παρακαλω;με φωναξατε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από SouruaΒρε παιδιά!! Μα κανένας σοβαρός εδώ μέσα;
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από COSTAS42
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από ZHLIASOY
τελικα δεν υπαρχει καποιος η καποια σοβαρη εδώ μεσα...κριμα!!!
Παράθεση:
γεια σας, είμαι από το ηρακλειο της κρητης, και ψαχνω μια κοπελα για γνωριμια, είμαι 47 ετων ,ελευθερος χωρις παιδια, και είμαι υπάλληλος στο δημο ηρακλειου, αν υπαρχει καποια κοπελα σοβαρη, ας μου κτυπησει την πορτα...
Σχόλιο # 1 από ddimitrioy
Με φωτογραφία την κοινή προεπιλεγμένη εικόνα από το λογισμικό του forum, καμία δεν πρόκειται να σου χτυπήσει την πόρτα. Πώς να ξέρει η άλλη ότι είσαι ένας κανονικός άνθρωπος και όχι κάποιος εγκέφαλος έξω από το σώμα, που επιζεί στο περιβάλλον ειδικού εργαστηρίου και γράφει με μηχανικούς βραχίονες;
Εξάλλου έχω την εντύπωση ότι λίγοι από αυτούς που βρίσκονται εδώ πραγματικά για νέες γνωριμίες «ξεστρατίζουν» στο forum. Αυτό σημαίνει ότι είναι μικρές οι πιθανότητες κάποια να δει εδώ τι ζητάς. Είναι σίγουρα πιο εποικοδομητικό να αναλάβεις ενεργητικό ρόλο στο κομμάτι του sxeseis που είναι αφιερωμένο στις γνωριμίες (αυτό με την πράσινη καρδούλα) αποστέλλοντας προσωπικά μηνύματα. Η alisida πιο πάνω σου έδειξε το δρόμο.
τώρα θα πάμε φαντάζομαι
πιο ήρεμα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από SouruaΌχι εμείς θέλουμε μόνο τρελούς!
Που να πάμε καημένε κι εσύ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από giorgos170τώρα θα πάμε φαντάζομαι
πιο ήρεμα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από macbook
Με φωτογραφία την κοινή προεπιλεγμένη εικόνα από το λογισμικό του forum, καμία δεν πρόκειται να σου χτυπήσει την πόρτα. Πώς να ξέρει η άλλη ότι είσαι ένας κανονικός άνθρωπος και όχι κάποιος εγκέφαλος έξω από το σώμα, που επιζεί στο περιβάλλον ειδικού εργαστηρίου και γράφει με μηχανικούς βραχίονες;
Εξάλλου έχω την εντύπωση ότι λίγοι από αυτούς που βρίσκονται εδώ πραγματικά για νέες γνωριμίες «ξεστρατίζουν» στο forum. Αυτό σημαίνει ότι είναι μικρές οι πιθανότητες κάποια να δει εδώ τι ζητάς. Είναι σίγουρα πιο εποικοδομητικό να αναλάβεις ενεργητικό ρόλο στο κομμάτι του sxeseis που είναι αφιερωμένο στις γνωριμίες (αυτό με την πράσινη καρδούλα) αποστέλλοντας προσωπικά μηνύματα. Η alisida πιο πάνω σου έδειξε το δρόμο.
εισαι πολύ σωστος φιλε!!
Οπως ειναι εξω ειναι και εδω.Οτι πρωτοβουλιες θα επαιρνες εξω παιρνεις και εδω.Απλα δεν ψαχνονται ολες και δεν παει να πει οτι επειδη ειναι καποια γυναικα εδω ειναι ετοιμη να ανοιξει και τα ποδια της η να κανει κατι.
Σωστός!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από COSTAS42Οπως ειναι εξω ειναι και εδω.Οτι πρωτοβουλιες θα επαιρνες εξω παιρνεις και εδω.Απλα δεν ψαχνονται ολες και δεν παει να πει οτι επειδη ειναι καποια γυναικα εδω ειναι ετοιμη να ανοιξει και τα ποδια της η να κανει κατι.
Παράθεση:
#37 dimitris66Κολητε ,θα μας παρεξηγησουν οπως το εγραψες !
Σχόλιο # 38 από alisida![]()
![]()
αυτος ο χαρακτηρισμος με τα ποδια με ξεπερναει ,,,
τοσα χρονια δεν αλλαξε ,,οι γκει παντρευονται και υιοθετουν παιδια ,,ιου ,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από COSTAS42Οπως ειναι εξω ειναι και εδω.Οτι πρωτοβουλιες θα επαιρνες εξω παιρνεις και εδω.Απλα δεν ψαχνονται ολες και δεν παει να πει οτι επειδη ειναι καποια γυναικα εδω ειναι ετοιμη να ανοιξει και τα ποδια της η να κανει κατι.
στα social media