Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από lamprand
τι ενημερώσεις ; αυτές που στέλνουν στο Μαιλ μου ότι καποιος μπήκε στο προφίλ μου χαμογέλασε ή εχω μήνυμα ; εγώ κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το σχέσεις . ότι θα διαγραφόμουν .
μαλλον την πάτησα εέ ;
Μάλλον...
Αν δε θέλεις να λαμβάνεις πάντως αυτές τις ενημερώσεις που αναφέρεις, πας μέσα από το προφίλ σου και αλλάζεις τις ρυθμίσεις.
Έχεις δίκιο... Είναι κάποια πόστα που θα ταλαιπωρηθούν...
Εύχομαι να μην αφορά το δικό σου...
Λες να ανέβασα το θέμα σε ένδειξη αλληλεγγύης για τους άλλους που θα ταλαιπωρηθούν;
Εμένα κλαίω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από achinos
γιατί; αυτή η καρτέλα είχε κ άλλη επιλογή;
δεν θυμάμαι . μαλλον δεν είχε γι αυτό πιστεψα ότι δεν θα μπορούσα να μπώ στην ιστοσελίδα αν δεν αποδεχτώ .
Πάντως τους δικούς μας σε αντίστοιχα πόστα τους είδα ψύχραιμους σχετικά...
Αν αυτό σε παρηγορεί κάπως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Arxontoula_
Λες να ανέβασα το θέμα σε ένδειξη αλληλεγγύης για τους άλλους που θα ταλαιπωρηθούν;
Εμένα κλαίω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από hns1602
Μάλλον...
Αν δε θέλεις να λαμβάνεις πάντως αυτές τις ενημερώσεις που αναφέρεις, πας μέσα από το προφίλ σου και αλλάζεις τις ρυθμίσεις.
αν ήταν μια η επιλογή θυμάσαι ; σιγά να μην με πειράζουνε δεν μπαίνω τακτικά στο Μαιλ μου και δεν τα βλέπω .
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από lamprand
αν ήταν μια η επιλογή θυμάσαι ; σιγά να μην με πειράζουνε δεν μπαίνω τακτικά στο Μαιλ μου και δεν τα βλέπω .
Δε θυμάμαι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από hns1602
Δε θυμάμαι...
χαχα τα μυαλά τα σπείρανε κι οσοι προλάβαν πείρανε . εμεις δεν προλάβαμε φαίνεται
στα social media