Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σπουδαιότητες...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Enikos

# 21 στις 14/4/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Να μην ακουει και αυτη μαλακιες.

Με τετοια συχνοτητα ειπα...

Παυει να ειναι διασκεδαστικο...

Περναει και διαφορετικα η ωρα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από maraki_lar_1980
Γιατί η γκόμενά να'ναι κουφή?Και γιατί οι μαλακιες να μην ακούγονται?χρειάζονται κι αυτές...ολοι τις λέμε!ολο πεταμε κι απο καμια εδω μεσα να περνάει η ωρα!χαχα!

Αρέσει στα μέλη maraki_lar_1980, archagellos

_Bellezza_

# 22 στις 14/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Εμενα πιο ελκυστικο μου φαινεται να μην μιλαει πολυ και να με ακουει βουβος να λεω τα δικα μου

Στα αλλα, λεω να ξεκινησω ή μαθηματα φωτογραφιας ή κεντηματος.

Και τα δυο χρησιμα μου φαινονται.

Προς το κεντημα τείνω, γιατι κεντουσα απο την πρωτη δημοτικου μεχρι το γυμνασιο, αλλα εκει που θα παω θα μου μαθουν -μεταξύ αλλων- και μικρασιατικες βελονιες, θα εχει ενδιαφερον πιστευω.

Θελω να κανω μερικα κεντηματα να τα κανω δωρο στον αδερφο μου, εαν προχωρησει σοβαρα,  και  να φτιαξω και για μενα για το σπιτι μου.

Kristina_

# 23 στις 14/4/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Εγώ είμαι κουφή, αλλα βαριεμαι κιολας τις σχεσεις 

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Enikos

1) Υγεια...

2) Ειρηνη...

3) Παιδεια...

4) Εργασια...

5) Λουκια...

6) Μια γκομενα κουφη...

7) Λεφτα για υποχρεωσεις...

8) Κραξιμο...

9) Μην κοπει το ιντερνετ...

10) Μην ακουω μαλακιες με τετοια συχνοτητα...

Αρέσει στο μέλος Enikos

matakiamouou

# 24 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Υγεία για ολο τον κόσμο και εμάς...Να μ αγαπούν βαθιά και αληθινά και εγώ το ίδιο να αγαπήσω βαθιά και αληθινά και μέσα από αυτή την αγάπη να ολοκληρωθω ως άνθρωπος με την συνέχεια μας...Να συναντήσω έναν ανθρωπο με χιούμορ που να θέλει να ηρεμισουμε μαζί...να βλέπουμε τα δικά μας τοπία και να γαληνευουμε κρατωντας το χέρι.
Αρέσει στο μέλος maraki_lar_1980

Enikos

# 25 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Δεν ομιλησα παντως περι σχεσεως...

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Kristina_

Εγώ είμαι κουφή, αλλα βαριεμαι κιολας τις σχεσεις 

Sourua

# 26 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αν είναι καλά οι δικοί μου είμαι κι εγώ ,αυτό δεν θέλω τίποτε άλλο εκτός από εκδρομές στην φύση  ,τρελαίνομαι.

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: dcb45359b9ffe13e5af60cae87748f2f.jpg (165.55KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 38 φορές

Sourua

# 27 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αύριο παλι

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: 0f93a9cd3417464aa6ebe5beb9d6490f.jpg (7.56KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 37 φορές

Andreas66

# 28 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ΥγείαΠαρόνΣυντροφιά που να έχει υπομονη και να έχει να δώσει... σίγουρα κάποια στιγμή θα τα πάρει πίσω όλα και με τοκο...αρκεί να έχει τα παρακατωΕμπιστοσύνηΗρεμίαΧαμογελο

RenaRena2

# 29 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Υγεια ...σε εμας αλλα ,το οικειο περιβαλλον μας...αλλα και γυρω μας γενικα !!...Χωρις αυτη ειμαστε τιποτα !!

Αγαπη..ολοι την εχουμε αναγκη ...και δε μιλω αποκλειστικα απο ενα συντροφο..αλλα γενικως απο την οικογενεια ..φιλους ..οσους επιλεγουμε να ειμαστε και να ειναι διπλα μας !Ηρεμια ... απαραιτητο συστατικο επιβιωσης...!!  Στο οικειο περιβαλλον μας...αλλα και γενικως γυρω μας !!! Εργασια...για να μπορουμε να σταθουμε ορθιοι αξιοπρεπως !!

giorgos170

# 30 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

δια τον ασφαλή χώρο

της θεραπείας

ομιλείτε ...?

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από RenaRena2

Υγεια ...σε εμας αλλα ,το οικειο περιβαλλον μας...αλλα και γυρω μας γενικα !!...Χωρις αυτη ειμαστε τιποτα !!

Αγαπη..ολοι την εχουμε αναγκη ...και δε μιλω αποκλειστικα απο ενα συντροφο..αλλα γενικως απο την οικογενεια ..φιλους ..οσους επιλεγουμε να ειμαστε και να ειναι διπλα μας !Ηρεμια ... απαραιτητο συστατικο επιβιωσης...!!  Στο οικειο περιβαλλον μας...αλλα και γενικως γυρω μας !!! Εργασια...για να μπορουμε να σταθουμε ορθιοι αξιοπρεπως !!

alisida

# 31 στις 15/4/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

#28 Andreas69 :Συντροφιά που να έχει υπομονη και να έχει να δώσει... σίγουρα κάποια στιγμή θα τα πάρει πίσω όλα και με τοκο...

Δηλαδη Andreas, να σου δινει σημερα για να παρει σε 10 χρονια ( γι αυτο ζητας υπομονη ε?? )

cagmenos

# 32 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ζησε μαη μου...να φας τριφυλλι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από alisida

#28 Andreas69 :Συντροφιά που να έχει υπομονη και να έχει να δώσει... σίγουρα κάποια στιγμή θα τα πάρει πίσω όλα και με τοκο...Δηλαδη Andreas, να σου δινει σημερα για να παρει σε 10 χρονια ( γι αυτο ζητας υπομονη ε?? )

Amfitriti2017

# 33 στις 16/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Με καλυψε απολυτα...  Εαν πρεπει να ορισω και αλλα δυο θα προσθετα ευημερια και εναν ερωτα ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από archagellos

Αγαπητη ,

πιστεψεμε , εαν εχεις την υγεια σου ολα τα υπολοιπα ειναι "ευκολα" ή οπως εγραψα και πριν ...εχεις την επιλογη  να παλεψεις για τα παντα . 

Ειλικρινα , αφηνω στην απεξω οικογενεια ( που θα υποφερει εαν περνας κατι σοβαρο ) ...ποιοι φιλοι ( που το 90% θα εξαφανιστει )...

Μεχρι και σχεση να εχεις ...μπορει να σε χωρισει ενω εισαι στην εντατικη ...

Προσωπικα βαζω την υγεια την δικη μου και των οικειων μου πανω απο ολα ...και ολα τα υπολοιπα ειναι αναλωσιμα .

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.