Γιαννη μου,τα λουλούδια σου, τι τα χεις μαραμενα,βρε Γιαννη, Γιαννακη μου
Γιάννη μου τα λογάκια σου, τι τα χεις φαρμακωμενα, βρε Γιάννη, Γιαννάκη μου...
Γιάννη μου
Υπάρχει πάντα και η θεία, η οποία πολύ θα της αρεζε να έχει τέτοια ιστορία ερωτος και πάθους!!!
Δηλαδη βρε γιαννη θεωρεις οτι η καθε μια κοπελα (δεν μας ειπες και την ηλικια της) θα επρεπε να κολακευτει και να ενδωσει εστω σε ενα καφε, επειδη καποιος την ειδε, του γυαλισε και χωρις καν να της μιλησει τοτε, να της χαμογελασει η κατι τι ο τι...του φανηκε καλη ιδεα να ανακατεψει το σοι και το χωριο της??? και πολλη ανεκτικη ηταν και μονο που εμφανιστηκε στο μαγαζι!!!
Κριμα κριμα και εισαι και μεγαλος που να παρει...δεν προλαβαινεις να μαθεις
Παράθεση:
#150 Δεν ειναι παλιοχαρακτηρας. Εχεις δικιο. Και μερικοι ακομα που συμφωνείτε..Ειναι άδεια,κουφια.! Φυσικα και δεν ειναι υποχρεωμενη για τιποτα.. αλλα εχετε μπερδεψει την απανθρωπιά με το δικαίωμα του καθε ανθρωπου.. Μιζέρια...
Σχόλιο # 196 από Gianniskev1977
Διαβασα στα πεταχτα καποια σχολια.
Οχι ολα.
Οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.
Γιαννη δεχθηκες εξαρχης να μπλεχτει το σοι της, να εγκριθεις απο την θεια και την μανα κλπ.
Απο την αρχη ηξερες πού εμπλεκες!
40 ετων ανθρωπος εισαι.
Δεν φταινε για ολα οι αλλοι.
Περαστικά.
Διάβασα ολα τα ποστ και νομίζω πως η αληθεια βρίσκεται καπου ατη μεση δλδ εξετάζω και τις δύο πλευρές.
Το φάουλ του Γιαννη:
Δεν έκανε ευθεία προσέγγιση,παρά ανακάτεψε το σόι της και τους έδωσε το πάτημα να τον περάσουν από έγκριση.
Το φάουλ της κοπελιας:
Άργησε να εκδηλωθεί και τον άφησε να ξεροσταλιαζει.
Ωστόσο στο μήνυμα της ήταν ειλικρινης,αν και δεν εξήγησε που δεν συμβαδίζουν και τον άφησε με την απορία.Δικαίωμα της βέβαια.Απλα λεω οτι αυτο,το να μη μιλάς με μισόλογα, το κανεις απο ανθρωπια κι οταν "νοιάζεσαι" για τον αλλο σε ανθρωπινο επίπεδο.Δεν είμαστε ολοι ετσι.
Εμένα πχ όταν μου στείλει κάποιος μήνυμα εδώ ή αλλου και δεν ενδιαφέρομαι θα του απαντήσω με σαφήνεια το λογο γιατί ξέρω πως είναι να σε αφήνουν με την απορία.Αυτό μετά σε κατατρώει και βασανιζεσαι.
Ο Φίλος μας εδώ είναι κάπως μυγιαγγιχτος Εκεινος λεει οτι τον πειραξε ο τροπος της που τον θεωρησε προσβλητικο αλλα εγω θαρρω οτι κατα βαθος δε μπορεί να δεχτεί ότι δεν μπορούμε να αρεσουμε σε όλους.
Ανασφαλεια μου βγάζει αυτό και χαμηλή αυτοπεποίθηση.Γιατί όταν πιστεύεις στον εαυτό σου καταλαβαίνεις ότι το γεγονός ότι σε απέρριψε μια γυναίκα δε σημαίνει ότι εσύ δεν αξίζεις σαν άτομο.
Μαντάμ Σουσου...τωρα αστειευσαι ή λες η θεία να ζήλευε οντως την ανιψιά??δε το είχα σκεψτει ετσι!!χαχα!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 192 από Helenaki4Αγαπητή συνομιλήτρια , αν μας ενδιέφερε έστω και λιγο το πώς μπορεί να νιώσει ο οποιοσδήποτε Άλλος με κάτι που λέμε ή κάνουμε , οι σχέσεις των ανθρώπων θα ήταν πιο ομαλές πιστεύω ...
Ε κι αυτο
που εφαγε ο γιαννης
μια απλή ομαλότατη
χυλόπιτα
είναι.
Παράθεση:
Ακομα κ εχθρος να ήμουνα..Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να με γουστάρει η πρεπει να ενδωσει.. εγω μιλαω για ανθρωπινη αντιμετώπιση,να μας δειξεις δλδ οτι η επιλογη και αυτο που μου εβγαλες εμπεριέχει κατι καλο. Και ξαναλεω αυτο που με τσατισε ειναι η συμπεριφορά απεναντι σε εναν ο οποιος αν αγοραζα 10 κρασια απ το μαγαζι σου θα εσκαγες τουλαχιστον ενα χαμογελο η κατι τελος παντων.. Της εγραψα κ το τηλ. Μου ας επαιρνε ενα τηλ. Να μου το πει με εναν διαφορετικο τροπο... τελος παντων. Οτι ωραιο φανταστηκα, το ξεφτελισε.. και οτι ομορφο με εκανε να νιωσω, ακαριαία εγινε σιχαμα.. καλη συνεχεια σε ολους και σε ολες. Ελπιζω να βρει ο καθενας αυτο που του αντιστοιχεί πραγματικα..!
Σχόλιο # 193 από Gianniskev1977
Ήθελες παράσημο
γιαννη για τα άνθη
ήθελες αναγνώριση ε?
Και μετά ήθελες
να πάρεις και το φιλέτο που παράγγειλες
Άνθη αγοράζουν τηλέφωνο
10 κρασιά αγοράζουν χαμόγελο
Μάλιστα
ιου γιάννη
ίου (και μη θρηνείς για "οτι όμορφο φαντάστηκε και άνιωσες κλπ", όπως το λες είναι,
μια σιχαμενιά ένιωσες απτην αρχή και μαυτήν τελείωσε η ιστορία)
Παει αυτη, της εγινε και κηδεια στο πιτς φιτιλ..ερχονται τα μνημοσυνα
Ανησυχος νασαι Γιαννημ...ερχονται πολλες κηδειες... φτου φτου φτου...
Παράθεση:
Ειμαι ικανοποιημένος.Επραξα αυτο που επρεπε να πραξω για μας.Το εκανα χωρις να σκεφτω τιποτα.. Ειμαι καλα μεσα μου. Κριμα για την κοπελα, Ετσι θα παει...
Σχόλιο # 195 από Gianniskev1977
Θελω και πρεπει να ειμαι δικαιη!
Εφοσον εκανα καποια likes και σου προτεινα γλυκο ουδετερο, ουτε σιροπιοσοκολατες κλπ, κατι απλο μα ρομαντικο...μια καρδια, ελαβα υπ'οψιν τα του χωριου!
Εμαθα τί σημαινει χωριο και συγγενολογια...βαστουν εκει καποια παλια παραδοσιακα και οχι και τοσο κομψα εθιμα, αλλα δυστυχως τα κρατουν!
Γι'αυτο σου εγραψα για το ρομαντικο καρδουλακι με τα τριανταφυλλακια, κατι ξερω κι εγω, και πιστεψε με αν το εκανες ισως να ειχες μια ευκαιρια να σου πει "ευχαριστω".
Αλλά ως εκει! Η παρτιδα για μενα χαθηκε οταν σου ειπε η θειτσα να αφησεις το τηλ/νο και ειπες οχι, για να το δωσεις εσυ. Εκει θα εβλεπες αν εχεις ελπιδες ή οχι. Εγω πιστευω...πως οχι!!!
Θα μου πεις τί να εκανες αφου δεν σε ειδε, τί επιλογες ειχες... Δεν ειχες! Και γι'αυτον τον λογο ακριβως θα επρεπε να ησουν ετοιμος να δεχτεις το "ΟΧΙ".
Δικοπο μαχαιρι... Σωστη και αντρικια κινηση τα λουλουδια, αλλά ηξερες απο την αρχη οτι ηταν στα τυφλα!
Το κακο δεν ειναι τα λουλουδια, ουτε που εκανες ΛΑΘΟΣ να μιλησεις της θειτσας... (κακουλι ειναι αλλα το προσπερνω).
Το κακιστο ειναι που αντι να προσπερασεις ή και να ποδοπατησεις τους παντες και να της πεις "Συγνωμη που επιασα τη θεια σου αλλα καιγομουν να κανω επαφη μαζι σου και ηθελα να σου πω απο κοντα οτι λειωνω για σενα κι εκανα 700χιλ. να σε δω..."
Εεεε, τοτε σου εγγυωμαι οτι τουλαχιστον ενα χαμογελο κι ενα ευχαριστω θα το ειχες! Μην σου πω οτι και καφε θα πινατε!
Και παλι ως ΕΚΕΙ !!! Παραπερα μαλλον δε θα πηγαινε, το ρισκο που λεει ο Μιλτος... ΡΙΣΚΟ!!!
Ρισκο! Ρισκο ειναι η αγαπη κι ο ερωτας, ρουλετα, γυριζεις...πονταρεις...και σφιγγεται το στομαχι και κομπιαζει ο λαιμος...και χανεις...ή κερδιζεις...ποιός το ξερει??? Κανείς! Περιμενεις!! ΑΥΤΟ!!! !!!
Λαθος να το μαθουν ολοι, σωστο για σενα που δεν ειχες κατι αλλο, αλλα λαθος που δεν της ειπες συγνωμη για το λαθος σου! Οπως σου το περιεγραψα πιο πανω...ειπα κατι εγω η μεγαλυτερη και εχουσα σπασει μουτρα, χερια, ποδια κλπ, αλλά δεν με ακουσες!!!
Ο πολεμιστης του φωτος δεν παραδιδει τα οπλα ωρε! Ανασυντασσεται και ξαναχτυπα!! Φτιανει καινουριες τεχνικες!!!
Ειπα, θελω να ειμαι ΔΙΚΑΙΗ!!! !!! Η αποφαση δικη σου ολη! ΜΕ ΑΓΑΠΗ!
Παράθεση:
Helenaki 7 Ναι εχεις δικιο.πρεπει να κυνηγησω.Εως εκει μπορω.ειμαι λιγος. Κ κατηγορησα την κοπελα τζαμπα επειδη με απαντησε ντομπρα κ σταρατα ενω εγω ημουν πονηρος κ την εστειλα λελουδα για να την αποπλανησω.. γι αυτο εκανα 750 χιλιομετρα ρε συ. Ενταξει δεν ηταν αρκετα αυτα που εκανα.. εχετε δικιο. Δεν αξιζει ενα χαμογελο κ ενα αντιο.. Εγω ειμαι ο ψευτικος κ αυτη ειναι η σωστη η ξηγημενη.. Αυτα τα πραγματα φαινονται απ την αρχη κοπελα μου κ χωρις περεταίρω κινήσεις. Εγω εκανα την κινηση μου οσο πιο σωστα γινοταν. Ας αφηνε στα ματια μου μια καλη αναμνηση της γνωριμιας, κ που ξες μπορει να με ειχε κ πελατη..! Φυσικα κ δεν κρατω κακια. Απλα δεν ειναι συμπεριφορά αυτη.. εγω την ειδα κ σεις ακουτε.
Σχόλιο # 212 από Gianniskev1977
αφου το γουστάρεις να το ζησεις...αλλα να εχει κι ενα αποτελεσμα καποια στιγμη...μη του δωσεις και πολυ χρονο αν δε γινεται...στα επομενα λουλουδια κοιτα να βαλεις κι ενα τηλεφωνο ..αν δε σου στειλει εστω ενα μηνυμα για να σ ευχαριστησει τουλαχστον και να σου εξηγηθει, θα ναι γαιδουρα...Ηρθε το καλοκαιρι κι απ οτι καταλαβα εχεις αναγκη να ερωτευτεις...τα ταβερνακια γεματα παρεες απο μονα κοριτσοπουλα ειναι...πηγαινε σε κανενα πιο κοντινο μη σε τρωνε και τα χιλιομετρα
Παράθεση:
Ερωτας με μια ματια
Σχόλιο # 1 από Gianniskev1977Καλησπερα. Η ιστορία εχει ως εξης.
Την δευτερα του αγ. Πνευματος πηγαμε εγω με ενα φιλικο ζευγαρι μια εκδρομη σε ενα βουνο ταξιδι στην περιοχη της αξιουπολης. Καθως φευγαμε προς μεσιμερι απ το βουνό πεινασμενοι,σταματησαμε να φαμε σε ενα ταβερνακι σε ενα χωριουδάκι μικρο,γραφικο. Κατσαμε σε ενα τραπεζι κ ειδα την εν λογω κοπελα. Καθοταν με την παρεα της φυσικα. Δεν εκανα τιποτα εκει διοτι δεν γινοταν, οταν ομως ηρθα Θεσσαλονίκη δεν μπορουσα να την βγαλω απ το μυαλο μου.. την αλλη μερα σχολασα κ πηρα την αποφαση να παω στην ταβερνα που πηγαμε την προηγούμενη μερα. Κ ετσι εγινε. Φτανω κ βρισκω την γυναικα που δουλευε εκει. Με τα πολλα της εξηγησα το λογο που ξαναπηγα. Τελικα η ταβερνιαρισα ειναι η θεια της...! Αφου μου εδωσε τις πληροφοριες τα βασικα δλδ. Εφυγα με υποσχεσεις.. την επομενη, της στελνω ενα μπουκετο τριαντάφυλλα κ της γραφω στην καρτα: δεν βγαινεις απ το μυαλο μου.! Κ ενα ονομα. Δεν ξερω αν εκανα σωστά, απλα ενιωσα οτι ειναι το λιγοτερο.. σημερα πηρα τηλ. Την θεια της στην ταβερνα κ μου ειπε ποιος ημουν αυτος που τηε εστειλε τα λουλουδια αλλα δεν θυμηθηκε ποιος ημουν.. δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο, εγω παντως τη θελω πολυ, και θα την διεκδηκησω οσο μπορω.. παντως νιωθω πολυ ωραια με ολο αυτο,κ το να κανω τοσα χιλιομετρα για κοριτσι. αυτο ειναι πρωτη φορα που το κανω.. για μενα αξιζει.. νιωθω σαν να κοιμομουν κ με ξυπνησε...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media