Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Τι θέλουν οι γυναίκες από μια σχέση

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

Andreas66

# 1 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Τι θέλουν οι γυναίκες από μια σχέση

Διάβασα τελευταία ένα άρθρο και σας το παρουσιάζω παρακάτω και όσοι και όσες θέλετε ας τοποθετηθείτε. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάτι από τα παρακάτω...απευθύνεται κυρίως για τις κυρίες χωρίς να σημαίνει ότι και οι κύριοι δεν έχουν σωστή άποψη.

Ένα από τα πιο συχνά παράπονα των γυναικών είναι ότι η σχέση τους έχει τελματώσει (το ίδιο παράπονο ακούω και από τους άνδρες, αλλά γι’ αυτό θα γράψω την επόμενη φορά). Αυτή την αίσθηση ότι η σχέση δεν είναι ικανοποιητική, ότι δεν πάει πουθενά, ότι κάτι λείπει την έχουν γυναίκες νεότερες σε ηλικία, που δεν έχουν παντρευτεί ακόμα, γυναίκες που είναι παντρεμένες και έχουν παιδιά, αλλά και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα απλό παράπονο, ούτε για το ότι η γυναίκα έχει βαρεθεί τη σχέση της: πρόκειται για μια έλλειψη. Οι περισσότερες γυναίκες σε μία σχέση παραπονιούνται ότι δεν καλύπτονται οι βασικές συναισθηματικές τους ανάγκες μέσα στη σχέση τους.

Γράφει η Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D. Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Νευροψυχολόγος

Οι γυναίκες, παρόλο που από τη φύση τους είναι πιο επικοινωνιακές και τείνουν να συζητάνε τα προβλήματά τους, στο συγκεκριμένο θέμα, το τι δεν πάει καλά στη σχέση τους και για ποιο λόγο έχει τελματώσει, δεν ανοίγονται και δεν το συζητάνε με τον σύντροφό τους. Ο σύζυγος ή ο σύντροφος δεν έχει τρόπο να ξεκινήσει την κουβέντα και συνήθως δεν καταλαβαίνει τι δεν πάει καλά στη σχέση, αφού μέσα του νιώθει αγάπη για τη γυναίκα του.

Το αποτέλεσμα; Γυναίκες και άντρες που έχουν τελματώσει σε μια σχέση ?ερωτική ή συζυγική- δε ξέρουν πώς να βγουν από το αδιέξοδό τους.

Τι θέλουν οι γυναίκες μέσα σε μία σχέση;

1. Επιθυμούν να αισθάνονται ότι ο άντρας τους τις αγαπάει

Θα μου πείτε, «αυτό το ξέρουμε!». Ναι, αλλά ξέρετε τι ακριβώς σημαίνει και πώς εφαρμόζεται; Γιατί καλή η θεωρία, αλλά η πράξη μετράει! Το βασικότερο που επιθυμούν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους είναι να της αγαπάει. Αυτός είναι ο πρωταρχικός και βασικός κανόνας για να ανοιχτεί η γυναίκα στον άντρα της, να χαλαρώσει και να προσφέρει στη σχέση με κάθε τρόπο. Όταν η γυναίκα αισθάνεται ότι ο άντρας της την αγαπάει μειώνονται οι καυγάδες, αυξάνεται η ποσότητα και η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής και, γενικότερα, όλα πάνε καλά.

Όταν όμως η γυναίκα αισθάνεται ότι ο άντρας της δεν την αγαπάει, τότε αυτή είναι η συνταγή για την καταστροφή?. Όταν η γυναίκα δε νιώθει ότι παίρνει αγάπη, τότε αρχίζουν οι προστριβές και οι συγκρούσεις, η αποξένωση, η κακή διάθεση, η αδιαφορία.

Πώς δείχνει ένας άντρας την αγάπη του; Καταρχήν, λέγοντάς το και δηλώνοντας το! Η δικαιολογία «μα αυτό εννοείται!» δε στέκει! Ο άντρας χρειάζεται να δείξει με λόγια, με πράξεις και με τη διάθεσή του ότι αγαπάει τη γυναίκα του. Σε αγαπώ αλλά σου φωνάζω επειδή δεν είναι καλοσιδερωμένο το πουκάμισο ή δε μου άρεσε το φαγητό, σε αγαπώ αλλά έχω νεύρα και τα ξεσπάω επάνω σου επειδή είχα μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, σε αγαπώ αλλά παράτα με ήσυχο επειδή παίζει η ομάδα μου ΔΕΝ είναι ενδείξεις αγάπης, ακόμα και αν μέσα σας νιώθετε αγάπη! Πρέπει να τη δείχνετε και εξωτερικά, προς τη γυναίκα σας!

2. Επιθυμούν να αισθάνονται ασφάλεια μέσα στη σχέση

Δεν εννοώ αποκλειστικά το κλισέ να νιώθει ασφάλεια ότι ο σύντροφός της δεν θα την εγκαταλείψει. Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι του τι σημαίνει ‘συναισθηματική ασφάλεια’.

Η γυναίκα θέλει να μπορείς να πιστεύεις στη δύναμή σου, να αισθάνεται ότι μπορεί να βασιστεί επάνω σου και ότι μπορείς να είσαι ‘εκεί’ συναισθηματικά για να την υποστηρίξεις στα δύσκολα.

Ασφάλεια μέσα στη σχέση σημαίνει ότι η σύντροφός σου επιθυμεί να μπορεί να εκφράσει την άποψή της χωρίς να τη διακόψεις, να την κοροϊδέψεις, να τη μειώσεις ή να την επικρίνεις.

Ασφάλεια μέσα στη σχέση είναι όταν η σύντροφός σου μπορεί να σου πει «αυτό πρέπει να το κάνεις έτσι» ή «αυτό πρέπει να γίνει με αυτό τον τρόπο» και εσύ να το δεχτείς.

Η συναισθηματική ασφάλεια μέσα στη σχέση βελτιώνει τον ψυχικό σύνδεσμο του ζευγαριού αλλά και τη σεξουαλική του ζωή.

3. Επιθυμούν έναν άντρα που προσπαθεί

Πολλοί άντρες νομίζουν λανθασμένα ότι μία γυναίκα επιθυμεί τον τέλειο άντρα, όπως στις ταινίες. Αυτός ο τέλειος άντρας συνήθως υπάρχει βέβαια μόνο στις ταινίες! Οι γυναίκες θέλουν ο σύντροφός τους να κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, να βγάζει προς τα έξω τον καλό του εαυτό, και ας μην είναι τέλειος.

4. Επιθυμούν να αισθάνονται ορατές και ότι μετράνε.

Και μη μου πείτε «μα που ζούμε, στον Μεσαίωνα;». Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα πολλές γυναίκες αισθάνονται ότι είναι αόρατες και ότι δε μετράνε στη σχέση ή το γάμο τους. Τι σημαίνει να νιώθουν ότι είναι ορατές και ότι μετράνε; Σημαίνει ότι αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους τις ακούει πραγματικά, ότι νοιάζεται για το πώς νιώθουν και τι αντιμετωπίζουν και ότι τις καταλαβαίνει (ακόμα και αν δε συμφωνεί μαζί τους).

Μπορεί η σύντροφός σας να είναι στεναχωρημένη για κάτι και εσείς θεωρείτε ότι υπερβάλλει και δε χρειάζεται να νιώθει τόσο έντονα. Δε μπορούμε όμως να επιβάλουμε στον άλλον πώς να νιώθει! Έτσι, μπορείτε να της πείτε και να της δείξετε ότι καταλαβαίνετε τα συναισθήματά της, χωρίς να την κρίνετε και χωρίς να χαλαστείτε εσείς ο ίδιος. Αν πάλι δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι στεναχωριέται ή ζορίζετε, τότε την βάζετε στη θέση να σκεφτεί «μα τι πρέπει να μου συμβεί για να καταλάβει ο σύντροφός μου ότι έχω πρόβλημα; Σε τι σημείο πρέπει να φτάσω για να με στηρίξει;

5. Επιθυμούν να αισθάνονται σεξουαλικά επιθυμητές

Ακόμα και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια γάμου, ακόμα και αν η σεξουαλική σας ζωή είναι ικανοποιητική, η σύντροφός σας χρειάζεται να ακούσει ένα κομπλιμάν από εσάς για το πρόσωπο, το σώμα της, το στυλ της? Χρειάζεται να νιώθει ότι την επιθυμείτε και ότι την βλέπετε επίσης σαν μία θηλυκή, σεξουαλική ύπαρξη, ένα άτομο που είναι σημαντικό για εσάς από πολλές απόψεις και σίγουρα σεξουαλικά.

6. Επιθυμούν να αισθάνονται ότι τις εκτιμάτε

Μήπως θεωρείτε τη σύντροφό σας δεδομένη; Μήπως έχετε μια καλή σχέση αλλά απλώς δε τυχαίνει να της το πείτε με λόγια; Μήπως θεωρείτε ότι η στάση σας τα λέει όλα, άρα δε χρειάζεται να πείτε κάτι άλλο; Αν απαντήσατε ναι στα παραπάνω, ξανασκεφτείτε το! Η σύντροφός σας έχει ανάγκη να ακούσει το ‘σε αγαπώ’, να της πείτε ‘ευχαριστώ’, να της πείτε ‘μπράβο’ και να την επαινέσετε. Όλοι οι άνθρωποι φυσικά έχουν την ίδια ανάγκη, να αισθανθούν ότι οι σημαντικοί άλλοι τους εκτιμούν και τους αναγνωρίζουν-πόσο μάλλον ο δικός σας άνθρωπος!

7. Επιθυμούν καλή επικοινωνία

Πόσες φορές σας έχει πει η σύντροφός σας ότι θέλει να μιλήσετε και εσείς έχετε μουγκανίσει «μμμ» αντί για απάντηση; Πόσες φορές όταν συζητάτε είστε on-line, διαβάζετε κάτι στο facebook ή σερφάρετε στο διαδίκτυο; Πόσες φορές έχετε την ρωτήσει «τι;» ή έχετε απαντήσει μηχανικά επειδή δεν ακούσατε λέξη;

Στις γυναίκες αρέσει η συζήτηση και η επικοινωνία, κάτι που περιλαμβάνει δύο άτομα: εσάς και εκείνη! Μάθετε να την ακούτε με προσοχή, χωρίς να κάνετε κάτι άλλο ταυτόχρονα. Δώστε μια απάντηση που δείχνει ότι κατανοείτε το πώς αισθάνεται ή που δείχνει καλή θέληση στο να τη βοηθήσετε σε αυτό που την απασχολεί. Βελτιώστε την επικοινωνία σας και θα βελτιώσετε τη σχέση σας!

Αρέσει στο μέλος andy12

maraki_lar_1980

# 2 στις 15/4/2018
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 50
Απαντήσεις: 1.477
'Aρεσαν+: 0%

Συχνά μας "κατηγορειτε" ότι ζητάμε πάρα πολλά από μια σχέση σε αντίθεση με εσας τους άντρες που θέλετε απλώς να σας...κάθομαστε καπου-καπου και να σας εχουνε ένα ζεστό πιάτο φαΐ.

Τείνω να συμφωνήσω με αυτή την άποψη...Γιατί όμως?

Πρωτων, επειδή το γυναικείο μυαλό είναι περιπλοκο και πιο αναλυτικό σε σχέση με εσάς που είστε απλά μηχανάκια!(Υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις σαφως).

Επίσης,εμεις οι γυναικες ειμαστε αυτες που ασχολούμαστε κατά κόρον με τη σχεση(εσείς οι άντρες επαναπαυεστε),εξεταζοντας συχνα και ανα τακτα χρονικα διαστηματα τη λειτουργικότητα της ώστε να καθορίσουμε κατά πόσο εξακουθει να μας ικανοποιεί όπως στην αρχή.

Ίσως έχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες από τη σχεση μας σε σχέση με εσάς ,μα θεωρώ πως δεν είναι και τόσο δύσκολο πια,με λίγη καλή θέληση και πολλή αγαπη, να μας προσφέρεται καποθα απο τα παραπάνω που αναλύθηκαν από την ψυχολόγο.

Αρέσει στα μέλη marie_la_journaliste, just-1975 και σε ακόμα 2 μέλη.

somebody961

# 3 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Andreas66

Τι θέλουν οι γυναίκες μέσα σε μία σχέση;

1. Επιθυμούν να αισθάνονται ότι ο άντρας τους τις αγαπάει
2
. Επιθυμούν να αισθάνονται ασφάλεια μέσα στη σχέση
3. Επιθυμούν έναν άντρα που προσπαθεί
4
. Επιθυμούν να αισθάνονται ορατές και ότι μετράνε.
5
. Επιθυμούν να αισθάνονται σεξουαλικά επιθυμητές
6
. Επιθυμούν να αισθάνονται ότι τις εκτιμάτε
7
. Επιθυμούν καλή επικοινωνία

Και τι κάνουν - ή δεν κάνουν - για να τα διεκδικήσουν όλα αυτά;

(απλώς θυμήθηκα το γνωστό τού Σταρόβα)!

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από maraki_lar_1980

Πρωτων, επειδή το γυναικείο μυαλό είναι περιπλοκο και πιο αναλυτικό σε σχέση με εσάς που είστε
απλά μηχανάκια! (Υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις σαφως).

Ναι, απλά μηχανάκια, που μας καβαλάτε όμως κανονικά
(ναι, ξέρω μηχανάκια τι εννοείς, άλλαξα τη χρήση, επειδή δεν είμαι τέτοιο!)
για να σας πάμε όπου γουστάρετε

Καλή, εποικοδομητική Κυριακή σε όλους μας..

Με ευχή για σήμερα, όλα εκείνα που πλακώνουν τα ζευγάρια, οι πλάκες,
αντί να μπαίνουν ανάμεσα τους,

να τις χτίζουν γύρω γύρω από τους ίδιους.

Και τότε, δεν θα "ζητάνε" ο ένας από τον άλλον τίποτα.

Θα προσφέρονται τα πάντα, απλόχερα, απλόκαρδα..

Αρέσει στα μέλη andy12, Chaotic75 και σε ακόμα 4 μέλη.

giorgos170

# 4 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
'Aρεσαν+: 0%

ναί αλλά δεν κλείνει ...>>>>>>>>>>>>>>>>
Και τότε, δεν θα "ζητάνε" ο ένας από τον άλλον τίποτα.
<<<<<<<<<<<<<<<<

- επείτηδες τα κάνει ...

Αρέσει στο μέλος somebody961

archagellos

# 5 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
'Aρεσαν+: 0%

Τι θελουν οι Γυναικες απο τον Αντρα ...

Να τη θωπευεις ,να την επαινεις ,να την κανακευεις ,να την επικροτεις ,να της κανεις κανταδες ,να της κανεις κομλιμεντα , να τη στηριζεις , να την καθησυχαζεις ,να τη διασκεδαζεις ,να τ ηδιεγειρεις , να τη χαιδευεις ,να την παρηγορεις ,να τη ναγκαλιαζεις ,να την συναρπαζεις ,να την κατευναζεις ,να την προστατευεις ,να τη συγχωρεις ,να της κανεις δωρα ,να την ψυχαγωγεις ,να την νοιαζεσαι ,να τη νεξυπηρετεις , να την υπερασπιζεσαι ,να την καμαρωνεις , να την δικαιολογεις ,να την παραδεχεσαι ,να την κακομαθαινεις ,να πεθαινεις για εκεινη ,να της κανεις τα χατηρια ,να την εξιδανικευεις , να τη λατρευεις .

 

Τι θελεις ενα Αντρας 
Να εμφανιζεσαι γυμνη ...


Αντε γιεααα

 

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη andy12, Jimmys37 και σε ακόμα 5 μέλη.

Enikos

# 6 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Οτι ζηταει ο καθε σωφρων ανθρωπος. Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ !


Τωρα...

Αν οι αντρες τις βλεπουμε σαν τρυπα (μπρος η πισω)...

Σαν στολιδια-χαιμαλια...

Σαν "μεσον"...

Σαν μερος της οικοσκευης...

Σαν μηχανες παραγωγης ανθρωπων...

Σαν εσοδο...(υπαρχουν πολλοι τετοιοι)...

Σαν τερματοφυλακα...

Σαν εξαρτημα της φιλαρεσκειας μας...

Σαν μαμα μας...

Σαν ψυχιατρο μας...

Σαν το αμαξι μας, που κανει τους αλλους να ζηλευουν...

Σαν οτι καπου πρεπει να τον βαλουμε, ας ειναι και σε τουβλο...

Και ενα σωρο αλλα γνωστα, που ζουμε με μεγαλο ενδιαφερον...

Τοτε, το ζητημα δεν ειναι τι θελουν οι γυναικες...αλλα ποσα μπορουν να αντεξουν οι γυναικες σαν ανθρωποι.

Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ !

Wake Up, You're Belated Μαρκο!!!


Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, Chaotic75 και σε ακόμα 12 μέλη.

harrier23

# 7 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Το έχω γράψει και σε ένα παλαιότερο ποστ μου αλλά θα το επαναλάβω...

Ο άντρας ζητάει 10 πράγματα από μια γυναίκα...Αν βρει τα 6 ή 7 μπορεί να  προχωρήσει σε κάτι σοβαρό μαζί της...

Η γυναίκα ζητάει 10 πράγματα από έναν άντρα... Αν βρει τα 9 θα προχωρήσει σοβαρά μαζί του αλλά θα του γκρινιάζει αιωνίως για αυτό το ένα που του λείπει...

cagmenos

# 8 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

ναναι πλαι του...και στις καλες...

και στις ...ασχημες...αμοιβαια...κατανοηση...

ταλλα ολα ειναι...ψιλα γραμματα...

Enikos

# 9 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Εσυ θεματοθετη, δεν θα αναπτυξεις τις σκεψεις σου πανω στο θεμα σου?
Αρέσει στα μέλη Lena_7_, hns1602

just-1975

# 10 στις 15/4/2018
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 163
'Aρεσαν+: 0%
Enikos σχόλιο #6# Αψογος!!! Κι ας είναι μικρό το κείμενο...
Αρέσει στα μέλη hns1602, Enikos

alisida

# 11 στις 15/4/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

Ας κανω την ερωτηση : τι εννοουν οι γυναικες οταν λενε σχεση και τι εννοουν οι αντρες...

Εκει μαλλον καπου τα χανουμε ... 

..Ολα αυτα που γραφει το αρθρο τα βλεπω απαραιτητα αλλα και εφικτα μονο σε γαμο ή συμβιωση .

..Που φυσικα θα ειναι ανοιβαια ..

.Σε μια πιο χαλαρη σχεση θα ζητουσα περισσοτερο το

 4.Επιθυμούν να αισθάνονται ορατές και ότι μετράνε...

Οχι οτι τα υπολοιπα δεν ειναι επιθυμητα,αλλα ειναι δυσκολοτερο να εφαρμοστουν απο αποσταση .


Αρέσει στα μέλη andy12, Chaotic75 και σε ακόμα 3 μέλη.

_Bellezza_

# 12 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Το διαβασα το κειμενακι, αν και περιμενα οτι θα βαρεθω.

Δεν μου αρεσε στο σημειο που αναφερει (το λεω με δικα μου λογια), οτι εαν η γυναικα σου, σου πει "αυτο πρεπει να γινει με αυτον τον τροπο", τοτε να το δεχτεις, για να αισθανθει ασφαλεια. Διαλογος βρε παιδια. Οχι τελεσιγραφα και επιβολη δυναμης μεσω ψυχολογικου πολεμου, με τον φερεντζε " ειμαι αδυναμη, χρειαζομαι ασφαλεια", οποτε ας κατσει να τον πατησω στον λαιμο.

Θα μπορουσα να γραψω πολλα που θελω σε μια σχεση, θα πω μονο να κανουμε καλη παρεα και καλο σεξ.

Enikos

# 13 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Μιλωντας παντα για σωφρονες ανθρωπους, Τζαστ.

 

Το τονιζω, επειδη ολοι ξερουμε...

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από just-1975
Enikos σχόλιο #6# Αψογος!!! Κι ας είναι μικρό το κείμενο...

 

Αρέσει στα μέλη just-1975, Lena_7_ και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 14 στις 15/4/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

#12 Bellezza :Διαλογος βρε παιδια. Οχι τελεσιγραφα και επιβολη δυναμης μεσω ψυχολογικου πολεμου

Αυτο ειναι ή θα επρεπε να ειναι αυτονοητο ,,αλλα,,,

26-29-31

# 15 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722
'Aρεσαν+: 0%

                             TΙ θελουν οι γυναικες

Την πρωτη μερα τιποτα...

Την πρωτη βδομαδα,αγκαλιτσες,γελακια,και γουτσου γουτσου...


Απο τον πρωτο μηνα και μετα,δεν περιγραφω αλλο...

Αρέσει στα μέλη andy12, archagellos και σε ακόμα 3 μέλη.

harrier23

# 16 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Και ο διάλογος τελειώνει συνήθως με την ατάκα:...

...''Ναι αγάπη μου, ότι πεις..."

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisida

#12 Bellezza :Διαλογος βρε παιδια. Οχι τελεσιγραφα και επιβολη δυναμης μεσω ψυχολογικου πολεμουΑυτο ειναι ή θα επρεπε να ειναι αυτονοητο ,,αλλα,,,

 

 

Amfitriti2017

# 17 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μαλιστα...εχω να πω οτι οι γυναικες φταινε,γιατι  ζητανε πολλα  ! Δεν μπορουν να αντιληφθουν το ρολο τους .Ο οποιος ειναι πολυσχιδης βεβαιως βεβαιως. Η αληθεια ειναι οτι μπερδευονται με τους αντικρουομενους  ρολους ,παρα την προσπαθεια των αντρων ,να τους κατανοησουν.

1. Να ειναι δουλα και κυρα!

 

 2.Να εχει προσωπικοτητα αλλα να ειναι και στην σκια του Αντρα-συντροφου,αλλιως τον ευνουχιζει!

 

3. Να καθαριζει μεν το σπιτι ως νοικοκυρα  αλλα να ειναι και σεξυ !

 

4.Να συνεισφερει οικονομικα ,αλλα κοινο πορτοφολι και ελεγχο των εξοδων της γιατι ως γνωστον ειιναι υπερκαταναλωτικο ον!

 

5.Να μην παραπονιεται γιατι τι να πουν και αυτες που δεν εχουν συντροφο!

 

6.Να ειναι παντα διαθεσιμη ερωτικα γιατι ο αντρας θα κοιταξει και αλλες πορτοκαλιες!

 

7. Να μην ζηταει ρομαντζαδες και αλλες τρυφερες αηδιες ,γιατι πρεπει να καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι να εισαι αντρας την σημερον ημερα!

 

8. Ε  αν φαει και κανα κερατο ετσι ειναι η φυση του αντρα!

 

9. Να φροντιζει να φτιαχνει την καλη διαθεση του αντρα ,να τον ξεκουραζει ,να τον καταλαβαινει να τον στηριζει σε ολα ,γιατι θα της φυγει!,

 

10.Φυσικα πρεπει να ειναι ομορφη ,στυλατη περιποιημενη γιατι ο αντρας πρεπει να καμαρωνει οταν κυκλοφορουν!

 

11. Να δειχνει κατανοηση γιατι οτι και να περασε μεσα στην μερα της ,ο αντρας παντα περναει περισσοτερα!

 

12. Να μην μιλαει θα ηταν το καλυτερο για το κοινο μελλον!

Οσο για τα συναισθηματα και τις αγαπες θεωρουνται αυτονοητα , αφου παραμενει μαζι της! πχ. οταν γυριζει μετα απο 12 ωρα δουλειας σπιτι και ο αντρας την υποδεχθει ,αραγμενος στον καναπε και της πει " καλως το μωρο μου ,σε περιμενα να μαγειρεψεις για να φαμε μαζι " Θα πρεπει να χαρει που την ειπε μωρο μου ..αρα την αγαπα και να τρεξει στην κουζινα να βαλει το τσουκαλι ως ενδειξη ευγνομωσυνης για την αγαπη του! 

.

 

hns1602

# 18 στις 15/4/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Amfitriti2017

Μαλιστα...εχω να πω οτι οι γυναικες φταινε,γιατι  ζητανε πολλα  ! Δεν μπορουν να αντιληφθουν το ρολο τους .Ο οποιος ειναι πολυσχιδης βεβαιως βεβαιως. Η αληθεια ειναι οτι μπερδευονται με τους αντικρουομενους  ρολους ,παρα την προσπαθεια των αντρων ,να τους κατανοησουν.

1. Να ειναι δουλα και κυρα! 2.Να εχει προσωπικοτητα αλλα να ειναι και στην σκια του Αντρα-συντροφου,αλλιως τον ευνουχιζει!3. Να καθαριζει μεν το σπιτι ως νοικοκυρα  αλλα να ειναι και σεξυ !4.Να συνεισφερει οικονομικα ,αλλα κοινο πορτοφολι και ελεγχο των εξοδων της γιατι ως γνωστον ειιναι υπερκαταναλωτικο ον!5.Να μην παραπονιεται γιατι τι να πουν και αυτες που δεν εχουν συντροφο!6.Να ειναι παντα διαθεσιμη ερωτικα γιατι ο αντρας θα κοιταξει και αλλες πορτοκαλιες!7. Να μην ζηταει ρομαντζαδες και αλλες τρυφερες αηδιες ,γιατι πρεπει να καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι να εισαι αντρας την σημερον ημερα!8. Ε  αν φαει και κανα κερατο ετσι ειναι η φυση του αντρα!9. Να φροντιζει να φτιαχνει την καλη διαθεση του αντρα ,να τον ξεκουραζει ,να τον καταλαβαινει να τον στηριζει σε ολα ,γιατι θα της φυγει!,10.Φυσικα πρεπει να ειναι ομορφη ,στυλατη περιποιημενη γιατι ο αντρας πρεπει να καμαρωνει οταν κυκλοφορουν!11. Να δειχνει κατανοηση γιατι οτι και να περασε μεσα στην μερα της ,ο αντρας παντα περναει περισσοτερα!12. Να μην μιλαει θα ηταν το καλυτερο για το κοινο μελλον!Οσο για τα συναισθηματα και τις αγαπες θεωρουνται αυτονοητα , αφου παραμενει μαζι της! πχ. οταν γυριζει μετα απο 12 ωρα δουλειας σπιτι και ο αντρας την υποδεχθει ,αραγμενος στον καναπε και της πει " καλως το μωρο μου ,σε περιμενα να μαγειρεψεις για να φαμε μαζι " Θα πρεπει να χαρει που την ειπε μωρο μου ..αρα την αγαπα και να τρεξει στην κουζινα να βαλει το τσουκαλι ως ενδειξη ευγνομωσυνης για την αγαπη του! .

 

Amfitriti2017

# 19 στις 15/4/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

  Εκει που δυσκολευομαι ειναι στο καθαρισμα του σπιτιου ,με ενοχλουν οι ζαρτιερες!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από hns1602

 

 

 

somebody961

# 20 στις 15/4/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
'Aρεσαν+: 0%

Μέτρησα πολλά "πρέπει" μέσα στο κείμενο.

Θα προτιμούσα να έβλεπα "είναι απαραίτητο να αισθάνονται ότι.."...

και να γίνονται τα πάντα χωρίς "οδηγίες χρήσης" τού ενός φύλου προς το άλλο..

Και ειλικρινείς δηλώσεις των μελών: "Εχω ανάγκη τώρα αυτό".
"Σου βγαίνει να το κάνεις;"
αν όχι, τότε:

"Γιατί; Να το συζητήσουμε.
Σε χρειάζομαι στη ζωή μου και έχω ανάγκη να αισθάνεσαι και εσύ όμορφα μαζί μου".


Για αυτό το "σε χρειάζομαι στη ζωή μου", στην Κρήτη έχουμε μια φράση που χαρακτηρίζει τέτοιες καταστάσεις.
Καταστάσεις που δεν το λέμε, επειδή νομίζουμε πως θα μας "πέσει η υπόληψη πια"..

"Ελα τώρα, δεν θα σου πέσει η ουρά αν κάνεις αυτό"!
(συγκεκριμένα, το λέμε: "Γιάιντα, η γιορά θε να μου πέσει;") - να σου ζητά κάποιος μια χάρη.

Που σημαίνει πως, αν το κάνεις, θα είσαι άνθρωπος. Δεν υπάρχει ουρά.
Αν όμως πιστεύεις πως θα σου πέσει,

μένεις γάιδαρος!  Ευφυές.

Αρέσει στα μέλη just-1975, maraki_lar_1980 και σε ακόμα 6 μέλη.
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.