Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Amfitriti2017Μαλιστα...εχω να πω οτι οι γυναικες φταινε,γιατι ζητανε πολλα !
Δεν μπορουν να αντιληφθουν το ρολο τους .Ο οποιος ειναι πολυσχιδης βεβαιως βεβαιως. Η αληθεια ειναι οτι μπερδευονται με τους αντικρουομενους ρολους ,παρα την προσπαθεια των αντρων ,να τους κατανοησουν.
1. Να ειναι δουλα και κυρα!
2.Να εχει προσωπικοτητα αλλα να ειναι και στην σκια του Αντρα-συντροφου,αλλιως τον ευνουχιζει!
3. Να καθαριζει μεν το σπιτι ως νοικοκυρα αλλα να ειναι και σεξυ !
4.Να συνεισφερει οικονομικα ,αλλα κοινο πορτοφολι και ελεγχο των εξοδων της γιατι ως γνωστον ειιναι υπερκαταναλωτικο ον!
5.Να μην παραπονιεται γιατι τι να πουν και αυτες που δεν εχουν συντροφο!
6.Να ειναι παντα διαθεσιμη ερωτικα γιατι ο αντρας θα κοιταξει και αλλες πορτοκαλιες!
7. Να μην ζηταει ρομαντζαδες και αλλες τρυφερες αηδιες ,γιατι πρεπει να καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι να εισαι αντρας την σημερον ημερα!
8. Ε αν φαει και κανα κερατο ετσι ειναι η φυση του αντρα!
9. Να φροντιζει να φτιαχνει την καλη διαθεση του αντρα ,να τον ξεκουραζει ,να τον καταλαβαινει να τον στηριζει σε ολα ,γιατι θα της φυγει!,
10.Φυσικα πρεπει να ειναι ομορφη ,στυλατη περιποιημενη γιατι ο αντρας πρεπει να καμαρωνει οταν κυκλοφορουν!
11. Να δειχνει κατανοηση γιατι οτι και να περασε μεσα στην μερα της ,ο αντρας παντα περναει περισσοτερα!
12. Να μην μιλαει θα ηταν το καλυτερο για το κοινο μελλον!
Οσο για τα συναισθηματα και τις αγαπες θεωρουνται αυτονοητα , αφου παραμενει μαζι της! πχ. οταν γυριζει μετα απο 12 ωρα δουλειας σπιτι και ο αντρας την υποδεχθει ,αραγμενος στον καναπε και της πει " καλως το μωρο μου ,σε περιμενα να μαγειρεψεις για να φαμε μαζι " Θα πρεπει να χαρει που την ειπε μωρο μου ..αρα την αγαπα και να τρεξει στην κουζινα να βαλει το τσουκαλι ως ενδειξη ευγνομωσυνης για την αγαπη του!
.
η μουσική παιδί μου
...,,,...
Υπάρχουν ορισμένες αλληλεξαρτήσεις που δεν τηρούνται, απο εκεί και μπερδεύονται όλα.
Η κίνηση ηλεκτρικής ενέργειας ή η ροή του ποταμού (και στις δύο περιπτώσεις) γίνεται από το συν (ύψος) σε μείον (χαμηλό). Το αντίθετο είναι αδύνατον.
Εάν τα δύο σημεία είναι ίδια πόλωση, μάλλον γίνεται μπλακάουτ, + και +, (αρσενικό και αρσενικό) και στο ίδιο επίπεδο ύψους αν είναι και αφορά το νερό - δεν ρέει, σταματάει, οπότε - γίνεται σύντομα ένας βάλτος, γεμάτος με ''κουνούπια'' το λιγότερο απο την αρχη, μετά προσκαλώντας και διάφορα ''ερπετά'' με την ύπαρξη του
Η ανταλλαγή ενέργειας σε μια ερωτική σχέση είναι κάτι αναγκαίο, παρόλα τα νέα δεδομένα για το φυλο μας, που θα τροφοδοτεί τη σχέση, θα την κάνει να εξελίσσεται, αλλά και τον καθένα - στο μίνι ενεργειακό του σύστημα...που δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ο άντρας και η γυναίκα να κανουν ο ένας για τον άλλον σε σωστή σειρά τα απαραίτητα, ανταλλάσσοντας μεταξύ τους αυτά, για τα οποία βρίσκονται σε αυτό το συγκεκριμένο σώμα
...,,,...
Δεν γραφω για να ικανοποιησω κανεναν. Γραφω την αποψη μου. Μπορει και να δυσαρεστω, εχει συμβει...
Οσο για την αργοπορια...δεν βιαζομαστε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Andreas66
Ενικος με ικανοποιούν όσα γράφεις γι'αυτό δεν είπα κάτι παραπάνω. Αργεί να έρθει η έγκριση από τη διαχείριση ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από somebody961Και είναι αυτό ακριβώς που περίτρανα αποδεικνύει πως,
ο άλλος είναι εκείνος που θέλει να μας πατήσει..
Έτσι γίνεται, όταν μπλέκονται μαζί οι δύο δυνάμεις που κινούν τον κόσμο.
Ερωτας και εξουσία. Με την όποια σειρά που ο καθένας
χρησιμοποιεί το ένα
για να φτάσει στο άλλο.Ετσι είναι, όταν αυτά τα δύο δεν είναι μέσα μας "κατάσταση",
αλλά τα κάνουμε στόχους
με μόνο σκοπό
την ικανοποίηση μας ως κατάκτηση..Δηλώνει πως, κάτι μέσα μας αρνητικό,
χρειάζεται "τροφή".
Όσο πιο ανασφαλής είναι ένας άνθρωπος, τόσο περισσότερο νιώθει την ανάγκη να μας πατήσει... να αποκτήσει εξουσία πάνω μας...
Λησμονώντας πως το αποτέλεσμα τέτοιων συμπεριφορών, θα τροφοδοτήσει ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειές του...
Και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από archagellosΤι θελουν οι Γυναικες απο τον Αντρα ...
Να τη θωπευεις ,να την επαινεις ,να την κανακευεις ,να την επικροτεις ,να της κανεις κανταδες ,να της κανεις κομλιμεντα , να τη στηριζεις , να την καθησυχαζεις ,να τη διασκεδαζεις ,να τ ηδιεγειρεις , να τη χαιδευεις ,να την παρηγορεις ,να τη ναγκαλιαζεις ,να την συναρπαζεις ,να την κατευναζεις ,να την προστατευεις ,να τη συγχωρεις ,να της κανεις δωρα ,να την ψυχαγωγεις ,να την νοιαζεσαι ,να τη νεξυπηρετεις , να την υπερασπιζεσαι ,να την καμαρωνεις , να την δικαιολογεις ,να την παραδεχεσαι ,να την κακομαθαινεις ,να πεθαινεις για εκεινη ,να της κανεις τα χατηρια ,να την εξιδανικευεις , να τη λατρευεις .
Τι θελεις ενα Αντρας
Να εμφανιζεσαι γυμνη ...
Αντε γιεααα
Keep Walking
δεν μιλαμε αγγλικα ,,εδω ειναι ελλαδα ,,,
Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=0b7z9LNbHFQ
Σχόλιο # 29 από achinos
, το κείμενο έχει τουλάχιστον λίγο γνώθισαυτον
τα ειπες ολα ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Amfitriti2017Μαλιστα...εχω να πω οτι οι γυναικες φταινε,γιατι ζητανε πολλα !
Δεν μπορουν να αντιληφθουν το ρολο τους .Ο οποιος ειναι πολυσχιδης βεβαιως βεβαιως. Η αληθεια ειναι οτι μπερδευονται με τους αντικρουομενους ρολους ,παρα την προσπαθεια των αντρων ,να τους κατανοησουν.
1. Να ειναι δουλα και κυρα!
2.Να εχει προσωπικοτητα αλλα να ειναι και στην σκια του Αντρα-συντροφου,αλλιως τον ευνουχιζει!
3. Να καθαριζει μεν το σπιτι ως νοικοκυρα αλλα να ειναι και σεξυ !
4.Να συνεισφερει οικονομικα ,αλλα κοινο πορτοφολι και ελεγχο των εξοδων της γιατι ως γνωστον ειιναι υπερκαταναλωτικο ον!
5.Να μην παραπονιεται γιατι τι να πουν και αυτες που δεν εχουν συντροφο!
6.Να ειναι παντα διαθεσιμη ερωτικα γιατι ο αντρας θα κοιταξει και αλλες πορτοκαλιες!
7. Να μην ζηταει ρομαντζαδες και αλλες τρυφερες αηδιες ,γιατι πρεπει να καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι να εισαι αντρας την σημερον ημερα!
8. Ε αν φαει και κανα κερατο ετσι ειναι η φυση του αντρα!
9. Να φροντιζει να φτιαχνει την καλη διαθεση του αντρα ,να τον ξεκουραζει ,να τον καταλαβαινει να τον στηριζει σε ολα ,γιατι θα της φυγει!,
10.Φυσικα πρεπει να ειναι ομορφη ,στυλατη περιποιημενη γιατι ο αντρας πρεπει να καμαρωνει οταν κυκλοφορουν!
11. Να δειχνει κατανοηση γιατι οτι και να περασε μεσα στην μερα της ,ο αντρας παντα περναει περισσοτερα!
12. Να μην μιλαει θα ηταν το καλυτερο για το κοινο μελλον!
Οσο για τα συναισθηματα και τις αγαπες θεωρουνται αυτονοητα , αφου παραμενει μαζι της! πχ. οταν γυριζει μετα απο 12 ωρα δουλειας σπιτι και ο αντρας την υποδεχθει ,αραγμενος στον καναπε και της πει " καλως το μωρο μου ,σε περιμενα να μαγειρεψεις για να φαμε μαζι " Θα πρεπει να χαρει που την ειπε μωρο μου ..αρα την αγαπα και να τρεξει στην κουζινα να βαλει το τσουκαλι ως ενδειξη ευγνομωσυνης για την αγαπη του!
.
Παράθεση:
#33 mara:Η σοβαρή κατεπεκταση αμοιβαία σχέση όπου και οι δύο "συνεισφέρουν " το ίδιο με όλα το πακέτο αγάπη -ερωτας- πάθος -αλληλοεκτιμηση - σεβασμός -κατανοηση -διαλογος -ελευθερια χώρου και χρόνουΧμμμ...Σε καταλαβα,βλεπεις ταινιες επιστημονικης φαντασιας και επηρεαστηκες...
Σχόλιο # 48 από alisida
Κι όμως... είναι το ιδανικό...
Αυτό που έρχεται μια φορά στη ζωή και αν...
Για πολλούς, δεν έρχεται ποτέ...
Χωρίς να την υιοθετώ υπάρχει κι αυτή η άποψη.
λογικο...αλλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από just-1975
Εναν άνθρωπο να μας ανοίγει την ψυχή ρε παιδιά και όχι να μας την βγάζει... (Κλεμμένο κι αυτό)...
-Θεέ μου, θέλω να κάνεις ενα δρόμο που να ενώνει την Ρόδο με την ηπειρωτική Ελλάδα και να περνάει κι απο Μύκονο και Σύρο. Σε δύο ώρες να είμαι Αθήνα και σε τρεις στην Θεσσαλονίκη, οδηγώντας.
-Μην είσαι εντελώς μ@$#&@$, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ζήτα κάτι άλλο, πιο εφικτό.
-Καλά. Θέλω να καταλαβαίνω τις γυναίκες.
-Από που, είπαμε θες να περνάει ο δρόμος?
Όσο ζω ελπίζω ...
Νομίζω ...
Παράθεση:
#33 mara:Η σοβαρή κατεπεκταση αμοιβαία σχέση όπου και οι δύο "συνεισφέρουν " το ίδιο με όλα το πακέτο αγάπη -ερωτας- πάθος -αλληλοεκτιμηση - σεβασμός -κατανοηση -διαλογος -ελευθερια χώρου και χρόνουΧμμμ...Σε καταλαβα,βλεπεις ταινιες επιστημονικης φαντασιας και επηρεαστηκες...
Σχόλιο # 48 από alisida
Έτσι δεν θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις ?
Το χω πει κι άλλη φορά , εγώ ζω σε άλλον πλανήτη ιδανικά πλασμένο
Aααα θελεις εκπαιδευση βλεπω
Παράθεση:
#17 Αμφιτριτη Ωραια !!! Τα : 3,4,6,10...Το εχω !!! Τι ?? Θελετε και τα υπολοιπα?
Σχόλιο # 23 από alisida
να προσεχεις μη σκισεις...το καλτσον...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Amfitriti2017
Εκει που δυσκολευομαι ειναι στο καθαρισμα του σπιτιου ,με ενοχλουν οι ζαρτιερες!!
Cagmenos σχόλιο #54#λογικό αλλά... Δύσκολο έως ακατόρθωτο
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media