατί να το σκέφτηκε, γιατί να το λέει; Και αυτό ισχύει για όλες τις ετικέτες, ταμπέλες, χαρακτηριστικά που κολλάμε στους άλλους
Είναι αγαπημένη μου ασχολία να ακούω/βλεπω/διαβάζω πίσω απο τις λέξεις που ένας άνθρωπος εκφράζει. Έτσι τους ξέρω καλύτερα και απο τον ίδιο τον εαυτό τους.
Καθρεφτάκι, βλεπεις το ασυνείδητο σου στους άλλους. Είναι το σπεσιαλιτε μου
Έτσι ανακάλυψα και εγώ πολλές σκοτεινές μου πλευρές και ανακαλύπτω ακόμα...
Δεν έχουν τελειωμό, να ξέρεις... Όσοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, ο καθένας σου δείχνει/δινει κάτι, που εχεις να βρεις μέσα σου, ειδικά αν νιώθεις αρνητικά.
Εκεί είναι ο ''θησαυρός'' - όπου δεν συμφωνείς!
Οπου ''? ανιχνευτής πολύτιμων μετάλλων'' - ο ανώτερος σου ΕΑΥΤΟΣ, δονείται μέσα σου...
Αν σκάψεις και το βγάλεις απο εσενα, αν το καθαρίζεις απο το ''χώμα-σωμα'' που έχει πέσει κάποτε και το ανεβάσεις στο φως (αν συνειδητοποιήσεις πως είναι δικό σου) - καθαρό πια, μπαίνει στη συνείδηση σου η οποία μεγαλώνει.
Ενα μικρο βηματάκι προς την πιο καθαρή ψυχή και την ολοκλήρωση της στη ζωή.
Που δεν θα σε βασανίζει/δεν θα δονεί πια, όσο και παρόμοιες συμπεριφορές να συναντάς.
Ο Χριστός συμβολίζει μια ψυχή χωρίς σκιές. Πεντακάθαρη, αγνή, όπως είναι ενός παιδιού-μωρό.
Γι' αυτό είναι και ''Γιος'', γι' αυτό είναι και όλο συνείδηση. Όταν καθαρίζουμε απο το υποσυνείδητο μας ενα-ενα τα ''εγώ μας'', τον πλησιάζουμε αποκτώντας όλο και πιο πολύ συνείδηση.
το Θεικο...
Ο Εαυτός, που εσύ ''διάβασες'' ως ναρκισσισμός, για εμένα σημαίνει η πνοή του Θεού, ο πυρήνας του καθένα απο εμάς, η πιο καθαρή ενέργεια της φύσης που μας δίνεται απο την σύλληψη μας - Ζωή,
μας συνοδεύει σε όλη τη ζωή (χρονολογικά) και συνδέει τα πάντα.
Τέλος ζωής
Η ψυχή έχει αυτόν τον ιδιαίτερο ρόλο να μας αφήνει, όταν μέσω του ΔΝΑ των κυττάρων μας φτάσουμε το πιο χαμηλό όριο Ζωής τους - 5000 τελομερες, ενώ ο άνθρωπος όταν γεννιέται διαθέτει 15000 (επιστημονική ανακάλυψη και απόδειξη). Αρα η Ζωή, για κάποιο λόγο κάπου ''αποθηκεύεται" με αυτά τα πεντοχίλιαρα''
Το τελομερές είναι μια περιοχή του DNA που βρίσκεται στο τέλος του χρωμοσώματος και προστατεύει τη χρήσιμη γενετική πληροφορία από τη φθορά.
Τη φθορά τη προκαλεί το στρες και όλα τα αρνητικά συμβάντα που ζούμε συνέχεια απο τη στιγμή που αποκτάμε ''εγώ''. Ο Εαυτός δεν είναι εγώ, είναι ανώτερα των ''εγώ'' μας.
Αλλα συνήθως μένει μικρός, κάποτε ηλιόλουστος μέσα μας - ζωή, (15000 τελομερες) τον αφήνουμε μικρός, χωρίς να τον μεγαλώνουμε, καταστρέφοντας τον, ποτίζοντας τον με δηλητήρια, αφήνοντας τον στο σκοτάδι...
Ως αστρολόγος, ασχολείσαι και με τη σκοτεινή πλευρά του πελάτη σου;
Τα 80 ευρα δεν θα αξίζουν, αν δεν τους λες και πως να ''ενσωματώσουν'' αυτά που δεν είναι φανερά, αλλά εσύ θα έπρεπε να βλεπεις, κοιτώντας τον χάρτη τους για να ισορροπήσουν τα στοιχεία τους,
τα μέσα με τα έξω, η ''μέρα'' AC+MC με τη νύχτα DC+IC και όλο αυτό για ολοκλήρωση τον κύκλο της ζωής τους, για μια πιο ποιοτική ζωή;
Ή δεν εχεις ιδέα απο αυτά; Δεν εχεις, ήδη κατάλαβα.
Αλλιώς θα είχες κατανοήσει το ποστ μου
Οπότε, αν θέλεις πραγματικά να φτάσεις/αγγίξεις έναν καλύτερο Εαυτό σου, (το Ιερό, το Θεϊκό), ακόμη και να μην εχεις σχέση με την εκκλησία, ξεκίνα να σε ψάχνεις - ''αυτοσταυρώσου'', ακόμα και μέσω αστρολογίας, για να προσθέτεις ζωή στη ζωή σου. Αλλιώς όλα είναι μπλα,μπλα,μπλα..
Που ζει ο Θεος και που ο βελζεβουλης, Σουρια?
Εχουμε διευθυνσεις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από SouruaΚι εσύ που βρίσκεις το κακό; Εγώ θα ήθελα να υπάρχει μια θρησκεία και μια γλώσσα σ' όλον τον πλανήτη.Θεος υπάρχει,και μερικοί τον δοξάζουμε ,υπάρχουν όμως και άλλοι που έχουν πέσει στην παγίδα του διαβόλου,τόσο απλό.
equinox ,το θεμα της αστρολογιας το εχω παρει στην πλακα εντελως και υπαρχουν ακομα ανθρωποι εδω μεσα που δεν εχουν καταλαβει οτι πεφτει δουλεμα κανονικοτατο για τα ζωδια και τις αστρολογικες μου γνωσεις και προβλεψεις...Βγάζοντας συμπέρασμα - ναρκισσισμός, θα έπρεπε να αναρωτηθεί σε τι εκείνος είναι νάρκισσος, γιατί να το σκέφτηκε, γιατί να το λέει; Και αυτό ισχύει για όλες τις ετικέτες, ταμπέλες, χαρακτηριστικά που κολλάμε στους άλλουςΕίναι αγαπημένη μου ασχολία να ακούω/βλεπω/διαβάζω πίσω απο τις λέξεις που ένας άνθρωπος εκφράζει. Έτσι τους ξέρω καλύτερα και απο τον ίδιο τον εαυτό τους.Καθρεφτάκι, βλεπεις το ασυνείδητο σου στους άλλους. Είναι το σπεσιαλιτε μου... η ψυχολογια του καθρεφτη ειναι ξεπερασμενη...μη μενεις στασιμη σε ερμηνειες που δεν εχουν νοημα...θα προσπαθησω να γραψω οποτε μπορεσω για το αυτοαναφορικο υποκειμενο...δεν αποφευγω τις ερωτησεις σου,θα απαντησω καποια στιγμη,απλα πρεπει να βρω μπολικο χρονο για να γραψω αυτα που εχω στο μυαλο μου...προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν ειμαι παντογνωστης,οταν παραθετω τις αποψεις μου δεν το κανω για να καταργησω τον αλλο,αλλα για να δοθει τροφη για σκεψη και συζητηση...
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από SouruaΚι εσύ που βρίσκεις το κακό; Εγώ θα ήθελα να υπάρχει μια θρησκεία και μια γλώσσα σ' όλον τον πλανήτη.Θεος υπάρχει,και μερικοί τον δοξάζουμε ,υπάρχουν όμως και άλλοι που έχουν πέσει στην παγίδα του διαβόλου,τόσο απλό.
...το κλίμα, κατά τόπους, είναι διαφορετικό!!!
Δεν πιστεύω στη θρησκεία εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς ούτε σε Μεσσίες, ούτε σε αναστάσεις και θαύματα.
Μετά θάνατον ζωή μακάρι να υπήρχε, αλλά εφόσον δεν έχουμε αποδείξεις, αδυνατώ να το δεχθώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Hrakleitos3equinox ,το θεμα της αστρολογιας το εχω παρει στην πλακα εντελως και υπαρχουν ακομα ανθρωποι εδω μεσα που δεν εχουν καταλαβει οτι πεφτει δουλεμα κανονικοτατο για τα ζωδια και τις αστρολογικες μου γνωσεις και προβλεψεις...Βγάζοντας συμπέρασμα - ναρκισσισμός, θα έπρεπε να αναρωτηθεί σε τι εκείνος είναι νάρκισσος, γιατί να το σκέφτηκε, γιατί να το λέει; Και αυτό ισχύει για όλες τις ετικέτες, ταμπέλες, χαρακτηριστικά που κολλάμε στους άλλουςΕίναι αγαπημένη μου ασχολία να ακούω/βλεπω/διαβάζω πίσω απο τις λέξεις που ένας άνθρωπος εκφράζει. Έτσι τους ξέρω καλύτερα και απο τον ίδιο τον εαυτό τους.Καθρεφτάκι, βλεπεις το ασυνείδητο σου στους άλλους. Είναι το σπεσιαλιτε μου... η ψυχολογια του καθρεφτη ειναι ξεπερασμενη...μη μενεις στασιμη σε ερμηνειες που δεν εχουν νοημα...θα προσπαθησω να γραψω οποτε μπορεσω για το αυτοαναφορικο υποκειμενο...δεν αποφευγω τις ερωτησεις σου,θα απαντησω καποια στιγμη,απλα πρεπει να βρω μπολικο χρονο για να γραψω αυτα που εχω στο μυαλο μου...προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν ειμαι παντογνωστης,οταν παραθετω τις αποψεις μου δεν το κανω για να καταργησω τον αλλο,αλλα για να δοθει τροφη για σκεψη και συζητηση...
ε, πες μας τότε και τι σκέφτεσαι για το θέμα σου, γιατί εχω την εντύπωση πως πέφτει γερο δούλεμα και εδώ Για να έχουμε, βρε παιδί μου, και εμείς τροφή για ο,τι τι...
η ψυχολογία του καθρέφτη που εχω εδώ, είναι μια χαρά.
Απ ότι βλεπω δεν έχει ρωγμές, δεν είναι σπασμένος, άρα και ούτε σταγόνα κατάθλιψη
μήπως καποιος μπορεί να δημοσιεύσει εδώ τις δέκα εντολές σε σύγχρονη Ελληνική γλώσσα;
ευχαριστώ
Λοιπόν ο Θεός ζει σε όλες της καρδιές των χριστιανών,οπότε αν είσαι δεν χρειάζεσαι διεύθυνση.Τωρα σε ότι αφορά τον βερζεβουλη δεν εχει στανταρ διευθηνση, και θαθδισκολευτεις να τον πετυχεις,ο ατιμος περιδιαβαίνει όλο τον κόσμο και κάνει σκανταλιές. Τώρα όμως επειδή ρωτάς πολλά και δεν βλέπω να συμφωνείς, θα σου κάνω κι εγώ δύο ερώτησουλες_: Δημιούργησε ο Θεός τον διάβολο,και γιατί δεν τον καταστρέφει;
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από EnikosΠου ζει ο Θεος και που ο βελζεβουλης, Σουρια?
Εχουμε διευθυνσεις?
Σε λίγο κι αυτό θα είναι ιδιο
Παράθεση:
Στον πλανήτη γή
Σχόλιο # 52 από Manzarec
...το κλίμα, κατά τόπους, είναι διαφορετικό!!!
Οσο για το οτι ο Θεος δημιουργησε τον διαβολο, αυτα τα λεει η Χριστιανικη θρησκεια.
Ο Εωσφορος = ο φερων το φως, ειναι ονομασια του Θεου Απολλωνα και σε τιποτα δεν εχει να κανει με εναν αλητη τραγο, σαρδαναπαλο που ολο πηδαει κοσμο και βαζει διχονιες, ουτε εχει εκεινο το κακοφημο μαγαζι, την κολαση, με ειδικα εργαλεια τιμωριας των ψυχων με τον πλεον βασανιστικο τροπο. Απλα ετσι οι Χριστιανοι πατερες πολεμησαν τον Αρχαιοελληνικο πολιτισμο, και αυτο ειναι ο τροπος για να "πεσει" ο Θεος του Φωτος στην αφανεια και στις συνειδησεις.
Μετα...οσοι δεν ειναι Χριστιανοι, που τον εχουν τον Θεο? Μιλας για πολλα δισεκατομμυρια κοσμο...
Δεν θελω να σε πειραξω, σε αυτα που πιστευεις. Ειναι σεβαστα απολυτως απο εμενα.
Αλλα βρε Σουρια! Δεν μπορει ενα Θεος να δημιουργησε τα παντα και στον πλανητη Γη, οι ανθρωποι ως δημιουργιες του, να εφτιαξαν τοσους Θεους!
Ειναι υποπτο αυτο!!!
Προσχη, στον πονηρο, δεν λεει ο Χριστος?
Εγω βλεπω οτι βασιλευει ο Πονηρος!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από SouruaΛοιπόν ο Θεός ζει σε όλες της καρδιές των χριστιανών,οπότε αν είσαι δεν χρειάζεσαι διεύθυνση.Τωρα σε ότι αφορά τον βερζεβουλη δεν εχει στανταρ διευθηνση, και θαθδισκολευτεις να τον πετυχεις,ο ατιμος περιδιαβαίνει όλο τον κόσμο και κάνει σκανταλιές.
Τώρα όμως επειδή ρωτάς πολλά και δεν βλέπω να συμφωνείς, θα σου κάνω κι εγώ δύο ερώτησουλες_: Δημιούργησε ο Θεός τον διάβολο,και γιατί δεν τον καταστρέφει;
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Koula_Maraτην ταπεινότητα την αντιλαμβάνομαι τελείως διαφορετικά
όχι πως όταν κάποιος είναι ταπεινός, αντιλαμβάνεται την κατωτερότητά του,
αλλά το μεγαλείο του με πλήρη συνείδηση
γιατί όταν δεν είσαι συνειδητοποιημένος, έρχεται η έπαρση
για να καλύψει το κενό
Και πώς αντιδρά όταν 'την δει' μεγαλείο;
Γνωρίζω πως ταπεινότητα είναι η γη η ίδια. Που την πατάμε
χωρίς να βγάζει άχνα.
Και ας γίνεται η ίδια γη βουνό πανύψηλο που δεν το φτάνει κανείς στην κορυφή.
Μάλλον αυτό εννοείς με το "πλήρη συνείδηση" που γράφεις,
οπότε λέμε το ίδιο, με άλλες λέξεις.
Η έπαρση πιστεύω, είναι η απόδειξη και απόλυτο άλλοθι τής κενότητας.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media