Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Να προχωρήσω σε γάμο ή Όχι?

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

mar_l

# 1 στις 20/5/2018
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μεταμόρφωση
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Γεια σας!

Είμαι 31 χρονών και είμαι σε σχέση εδώ και 2 χρόνια με έναν άντρα 47 ετών. Το πάμε σοβαρά, καθώς και εκείνος μετά από τόσα χρόνια που είχε αφοσιωθεί στην καριέρα του, θέλει να κάνει οικογένεια. Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλεί, θα ήθελα ομως να ακούσω τις απόψεις κυρίως παντρεμένων ανθρώπων για ένα θέμα που με προβληματίζει σε αυτόν. Μου ανοίγει διαρκώς κουβέντες για οικονομικά θέματα, λέγοντας μου ότι όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται αυτό δεν συνεπάγεται και την οικονομική ένωση και ότι ο ένας δεν έχει κανένα δικαίωμα στα οικονομικά του άλλου αφού ο καθένας πρέπει να έχει τα δικά του χρήματα και να ειναι ολα ξεκαθαρισμενα απο την αρχη. Ταυτόχρονα μου μιλάει διαρκώς για ζευγάρια που χώρισαν γιατί ο ένας αποσκοπουσε στην περιουσία του άλλου κλπ. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν αρκετά ευκαταστατο άνθρωπο που είναι καταξιωμένος επαγγελματικά και ηδη δημιουργημενος λόγω ηλικίας, ομως και εγώ έχω σχετική άνεση οικονομική και δεν του έχω δώσει ποτέ δικαίωμα ότι θέλω να τον εκμεταλλευτώ οικονομικά, το αναγνωρίζει άλλωστε αυτό, αφου απο την αρχη της σχεσης μας πληρώνω σχεδον οσο και αυτος σε εξοδους , ταξιδια κλπ. Το θέμα είναι ότι αυτές οι κουβέντες εμένα με φρικαρουν, διότι το θέμα του γάμου το βλέπω πολύ πιο ρομαντικά και εχω μεγαλη αξιοπρεπεια και δεν μου αρέσει που εκείνος το αντιμετωπίζει με τετοια κυνικοτητα, νιωθω οτι με προσβάλλουν αυτες οι κουβεντες. Δεν ξερω αν ειναι σωστο να ξεκινας με τετοιες συνθηκες εναν γαμο και μια οικογένεια, λες και κανεις ενα συμβολαιο. Εγώ έχω μεγαλώσει σε μια παραδοσιακή οικογένεια που πάντα υπήρχε κοινό πορτοφόλι παρόλο που οι γονείς μου είχαν ο καθένας τα εισοδήματα του και δεν ξέρω τι συνηθίζεται στα σύγχρονα ζευγάρια και πώς ρυθμίζονται τα οικονομικά. Ειναι δυνατόν όμως να μην μπορώ να βασιστω στον συντροφο μου αν πχ μείνω ανεργη?? Θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν συμφωνείτε με τις απόψεις του ή αν πιστεύετε ότι δεν με αγαπάει αληθινά.
Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

alisida

# 2 στις 20/5/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

?

Οταν το μυστηριο του γαμου θα τελεσει ο συμβολαιογραφος αντι του παπα . ...Ζητα του να ιδρυσετε μια Ο.Ε ...Τι ρωτας κοριτσι μου ?? Φυσικα και Οχι ..Αν σε φοβαται οτι θελεις την περιουσια του,σημαινει πως δεν σ εμπιστευεται...Θα σε εμπιστευτει ως μητερα των παιδιων του ?...
Αρέσει στα μέλη Blonde_31, psilos-1980 και σε ακόμα 3 μέλη.

COSTAS42

# 3 στις 20/5/2018
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.529

Φοβαται επειδη εχετε διαφορα ηλικιας οτι τον θες για τα λεφτα του.Οποτε η δεχεσαι τους ορους του η φευγεις.Εγω θα εφευγα παντως

Αρέσει στα μέλη Blonde_31, siopi13 και σε ακόμα 4 μέλη.

Amfitriti2017

# 4 στις 20/5/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Με συναλλαγη μοιαζει...Θα ζητησει προγαμιαιο συμβολαιο!! Απλα ηρθε η ωρα του να δημιουργησει απογονους και σε βρηκε διαθεσιμη με καλες προδιαγραφες για γαμο...αλλα με ορους! τους δικους του φυσικα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από alisida

?Οταν το μυστηριο του γαμου θα τελεσει ο συμβολαιογραφος αντι του παπα . ...Ζητα του να ιδρυσετε μια Ο.Ε ...Τι ρωτας κοριτσι μου ?? Φυσικα και Οχι ..Αν σε φοβαται οτι θελεις την περιουσια του,σημαινει πως δεν σ εμπιστευεται...Θα σε εμπιστευτει ως μητερα των παιδιων του ?...

silencee

# 5 στις 20/5/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...εκείνος, το γνωρίζει πως έχεις προσβληθεί από αυτά που σου είπε?...

...επίσης,γνωρίζει πως αμφισβητείς την αγάπη του εξαιτίας αυτών?...

Amfitriti2017

# 6 στις 20/5/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν νομιζω οτι  εχει καμμια σημασια. Ο τροπος σκεψης του ,οι αποψεις του που τις καταθετει ,ειναι σε αντιδιαστολη με τις δικες της ,οπως μας εγραψε...δημιουργουν ηδη μια αποσταση για την κοινη πορεια στην ζωη.

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από silencee

reta-33

# 7 στις 20/5/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ότι είπες εδώ να τα πεις και στον κύριο...και αν σου πει πάλι πράγματα που εσυ δεν θεωρείς σωστά...αριβεντερτσι...,!!!

tzoulia59

# 8 στις 20/5/2018
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

να τον χωρισεις και να βρεις αλλον ισα που προλαβαινεις ,,,

το πορτοφολι στο γαμο πρεπει να ειναι κοινο το ιδιο κι ο λογαριασμος στην τραπεζα ,,,

οτι αλλο δεν το σχολιαζω ,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από mar_l

Γεια σας!

Είμαι 31 χρονών και είμαι σε σχέση εδώ και 2 χρόνια με έναν άντρα 47 ετών. Το πάμε σοβαρά, καθώς και εκείνος μετά από τόσα χρόνια που είχε αφοσιωθεί στην καριέρα του, θέλει να κάνει οικογένεια. Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλεί, θα ήθελα ομως να ακούσω τις απόψεις κυρίως παντρεμένων ανθρώπων για ένα θέμα που με προβληματίζει σε αυτόν. Μου ανοίγει διαρκώς κουβέντες για οικονομικά θέματα, λέγοντας μου ότι όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται αυτό δεν συνεπάγεται και την οικονομική ένωση και ότι ο ένας δεν έχει κανένα δικαίωμα στα οικονομικά του άλλου αφού ο καθένας πρέπει να έχει τα δικά του χρήματα και να ειναι ολα ξεκαθαρισμενα απο την αρχη. Ταυτόχρονα μου μιλάει διαρκώς για ζευγάρια που χώρισαν γιατί ο ένας αποσκοπουσε στην περιουσία του άλλου κλπ. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν αρκετά ευκαταστατο άνθρωπο που είναι καταξιωμένος επαγγελματικά και ηδη δημιουργημενος λόγω ηλικίας, ομως και εγώ έχω σχετική άνεση οικονομική και δεν του έχω δώσει ποτέ δικαίωμα ότι θέλω να τον εκμεταλλευτώ οικονομικά, το αναγνωρίζει άλλωστε αυτό, αφου απο την αρχη της σχεσης μας πληρώνω σχεδον οσο και αυτος σε εξοδους , ταξιδια κλπ. Το θέμα είναι ότι αυτές οι κουβέντες εμένα με φρικαρουν, διότι το θέμα του γάμου το βλέπω πολύ πιο ρομαντικά και εχω μεγαλη αξιοπρεπεια και δεν μου αρέσει που εκείνος το αντιμετωπίζει με τετοια κυνικοτητα, νιωθω οτι με προσβάλλουν αυτες οι κουβεντες. Δεν ξερω αν ειναι σωστο να ξεκινας με τετοιες συνθηκες εναν γαμο και μια οικογένεια, λες και κανεις ενα συμβολαιο. Εγώ έχω μεγαλώσει σε μια παραδοσιακή οικογένεια που πάντα υπήρχε κοινό πορτοφόλι παρόλο που οι γονείς μου είχαν ο καθένας τα εισοδήματα του και δεν ξέρω τι συνηθίζεται στα σύγχρονα ζευγάρια και πώς ρυθμίζονται τα οικονομικά. Ειναι δυνατόν όμως να μην μπορώ να βασιστω στον συντροφο μου αν πχ μείνω ανεργη?? Θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν συμφωνείτε με τις απόψεις του ή αν πιστεύετε ότι δεν με αγαπάει αληθινά.

Kristina_

# 9 στις 20/5/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Πολυ καλα στα ειπαν οι συμμαθητριες εδω...αλλα βρε κοριτσι πως θες να ειναι η σχεση σας ισοτιμη;...δεν ειναι ουτως η αλλως!!! ξεκινησατε με μια μεγαλη διαφορα, 16 χρονια δεν ειναι λιγο...αναποφευκτο ειναι 

Να σου πω την αληθεια μου και εγω οπως εκεινος σκεφτομαι και ναι ετσι ακριβως θα επραττα σε ενδεχομενη "σοβαρη" σχεση ...ακομη και αν ηταν ο αλλος ο ευκαταστατος...θα ηθελα χωριστα πορτοφολια να μην νομιζει οτι τον θελω γι αυτο... Ακομη και ερωτευμενη να ημουν...ω ναι ειμαι ειλικρινης...τι ψεματα να λεμε τωρα;;; 

Αφου εσυ το βλεπεις αλλιως (αναμενομενο στην ηλικια σου) παρατησε τον χθες και βρες εναν της ηλικιας σου που να εχετε τα ιδια ζητουμενα...

Amfitriti2017

# 10 στις 20/5/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κριστινα σαφως υπαρχουν τροποι καθως και νομικοι να καθοδηγησουν τον καθενα προσωπικα για την προστασια της περιουσιας του. Επισης ο καθενας μπορει να επιλεξει τι θα κανει με τα εισοδηματα του ολοκληρα η τμηματα αυτων. Μπορει πχ να υπαρχει ενα κοινο πορτοφολι και 2 διαφορετικα  .Για φαντασου ωραια συζητηση ενος ζευγαριου εγω πληρωσα το γαλα πληρωσε εσυ το ψωμι !! Τα χωριστα πορτοφολια ετσι οπως τεθηκε το θεμα δεν θεωρω οτι ειναι η επιβεβαιωση της αγαπης ή για να μην νομισει...Αν απο την αρχη φοβομαστε μην νομισει και δεν ειμαστε ο εαυτος μας ...καλυτερα να παμε για βρουβες.. Συμφωνω ομως μαζι σου για την διαφορα ηλικιας και τα παρελκομενα αυτης της διαφορας.

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Kristina_

Πολυ καλα στα ειπαν οι συμμαθητριες εδω...αλλα βρε κοριτσι πως θες να ειναι η σχεση σας ισοτιμη;...δεν ειναι ουτως η αλλως!!! ξεκινησατε με μια μεγαλη διαφορα, 16 χρονια δεν ειναι λιγο...αναποφευκτο ειναι 

Να σου πω την αληθεια μου και εγω οπως εκεινος σκεφτομαι και ναι ετσι ακριβως θα επραττα σε ενδεχομενη "σοβαρη" σχεση ...ακομη και αν ηταν ο αλλος ο ευκαταστατος...θα ηθελα χωριστα πορτοφολια να μην νομιζει οτι τον θελω γι αυτο... Ακομη και ερωτευμενη να ημουν...ω ναι ειμαι ειλικρινης...τι ψεματα να λεμε τωρα;;; 

Αφου εσυ το βλεπεις αλλιως (αναμενομενο στην ηλικια σου) παρατησε τον χθες και βρες εναν της ηλικιας σου που να εχετε τα ιδια ζητουμενα...

A-GNOSTOS

# 11 στις 20/5/2018
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 129

Αυτός θα είναι ο τέλειος Γάμος..!!

Βασικά η προσωπική μου άποψη είναι να κάνεις αυτό τον γάμο, αλλά θα του ξεκαθαρίσεις ότι στα όσα χρόνια θα είσαστε μαζί ο κάθε ένας θα καταβάλει τα χρήματα που αναλογούν στον άλλο για τις εργασίες που θα γίνονται μέσα στο σπίτι ..!!
Μερικά παραδείγματα :
1. ‘Ο τι όταν μαγειρεύεις θα σου καταβάλει μισθό.
2. Όταν αναλαμβάνει μια αλλαγή λάμπας θα του καταβάλεις εσύ
3. Όταν θα του σιδερώνεις αυτός θα σε πληρώνει .. Και ούτω κάθε εξής ..

Μα καλά πού πάτε και τους διαλέγετε ???
Έχω περάσει από γάμο και το έκλεισα το κεφάλαιο αυτό.
Α) Ποτέ δεν δέχομαι να θέλω να βγω έξω και να πληρώσει η γυναίκα ούτε τα δικά της, μόνο σε πολύ λίγες φορές που τις άφησα γιατί το θέλανε πολύ και σε αυτές δεν ένοιωσα καλά που το επέτρεψα.
Β) Όταν χώρισα της έδωσα και παραπάνω πράγματα από αυτά που είχε (ασχέτως που το σπίτι μου μετά ήταν με άδεια δωμάτια και έβαζα μαξιλάρες κάτω .. !!
Αρέσει στα μέλη marie_la_journaliste, siopi13 και σε ακόμα 3 μέλη.

sAvArA

# 12 στις 20/5/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το οτι εισαι 31

δεν σημαινει οτι στα 32,

αν εισαι ανυπαντρη καιγεσαι...

Αν προχωρησεις με τον καρριεριστα, 

θα το δεις σαν project οπως κι αυτος...

Business plan κι ετσι...

Αλλωστε σαν κατι τετοιο βλεπω 

οτι το βλεπεις...

Τι σε ξενιζει,

επισης μπορω να Το καταλαβω...

Το business plan Σου, 

περιλαμβανει περισσοτερα 

απ οτι μπορει να σου δωσει 

η "τραπεζα Του"..

Δυσκολιες που χουν

οι "επιχειρησεις" ρε γμτ!!

Konstantinos__73

# 13 στις 20/5/2018
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
Θα σου πω τη γνωμη μου κοπελια...νομικα σε γενικες γραμμες ισχυει το συστημα της περιουσιακής αυτονομιας..ηθικα ομως, κατ εμε, ισχυει το κοινο ταμειο...συμπερασμα? Ειναι δυνατον μια σχεση ζωης, να μην εμπεριέχει το ηθικό στοιχειο σε εναν τοσο σοβαρο τομεα οπως ειναι το οικονομικο? Μακαρι να σε βοήθησα.
Αρέσει στα μέλη siopi13, Helenaki4 και σε ακόμα 2 μέλη.

Kristina_

# 14 στις 20/5/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Δεν διαφωνω βρε...τα ιδια λεμε...απλα κατανοω και τη θεση του αλλου του πενηνταρη η φιλη μας θελει "να ξεκινησει τη ζωη της, να κανει οικογενεια κλπ" εκεινος απλα θελει να καλυψει ενα "πρεπει" 

Απο επιχειρηματικη αποψη μια χαρα ειναι το πλανο εκεινου, απο συναισθηματικη αποψη πασχει το πλανο της φιλης μας

Μια χαρα τα ειπε η σαβαρα και εδωσε και μια αλλη διασταση...γιατι αραγε η φιλη μας διαλεξε αυτον τον τυπο; Και γιατι αφου δεν την καλυπτει γιατι δεν εχει φυγει, αλλα αναρωτιεται ακομη και ρωτα και μας; Ειναι ερωτευμενη; Δεν καταλαβα κατι τετοιο; λλα εκεινη ξερει...Ας αναρωτηθει και ας σκεφτει και οσα της ειπε η σαβαρα

ΥΓ ααα προσωπικα προτιμω τις βρουβες...θεωρω το γαμο πολι last year θεσμο

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Amfitriti2017

Κριστινα σαφως υπαρχουν τροποι καθως και νομικοι να καθοδηγησουν τον καθενα προσωπικα για την προστασια της περιουσιας του. Επισης ο καθενας μπορει να επιλεξει τι θα κανει με τα εισοδηματα του ολοκληρα η τμηματα αυτων. Μπορει πχ να υπαρχει ενα κοινο πορτοφολι και 2 διαφορετικα  .Για φαντασου ωραια συζητηση ενος ζευγαριου εγω πληρωσα το γαλα πληρωσε εσυ το ψωμι !! Τα χωριστα πορτοφολια ετσι οπως τεθηκε το θεμα δεν θεωρω οτι ειναι η επιβεβαιωση της αγαπης ή για να μην νομισει...Αν απο την αρχη φοβομαστε μην νομισει και δεν ειμαστε ο εαυτος μας ...καλυτερα να παμε για βρουβες.. Συμφωνω ομως μαζι σου για την διαφορα ηλικιας και τα παρελκομενα αυτης της διαφορας.

manosmunchen

# 15 στις 20/5/2018
author
Ανδρας / 52 / Διαζευγμένος
Ν. Κυκλάδων / Θήρα
Απαντήσεις: 75

Διώξτον τον τσιπη...16 χρονια μικροτερο κοριτσι και αυτος μετραει τα κουκιά...

Αρέσει στα μέλη sundayrose, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.

Lena_7_

# 16 στις 20/5/2018
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744
Τα χρηματα ειναι το υλικο μερος σε μια σχεση, που στηριζεται κυριως σε συναισθηματα. Τα χρήματα, για οσους ταχουν, πρεπει να στηριζουν μια καλη ποιότητα ζωης, που κι αυτη με τη σειρα της θα στηριζει τη σχεση. Αν ο τυπος δεν κανει λογο για τα συναισθηματικα βασικα στηριγματα της σχεσης, και τραβαει ζορι για το υποστηρικτικα υλικα, το ιδιο θα κανει και στη διαρκεια του γαμου. Αρα εδω αμφισβητειται μια καλη ποιοτητα ζωης, ενω υπαρχουν χρηματα. Οταν με το πέρασμα των χρονων αρχισει και η συνηθεια και η ρουτινα , εσεις θα μετρατε τα κουκια σας; Εχει σημασια το τι βαζει στη ζυγαρια του ο καθενας σαν αντιβαρο σαυτα που μετραει...εχω την εντυπωση οτι μετρατε εντελως διαφορετικα πραγματα και με διαφορετικα σταθμα. Το οτι θα ξενερωσεις ειναι θεμα χρονου πλέον. Για παραδειγμα, ηξερα ενα τετοιο ζευγαρι, που ειχαν διαφορετικα ραφια με τροφιμα στο ψυγειο. Χωρισαν σε πολυ μικρο διαστημα. Με τετοια και με αλλα, αντε να σε στηριξει η να τον στηρίξεις στα δυσκολα...εχει και απο τετοια η ζωη...
Αρέσει στα μέλη siopi13, 26-29-31 και σε ακόμα 3 μέλη.

dimitriis66

# 17 στις 20/5/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αληθεια την απορια σου σχετικα με το αν μεινεις ανεργη πως την αντιμετωπησε?  ή μηπως τον προβληματισμο τον εβαλες εδω χωρις να το εχεις συζητησει μαζι του. μηπως τα πραγματικα προβληματα ξεκινουν απο αυτο το σημειο και οχι απο τα οικονομικα? ειστε μαζι δυο χρονια οπως λες , χωρις να θελω να σε θιξω μηπως του εχεις δωσει εσυ καποιο δικαιωμα?

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από mar_l

Γεια σας!

dimitriis66

# 18 στις 20/5/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

τοπιασες το θεματακι...μιλησε η πειρα!!! ουτε εγω ηξερα τα προβληματα μας, τα συζητουσε με την μητερα της ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από silencee

agaph40

# 19 στις 20/5/2018
author
Γυναίκα / 71 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 703

Στειλ'τον στο διάολο τον μπάρμπα.Αυτος σε χρειάζεται...όχι εσύ!!!

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

giorgos170

# 20 στις 20/5/2018
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

πρέπει παιδί μου
να λύσεις όλα σου
τα προβλήματα
& οικονομικα & αξιακά

και μετά να βγεις
κοτσονάτη
για γνωριμίες ...

https://www.youtube.com/watch?v=7C9pX25SgP4

Αρέσει στο μέλος siopi13
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.