γεια σας, είμαι από το ηρακλειο της κρητης, και ψαχνω μια κοπελα για γνωριμια, είμαι 47 ετων ,ελευθερος χωρις παιδια, και είμαι υπάλληλος στο δημο ηρακλειου, αν υπαρχει καποια κοπελα σοβαρη, ας μου κτυπησει την πορτα...
ZHLIA
Ενταξει το καταλαβε ...δεν χρειαζεται να το γραψεις 5 φορεςχαχαχαχαχαχαχαχα νομιζω εμπεδωθηκε τωρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από alisidaΓιατι εγω το βλεπω μονο μια φορα το σχολιο της Ζηλειας ? Μαλλον τα διεγραψαν ...
Γίνεται και τίποτ' άλλο τελευταία;
Τι γινεται βρε παιδια? μαλλον εχω χασει πολλα επεισοδια...τωρα καλο ...κακο που τα εχασα ...ιδωμεν
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Red_October
Γίνεται και τίποτ' άλλο τελευταία;
Ζήλεια !!! Από ο.τι κατάλαβα πάλι τα ίδια ?
Αμα το καταλαβε ενραξει αγαπητε μου. Γιατι ηθελα να το κανω σαν το ανεκδοτο στον οικο ανοχης..
Εαν δε ξερεις το ανεκδοτο σκουνταμε να στο πω θα καταλαβεις πως το εμπεδωνουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από archagellosZHLIA
Ενταξει το καταλαβε ...δεν χρειαζεται να το γραψεις 5 φορες![]()
Παράθεση:
#6 Red :Γίνεται και τίποτ' άλλο τελευταία;Καλα τα δικα μας ,,,Με το δικιο τους εν μερη ...ενα δεν καταλαβα ή μαλλον δεν προλαβα να δω,για ποιο λογο διεγραψαν της Σουριας το θεμα ..
Σχόλιο # 13 από alisida
Γιατί το συνδέσανε με κάποιο τρόπο με τα δικά μας ή έγραψε κάποιος κάτι αληθινά κακό (μπουουου)
τάχει πάρει ζβάρνα όλα τα σαντουϊτσάδικα... ( όλα )
απ' την αρχή μέχρι το τέλος ... (ιστορικά)
& σεμιά ταβέρνα της προκοπής (με μπιφτέκια)
δέν κάθεται...
έχει χόντρό πρόβλημά ο άνθρωπός ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από ZHLIASOY
Εσυ την θες κ στο πιατο φιλτατε..Γιατι δεν ψαχνεις εσυ μεσα απο εδω οτι προφιλ σε ενδιαφερει κ να μιλησετε?
Σε πιατελα δεν θα βρεις αγαπητε μου !
κακουργα
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από ZHLIASOYΣυ μη γελας γιατι θα μεινεις με την πεπανθολ στο χερι
Παράθεση:
#17 Red : ή έγραψε κάποιος κάτι αληθινά κακό (μπουουου) ...και το εχασα ??...
Σχόλιο # 20 από alisida
Νομίζω ναι
κυρία μου, εδώ κάνουμε τέχνη ...
https://image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/products/T824A512MPA1696PT14X7Y65D14988172S100C13%3A165/views/1,width=300,height=300,appearanceId=512,backgroundColor=E8E8E8,version=1450182035/cleaning-queen-with-a-broom-and-a-royal-crown-kids-baseball-t-shirt.jpg
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από giorgos170κυρία μου, εδώ κάνουμε τέχνη ...
Φιξντ
https://www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s
Βρε παιδιά!! Μα κανένας σοβαρός εδώ μέσα;
Κακουργε
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από COSTAS42
κακουργα
στα social media