βγηκα ραντεβου με μια κοπελα.Πηγα την πηρα απο το σπιτι της και πηγαμε για κρασι.Ολα κυσαν ωραια,απο την στιγμη που κατσαμε μεχρι να φυγουμε μιλουσαμε συνεχεια(ειδικα αυτη).Υπηρχε χημεια μεταξυ μας.Μετα την προτεινα να παμε μια βολτα.ΕΕΕ μολις παρκαρα αρχισε να βρεχει ετσι μας τα χαλασε ο καιρος και αποφασισαμε να το διαλύσουμε.Μια ωρα οεριπου οταν την αφησα σπιτι της την εστειλα μηνυμα ''μου αρεσε πολυ η παρεα μαζι σου! καληνυχτα ονειρα γλυκα.'' η απαντηση της ''ναι και εμενα!!! καληνυχτα'' (ολα αυτα εγιναν παρασκευη) σαββατο βραδυ την εστειλα μηνυμα να μιλησουμε αλλα δεν μου φανηκαν τοσο καλα τα πραγματα ( αργουσε να απαντησει) εεε τωρα που γραφω αυτο το κειμενο ειναι κυριακη και δνε την εχω στειλει μηνυμα...Ειμαι σε σκεψεις να την στειλω;;; να περιμενω να στειλει αυτη;; τι να κανω;;;
θα ηθελα να μου προτεινει καποιος κατι...
man ,
πρωτα απο ολα ηρεμησε . Φενεσαι οτι εισαι σε κατασταση ..."κρισης" κα ιαυτο το καταλαβαινει η τυπισα .Το καλυτερο που θα μπορουσε να σε χαρακτηρισει θα ηταν ...Λιγουρος στο τερμα .Ενα τηλεφωνακι θα λυσει καθε απορια ... (Οχι μυνηματακι...αυτο αστο για τα 20χρονα )
"Καλημερα , εχεις ορεξη για ενα καφεδακι σημερα" ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από RenaRena2Ενα τηλεφωνακι θα λυσει καθε απορια ... (Οχι μυνηματακι...αυτο αστο για τα 20χρονα )
Αγαπητη ...20χρονος ειναι ο τυπος
Τα μηνυματακια ειναι για τους εφηβους, και μην τσιγκουνευτεις το τηλεφωνημα! Και μην ξεχνας πως εσυ εισαι ο αντρας και πρεπει να εχεις τις πρωτοβουλιες. Οποτε δεν περιμενεις αυτη να σε καλεσει για το επομενο καφε η κρασι. Μονο μην γινεσαι πιεστικος. Προσωπικα επικροτω που της εγραψες πως περασες καλα,αν και στη θεση σου θα τηλεφωνουσα την επομενη μερα. Δεν ειναι κακο να εξωτερικευεις τα συναισθηματα σου και να το δειχνεις,απλα οχι μια ωρα μετα το πρωτο ραντεβου...
Παράθεση:
.ΕΕΕ μολις παρκαρα αρχισε να βρεχει ετσι μας τα χαλασε ο καιρος και αποφασισαμε να το διαλύσουμε.
Σχόλιο # 1 από dimitrisk9
Μωρε μια χαρα σας τα εφτιαξε ο καιρος...γιατι να το διαλυσετε...;;;
αλλά...;; αλλά..
νεολαια...!
Περιμενε λιγο βρε...εισαι και ανυπομονος..!...
ΥΓ. Γραφεις κυριακη και τα ποσταρει δευτερα ;.. Παθουσα...
Ξερεις ποσες σχεσεις ζωης, εχουν χαλασει με μια βροχη?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Mindthegap-
Μωρε μια χαρα σας τα εφτιαξε ο καιρος...γιατι να το διαλυσετε...;;;
αλλά...;; αλλά..
νεολαια...!
Περιμενε λιγο βρε...εισαι και ανυπομονος..!...
ΥΓ. Γραφεις κυριακη και τα ποσταρει δευτερα ;.. Παθουσα...
Αυτό !!! Μετά θα μεινεις με ερωτηματικά και με πολλά "αν..."
Πρόσεχε όμως όχι σε σημείο να την πνίξεις !!
Καλή τύχη
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από COSTAS42
Στείλε μνμ πάρε τηλ αλλά κάνε κάτι. Διεκδικησε την όμορφα και άσε να αποφασίσει. Δεν δαγκώνει και ούτε θα δώσεις αίμα ακόμα και απόρριψη να φας. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι
20χρονο είναι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από RenaRena2Ενα τηλεφωνακι θα λυσει καθε απορια ... (Οχι μυνηματακι...αυτο αστο για τα 20χρονα )
Είναι απλό: Σηκώνεις το τηλέφωνο, παίρνεις και προτείνεις σύντομη επανάληψη της πρώτης εξόδου...
Ανάλογα τις απαντήσεις θα βγάλεις και τα συμπεράσματα που θέλεις... Μάλλον...
Κάντο όμως...
Ωχ !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από archagellos
Αγαπητη ...20χρονος ειναι ο τυπος
Εεε...κι εσυ..τωωρα το λες?? Αφου ξερεις...ξανθια εδω...σκουντα λιγακι !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Mary-4620χρονο είναι...
Μας κοροϊδεύεις ;
Και ξέρω μιλάτε μέσω Facebook η με το περιστέρι (επειδή είσαι μικρός έτσι έκαναν τα παλιά τα χρόνια )Το σαββάτο βράδυ που την έστειλες μήνυμα, τι την έλεγες στο μήνυμα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alisida
Παναγιωτη,γραφει τι της εστειλε στο μηνυμα ,,Μια χαρα μηνυματακι ηταν ...Δε μας λες Δημητρη,δεν εχεις λες τηλ, της, στο φεις μιλατε ?
για ξαναδιάβασε το κείμενο, μας λέει ο Δημητράκης τι έστειλε την Παρασκευή, εγω ρωτάω το σαββάτο βράδυ τι την έστειλε.
στα social media