ΥΓ ααα προσωπικα προτιμω τις βρουβες !! μαζι σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Kristina_Δεν διαφωνω βρε...τα ιδια λεμε...απλα κατανοω και τη θεση του αλλου του πενηνταρη
η φιλη μας θελει "να ξεκινησει τη ζωη της, να κανει οικογενεια κλπ" εκεινος απλα θελει να καλυψει ενα "πρεπει"
Απο επιχειρηματικη αποψη μια χαρα ειναι το πλανο εκεινου, απο συναισθηματικη αποψη πασχει το πλανο της φιλης μας
Μια χαρα τα ειπε η σαβαρα και εδωσε και μια αλλη διασταση...γιατι αραγε η φιλη μας διαλεξε αυτον τον τυπο; Και γιατι αφου δεν την καλυπτει γιατι δεν εχει φυγει, αλλα αναρωτιεται ακομη και ρωτα και μας; Ειναι ερωτευμενη; Δεν καταλαβα κατι τετοιο; λλα εκεινη ξερει...Ας αναρωτηθει και ας σκεφτει και οσα της ειπε η σαβαρα
ΥΓ ααα προσωπικα προτιμω τις βρου
βες...θεωρω το γαμ
ο πολι last year θεσμο
Υπαρχει και αυτο αλλα ειπαμε 47
θεωρειται μικρος?
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από giorgos170πρέπει παιδί μου
να λύσεις όλα σου
τα προβλήματα
& οικονομικα & αξιακά
και μετά να βγεις
κοτσονάτη
για γνωριμίες ...
https://www.youtube.com/watch?v=7C9pX25SgP4
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Amfitriti2017Δεν νομιζω οτι εχει καμμια σημασια. Ο τροπος σκεψης του ,οι αποψεις του που τις καταθετει ,ειναι σε αντιδιαστολη με τις δικες της ,οπως μας εγραψε...δημιουργουν ηδη μια αποσταση για την κοινη πορεια στην ζωη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από dimitriis66τοπιασες το θεματακι...μιλησε η πειρα!!! ουτε εγω ηξερα τα προβληματα μας, τα συζητουσε με την μητερα της ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
...δεν μπορώ να γνωρίζω,ένιωσα όμως πως το οικονομικό είναι η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια άλλες ασυμβατότητες...
...Το πάμε σοβαρά, καθώς και εκείνος μετά από τόσα χρόνια που είχε αφοσιωθεί στην καριέρα του, θέλει να κάνει οικογένεια,γράφει η φίλη...
...στα δικά μου μάτια,έλειψε το 'μαζί μου',ως προέκταση της πρότασης...
...κι άμα λείπει αυτό το 'μαζί',γιατί να υπάρχει στο οικονομικό?...
Σωστο .Το ιδιο λεμε επι της ουσιας ,με διαφορετικα λογια. Σε ασυμβατοτητες αναφερομαι και εγω...Το τι θα γινει κανεις δεν μπορει να προβλεψει ,αλλα το ξεκινημα για το "μαζι" που πρυποθετει μια σχεση ,δεν φαινεται ευοιωνο.. Εκτος απο την περιπτωση που η συναλλαγη ειναι αποδεκτη και εχει οφελος και για τα δυο μερη ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από silencee
...δεν μπορώ να γνωρίζω,ένιωσα όμως πως το οικονομικό είναι η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια άλλες ασυμβατότητες...
...Το πάμε σοβαρά, καθώς και εκείνος μετά από τόσα χρόνια που είχε αφοσιωθεί στην καριέρα του, θέλει να κάνει οικογένεια,γράφει η φίλη...
...στα δικά μου μάτια,έλειψε το 'μαζί μου',ως προέκταση της πρότασης...
...κι άμα λείπει αυτό το 'μαζί',γιατί να υπάρχει στο οικονομικό?...
Αγαπητή θεματοθετρια
Δεν βρέθηκε ούτε μια ενθαρρυντική απάντηση ως προς τον ενδεχόμενο γάμο σου με τον εν λόγω κύριο . Δεν θα είμαι η εξαίρεση . Απλά μην το κανεις . Ειναι κάτι παραπάνω από βέβαιο οτι θα περάσεις άσχημα . Ο τυπος ψάχνει για μια αξιόπιστη μήτρα ...Ζητα του προγαμιαιο συμβολαιο, που θα σε εξασφαλιζει οταν αποδημησει το λυκοπουλο.
Οχι
Και μονο που το σκεφτεται...ειναι πολυ υποτιμητικο για εσενα αυτο ...πολυ ομως !!
Θα ειχα φυγει ηδη !!!Αναρωτιεμαι τωρα...
εαν ξαφνικα τωρα εσενα σου πεφτε κανα τζοκερ, μια κληρονομια..την ιδια αποψη θα ειχε...!!!???
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από alisida
Σημαντικη διευκρινηση : Σκοπος του κοινου ταμειου δεν ειναι ο ελεγχος των εξοδων του καθενος ..Και οι δυο αλλωστε μπορουν να κρατουν για τον εαυτο τους ενα μερος των εισοδηματων για να τα ξοδεψουν κατα βουληση ...Ο σκοπος του κοινου ταμειου ειναι να εξυπηρετει κοινους στοχους του ζευγαριου πχ ενα ταξιδι,η γεννηση του παιδιου,οι σπουδες του,η συντηρηση του σπιτιου κλπ...Χωρις κοινους στοχους με ξεχωριστα θελω για τον καθενα,με συγχωρειτε αλλα γαμος δεν υπαρχει ...
υπάρχει...υπάρχει...ένας ξεπέτα γάμος, που λέγαμε...
Που ο καθένας περνάει καλά...
Υπάρχουν πολλών λογιών μοντέρνες οικογένειες, ας μην κολλάμε στα παραδοσιακά μοντέλα. Αρκεί να δέχονται όλοι οι εμπλεκόμενοι
Όχι και πάλι όχι ...Αυτός δεν θέλει γάμο αλλά μια συμφωνία!!
Ψάχνει τη μάνα των παιδιών του γιατί πενηνταριζει και βρήκε το μπουμπούκι και τα κάνει ...
Έτσι ήταν από την αρχή της σχέσης απλώς τώρα που θέλει γάμο στο λέει ωμά .
Πως και δεν σου είπε να σε αγοράσει ?
Στο πρώτο παιδί Θα πάρεις τόσα ,αν είναι αγόρι θα παρεις και bonus
Στο δεύτερο αλλά τοσα και μέχρι εκεί .Επαγγελματική συμφωνία λοιπόν .
Επειδή εγώ είμαι κορίτσι παλιάς κοπής το έχω ξαναπεί αυτό ,δεν θα είχα επενδύσει συναισθηματικά σε αυτόν από την αρχή .
Μάλλον μόλις το καταλάβαινα θα είχα φύγει από την αρχή .
Ναι υπάρχουν ακόμη κάποιες που δεν κοιτάνε τον άλλον με το πορτοφόλι !!
ρε παιδιά, δείτε το από την ανάποδη.
Αν της υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια, το μισό του μισθό κάθε μήνα και αυτή έκανε το γάμο, θα της λέγατε ή δε θα της λέγατε, ότι πούλησε τη μήτρα της;
Ε τότε ας κάνουν προγαμιαίο συμβόλαιο και θα είναι και οι δύο ευτυχισμένοι -εξασφαλισμενοι...
Προφανώς η θεματοθετρια προβληματίζεται πολύ με όλο αυτό ..Και υπάρχει και το μετά .
Αν εκείνη μείνει άνεργη για κάποιο λόγο ,το απευχομαι βέβαια ,θα την χωρίσει ?
Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν μεταξύ τους μια κουβέντα επί της ουσίας .
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Paralia48ρε παιδιά, δείτε το από την ανάποδη.
Αν της υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια, το μισό του μισθό κάθε μήνα και αυτή έκανε το γάμο, θα της λέγατε ή δε θα της λέγατε, ότι πούλησε τη μήτρα της;
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Paralia48ρε παιδιά, δείτε το από την ανάποδη.
Paralia...
το θεμα δεν ειναι οι συγκεκριμενοι οροι...
ειναι ...οτι μπαινουν οροι...
Τους δικους της αραγε τους εχει βαλει..(αυτα δηλαδη που μας λεει εδω)..;
Μπορει να τους βαλει..;;
Για καθίστε βρε παιδιά.
Ο άνθρωπος το είπε η θεματοθέτρια ότι είναι ματσό.
Δηλαδή, απο ότι καταλαβαίνω, καταθέσεις, ακίνητα και αυτοκίνητα, κτλ κτλ κτλ. Δεν ξέρω αν έχει και δική του επιχείρηση.
Εντάξει λοιπόν να έχουν κοινό ταμείο για τα καθημερινά έξοδα της οικογένειας...αλλά αν χωρίσουν(λες και δεν γίνεται κάθε μέρα!)...γιατί ακριβώς να έχει ο άλλος/η απαίτηση για μερίδιο απ'αυτά? Γιατί απο όσο ξέρω αυτό γίνεται στα διαζύγια. Οποτε ναι, αν έχεις αποκτήσει μια περιουσία, κάνε ένα συμβόλαιο να την προστατέψεις. Αφού λοιπόν τα βλέπετε όλα...ρομαντικά και συναίσθημα υπέρ πάντων και είστε υπεράνω χρημάτων, τότε δεν θα σας πειράξει αν βάλετε και μια τζίφρα που λέει "αν δεν μας βγει και χωρίσουμε τα τσανάκια μας, δεν αρχίζει ο ένας ή ο άλλος να ζητάει διάφορα". Βέβαια εννοείται ότι τα παιδιά, αν υπάρχουν, είναι τελείως άλλο πράγμα.
Φυσικά το ίδιο ισχύει(και ακόμα περισσότερο) και για μια γυναίκα που θα είχε μια άλφα περιουσία. Λες και αν η Ριχάννα παντρευτεί έναν χορευτή της(λέμε τώρα δηλαδή, αυτή με Σαουδάραβα πρίγκιπα τα έχει), δεν θα τον βάλει να υπογράψει συμβόλαιο. Τι λες καλε.
Χμμ...
Οκ, αποχωρώ ως άσχετος με το θέμα τότε.
Ο,τι ξέρω απο ταινίες.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media