Σε ο,τι αφορά τις παρεμβάσεις σας,για μια ακόμη φορά συνειδητοποιώ πόσο πολύ στοχευμένες είναι και ΠΑΝΤΑ υπό συνθήκες .. ΔΕΝ θα μου πείτε εσείς ΤΙ θα κάνω και αν θα απαντώ ή όχι διότι ΔΕΝ αναφέρονται σε εσάς τα σχόλια μα σε εμένα .. ΚΑΙ από ότι ότι "ΒΛΕΠΩ" ... ΔΕΝ σας πιάνει κάποια άλλη πρεμούρα για να απαντήσετε σε ΟΛΑ αυτά τα καθημερινά OFF TOPIK σχόλια που γράφονται καθημερινά για κάποια από εμάς τα μέλη και ΌΛΗ σας η προσοχή στρέφεται ΜΟΝΟ σε εμένα ..Εγώ δλδ για άλλη μια φορά σας ενοχλώ ..Όμως μιλάτε εκ του ασφαλούς .. Και τις σπάνιες φορές που αναφέρθηκαν ΚΑΙ σε εσάς, αμέσως "τρέξατε" να τους απαντήσετε ..
Εκ του ασφαλούς και έξω από τον χορό ΚΑΙ εγώ πολλά τραγούδια λέω !!!
Υ.Γ .. Ως χιούμορ δλδ εσείς το "αποτυπώνεται" .. Προσπάθεια ανεπιτυχή να υποτιμηθεί το σχόλιο μου "βλέπω" εγώ .. Αν θέλετε να παρακολουθείτε "σιωπηλά" τα πάντα όλα, συνεχίστε "σιωπηλά" όμως ... Είναι ΠΟΛΥ καλύτερα ..
ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ με εσάς !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10896 από 26-29-31Αν κσι σε αυτό το θέμα έβαζα κάποτε τραγούδια, θα κάνω μια παρέμβαση εκτός μουσικών...
Βρε συ βανα πάψε να ασχολείσαι με το τι λέει ο καθένας εδώ μέσα, και ένα νικ που έχεις άμα θέλουν θα σου προσαψουν 10...τι καίγεσαι?τόση σημασία έχει η γνώμη τους?
Και ΠΡΟΚΑΛΩ όλους εσάς που μιλάτε για τα πολυπροφιλονικ...έχετε βρεθεί ποτέ με δύο και τρία νικ?με αντρικο και γυναικειο?με άλλο νικ στο φόρουμ κσι άλλο στο τσατ?έλα Αλέκο...
Και σίγουρα στην επόμενη στροφή θα βγείτε υπέρμαχοι του καθωσπρεπεισμου κλπ...
Αν όλο αυτό το βρίσκετε χιουμοριστικο και σας κάνει και γελάτε οκ,μέχρι εκεί φτάνει το χιούμορ σας...
οπότε συνεχίστε!!
Ανεπιτυχής προσπάθεια εκ μέρους μου να σας κανω να αισθανθείτε καλύτερα...
συνεχίστε όπως θέλετε αφού η ζωή σας όλη είναι το φόρουμ...
και θα παρεμβαίνω οπότε και όταν θεωρώ ότι έχω κάτι να πω...
θα συνεχίσω σιωπηλά...
Όσο για τους άλλους μούγκα για τα πολυπροφιλονικ...έτσι...
Κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτρια ;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 10891 από Qwerty___55τάραξε τους στις , αναφορές ..., . Αναφορά στην αναφορά , μέχρι να βάλουν μυαλο. !!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ,..
ΔΕΝ κατάλαβα εξ αρχής το σχόλιο σας .. Το διάβασα βιαστικά .. και παρερμήνευσα το σχόλιο σας !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10902 από 26-29-31Ανεπιτυχής προσπάθεια εκ μέρους μου να σας κανω να αισθανθείτε καλύτερα...
συνεχίστε όπως θέλετε αφού η ζωή σας όλη είναι το φόρουμ...
και θα παρεμβαίνω οπότε και όταν θεωρώ ότι έχω κάτι να πω...
θα συνεχίσω σιωπηλά...
Βιαζεσαι, βιαζεσαι λες και δεν ξερεις οτι καποιοι ειναι σε προεγκριση επειδη ανηκουν στους "απειθαρχους"...
Αν και βλεπω οτι σου εχει δοθει ηδη μια απαντηση την οποια προσπερασες ντουκου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10902 από 26-29-31
Μουσική και φρρρτττ ... να χτυπάει κέντρο στην καρδιά ..
Καλησπέρα σας ..
Λατρεύω ... τόσο πολύ ... ΤΙ τραγούδι ...
"Κάτι δικά μου" ... μα γνωστά σε όλους μας ..
Συνεχής αναζήτηση η ζωή
με ταξίδια μέσα από ευθείες και καμπύλες στροφές,
οι διαδρομές είναι αναπόφευκτες ..
Αναπόφευκτες είναι οι χαρές και οι λύπες επίσης ..
Χαρές και βάσανα μας κυκλώνουν ξανά και ξανά
σε ένα κρεσέντο διδακτικό, κάτι σαν χορωδία "χιονιού,
που αργοπεθαίνει απαλά στις πρώτες ηλιαχτίδες ..
Αρκεί όμως μια σταγόνα εμπειρίας για να γεμίσει
και πάλι "ωκεανούς" αυτή η θεϊκή διαδρομή ..
Για αυτή την έκπληξη ..
Για αυτή την ανατροπή,
αξίζει να "ρουφάμε" την κάθε μας στιγμή
σαν να είναι η τελευταία μας ...
Δικό σας το τραγούδι ..
# Κάτι δικά μου κι απόψε .. #
Βλέπεις, είναι που χρόνια ολάκερα
κάθισαν σε υγρά μέρη
και σκούριασαν οι πόρτες ..
Μαζί με αυτές και όλα τα όνειρα
που στεγάζονταν εκεί...
Όπως και των ονειροπόλων, οι αθώες παιδικές ψυχές ..
Και γκιφ και γκιφ με τα πιτσιρικια να φιλιουνται!!!...
Δεν μου φαινεται παραξενο που καποιοι εχουν δει φιλι μονο σε γκιφ.
Νιωθω τυχερος που <εχω και ζω> το φιλι της..Αγαπησαμε και εμεις , δεν καναμε ετσι!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media