# Μεταξύ μας ..Ξέρετε τι με ενοχλεί περισσότερο ... Μάλλον με βγάζει "εκτός" εαυτού ..;; #
Παράθεση:
χρήσιμα ακούσματα
Σχόλιο # 10806 από trocaderoπρος κάθε ενδιαφερόμενο/η
Την καμπάνα του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια?
Σχετικά με το επίπεδο ...στο πετ σου θα αναφέρεσαι επειδή μόνο εκεί περνάει ο ασβέστης για μπογιά...
Με τρόπο αυτά επειδή θα γελάνε και τα άνω...
Και μεις εχωμε πυροσβεστικο κρουνο του 1935 απο την Ν.Υ. και αλογο και σουστα, καθισμα απο κονκορδ να πινωμε το καφεδακι μας...ολα αφτα μας κανουν μεγαλοψυχους οταν μιλαμε με τους αλλοι?...
Βρε σεις, παροτι ειμαι επιμελης μαθητρια του φορουμ (οκ δε μελετω το socializing, αλλα τις προσφατες δημοσιευσεις τις,,,ξεσκονιζω ανελλιπως,,,ως ,,,αριστη ),,,καταβαλλω προσπαθεα να κατανοησω τους υπαινιγμους που ερχονται απο πασα κατευθυνση,,,αλλα εκει που νομιζω οτι κατι εχω πιασει, εκει το χανω γμτ!!! Ποιος ειναι παλι αυτος ο καντι???
Εχω και μαι ενστανση εδω βρε τροκ στο #10818 και το λεω ως ενα ατομο που δε γνωριζει τι θα πει ζηλια (οκ μονη μου το λεω και δεν εχετε τροπο να το επιβεβαιωσετε,,,αλλα ισως να το εχετε λιγακι καταλαβει, απο το οσο με γνωριζετε,,,δε ζηλευω γιατι η αληθεια ειναι οτι βλεπω τα πραγματα -τη ζωη- απο ενα αλλο επιπεδο,,,τηρω μια αποσταση απο τα,,,πεζα),,,οσον αφορα λοιπον το :
«,,,η συνύπαρξη με διαφορετικού διανοητικού, κοινωνικού η οικονομικού επιπέδου ανθρώπους δεν είναι υποτίμηση αλλά ένδειξη μεγαλοψυχίας και ανωτερότητας,,,»
Ειναι μια αυτοαναιρουμενη δηλωση γμτ!!! Γιατι αυτος που θεωρει οτι το να συνυπαρχει-μαλλον εννοεις να συναναστρεφεται (διαφορετικα ολοι σε αυτον τον πλανητη συνυπαρχουμε, δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως) με ανθρωπους διαφορετικου-μαλλον εννοεις ανωτερου διανοητικοκοινωνικοοικονομικου επιπεδου ,του προσδιδει ανωτεροτητα,,,ε προφανως δεν ειναι ανωτερος!!! Το αυτο ισχυει και για αυτο που λεμε «πνευματικο» επιπεδο,,,οσους πραγματικα ανωτερους ανθρωπους εχω γνωρισει (δια ζωσης η μεσα απο το εργο τους), δεν ειδα κανεναν να εκφραζεται με τετοια απαξιωση
Τα περι «μεγαλοψυχιας» δεν τα σχολιαζω,,,ως γνωστον δεν τα κατεχω τα περι ,,,ψυχης ,,,τι μεγαλοψυχια τι μικροψυχια,,,για μενα ενα και το αυτο οταν ειναι αυτοαναφορικο
Το "παρα"...στο χτισιμο του Θησειου, ηταν συντμηση ουσιαστικου?...
δεν το έγραψα τυχαία.
και όλα αυτά που γράφτηκαν δεν ήταν τυχαία...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10825 από Kristina_Βρε σεις, παροτι ειμαι επιμελης μαθητρια του φορουμ (οκ δε μελετω το socializing, αλλα τις προσφατες δημοσιευσεις τις,,,ξεσκονιζω ανελλιπως,,,ως ,,,αριστη
),,,καταβαλλω προσπαθεα να κατανοησω τους υπαινιγμους που ερχονται απο πασα κατευθυνση,,,αλλα εκει που νομιζω οτι κατι εχω πιασει, εκει το χανω γμτ!!! Ποιος ειναι παλι αυτος ο καντι???
Εχω και μαι ενστανση εδω βρε τροκ στο #10818 και το λεω ως ενα ατομο που δε γνωριζει τι θα πει ζηλια (οκ μονη μου το λεω και δεν εχετε τροπο να το επιβεβαιωσετε,,,αλλα ισως να το εχετε λιγακι καταλαβει, απο το οσο με γνωριζετε,,,δε ζηλευω γιατι η αληθεια ειναι οτι βλεπω τα πραγματα -τη ζωη- απο ενα αλλο επιπεδο,,,τηρω μια αποσταση απο τα,,,πεζα),,,οσον αφορα λοιπον το :
«,,,η συνύπαρξη με διαφορετικού διανοητικού, κοινωνικού η οικονομικού επιπέδου ανθρώπους δεν είναι υποτίμηση αλλά ένδειξη μεγαλοψυχίας και ανωτερότητας,,,»
Ειναι μια αυτοαναιρουμενη δηλωση γμτ!!! Γιατι αυτος που θεωρει οτι το να συνυπαρχει-μαλλον εννοεις να συναναστρεφεται (διαφορετικα ολοι σε αυτον τον πλανητη συνυπαρχουμε, δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως) με ανθρωπους διαφορετικου-μαλλον εννοεις ανωτερου διανοητικοκοινωνικοοικονομικου επιπεδου ,του προσδιδει ανωτεροτητα,,,ε προφανως δεν ειναι ανωτερος!!! Το αυτο ισχυει και για αυτο που λεμε «πνευματικο» επιπεδο,,,οσους πραγματικα ανωτερους ανθρωπους εχω γνωρισει (δια ζωσης η μεσα απο το εργο τους), δεν ειδα κανεναν να εκφραζεται με τετοια απαξιωση
Τα περι «μεγαλοψυχιας» δεν τα σχολιαζω,,,ως γνωστον δεν τα κατεχω τα περι ,,,ψυχης
,,,τι μεγαλοψυχια τι μικροψυχια,,,για μενα ενα και το αυτο οταν ειναι αυτοαναφορικο
Παράθεση:
Σχόλιο # 10825 από Kristina_Βρε σεις, παροτι ειμαι επιμελης μαθητρια του φορουμ (οκ δε μελετω το socializing, αλλα τις προσφατες δημοσιευσεις τις,,,ξεσκονιζω ανελλιπως,,,ως ,,,αριστη
),,,καταβαλλω προσπαθεα να κατανοησω τους υπαινιγμους που ερχονται απο πασα κατευθυνση,,,αλλα εκει που νομιζω οτι κατι εχω πιασει, εκει το χανω γμτ!!! Ποιος ειναι παλι αυτος ο καντι???
Τα περι «μεγαλοψυχιας» δεν τα σχολιαζω,,,ως γνωστον δεν τα κατεχω τα περι ,,,ψυχης
,,,τι μεγαλοψυχια τι μικροψυχια,,,για μενα ενα και το αυτο οταν ειναι αυτοαναφορικο
ελάτε να πείτε και σε μένα την γριά
πως γρήγορα να τα ξεφορτωθώ
να γοητεύσω τον γαμπρό!!
Παράθεση:
##
Σχόλιο # 10820 από vanarabitΚαλημέρα !!!
ΔΕΝ μπορώ να κάνω ότι θέλω ..
Μεγάλο πόνο έχω στη καρδιά
κλαίω και μαραζώνω ...
Εκατό πενήντα κιλά
με δείχνει η ζυγαριά ..
Έχω βαρυστομαχιά
και ένα βάρος στην κοιλιά ..
Πού θα πάει ..πού θα βγει
άδικη που 'ναι η ζωή ..
Υ.Γ ... Για του λόγου το αληθές ..
Να και μια φωτογραφία χωρίς καπέλο
τώρα πια ..
καλοκαίρι γαρ ...
Αχ αυτά τα ρημαδιο-κιλά,
πώς θα τα χάσω η γριά ;;;
Y.Γ... Αφιερωμένο "ΤΟ ΟΛΟΝ" ...
στους πάσης φύσεως "Δεινόσαυρους" και στα απανταχού "φαντασματάκια"
ο κάντι είναι αυτός που αποκαλούν πετ.
μμμ ωραίοι τρόποι,,,
κορίτσια με ανωτερότητα που θα μπουν στο σεντούκι και θα μείνουν νέες για πάντα
Παράθεση:
Ωρες ειναι...να κανωμε και παρελαση με τη σκελεα παραμασχαλα...για να δειξουμε...κορμι...
Οκ, οπως και να το πουμε δεν αλλαζει κατι,,,
Αν ειναι υπαινιγμος στο πλαισιο αυτης της συζητησοκοντρας του οκτωβρη, οκ εγω το ηδη το χω δηλωσει: «δεν τα πιανω ολα ,,,και πανω πουνομιζω οτι κατι επιασα, παλι τα χανω γμτ,,,δλδ ουτε τα πιο δυσκολα μαθηματικα που διαβασα τετοια δυσκολια γμτ ουτε το NP vs P
Παράθεση:
εδώ συνυπάρχει
Σχόλιο # 10828 από trocaderoδεν το έγραψα τυχαία.
και όλα αυτά που γράφτηκαν δεν ήταν τυχαία...
Σε λίγο και πάλι το σόου των καραγκιοζοπαικτών,
με Μήτσο και "Κλαίει"μαζί
στο θέατρο των "σκιών"
παράσταση να δίνουν στο κυνήγι μαγισσών
και τρόμου την ωδή ...
Αλλάζουν μάσκες καθημερινά ..
Να και ο Μπάμπης ο μερακλής,
να και το χαϊβάνι
που "κλαίει" ολημερίς..
Υπάρχουν και άλλοι πολλοί ..
Γνωρίζονται όλοι τους καλά
και περιμένουν στην ουρά ..
Παραμύθια να μας πουν
και με τα χάλια τους
να γελούν ...
Y.Γ ... Πού να κρυφτείτε ;;; Μα σε λαγούμια φυσικά .. Εκεί που ανήκετε ..
Παράθεση
Σχόλιο # 10795 από paranomos
Τι λετε κυρια μου;
Αμα δειτε το κορμι του αλεκου..
Θα μεινετε αγαλμα.
Λοστι ιν σπεισ . . . . . . . .
Βρε Κρις...
Ένας γνωστός άφωνος,μπουζουκτζης,!που καθαρίζει με πετρελαιο όλα στο σπίτι του..
πες μου ότι δεν μοιάζει στο βίντεο με τον ...
catman!?
-.Καντυμαν,
είναι το καλλιτεχνικο του..επειδή "αναφ-ερθηκε " κ αυτός .απο την γνωστή άγνωστη...,κ αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα.
για αυτήν την σοβαρότητα /κελεπουρι μιλάμε!
Υ.Γ.
Γίνεται η αφήγηση των δρώμενων... σε απευθείας μετάδοση ...,live ...τώρα!...από τον ιδιοκτήτη του Πετ.
Υ.Γ.2
Είμαι 54 κ καμαρώνω...δεν είμαι 70 κ να διαλαλω ότι είμαι 60...κ να βάζω φωτό όταν ήμουν 40 ...λίγο ντροπή ε?...δεν στα μεταφέρουν σωστά...τα γεγονότααα
Φυσικά και ΔΕΝ θα γεράσουν ποτέ ..
Μα ... κρατιούνται καλά για την ηλικία τους...
ΕΔΩ είναι ένας χώρος που ρατσιστικά συνθήματα,
όπως ο χοντρός, η χοντρή, ο γέρος, η γριά,
το βλαχαδερό, ο χαζός, η χαζή, ο φτωχός,
ο αγράμματος, ο ανορθόγραφος, κλπ ..
δεν αναφέρονται ποτέ !!!
Αλίμονο .. Τι τα έχουμε τόσα πτυχία .. για ομορφιά ;;;
Μα αφού...ουυ .. είμαστε "μορφωμένοι" .. όχι σαν τον πάσα αγράμματο - "ξύλο απελέκητο" ..
Σας πληροφορώ ότι έχουμε ΚΑΙ παιδεία .. Τι είμαστε δλδ ;; Τίποτες πλεμπαίοι ;;;
Καληνύχτα ..
Υ.Γ ... Ξεχάσαμε να αγαπάμε ανθρώπους και αυτό είναι και η καταστροφή μας ..
Μείναμε μόνοι και αποξενωμένοι ... ΟΥΤΕ και εμάς τους ίδιους αγαπάμε ...
ΘΛΙΨΗ ...
%D0%9D%D0%B0%D0%A2%D0%B0%D0%9B%D1%8C%D0%AF
Παράθεση:
ωραίοι τρόποι
Σχόλιο # 10830 από trocaderoο κάντι είναι αυτός που αποκαλούν πετ.
μμμ ωραίοι τρόποι,,,
κορίτσια με ανωτερότητα που θα μπουν στο σεντούκι να μην γεράσουν ποτέ.
Ναι...θα βαλω και εγω τον Μπραντ Πιτ πλατη, να δειξω λεβεντης...
Ελα εδω ναιτ,,,εγω (αν και κουφη-not) σε ακουσα καλε
Παράθεση:
Σχόλιο # 10836 από NightWsh
Που που να παω να φωναξω βοηθειααα!!!
Βρε ενικ!!! Εγω θα στα λεω αυτα??? Στον αγιο παντελεημονα λενε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10831 από EnikosΩρες ειναι...να κανωμε και παρελαση με τη σκελεα παραμασχαλα...για να δειξουμε...κορμι...
Στον Αγιο Σπυριδωνα να παμε...εκει γινονται τα καλα θαβματα.... . . . . . . .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media