Συμβαινει και σε περιπτωσεις που το ενα προσωπο εχει για ειδωλο τους στενους συγγενεις, εξ αρχης...
Και καταληγει με αυτους...λογω ιδεολογιων...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από hns1602
Χώρο για τα τρίτα πρόσωπα, αφήνει μόνο το ζευγάρι (είτε το ένα μέλος, είτε το άλλο)...
Και για να γίνει αυτό... κάτι άλλο έχει απομακρύνει ήδη το ζευγάρι...
Το κέρατο κορίτσι μου δεν έχει σχέσει με την αγαπη,σε ότι αφορά τους κυριους βεβαίως,βεβαίως!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από hns1602
Αν η φίλη σου ήταν τόσο δεμένη με την άντρα της, όσο σας άφηνε να νομίζετε... δε θα υπήρχε χώρος για την καλύτερή της φίλη...
Όσο και να χωνόταν η φίλη... αν ο άντρας δε θέλει... δεν προχωράει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από hns1602
Αν η φίλη σου ήταν τόσο δεμένη με την άντρα της, όσο σας άφηνε να νομίζετε... δε θα υπήρχε χώρος για την καλύτερή της φίλη...
Όσο και να χωνόταν η φίλη... αν ο άντρας δε θέλει... δεν προχωράει...
Γυναικα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από archagellosΑπο καποιους βασικους Παραγοντες
Αντρας
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από SouruaΤο κέρατο κορίτσι μου δεν έχει σχέσει με την αγαπη,σε ότι αφορά τους κυριους βεβαίως,βεβαίως!!
Συμφωνώ!
Δεν έχει να κάνει με την αγάπη!
Έχει να κάνει με τον άντρα! Δεν είναι όλοι ίδιοι... δε σαβουριάζουν όλοι... ούτε καίγονται όλοι για περιπέτειες...
Μόνο το άντε να βάλω 10% όμως δεν σαβουριαζει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από hns1602
Συμφωνώ!
Δεν έχει να κάνει με την αγάπη!
Έχει να κάνει με τον άντρα! Δεν είναι όλοι ίδιοι... δε σαβουριάζουν όλοι... ούτε καίγονται όλοι για περιπέτειες...
Ποια εποχή να ήταν άραγε;
Υπάρχουν κ αυτοί
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από SouruaΑντρας
![]()
Μη φυσας το γιαούρτι ή φατο ή ριχτο
Η στατιστική λέει μικρή διαφορά εως αμελητέα για το κερατωμα μεταξύ ανδρων γυναικών ... μη τους αδικουμε κι όλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από SouruaΜόνο το άντε να βάλω 10% όμως δεν σαβουριαζει!
Anassa ,Τωρα μιλάμε για άντρες που αντιστέκονται σε πειρασμούς;.
Εγώ δε ξέρω κι ουτε με ενδιαφερει ... ούτε κ με "ξύνει" για να μάθω ...
Φυσικά να μην το μάθω ποτέ εκεί να δεις κουφαμαρα ... αλλά αν παρεφιφτοντως φίδι που τον εφαε φαρμακερο
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από SouruaΤωρα μιλάμε για άντρες που αντιστέκονται σε πειρασμούς;.
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από anassa_Μη φυσας το γιαούρτι ή φατο ή ριχτο
![]()
Η στατιστική λέει μικρή διαφορά εως αμελητέα για το κερατωμα μεταξύ ανδρων γυναικών ... μη τους αδικουμε κι όλα...
Στο κέρατο οι γυναίκες έχουν περάσει πρώτες παρακαλώ πολύ... αυτό θυμάμαι από μια δημοσκόπηση προ ολίγων ετών... δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει στο μεταξύ...
Αμεσως να το μαρτυρησεις ολοκληρο εσυ
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από hns1602
Στο κέρατο οι γυναίκες έχουν περάσει πρώτες παρακαλώ πολύ... αυτό θυμάμαι από μια δημοσκόπηση προ ολίγων ετών... δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει στο μεταξύ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από hns1602
Τι να κρύψω ρε κορίτσια;
Χαζοί είναι; Δε νιώθουν τα κέρατα που έχουν φυτρώσει στα κεφάλια τους;
και θα τον φάει και φαρμακερό; Δεν αντέχω άλλο ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από anassa_Εγώ δε ξέρω κι ουτε με ενδιαφερει ... ούτε κ με "ξύνει" για να μάθω ...
Φυσικά να μην το μάθω ποτέ
εκεί να δεις κουφαμαρα ... αλλά αν παρεφιφτοντως φίδι που τον εφαε φαρμακερο
Ποιος ξερει αν το νιώθουν; Αυτος ομως σιγουρα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από hns1602Τι να κρύψω ρε κορίτσια;
Χαζοί είναι; Δε νιώθουν τα κέρατα που έχουν φυτρώσει στα κεφάλια τους;
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από SouruaΕγω πιστευω πως εχουμε πολλες απαιτησεις απο τον αλλον και πολλες προσδοκιες που οταν δεν εκπληρωνονται μας χαλαει .
Με τις σεξουαλικές
πάνω πάνω
στη λίστα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από EnikosΕιναι και στον ανθρωπο να ειναι απαιτητικος Σουρια. Αχορταγος. Με μεγαλυτερο ματι απο την κοιλια του...
Ειναι ανθρωποι, που αρκουνται και στα απαραιτητα.
Αυτό, ας πούμε, τα απαραίτητα,
στο παραπάνω που λεω για το σεξ
είναι εγγύηση τέλους.
Πρωτο ειναι το να θεωρεις τον αλλο δεδομενο και να παυεις να τον εκπλησεις ευχαριστα...ή τουλαχιστον να τον υπολογιζεις εκει που πρεπει και οπως του πρεπει !! Δευτερο η ζηλεια...ασχημη αρρωστεια και χωρις θεραπεια..οσο περνα ο καιρος κουραζει αφανταστα..!! Συνεπεια αυτων των δυο συνηθως ο χωρισμος ...που ερχεται πιο γρηγορα αν το παραθυρο εχει ηδη ανοιξει για τριτα προσωπα...ειτε αυτα λεγονται συμβουλατορες , ειτε παραλληλη σχεση !!
στα social media