Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Paralia48
και πώς θα χορέψουμε βρε τη μιλόγκα μας;
Πάντως φαίνεται η μαμά μπατηράκι.
αν περίμενα ρε παραλί τους γάμους να χορέψω... σώθηκα. Αγαλμα θα είχα γίνει.
Κ αν είναι κάπου οικονομικότερο το σύμφωνο συμβίωσης, είναι στο διαζύγιο, ούτε δικηγόροι, ούτε δικαστήρια, ούτε αναβολές. Ο γάμος κ η συνέχεια του εμείς καλά κ αυτοί καλύτερα έχει πολλά έξοδα κ ξοδέματα. Όλοι το ξέρουμε.
Αλλά είναι κ που δεν σπάω, δεν βάζω γκαζάκια, δε λέω παλιοκουβέντες, (σχεδόν ποτέ), δε σφαλιαρίζω...
Τέτοια κάνω κ μένω αξέχαστη.
Αν παντρευτω θελω θρησκευτικο γαμο.Δεν μπαινω στη διαδικασια πιστης κλπ τι λεει η Π.Διαθηκη και αλλα που εχουν γραφτει η επισημανθει η ερωτηθει..
Nταξει ρε φιλε, πως κανεις ετσι, σιγα να ουμε, πηγαινε εκει κ ας μην τα πιστευεις τα λογια αυτα, σαμπως ολοι οσοι παντρευονται ειναι τοσο καλοι χριστιανοι? κι εγω εχω παρακολουθησει τελετες αλλων θρησκειων ας μην τα δεχομαι, δεν παθαινεις τιποτα.
Η εκδοχη που ξερω εγω ειναι οτι υιοθετηθηκε το δαχτυλιδι για να φαινεται οτι η γυναικα ειναι δεσμευμενη και να αποτρεπει τα επιδοξα καμακια. Εχει αποτρεπτικο χαρακτηρα δηλ, θεωρητικα παντα μιλωντας.
πάντωςη τελετή ολόκληρη είναι χαρά, ό,τι και να λέτε.Έχει κάτι ρομαντικό. Δηλαδή αν ήταν να ξανααποφασίσω, θα ξαναπαντρευόμουν, ναι! Μου άρεσε. Και θα ξανάκανα, ό,τι έκανα τότε.
Έθιμα την παραμονή, χορός στο σπίτι με τα νυφιάτικα τραγούδια, φωτογραφίες, πίτες.Τελετή στην εκκλησία που στολίστηκε όπως είχα δώσει οδηγίες (απλά, αλλά πολύ όμορφα) και χορός και χασάπικο, όπως το γουστάραμε.
Δεν το μετάνιωσα !
Τι εκανε παλι ο Παναγος?
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Paralia48
ρε εννοώ στο παναήρ
. , . με ή χωρίς παναήρ,αρκεί να περνάς καλά
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από EnikosΤι εκανε παλι ο Παναγος?
ποιος Πανάγος;
Τι λες ρε Κούλη και μπερδεύω τις κάμερες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από achinos
Κ αν είναι κάπου οικονομικότερο το σύμφωνο συμβίωσης, είναι στο διαζύγιο, ούτε δικηγόροι, ούτε δικαστήρια, ούτε αναβολές. Ο γάμος κ η συνέχεια του εμείς καλά κ αυτοί καλύτερα έχει πολλά έξοδα κ ξοδέματα. Όλοι το ξέρουμε.
Αλλά είναι κ που δεν σπάω, δεν βάζω γκαζάκια, δε λέω παλιοκουβέντες, (σχεδόν ποτέ), δε σφαλιαρίζω...
Τέτοια κάνω κ μένω αξέχαστη.
μπααα...και στα της εκκλησιάς
τα από κοινού ξεπετιούνται ευκολάκι πια
μια αίτηση κανα 500 αρι γιουρο , σε 10 μερες 2 υπογραφές στο συμβολαιογράφο, και
ξαναγίνεσαι καινούργιος
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media