γιατί απλά δεν το έχεις ανάγκη
Παράθεση:
#52hns:Για πολλούς, δεν έρχεται ποτέ...ειμαι στους πολλους ... :'(
Σχόλιο # 60 από alisida
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από millemigliaΧωρίς να την υιοθετώ υπάρχει κι αυτή η άποψη.
Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα μαζι σας...γιαυτο ασχολουμαστε μαζι σας
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από matakiamouou
Αγαπητε andreas66 γιατί όλοι οι ερευνητές έχουν να κάνουν με το θέμα γυναίκα και γράφουν κατεβατά από το πως θα συμπεριφερθουν μέχρι γιατί τοποθετουνται έτσι κ.τ.λ ένας ερευνητής στον ίδιο κλάδο δεν έχει τοποθετηθεί εκτενέστερα και σε μεγάλο βαθμό για τους άντρες...να μάθουμε εν τέλει και για την δική σας ψυχοσύνθεση? Από οικονομικής φύσεως το κάνουν? Αναρωτιέμαι δηλαδή λένε στον πληθυσμό του πλανήτη είναι περισσότερες οι γυναίκες για αυτό γράψε για τις γυναίκες θα το αγοράσει ο μισός πληθυσμός παράδειγμα μετά να οι διαλέξεις κ.τ.λ.προωθηση και εκεί. Να με συνχωρεις δεν απαντώ αν δεν μου λύσετε αυτές τις απορίες γιατί όλα στις γυναίκες τα ρίχνετε (δεν αναφέρομαι σε εσένα θεματοθετη) και για σας καμιά ανάλυση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από tzoulia59δεν μιλαμε αγγλικα ,,εδω ειναι ελλαδα ,,,
Καλά. Ειδικά για σένα κ το τι θέλουν οι γυναίκες αφήνω αυτό.
το νοσταλγικό 45άρι.
https://www.youtube.com/watch?v=_sfoauWrbEA
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από mara08Όσο ζω ελπίζω ...
Νομίζω ...
Έτσι δεν θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις ?
Το χω πει κι άλλη φορά , εγώ ζω σε άλλον πλανήτη ιδανικά πλασμένο
Παράθεση:
#52hns:Για πολλούς, δεν έρχεται ποτέ...ειμαι στους πολλους ... :'(
Σχόλιο # 60 από alisida
Κορίτσια, μη χάνετε την ελπίδα!
Αν είναι να 'ρθει, θα 'ρθει... ξαφνικά και απροειδοποίητα... και θα ανατρέψει όλα όσα πιστεύατε έως τώρα...
Κι αν δεν έρθει... ζήστε τη ζωή έως το μεδούλι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από matakiamouou
Να με συνχωρεις δεν απαντώ αν δεν μου λύσετε αυτές τις απορίες γιατί όλα στις γυναίκες τα ρίχνετε (δεν αναφέρομαι σε εσένα θεματοθετη) και για σας καμιά ανάλυση.
Σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία... μην περιμένεις αναλύσεις για τα μειονεκτήματά τους...
Καλά δεν ζούμε και στο Ιρακ ,πλήθος αναλύσεων..!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από hns1602
Σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία... μην περιμένεις αναλύσεις για τα μειονεκτήματά τους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από MadameShuShu40-Θεέ μου, θέλω να κάνεις ενα δρόμο που να ενώνει την Ρόδο με την ηπειρωτική Ελλάδα και να περνάει κι απο Μύκονο και Σύρο. Σε δύο ώρες να είμαι Αθήνα και σε τρεις στην Θεσσαλονίκη, οδηγώντας.
-Μην είσαι εντελώς μ@$#&@$, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ζήτα κάτι άλλο, πιο εφικτό.
-Καλά. Θέλω να καταλαβαίνω τις γυναίκες.
-Από που, είπαμε θες να περνάει ο δρόμος?
και όμως, αυτό το ανέκδοτο δείχνει τον τρόπο που σκέφτονται οι άντρες - δώσε τους γραμμές...
ωραίο ζιγ-ζαγ κάνει ''Ρόδος-ηπειρωτική Ελλάδα-Μύκονος-Σύρος-Αθήνα-Θεσσαλονίκη''
Η γυναίκα όμως, όποιες γραμμές-φόρμες και να της δώσει ένας άντρας, σκέφτεται καμπυλωτά και θα προσπαθήσει να γεμίσει όσο μπορεί αυτή τη φόρμα
δλδ. αν ο άντρας είναι (δώσει) ένα βάζο, η γυναίκα είναι ( θα βάλει) το περιεχόμενο - το νερό και τα λουλούδια
αν η φόρμα (που είναι δημιούργημα του άντρα) σε υλικό-εφυΐες επίπεδο είναι απροσδιόριστη, άστατη, όπως επάνω - ένα ανοικτό απο παντού ζιγ-ζαγ, η γυναίκα δεν νιώθει σιγουριά, δεν μπορεί να τη γεμίσει σε συναισθηματικό-ψυχοπνευματικό επίπεδο.
Η γυναίκα θέλει σταθερότητα τουλαχιστον, για να μπορεί να δοθεί στον ( άντε να το πω και ετσι) χώρο-χρόνο με την παρουσία της, απο εκεί και η σχέση να γίνεται όλο και πιο όμορφη
Οπότε, μη ζητάτε να μας καταλαβαίνετε, όταν δεν μπορείτε να καταλάβετε εσάς τους ίδιους πρώτα - τι πάτε να κάνετε με κάθε μια πράξη σας
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από equinox_δλδ. αν ο άντρας είναι (δώσει) ένα βάζο, η γυναίκα είναι ( θα βάλει) το περιεχόμενο - το νερό και τα λουλούδια
Μήπως τα λες ανάποδα;
Το κατά πόσο (θεωρείται πως πλέον και) τα δημοτικοπαιδα είναι σε θέση να συλλάβουν, έστω και εκλαικευμενα, πολύπλοκες έννοιες όπως τη σχετικότητα του Einstein, είναι κάπως... ασύλληπτο βεβαίως βεβαίως...
Σε λίγα χρόνια θα τους διδάσκουν ελλειπτικες καμπύλες και ημιαναλλοιωτες ομάδες. Και τα πανεπιστήμια θα κλείσουν... ?
Τι θελει να πει ο ποιητης?
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από HeptamerΤο κατά πόσο (θεωρείται πως πλέον και) τα δημοτικοπαιδα είναι σε θέση να συλλάβουν, έστω και εκλαικευμενα, πολύπλοκες έννοιες όπως τη σχετικότητα του Einstein, είναι κάπως... ασύλληπτο βεβαίως βεβαίως...
Σε λίγα χρόνια θα τους διδάσκουν ελλειπτικες καμπύλες και ημιαναλλοιωτες ομάδες. Και τα πανεπιστήμια θα κλείσουν... ?
μάς ξευλάχεψε ... ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Andreas66Τι θελει να πει ο ποιητης?
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από frog13Καλά δεν ζούμε και στο Ιρακ ,πλήθος αναλύσεων..!!
Πλήθος μπορεί να υπάρχει... αλλά παραμένει σκονισμένο μέσα σε συρτάρια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από giorgos170μάς ξευλάχεψε ... ?
Τσακάλι!
Μπα ...με ένα search θα βρείς 5-6 πρόχειρα..!
Τώρα για προσωπικό επίπεδο σίγουρα οι άντρες αποδέχονται πιο δύσκολα τις αδυναμίες τους ,αλλά υπάρχει λόγος
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από hns1602
Πλήθος μπορεί να υπάρχει... αλλά παραμένει σκονισμένο μέσα σε συρτάρια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από frog13Μπα ...με ένα search θα βρείς 5-6 πρόχειρα..!
Τώρα για προσωπικό επίπεδο σίγουρα οι άντρες αποδέχονται πιο δύσκολα τις αδυναμίες τους ,αλλά υπάρχει λόγος
Στο μυαλό σας είναι ο λόγος...
Στην πραγματικότητα, η γυναίκα που θέλει έναν άντρα, θα τον λατρέψει ακούγοντάς τον να κάνει την αυτοκριτική του...
Ο εγωισμός και η δηθενιά απομακρύνουν τους ανθρώπους...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media