Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Koula_Maraτί τού βρήκες?
το είχα πάντα απορία
Βρες μου μία γυναίκα που να μπορεί να το απαντήσει αυτό για τον οποιονδήποτε άνδρα επέλεξε... και από εμένα έχεις κέρασμα!
οσα συμφωνησαμε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από hns1602
Το 'πιασα το υπονοούμενο, σε εσένα θα δώσω τα περισσότερα!
![]()
Ξέμεινε από κράνη και ασπίδες...
απ΄οταν εκανε τη γυναικα?
προσωπικά δεν την περίμενα, ούτε με αφορά
Παράθεση:
#80 mara :Έτσι τον δίνεις στεγνά ? ...Καθολου δοσιμο mara μου ,απλη επιβεβαιωση διοτι ημουν σιγουρη οτι την περιμενατε
Σχόλιο # 96 από alisida
πάμε στοίχημα την αντίδραση του θεματοθέτη όταν δει το σουξέ του νήματός του?
1. θα γελάσει
2. θα μας σφάξει με το γάντι
3. θα μας διαολοστείλει και θα μας πει κομπλεξικούς
ποντάρω στο 3
Οπως γιναμε παλι...πιες ενα και για μας...!!!
Μεζε δε θελω... Το νου σου στις οδοντογλυφιδες...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Andreas66Τωρα με φτιαξατε...παω να πιω κανενα ουζακι με μεζε να ερθω στα ισα μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από MadameShuShu40
Γνωρίζεις ένας ωραίο από το Ουζμπεκισταν και περνάς ζωή χαρισαμενη.
αρκει να μην κανεις τη μ@λ@κια και πας Ουζμπεκισταν!
εκ του μακροθεν ... εγγυημενη η μακροημερευση!
Εγω προσωπικα, εχω να κοιμηθω τρεις βδομαδες απο την αγωνια μου...
Παράθεση:
απλη επιβεβαιωση διοτι ημουν σιγουρη οτι την περιμενατε
Σχόλιο # 96 από alisida
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από Koula_Maraπάμε στοίχημα την αντίδραση του θεματοθέτη όταν δει το σουξέ του νήματός του?
1. θα γελάσει
ποντάρω στο 3
4. θα μας παει στο διευθυντη
Εχεις δει βρε συ γυναικα ντυμενη Ρωμαιο πεζικαριο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από mara08
απ΄οταν εκανε τη γυναικα?
4. Δεν καταλαβαμε τι ειπε, διοτι εννοησε αλλο...
Το τρεχουμε ενα παγωτο χωνακι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από Koula_Maraπάμε στοίχημα την αντίδραση του θεματοθέτη όταν δει το σουξέ του νήματός του?
1. θα γελάσει
ποντάρω στο 3
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από mara08απ΄οταν εκανε τη γυναικα?
Οι ασπίδες και τα κράνη, του χρειάζονται ως άντρας που στην προσπάθειά του να φλερτάρει... θα χρειαστεί να αμυνθεί από την επίθεση που θα δεχθεί από τις θιγμένες πλην κολακευμένες κυρίες!
Τα ανωτέρω περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε άντρα ...
Υπάρχει και προαιρετικός εξοπλισμός (π.χ. πανοπλία) ο οποίος ενδείκνυται για μεγάλα καμάκια...
Κατάλαβες τώρα;
εχεις ένα δικιο ,,, διαβαζουμε συχνα σε θεματα << εχω σχεση 1 μηνα,,κτλκτλ,, >>
Εχοντας στη ζωη μου μονο δυο σχεσεις (μακροχρόνιες ), θεωρω ότι όταν μιλαμε για μηνες, θα επρεπε να λεμε
τη λεξη γνωριμια και όχι σχεση
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από 26-29-31Ειναι και αυτος ο Συριζας,δεν ανανεωνει τις συμβασεις...
με 4μηνα,και 8μηνα,σχεσεις δεν γινονται![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από Enikos
Το τρεχουμε ενα παγωτο χωνακι?
πύραυλο #1
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από EnikosΕγω προσωπικα, εχω να κοιμηθω τρεις βδομαδες απο την αγωνια μου...
Και δε συμμερίζεσαι την προσπάθεια αυτών που θέλουν να κρατηθούν στην επικαιρότητα με νύχια και με δόντια (και με διαρκώς νέα θέματα);
Δεν ανατριχιάζεις από την αγωνία τους;
Δε ζαλίζεσαι από συγκίνηση συμπάσχοντας στο δράμα τους;
Σκληρέ και αδυσώπητε!
Ελπίζω να μην με μαλωσει
Παράθεση:
1. θα γελάσει
ποντάρω στο 3
ολα στη ζωη μας κανουν ενα κυκλο που εχει αρχη και τελος...στο χερι σου ειναι ποσο θα τον κρατησεις ανοιχτο,,,εχω κανει τεσσερεις καταπληκτικες σχεσεις απο τσατ η μια 4,5 χρονια.η αλλη 3.5 αλλη 1.5 και και τωρα διανυω τον 20ο μηνα...στη δικη μου περιπτωση κρατησαν οσο θελησα εγω να κρατησουν...θα μπορουσαν να ειναι και για παντα..Ολες τους ειχαν θεματακια αλλες ειχαν την αποσταση αλλες τον ιδιομορφο χαρακτηρα...αλλα ηταν υπεροχες...Γενικα οι σχεσεις ειναι τοσο υπεροχες όσο εσυ θελεις να τις βλεπεις ετσι...οταν αρχισουν να κανουν κοιλια τις βγαζεις ενα σωρο κουσουρια...Κοιτα να ζησεις την καθε στιγμη μιας σχέσης...να της δωσεις ολα οσα της αξιζει...και μη ψαχνεις το ποσο θα διαρκεσει
Παράθεση:
Διάρκεια σχέσεων από το site
Σχόλιο # 1 από Andreas66Ειπα να βαλω αυτο το θεμα και απευθυνεται κυριως σε οσους και οσες εχουν κανει σχεση μεσα απο το site.
Ποσο καιρο διηρκησε η σχεση σας σε περιπτωση που τελειωσε
και
ποσο καιρο διαρκει μια σχεση που συνεχιζει να υφισταται
Δεν θελω να μπειτε σε λεπτομερειες σε περιπτωση που δεν το θελετε, ουτε και να αναφερετε ονοματα. Η σκεψη για να βαλω το θεμα ειναι για καθαρα στατιστικους λογους.
Για να μη μου την πουν καποιοι καλοθελητες, θα πω πρωτος εγω, εμενα διηρκησε 8 μηνες περιπου και περασα πολυ ομορφα.
Παράθεση:
Διάρκεια σχέσεων από το site
Σχόλιο # 1 από Andreas66Ειπα να βαλω αυτο το θεμα και απευθυνεται κυριως σε οσους και οσες εχουν κανει σχεση μεσα απο το site.
Ποσο καιρο διηρκησε η σχεση σας σε περιπτωση που τελειωσε
και
ποσο καιρο διαρκει μια σχεση που συνεχιζει να υφισταται
Δεν θελω να μπειτε σε λεπτομερειες σε περιπτωση που δεν το θελετε, ουτε και να αναφερετε ονοματα. Η σκεψη για να βαλω το θεμα ειναι για καθαρα στατιστικους λογους.
Για να μη μου την πουν καποιοι καλοθελητες, θα πω πρωτος εγω, εμενα διηρκησε 8 μηνες περιπου και περασα πολυ ομορφα.
ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ εχτισα με τα τουβλα που γνωρισα στη ζωη μου,,,Ευτυχώς που δεν ηταν συντροφοι μου και ηταν απλα ανθρωποι του ..περιβαλλοντος+
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από ZHLIASOYΕγω παντως λεω πως απο οπου κ ναγινει η σχεση εξω η εδω..αν πεσεις σε τουβλο παρτενερ σταματαει κ το μπετο οχι μονο η σχεση!
Κ δεν εχει χρονοδιακοπτη το ξανατονιζω αυτο![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από Souruaελπίζω να μην με μαλωσει
με την καρδιά που έχεις εσύ, δεν γινεται να σε μαλώσει κανείς
μαλλον εμενα θα μαλωσει
αν γινει αυτό, θα ζητησω ενισχύσεις,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από SouruaΕλπίζω να μην με μαλωσει
Alisida ,Μη φοβού, μαζί σου!!!
στα social media