Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ερωτας με μια ματια

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Gianniskev1977

# 1 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ερωτας με μια ματια

Καλησπερα. Η ιστορία εχει ως εξης. 

Την δευτερα του αγ. Πνευματος πηγαμε εγω με ενα φιλικο ζευγαρι μια εκδρομη σε ενα βουνο ταξιδι στην περιοχη της αξιουπολης. Καθως φευγαμε προς μεσιμερι απ το βουνό πεινασμενοι,σταματησαμε να φαμε σε ενα ταβερνακι σε ενα χωριουδάκι μικρο,γραφικο. Κατσαμε σε ενα τραπεζι κ ειδα την εν λογω κοπελα. Καθοταν με την παρεα της φυσικα. Δεν εκανα τιποτα εκει διοτι δεν γινοταν, οταν ομως ηρθα Θεσσαλονίκη δεν μπορουσα να την βγαλω απ το μυαλο μου.. την αλλη μερα σχολασα κ πηρα την αποφαση να παω στην ταβερνα που πηγαμε την προηγούμενη μερα. Κ ετσι εγινε. Φτανω κ βρισκω την γυναικα που δουλευε εκει. Με τα πολλα της εξηγησα το λογο που ξαναπηγα. Τελικα η ταβερνιαρισα ειναι η θεια της...!  Αφου μου εδωσε τις πληροφοριες τα βασικα δλδ. Εφυγα με υποσχεσεις.. την επομενη, της στελνω ενα μπουκετο τριαντάφυλλα κ της γραφω στην καρτα: δεν βγαινεις απ το μυαλο μου.! Κ ενα ονομα. Δεν ξερω αν εκανα σωστά, απλα ενιωσα οτι ειναι το λιγοτερο.. σημερα πηρα τηλ. Την θεια της στην ταβερνα κ μου ειπε ποιος ημουν αυτος που τηε εστειλε τα λουλουδια αλλα δεν θυμηθηκε ποιος ημουν.. δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο, εγω παντως τη θελω πολυ, και θα την διεκδηκησω οσο μπορω.. παντως νιωθω πολυ ωραια με ολο αυτο,κ το να κανω τοσα χιλιομετρα για κοριτσι. αυτο ειναι πρωτη φορα που το κανω.. για μενα αξιζει.. νιωθω σαν να κοιμομουν κ με ξυπνησε...

MiltosRNLI1930

# 2 στην 1/6/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579
'Aρεσαν+: 0%

https://www.youtube.com/watch?v=PAgB3qxvRkU

Nα σου πω την αληθεια ,νομιζα οτι ειχαν εξαφανισθει ανδρες σαν και Σενα .Οτι και να γινει εσυ μετρησες με τα λουλουδια .Αν δεν παρουν μπρος ,παρατα τους στην κοσμαρα τους που ζουνε .
Αρέσει στα μέλη siopi13, Mindthegap- και σε ακόμα 4 μέλη.

_Bellezza_

# 3 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ποσων ετων ειναι περιπου η κοπελα?

Konstantinos__73

# 4 στην 1/6/2018
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
Μπραβο φιλαρακο...αυτο ειναι ζωη που θα ελεγε κ ο λουης...ειναι ομορφο αυτο που ζεις. .το ιδιο ψαχνω κ εγω.
Αρέσει στα μέλη siopi13, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

26-29-31

# 5 στην 1/6/2018
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Και πηγαινε το μεχρι τερμα ρε μαγκα,αντε γιατι 

εχουμε πηξει στις χαζομαρες...
Οτι και να γινει ακολουθα την καρδια σου,και μην
δινεις δεκαρα στο τι θα ακουσεις εδω μεσα.
Με την λογικη ολοι χωρισμενοι ειμαστε εδω
Αρέσει στα μέλη siopi13, ZHLIASOY και σε ακόμα 4 μέλη.

ROCK-54

# 6 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μωρε μπραβο...

επιμονη κ εφευρετικοτητα φιλε Γιαννη! 

Αυτος ειναι ο κεραυνοβολος ερωτας με αυθορμητη αντιδραση γνησιου αρσενικου παλιας κοπης!!!

Το κειμενο αυτο πρεπει να μπει σε καδρο και να διδασκει τους ατολμους και εσωστρεφεις αυτου του φορουμ,τι μπορει να  κανει ενας αντρας οταν θελει μια γυναικα!

Ευχομαι πραγματικα η γυναικα αυτη να μπορει να εκτιμησει αυτο που κανεις γι αυτην! Και οταν μπορεις ενημερωσε μας για την εκβαση της προσπαθειας σου...Ειμαστε εδω μερικοι αθεραπευτα ρομαντικοι που πραγματικα χαιρομαστε με κατι τετοια αναπαντεχα,εχοντας μπουκωσει απο την μιρλα κ την απαισιοδοξια που κυριαρχει γενικα στις σχεσεις τελευταια...

Enikos

# 7 στην 1/6/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Γιαννη...γιατι εβαλες θεμα σε φορουμ, την περιγραφη μιας καθημερινης σκηνης?

Αρέσει στα μέλη alisida, Helenaki4

Sourua

# 8 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Έλα μου ντε !2_3 φορές την ημέρα το κανω

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Enikos

syntrofissa-Klelia

# 9 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Enikos

σιγα μη λαμβανει ενα κοριτσι λουλουδια καθε μερα απο αγνωστους...

Enikos

# 10 στην 1/6/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Σιγα και μην δεν ερωτευομαστε καθε μερα...

Το σπανιο θα ηταν να εστελνε μια ρεγγα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από syntrofissa-Klelia

σιγα μη λαμβανει ενα κοριτσι λουλουδια καθε μερα απο αγνωστους...

Αρέσει στα μέλη alisida, Mindthegap-

Helenaki4

# 11 στην 1/6/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες ? Εχεις κανένα φίλο που να μένει Αθήνα ??? (Αστειεύομαι) !!! Μπράβο βρε παλληκαρι ! Μου έφτιαξες το βράδυ ! 

Μια μικρή λεπτομερειουλα μας διαφεύγει . Η κοπέλα ειναι ελεύθερη ? Εεεε? Η θα έχουμε απογοητεύσεις ? Ρώτησες τη θεία της ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Gianniskev1977

Ερωτας με μια ματια

Καλησπερα. Η ιστορία εχει ως εξης. 

Την δευτερα του αγ. Πνευματος πηγαμε εγω με ενα φιλικο ζευγαρι μια εκδρομη σε ενα βουνο ταξιδι στην περιοχη της αξιουπολης. Καθως φευγαμε προς μεσιμερι απ το βουνό πεινασμενοι,σταματησαμε να φαμε σε ενα ταβερνακι σε ενα χωριουδάκι μικρο,γραφικο. Κατσαμε σε ενα τραπεζι κ ειδα την εν λογω κοπελα. Καθοταν με την παρεα της φυσικα. Δεν εκανα τιποτα εκει διοτι δεν γινοταν, οταν ομως ηρθα Θεσσαλονίκη δεν μπορουσα να την βγαλω απ το μυαλο μου.. την αλλη μερα σχολασα κ πηρα την αποφαση να παω στην ταβερνα που πηγαμε την προηγούμενη μερα. Κ ετσι εγινε. Φτανω κ βρισκω την γυναικα που δουλευε εκει. Με τα πολλα της εξηγησα το λογο που ξαναπηγα. Τελικα η ταβερνιαρισα ειναι η θεια της...!  Αφου μου εδωσε τις πληροφοριες τα βασικα δλδ. Εφυγα με υποσχεσεις.. την επομενη, της στελνω ενα μπουκετο τριαντάφυλλα κ της γραφω στην καρτα: δεν βγαινεις απ το μυαλο μου.! Κ ενα ονομα. Δεν ξερω αν εκανα σωστά, απλα ενιωσα οτι ειναι το λιγοτερο.. σημερα πηρα τηλ. Την θεια της στην ταβερνα κ μου ειπε ποιος ημουν αυτος που τηε εστειλε τα λουλουδια αλλα δεν θυμηθηκε ποιος ημουν.. δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο, εγω παντως τη θελω πολυ, και θα την διεκδηκησω οσο μπορω.. παντως νιωθω πολυ ωραια με ολο αυτο,κ το να κανω τοσα χιλιομετρα για κοριτσι. αυτο ειναι πρωτη φορα που το κανω.. για μενα αξιζει.. νιωθω σαν να κοιμομουν κ με ξυπνησε...

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, alisida

Gianniskev1977

# 12 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η εν λογω κοπελα ειναι 30. Εμεινε εκπληκτη απο τα λεγομενα της θειας. Την βρηκα κ στο φεισμπουκ ομως θεωρω πολυ λιγο το φεισμπουκ. Εκει στο χωριο εχουν ενα οινοποιειο, την επομενη φορα θα παω φυσικα να την γνωρισω με αφορμη την αγορα καποιου, κρασιου. Εκει δεν ξερω τι να πω, μου φαινεται καπως γελοίο να της πω αυτα που αισθάνθηκα τοσο γρηγορα..Θελω να της δωσω χρονο για να καταλαβει..

Gianniskev1977

# 13 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εμεινε έκπληκτη

Η κοπελα ειναι 30 ετων. Εχουν οινοποιείο εκει στο χωριό. Θα παω να αγορασω κάποιο κρασι ως αφορμη. Την εχω βρει στο φεισμπουκ, ομως ειναι πολυ φτηνο για τετοιο αισθημα

Gianniskev1977

# 14 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
30 χρονων ειναι

Gianniskev1977

# 15 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ευχαριστώ για τα ωραια λογια ολους σας.

Η κοπελα ειναι 30 ετων. Και εχουν οινοποιείο. Εκει στην περιοχη.. επομενη κινηση να παω με αφορμη να αγορασω καποιο κρασι..

Lena_7_

# 16 στην 1/6/2018
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744
Προσωπικα το γνησιο αρσενικο παλαιας η και νέας κοπης θα ηθελα να το βλεπω πιο συχνα σε απλες καθημερινες καταστάσεις και συμπεριφορες παρα στη μια φορα που θα ερωτευτει κλπ. Επισης, θα ήθελα να το δω να επευφημειται απο γυναικες περισσοτερο και οχι απο αντρες, που στην καθημερινοτητα τους και σε απλα γεγονοτα λειτουργούν αντιστροφως αναλογα με την ιδεατη αυτη γιαυτους συμπεριφορα...Διαφορετικα, ειναι σα να βλεπω εναν ευτραφη να βαραει παλαμακια σε καποιον που εκανε διαιτα και εχασε κιλα, γιατι ο ιδιος δεν μπορει να το κανει και τον θαυμαζει...
Αρέσει στα μέλη Figurehead, alisida και σε ακόμα 2 μέλη.

alisida

# 17 στην 1/6/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Τυχερος Γιαννη,δε συμβαινει καθε μερα ερωτας με την πρωτη ματια ...Η κοπελα πως αντεδρασε οταν την αλλη μερα της το ειπες ?Αυτο το με υποσχεσεις που γραφεις δεν το καταλαβα καλα ..Και ποιος δε θυμοταν,εκεινη ή η θεια της ...Συμφωνω με την αντοδραση να πας να της μιλησεις και ο,τι βγει ...Διαφωνω λιγο με τα λουλουδια ,ποτε δε μ αρεσε να μου δινουν λουλουδια γιατι με πιανει μελαγχολια οταν μαραινονται ...Προτιμω ενα ζωντανο δωρο ,οπως γλαστρα παρα ενα δολοφονημενο λουλουδι χαχαχα!!...Ευχομαι να σε ερωτευτει κι εκεινη και να μας γραψεις συντομα την ομορφη ιστορια σας ... ... Δεν ειναι μονο για πονους το φορουμ ε,?? Χαχαχα!!
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, ZHLIASOY

MiltosRNLI1930

# 18 στην 1/6/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Enikos

Αρέσει στο μέλος Enikos

syntrofissa-Klelia

# 19 στην 1/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Enikos

Σιγα και μην δεν ερωτευομαστε καθε μερα...

τουτεστιν δε διαθετετε καρδια αλλα καφενειο...

καλες δουλειες!

ZHLIASOY

# 20 στην 1/6/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

Μπραβο σου αξιος!

https://youtu.be/MNUrqadyMUU
Αρέσει στο μέλος alisida
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.