Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Περυσι ημουν μελος στο τιμ των "kung fu roosters"...
Φετος εμαθα οτι το τιμ δεν υφισταται πλεον, επειδη ο αρχηγος του παντρευτηκε μια πιτσιρικα που την γνωρισε περυσι το καλοκαιρι και το τζετ σκι του επωληθη, προκειμενου να ενοικιασθη οροφοδιαμερισμα που θα στεγασει τις περαιτερω επιδιωξεις τους.
Που θα το κανει? Θα βολευει? Μηπως οι συγκυριες δεν μου επιτρεπουν? Να παω Μεθανα η να περιμενω το μιτινγκ? Ποιοι θα ειναι στο μιτινγκ? Αυτοι που θα ειναι, θα εχουν ισχυρη κραση? Στα Μεθανα θα γινει φετος το παγκοσμιο χαπενινγκ του Dj Hose με οτι αυτο συνεπαγεται?...
Πας να αποφυγεις να με κανεις βολτα με το τζετ σκι μου φαινεται...κκλλααψψψ...!!
Παράθεση: Σχόλιο # 147 από Enikos
Εχω και το μιτινγκ του Ηρακλειτου.
Που θα το κανει? Θα βολευει? Μηπως οι συγκυριες δεν μου επιτρεπουν? Να παω Μεθανα η να περιμενω το μιτινγκ? Ποιοι θα ειναι στο μιτινγκ? Αυτοι που θα ειναι, θα εχουν ισχυρη κραση? Στα Μεθανα θα γινει φετος το παγκοσμιο χαπενινγκ του Dj Hose με οτι αυτο συνεπαγεται?...
Οι περιγραφες και αναλυσεις, ειναι σαν ο καθε σταθμος να βρισκεται σε αλλη χωρα.
Ολοι περιγραφουν το ιδιο γεγονος, εντελως διαφορετικα...
Ο Μακης ας πουμε, περναει την γραμμη οτι τα κλωτσιδια στον Μπουταρη ειναι ελλειψη δημοκρατιας...
Ο Τραγκας, περναει την γραμμη οτι η δημοκρατια δεν χαρακτηριζεται απο τα κλωτσιδια στον Μπουταρη διοτι κατα το συνταγμα ο λαος σε ειδικες περιπτωσεις οφειλει να μην συνταχθει με τους νομους του κρατους.
Κατι παιδια εκει στον σκαι, μεχρι να χαρισουν το κλιματιστικο προσφορα της εκπομπης, λενε κατι πραματα περι του σεβασμου της ηλικιας του Μπουταρη.
Ο Μπεος λεει οτι και τα χαστουκια χρειαζονται...
Η Κυρια Μαρια, εδω διπλα, λεει οτι καλα τον κανανε τι το ηθελε το σκουλαρικι γερος αθρωπος...
Ειναι μετα ενας αλλος, με προσποιητη βαρεια αντρικη φωνη, που μιλαει αργα για να μην φανει οτι κανει ψευτικες, που οταν τα παρει με κανεναν που του στελνει μηνυμα για τον γαυρο, βγαζει κατι τσιριχτες ψιλες φωνουλες...
στα social media