Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.835
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Katia_80
Οι μικρότεροι Παναγιώτη μου, δε θέλουν σχέση
γτ το λες αυτο?
Γυναίκα / 42 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 935
'Aρεσαν+: 0%
Διότι είχα σχετική εμπειρία δύο φορές. Όπως μου είχε πει κάποτε και η αχινός είναι μια χαρά για μια ωραία και καλόγουστη περιπέτεια (αν θέλεις φυσικά μια τέτοια).
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από panagiotismp90
γτ το λες αυτο?
Rapunzel89
# 83
στις 23/4/2018
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Για ολους υπαρχει κατι εκει εξω. Σε αλλους ερχεται πιο νωρις σε αλλους πιο αργα. Μην το πηγαινεις ετσι οπως το θετεις γιατι σε αδικεις. Κ γω μονη μου ειμαι κ κοντευω τα 2 χρονι κ ειμαι στην καλυτερη ηλικια θεωρητικα κ αν με ρωτουσες καποιος πραγματικα θα ηθελα το τελειως αντιθετο. Βλεπω δλδ κ γνωστες κλπ να παντρευονται,αλλες να εχουν ηδη παιδια κ παει λεγοντας. Ρε συ Κατια να σου πω την αληθεια μου? Καλυτερα ετσι γιατι με αυτα που εχω δει εχω τρομαξει. Βεβαια θα μου πεις οτι εγω ειμαι μικροτερη κ εχω ακομα...και...και... Ξερεις τι ομως? Δεν θα με καλυψει γιατι αυτο π θελει ο καθενας πραγματικα δεν φευγει ευκολα απο την σκεψη του. Αλλα οι περισσοτεροι πραγματικα δεν ειναι καλα στα μεταξυ τους. Δες κ στο φορουμ τι γινεται. Οποτε βρε μαναρι δεν εγινε κ κατι που εισαι μονη,απλα δεν εχει ερθει ακομα κ οταν θα ερθει δεν θα το περιμενεις... Μονο μην το βλεπεις οπως το θετεις κ σε εμας. Δεν ειναι ωραιο.
στα social media