Τι ζητατε απο μια σχεση ,και τι νομίζετε πως φταίει και απομακρύνονται τα ζευγάρια;
Λενα .Έχεις δίκιο ,ξέχασα τον εγωισμό,σφάλμα μου
Γνωρίζω γιατί απομακρύνονται,
η σειρά με προβληματίζει μόνο.
Επειδή η γενεσιουργός πραγματική αιτία για το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά
θα κάνει στον ένα, να τού φταίνε μύρια στον άλλον.
Χρειάζεται πολλή ωριμότητα όμως και από τους δύο
ώστε να μπορούν να ξεχωρίζουν
ποια από την εδώ - ή άλλη - λίστα "φταίνε"
και ποια είναι αντιδράσεις τού ενός στις πράξεις και συμπεριφορά τού άλλου.
Και εκεί είναι που εντελώς λανθασμένα, επιστρατεύεται ο εγωισμός.
Αν πιεζόμουν - με το πιστόλι στον κρόταφο - να επιλέξω,
θα επέλεγα την έλλειψη εκτίμησης και θαυμασμού.
Αν υπάρχουν ακόμα αυτά, - αυτά άλλωστε εξαρχής τους ένωσαν -
τότε τίποτα δεν μπορεί να σταθεί ως αιτία.
Οπότε το ρήγμα, θα πρέπει να γιατρευτεί
με την παραμικρή υποψία και τα πρώτα δείγματα πως ο θαυμασμός, κινδυνεύει να χαθεί.
Γιατί, από μικρή (φαινομενικά) τρύπα βουλιάζει το καράβι..
Και επειδή κατά κανόνα πιστεύω πως, άλλες είναι οι αιτίες, και άλλες λέγονται μετά.
Κατανόηση... αμοιβαίο συναίσθημα... καλό σεξ... οικειότητα... (η σειρά τους τυχαία)...
Να είναι εκεί όταν τον χρειάζομαι...
Να με ακούει όταν θέλω να μιλήσω...
Να μου κάθεται όταν εγώ θέλω αφού ο χρόνος μου δεν είναι απεριόριστος...
Να είμαι περήφανη γι' αυτόν... να τον θαυμάζω...
Τι φταίει όταν δεν; Εγωισμός... εγωισμός... εγωισμός... και πάλι εγωισμός... που φέρνει αδιαφορία... αδιαφορία... και πάλι αδιαφορία... γκεστ σταρ εδώ το ανύπαρκτο σεξ ή το κακό σεξ...
Ψηφισα...τα τριτα προσωπα.
Σιγουρα εννοείς τον τυφώνα που ονομάζουμε σοι
Εγω πιστευω πως εχουμε πολλες απαιτησεις απο τον αλλον και πολλες προσδοκιες που οταν δεν εκπληρωνονται μας χαλαει .
Απο εκει ξεκιναει το μεγαλο το κακο...
Αλλα εχει και αλλους ενδιαφερομενους το περιβαλλον.
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από SouruaΣιγουρα εννοείς τον τυφώνα που ονομάζουμε σοι
Ειναι και στον ανθρωπο να ειναι απαιτητικος Σουρια. Αχορταγος. Με μεγαλυτερο ματι απο την κοιλια του...
Υπαρχουν ανθρωποι ομως, που αρκουνται και στα απαραιτητα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από SouruaΕγω πιστευω πως εχουμε πολλες απαιτησεις απο τον αλλον και πολλες προσδοκιες που οταν δεν εκπληρωνονται μας χαλαει .
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από EnikosΨηφισα...τα τριτα προσωπα.
Αυτα που μολις αντιληφθουν (που παντα αντιλαμβανονται, επειδη ειναι κορακοειδη), το οποιο ασημαντο η σημαντικο προβλημα σε μια σχεση, ειναι παντα παροντα και φυσικα απο καλη προθεση.
Ολο αυτο βεβαια προυποθετει και ευηκοα ωτα...
Χώρο για τα τρίτα πρόσωπα, αφήνει μόνο το ζευγάρι (είτε το ένα μέλος, είτε το άλλο)...
Και για να γίνει αυτό... κάτι άλλο έχει απομακρύνει ήδη το ζευγάρι...
Οπως με τον χρόνο όλα αλλάζουν έτσι και ο άνθρωπος αλλάζει . Εμείς κοιτάμε τον άλλον και όχι τον εαυτό μας!!Μεγάλο βάρος να εξαρτάται η ευτυχία του άλλου από σένα, οπως και αβάσταχτο βάρος να εξαρτάται η δική μας ευτυχία από τον άλλον.
Άστο Ενικε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από EnikosΑπο εκει ξεκιναει το μεγαλο το κακο...
Αλλα εχει και αλλους ενδιαφερομενους το περιβαλλον.
Μπα δεν νομίζω.Μια φίλη μου χώρισε γιατι η καλύτερη φίλη της χωνοταν στον άντρα της . Και μιλάμε ήταν αγαπημένο ζευγάρι.Τους χαιρόμαστε. Αλλά είπαμε ,το ξένο είναι γλυκό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από hns1602
Χώρο για τα τρίτα πρόσωπα, αφήνει μόνο το ζευγάρι (είτε το ένα μέλος, είτε το άλλο)...
Και για να γίνει αυτό... κάτι άλλο έχει απομακρύνει ήδη το ζευγάρι...
Όταν υπάρχει αυτό που δένει( πολλά από αυτά που δένουν έχουν αναφερθεί) το ζευγάρι, οι τρίτοι κ τα σόγια δεν μπορούν να δημιουργήσουν κανένα κακο.
Τα τρίτα πρόσωπα σε επίπεδο κουτσομπολιου ή άλλων, ακόμα κ σε επίπεδο ερωτικού αν δεν βρουν ρωγμή δεν μπαίνουν.
Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούμε λίγο ώστε να μην παραμυθιαζομαστε πως είχαμε την τέλεια σχεση κ μας χωρισαν ...
Οχι δεν την εχουμε οταν τα καταφέρνουν οι τρίτοι.
Εμπιστοσύνη, εκτίμηση, αγάπη, θαυμασμός, φανερό θετικό συναίσθημα, συζήτηση με σεβασμό στα θέλω μας κ των δυο , από τους δύο... διότι δεν γίνεται να είναι και όλα τέλεια. ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από EnikosΨηφισα...τα τριτα προσωπα.
Αυτα που μολις αντιληφθουν (που παντα αντιλαμβανονται, επειδη ειναι κορακοειδη), το οποιο ασημαντο η σημαντικο προβλημα σε μια σχεση, ειναι παντα παροντα και φυσικα απο καλη προθεση.
Ολο αυτο βεβαια προυποθετει και ευηκοα ωτα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από SouruaΜπα δεν νομίζω.Μια φίλη μου χώρισε γιατι η καλύτερη φίλη της χωνοταν στον άντρα της . Και μιλάμε ήταν αγαπημένο ζευγάρι.Τους χαιρόμαστε. Αλλά είπαμε ,το ξένο είναι γλυκό.
Αν η φίλη σου ήταν τόσο δεμένη με την άντρα της, όσο σας άφηνε να νομίζετε... δε θα υπήρχε χώρος για την καλύτερή της φίλη...
Όσο και να χωνόταν η φίλη... αν ο άντρας δε θέλει... δεν προχωράει...
Απο καποιους βασικους Παραγοντες
Ο 'άντρας' επάνω, γράφει τι μάρκα - μοντέλο είναι, κάτω δεξιά.
Η 'γυναίκα', όχι!
στα social media