Σακουλα να σας δωσω? ηταν η πρωτη κουβεντα που μου ειπε, την κοιταζω κ ζαλιστηκα...τετοια ομορφια δν εχω ξαναδει, τετοιο προσωπο αλαβαστρινο, τετοια γλυκητητα, τετοια ηρεμια...αχχχ...ερωτας πραγματικος η νεα ταμιας στο σουπερ μαρκετ...!!! Στυφτε το μυαλο σας, βαλτε ολη σας την εξυπναδα, ξεσκονιστε τα πτυχια σας γτ πρεπει αυτη η κοπελα να γινει δικια μου...ταμιευτηριου ή πιστωτικη? ταμιευτηριου της λεω, βαλτε το πιν σας!
Moυ φτιαξες την διαθεση με τα σοροπια ρε!
Για να δουμε, τί θα πουν οι εμπειροτεροι...
Την επόμενη φορά μετά το πιν, να της ζητήσεις το fb της...
Δεν σε φοβάμαι, έτσι κι αλλιώς είσαι σπεσιαλίστας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από _Bellezza_Moυ φτιαξες την διαθεση με τα σοροπια ρε!
Για να δουμε, τί θα πουν οι εμπειροτεροι...
σου λεω εβλεπα αστρακια! κ ειμαι τυπος που δν εντυπωσιαζομαι ευκολα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από harrier23Την επόμενη φορά μετά το πιν, να της ζητήσεις το fb της...
Δεν σε φοβάμαι, έτσι κι αλλιώς είσαι σπεσιαλίστας...
ποιο πιν, πρεπει να το βαλα 4 φορες γτ ζαλιστηκα κι εκανα λαθος...!
μιλαμε για τελειοτητα απο αλλο κοσμο...
Ρε συ πώς περνας τοσο γρηγορα απο το επιπεδο "την θελω και πώς θα της αλλαξω γνωμη?", στο "σε ειδα και ζαλιστηκα"?
Εαν μαθω τον τροπο θα σβησει σαν αστρο το δραμα στην ζωη μου.
Να πηγαινεις συχνα και δοκιμασε να πιασεις την κουβεντα λιγο, να δεις αν υπαρχει ανταποκριση.
Πες καμια καλη κουβεντα και τα λοιπα τετριμμένα.
Ξερεις εσυ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από panagiotismp90
σου λεω εβλεπα αστρακια! κ ειμαι τυπος που δν εντυπωσιαζομαι ευκολα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από _Bellezza_Να πηγαινεις συχνα και δοκιμασε να πιασεις την κουβεντα λιγο, να δεις αν υπαρχει ανταποκριση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από panagiotismp90ποιο πιν, πρεπει να το βαλα 4 φορες γτ ζαλιστηκα κι εκανα λαθος...!
"Ραπαλακώ σιμό λικό τέφα οπα ραβέλι δου μίνετε;"
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από _Bellezza_Ρε συ πώς περνας τοσο γρηγορα απο το επιπεδο "την θελω και πώς θα της αλλαξω γνωμη?", στο "σε ειδα και ζαλιστηκα"?
Εαν μαθω τον τροπο θα σβησει σαν αστρο το δραμα στην ζωη μου.
Να πηγαινεις συχνα και δοκιμασε να πιασεις την κουβεντα λιγο, να δεις αν υπαρχει ανταποκριση.
Πες καμια καλη κουβεντα και τα λοιπα τετριμμένα.
Ξερεις εσυ...
ειπα στην αδερφη μου επειδη ειναι κολητες σπιτι μου δεν θα την ξαναφερεις σπιτι γτ πηγα μια μερα κ αραζανε εκει.
οσο για την ταμια θεωρω οτι στο πλαισιο αυτο δν γινεται.
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από panagiotismp90οσο για την ταμια θεωρω οτι στο πλαισιο αυτο δν γινεται.
Το μονο που σου μενει ειναι να την βρεις στο φβ απο κοινο γνωστο.
Ή να περιμενεις μετα το σχολασμα, να της πεις κατι, αλλα πρεπει να προσεξεις μην φανεις κριπι.
να σου πω, επειδη ειμαι ρεαλιστης ξερω οτι δν ινεται γτ εχει πολυ δουλεια, η συναλαγη γινεται γρηγορα κ δεν μπορεις να πεις κατι εκει. τωρα στο φβ δεν εχουμε κοινο γνωστο τ διαβασα τ ονομα της στο ταμπελακι κ την βρηκα αλλα κ να χαμε δν νομιζω να το κανε δεκτο. ή κ να το κανε δεκτο δυσκολα θα προχωρουσε. μην ξεχνας οτι μιλαμε ια μια κοπελα πολυ εμφανισιμη κ επομενως εχει μαθει να δεχεται την προσοχη των αντρων. το μονο που μπορω να κανω ειναι να με μαθει φατσικα σαν τακτικο πελατη αλλα δν παω κ πολυ σουπερ γτ βαριεμαι.
οσο πιο συχνα μπορεις,να λες καποιο αστειο,για να σε προσεξει, και καποια στιγμη να της πεις πως σου αρεσει και θελεις να την δεις εκτος ΣΜ,επειδη κοντευουν να εκτροχιαστουν τα οικονομικα σου...
πάντως καλοκαιρία αυτό το πράμμα δεν είναι ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από somebody961"Ραπαλακώ σιμό λικό τέφα οπα ραβέλι δου μίνετε;"
- παρακαλώ λίγο φέτα από βαρέλι μου δίνεται ... ?
σονυ
( akai )
μωρέλι 'μ τα ματέλια 'ς
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από panagiotismp90
ποιο πιν, πρεπει να το βαλα 4 φορες γτ ζαλιστηκα κι εκανα λαθος...!
μιλαμε για τελειοτητα απο αλλο κοσμο...
Μην εισαι εγκυος?
Παράθεση:
Ζαλιστηκα στο σουπερ
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90
Παράθεση:
Ζαλιστηκα στο σουπερ
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90Σακουλα να σας δωσω? ηταν η πρωτη κουβεντα που μου ειπε, την κοιταζω κ ζαλιστηκα...τετοια ομορφια δν εχω ξαναδει, τετοιο προσωπο αλαβαστρινο, τετοια γλυκητητα, τετοια ηρεμια...αχχχ...ερωτας πραγματικος η νεα ταμιας στο σουπερ μαρκετ...!!! Στυφτε το μυαλο σας, βαλτε ολη σας την εξυπναδα, ξεσκονιστε τα πτυχια σας γτ πρεπει αυτη η κοπελα να γινει δικια μου...ταμιευτηριου ή πιστωτικη? ταμιευτηριου της λεω, βαλτε το πιν σας!
man ,
Πιστευω οτι θα μοιραστεις μαζι μας το ΣΜ που πηγαινεις ...
Keep Walking
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από EnikosΜην εισαι εγκυος?
μιλαμε για αστρακια, δν μπορουσα να βρω τν εξοδο, ξεχασα τ ονομα μου...
μέσα σ' αυτά ... & όλα τ' άλλα ...
( αφού υπάρχουν άνθρωποι ... γιατί δεν εμφανίζονται ... ? )
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από panagiotismp90
μιλαμε για αστρακια, δν μπορουσα να βρω τν εξοδο, ξεχασα τ ονομα μου...
στα social media