Τι είναι πιο σημαντικό για σας στη ζωη (αυτή την περιοδο)?
Για μένα τι ισχυει:
Η αγάπη και στήριξη της οικογενειας μου
Η αγάπη και στήριξη των φίλων μου
Να κάνω μια δουλειά που αγαπω (+χρηματα)
Ιεραρχικα,τα βάζω όλα στο ίδιο επίπεδο,αν και η ζυγαριά κλείνει μαλλον προς το τρίτο γιατι αυτο μου λείπει αυτή την περιοδο.
Την υγεία την ξεχασα,το θεώρησα αυτονόητο η χαζή, Επειδή τώρα είμαστε όλοι -οικογένεια και φίλοι -καλα.
Πάει ως 1η προτεραιότητα λοιπόν και τα άλλα ακολουθούν με την ίδια σειρά.
Θέλω να μου θέσεις προτεραιότητες,Αρχαγγελε,πέρα απο την πολυ σημαντική υγεία.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από maraki_lar_1980Θέλω να μου θέσεις προτεραιότητες,Αρχαγγελε,πέρα απο την πολυ σημαντική υγεία.
Αγαπητη ,
πιστεψεμε , εαν εχεις την υγεια σου ολα τα υπολοιπα ειναι "ευκολα" ή οπως εγραψα και πριν ...εχεις την επιλογη να παλεψεις για τα παντα .
Ειλικρινα , αφηνω στην απεξω οικογενεια ( που θα υποφερει εαν περνας κατι σοβαρο ) ...ποιοι φιλοι ( που το 90% θα εξαφανιστει )...
Μεχρι και σχεση να εχεις ...μπορει να σε χωρισει ενω εισαι στην εντατικη ...
Προσωπικα βαζω την υγεια την δικη μου και των οικειων μου πανω απο ολα ...και ολα τα υπολοιπα ειναι αναλωσιμα .
να φύγω πια απ΄ το σ(χέσεις)
Παράθεση:
Σπουδαιότητες...
Σχόλιο # 1 από maraki_lar_1980Τι είναι πιο σημαντικό για σας στη ζωη (αυτή την περιοδο)?
Για μένα τι ισχυει:
Η αγάπη και στήριξη της οικογενειας μου
Η αγάπη και στήριξη των φίλων μου
Να κάνω μια δουλειά που αγαπω (+χρηματα)
Ιεραρχικα,τα βάζω όλα στο ίδιο επίπεδο,αν και η ζυγαριά κλείνει μαλλον προς το τρίτο γιατι αυτο μου λείπει αυτή την περιοδο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από maraki_lar_1980
Γιατί ρε Αρχαγγελε εισαι τόσο μηδενιστης?Ντε και καλά δλδ να μας εγκαταλείψουν ή φερθούν σκαρτα ολοι στον περίγυρο?Εγώ έχω φίλους χρόνια...με τα πάνω και τα κάτω τους αυτές οι φιλίες βέβαια...Εσύ Όχι?
Μια χαρα εισαι .
Αλλα υπαρχουν και αλλοι που τους εχουν τυχη καποιες "στραβες" και βλεπουν τα θεματα απο ...αλλη οπτικη γωνια
Ακου μηδενιστης
1. Υγεια. Ειναι η περιοδος του χρονου που κανω εξετασεις: αιματος, Παπ κλπ
2. Να βρω νεα ενδιαφεροντα να ασχοληθω στον ελευθερο χρονο μου.το σεξ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από panagiotismp90το σεξ.
Την Παρασκευη νηστευουμε Παναγιωτη.
Δεν μπορω να διαβαζω τετοια πραγματα και να αμαρτανω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από _Bellezza_
Την Παρασκευη νηστευουμε Παναγιωτη.
Δεν μπορω να διαβαζω τετοια πραγματα και να αμαρτανω.
χαχαχαχαχαχα!
λογικά και ουσιαστικά για 'μένα
με σειρά σπουδαιότητας:
1. υγεία
2. εργασία
3. σχέσεις
ενστικτωδώς και στην ίδια σειρά ιεραρχίας:
μουσική, σεξ, φαγητό
Για να δουμε τι ειναι σημαντικο για μας ένα συγκεκριμένο χρονικό διαστημα,θετουμε καποιες προτεραιοτητες(οι οποίες μπορεί να αλλάζουν κατα καιρούς ,ανάλογα τη φάση που περνάμε).
Οι δικές μου(βγάζω έξω Υγεία και φαγητο)
1.Οικογένεια(πατρική,ως αγαμη)
2.συντροφος(σεξ,Επικοινωνία,στήριξη κτλ)
3.φίλοι
4.εργασια-χρημα
Να δω τις δικές σας, θέλω, (χρησιμοποιειστε καποιες δικες μου αν θέλετε με τη σειρά που θελετε,αφαιρεστε ή προσθεστε αναλογα)με σειρά σπουδαιότητας.
1) Υγεια...
υπαρχω...
κειμενο δεν το θεωρεις...σημαντικο?...Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media