ααα δεν χορεύω...
στην πίστα
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από SouruaΚι εσύ στο κλαμπ
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από hns1602
Κοίτα το προφίλ μου να σου φύγει η απορία...
Τότε μιλήστε για το δικό σας προφιλ...
όχι όλων των γυναικών.
Σχόλιο # 51 από hns1602Δε μου αρέσει αυτός ο τύπος γυναίκας... θυμίζει κάτι το προσποιητό... αν δεν είναι προσποιητό κινδυνεύει να γίνει σαχλό... δεν υπάρχουν σαφή όρια κατ' εμέ στο πού αρχίζει και πού τελειώνει το νάζι, αφού δύναται η γυναίκα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν...Μπορούμε κάλλιστα να είμαστε θηλυκές, χωρίς να κάνουμε νάζια... για να πετύχουμε τι ακριβώς κάνουμε τα νάζια;
Πονηρούλα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Rosemarys-Babyααα δεν χορεύω...
στην πίστα
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Rosemarys-Babyααα δεν χορεύω...
στην πίστα
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από Sivilla_I
Τότε μιλήστε για το δικό σας προφιλ...
όχι όλων των γυναικών.
Σχόλιο # 51 από hns1602Δε μου αρέσει αυτός ο τύπος γυναίκας... θυμίζει κάτι το προσποιητό... αν δεν είναι προσποιητό κινδυνεύει να γίνει σαχλό... δεν υπάρχουν σαφή όρια κατ' εμέ στο πού αρχίζει και πού τελειώνει το νάζι, αφού δύναται η γυναίκα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν...Μπορούμε κάλλιστα να είμαστε θηλυκές, χωρίς να κάνουμε νάζια... για να πετύχουμε τι ακριβώς κάνουμε τα νάζια;
Μην ανησυχείς καθόλου, δεν είναι τίποτα... ρώτησα και έμαθα για να δεις τι καλή που είμαι...
Τρεις φορές τη μέρα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ θα βάζεις ειδική αλοιφή... για τον κάλο που σου πάτησα... μις ναζιάρα...
Μάλλον εγω πάτησα
τον κάλοδεν ξέρω αν είναι ναζιάρα η hns αλλά γκομενάρα πρέπει να είναι σίγουρα
μόλις πρόσφατα είχε δεχτεί μια παρόμοια επίθεση από άλλη χρήστρια
τι στο διάτανο
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Sivilla_IΜάλλον εγω πάτησα
τον κάλο
της μικροπρέπειας.
Για αρπαγμένο σασί στο Μητσάρα... θα του πεις ότι σε στέλνει η Χαρά, θα σου κάνει ειδικές τιμές αφού του έχω στείλει κι άλλες εκεί...
Επειδή το κόβω να σε καίει το θέμα, κάνει και ξαραχνιάσματα... είναι ψυχοπονιάρης βλέπεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Koula_Maraδεν ξέρω αν είναι ναζιάρα η hns αλλά γκομενάρα πρέπει να είναι σίγουρα
τι στο διάτανο
Μπααα... σφηκοφωλιά έχουν κάνει Κούλα... αυτό είναι...
Δεν προλαβαίνουμε να ψεκάζουμε...
Σας είπα απλώς να μη
βάζετε σε ενα καλούπι όλες τις γυναίκεςhns
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από hns1602
Για αρπαγμένο σασί στο Μητσάρα... θα του πεις ότι σε στέλνει η Χαρά, θα σου κάνει ειδικές τιμές αφού του έχω στείλει κι άλλες εκεί...
Επειδή το κόβω να σε καίει το θέμα, κάνει και ξαραχνιάσματα... είναι ψυχοπονιάρης βλέπεις...
Εγώ λέω
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Koula_Maraδεν ξέρω αν είναι ναζιάρα η hns αλλά γκομενάρα πρέπει να είναι σίγουρα
τι στο διάτανο
Από όλες τις απαντήσεις του θέματος που κάποιοι είπαμε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια... η αρχική δική μου ενόχλησε το τρολ...
Άμα ζητάτε επίπεδο... να φροντίσετε να το έχετε κιόλας...
Διαφορετικά... φλιτάρισμα...
Κατα την αποψη μου το ωραιο ειναι να ειναι γλυκια και θηλυκια..τωρα αν αυτο μεταφραζεται σαν ναζι δε ξερω..αλλα και γλυκα και θηλυκα να μου μιλαει και να μου φερεται οταν το επιτρεπουν οι περιστασεις..κι οχι να ναι σε φαση.."πω πω μαλακα γαμω τις φασεις αυτη η ταινια γουσταρω τρελα"..και να νιωθω οτι μιλαω με φιλο μου κι οχι με συντροφο..
Φυσικα αυτο δεν αποτρεπει το να ειναι δυναμικη..η γλυκα που μπορει να δειχνεις στον συντροφο σου δεν εχει καμια σχεση με τον δυναμισμο που μπορει να εχεις σαν ανθρωπος..
Όταν ο άνδρας βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και είναι έτοιμος να αρπαχτεί με την γυναίκα, όταν η γυναίκα το πάρει χαμπάρι και το γυρίσει ξαφνικά στο νάζι (που βγαίνει από την αγάπη της για τον άνδρα) μπορεί να είναι θεραπευτικό. Αν όμως της βγει προσποιητό ή ειρωνικό νάζι μπορεί να τον αγριέψει χειρότερα.
Το είδος της γυναίκας που σπανίζει είναι οι γυναίκες με θηλυκότητα. Εννοώ την θηλυκότητα που πηγάζει από την ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ. Εγώ πάντως βλέπω γύρω μου περισσότερους άνδρες με γλυκύτητα, παρά γυναίκες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από SannyasΌταν ο άνδρας βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και είναι έτοιμος να αρπαχτεί με την γυναίκα, όταν η γυναίκα το πάρει χαμπάρι και το γυρίσει ξαφνικά στο νάζι (που βγαίνει από την αγάπη της για τον άνδρα) μπορεί να είναι θεραπευτικό. Αν όμως της βγει προσποιητό ή ειρωνικό νάζι μπορεί να τον αγριέψει χειρότερα.
Το είδος της γυναίκας που σπανίζει είναι οι γυναίκες με θηλυκότητα. Εννοώ την θηλυκότητα που πηγάζει από την ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ. Εγώ πάντως βλέπω γύρω μου περισσότερους άνδρες με γλυκύτητα, παρά γυναίκες.
Όλα τα χαρακτηριστικά ενος ανθρώπου
ανεξάρτητα απο το φυλο του
μπορούν να είναι αντικείμενο προτίμησης
απο τους άλλους.
Αυτό δεν σημαίνει οτι το χ χαρακτηριστικό
είναι ταυτόσημο με το φύλο απο φυσικής καταβολής.
Η γλυκύτητα πχ σε μένα στα δικά μου μάτια
είναι πολύ ερωτικη όταν τη βλέπω σε άντρα
Γούστα...
*συμπληρώνω μια που οι απαντήσεις μου δημοσιεύονται μετά απο ώρα:
ίσως δεν σπανίζουν οι γυναίκες με θηλυκότητα&γλυκύτητα.εγώ μπορώ να λέω ό,τι θέλω
εσύ τι σκατά θες και μπαίνεις στα λεγόμενά μου?
έπαιξε κάποια έρευνα και σε αναγνώρισες?
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από Sivilla_IΣας είπα απλώς να μη
βάζετε σε ενα καλούπι όλες τις γυναίκες
μιλώντας για το τι πρέπει
και τι δεν πρέπει να κάνουν
για να είναι αρεστές-αποδεκτές κλπ.
Οι απαντήσεις σας ήταν βγαλμένες απο το πεζοδρόμιο.
Ψυχραιμία.
Σε κοινωνίες πατριαρχικές οι γυναίκες βαπτίζονται ''ιδιότητες'' και χαρακτηριστικά επίκτητα ,πολλές φορές στρεβλωμένα για να ''βολεύουν'' κοινωνικά πρότυπα.
Το '' ν ά ζ ι'' έχει τοποθετηθεί πολλές φορές στη λίστα των ''κόλπων '' ή ''τεχνικών'' σαν εργαλείο δηλαδή ,της γυναικείας υπόστασης .
Αλλες φορές πάλι σε κοινωνίες ''βαριά'' ανδρικές (βλέπε εργασία) έχει ριχτεί στην πύρα ως τρόπαιο επικράτησης.
Το νάζι είναι η διαστρεβλωμένη θηλυκότητα της σύγχρονης κοινωνίας , έχει αποτυπωθεί με επίθετα που δείχνουν δόλο ή χαμηλό επίπεδο ευφυίας (πχ νιαούρισμα ,ζουζουνισμα κτλ)
Κ επειδή οι κοινωνίες (εμείς οι ίδιοι δηλαδή ) φροντίζουν να δημιουργούν διπλά μηνύματα σε χαρακτηριστικά που προσδίδουν στα φύλα είναι φυσικό να μιλάμε για διπλή ανάγνωση.
θα ομολογήσω όμως, πως θα επιθυμούσα να ήμουν
ένα πανέξυπνο ,πανέμορφο , ναζιάρικο θηλυκό .
(εις τους αιώνες των αιώνων αμήννν )
στα social media