Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ερωτας με μια ματια

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011

MadameShuShu40

# 201 στις 9/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Γιαννη μου,τα λουλούδια σου, τι τα χεις μαραμενα,βρε Γιαννη, Γιαννακη μου

Γιάννη μου τα λογάκια σου, τι τα χεις φαρμακωμενα, βρε Γιάννη, Γιαννάκη μου...

Γιάννη μου

Υπάρχει πάντα και η θεία, η οποία πολύ θα της αρεζε να έχει τέτοια ιστορία ερωτος και πάθους!!!

Kristina_

# 202 στις 9/6/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829
'Aρεσαν+: 0%

Δηλαδη βρε γιαννη θεωρεις οτι η καθε μια κοπελα (δεν μας ειπες και την ηλικια της) θα επρεπε να κολακευτει και να ενδωσει εστω σε ενα καφε, επειδη καποιος την ειδε, του γυαλισε και χωρις καν να της μιλησει τοτε, να της χαμογελασει η κατι τι ο τι...του φανηκε καλη ιδεα να ανακατεψει το σοι και το χωριο της??? και πολλη ανεκτικη ηταν και μονο που εμφανιστηκε στο μαγαζι!!!  

Κριμα κριμα και εισαι και μεγαλος που να παρει...δεν προλαβαινεις να μαθεις

Παράθεση:
Σχόλιο # 196 από Gianniskev1977

#150 Δεν ειναι παλιοχαρακτηρας. Εχεις δικιο. Και μερικοι ακομα που συμφωνείτε..Ειναι άδεια,κουφια.! Φυσικα και δεν ειναι υποχρεωμενη για τιποτα.. αλλα εχετε μπερδεψει την απανθρωπιά με το δικαίωμα του καθε ανθρωπου.. Μιζέρια...

Αρέσει στα μέλη Sivilla_I, Lena_7_ και σε ακόμα 1 μέλος.

_Bellezza_

# 203 στις 9/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Διαβασα στα πεταχτα καποια σχολια.

Οχι ολα.

Οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες. 

Γιαννη δεχθηκες εξαρχης να μπλεχτει το σοι της, να εγκριθεις απο την θεια και την μανα κλπ. 

Απο την αρχη ηξερες πού εμπλεκες! 

40 ετων ανθρωπος εισαι. 

Δεν φταινε για ολα οι αλλοι.

Περαστικά.

maraki_lar_1980

# 204 στις 9/6/2018
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 50
Απαντήσεις: 1.477

Διάβασα ολα τα ποστ και νομίζω πως η αληθεια βρίσκεται καπου ατη μεση δλδ εξετάζω και τις δύο πλευρές.

Το φάουλ του Γιαννη:

Δεν έκανε ευθεία προσέγγιση,παρά ανακάτεψε το σόι της και τους έδωσε το πάτημα να τον περάσουν από έγκριση.

Το φάουλ της κοπελιας:

Άργησε να εκδηλωθεί και τον άφησε να ξεροσταλιαζει.

Ωστόσο στο μήνυμα της ήταν ειλικρινης,αν και δεν εξήγησε που δεν συμβαδίζουν και τον άφησε με την απορία.Δικαίωμα της βέβαια.Απλα λεω οτι αυτο,το να μη μιλάς με μισόλογα, το κανεις απο ανθρωπια κι οταν "νοιάζεσαι" για τον αλλο σε ανθρωπινο επίπεδο.Δεν είμαστε ολοι ετσι.

Εμένα πχ όταν μου στείλει κάποιος μήνυμα εδώ ή αλλου και δεν ενδιαφέρομαι θα του απαντήσω με σαφήνεια το λογο γιατί ξέρω πως είναι να σε αφήνουν με την απορία.Αυτό μετά σε κατατρώει και βασανιζεσαι.

Ο Φίλος μας εδώ είναι κάπως μυγιαγγιχτος Εκεινος λεει οτι τον πειραξε ο τροπος της που τον θεωρησε προσβλητικο αλλα εγω θαρρω οτι κατα βαθος δε μπορεί να δεχτεί ότι δεν μπορούμε να αρεσουμε σε όλους. 

Ανασφαλεια μου βγάζει αυτό και χαμηλή αυτοπεποίθηση.Γιατί όταν πιστεύεις στον εαυτό σου καταλαβαίνεις ότι το γεγονός ότι σε απέρριψε μια γυναίκα δε σημαίνει ότι εσύ δεν αξίζεις σαν άτομο.

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, alisida και σε ακόμα 4 μέλη.

maraki_lar_1980

# 205 στις 9/6/2018
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 50
Απαντήσεις: 1.477

Μαντάμ Σουσου...τωρα αστειευσαι ή λες η θεία να ζήλευε οντως την ανιψιά??δε το είχα σκεψτει ετσι!!χαχα!!

Αρέσει στα μέλη alisida, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

Lena_7_

# 206 στις 9/6/2018
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744
Γιαννακη, δεν ειναι ολες οι πιστες μπουζουκερι, να πετας μια καλαθουνα λουλουδια και να κανει η αλλη γυροβολια παληκαρι μου...Ο πορθητης ο σωστος ο αντρουα, δεν παει ριξει ενα βελος στο κάστρο για να το "ριξει" και οταν αυτο αστοχησει, να κατηγορει την "πορταρα" κουφια, αδεια η οτι αλλο! Αντε να πιασουμε το μανιουλ...τι σουπε; Οτι δεν έχετε κοινα...τι εκανες ο πολεμιστης ο σιγουρος και επιμονος; Παρεξηγηθηκες, αντι να επιμενεις...ελα δω κοπελα μου, με ξέρεις; Σε τι δεν έχουμε κοινα; Βγαλτην άκυρη αλλα με επιχειρηματα...οχι επειδη δεν σου αρεσε το σελοφαν της απαντησης...και ειπες την θες πολυ; Που ειναι η πειθω σου; Στα αερο...χτυπήματα; Ειμαι ευγενικη... Αλλου παιζονται οι πραγματικες μαχες Γιαννακηηημμμ...οχι στα χμ και στις θειαδεεεςςς.
Αρέσει στα μέλη alisida, Mindthegap- και σε ακόμα 2 μέλη.

Sivilla_I

# 207 στις 9/6/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026

Παράθεση:
Σχόλιο # 192 από Helenaki4

Αγαπητή συνομιλήτρια , αν μας ενδιέφερε έστω και λιγο το πώς μπορεί να νιώσει ο οποιοσδήποτε Άλλος με κάτι που λέμε ή κάνουμε , οι σχέσεις των ανθρώπων θα ήταν πιο ομαλές πιστεύω ...

Ε κι αυτο

που εφαγε ο γιαννης

μια απλή ομαλότατη

χυλόπιτα

είναι.

Sivilla_I

# 208 στις 9/6/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026

Παράθεση:
Σχόλιο # 193 από Gianniskev1977

Ακομα κ εχθρος να ήμουνα..Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να με γουστάρει η πρεπει να ενδωσει.. εγω μιλαω για ανθρωπινη αντιμετώπιση,να μας δειξεις δλδ οτι η επιλογη και αυτο που μου εβγαλες εμπεριέχει κατι καλο. Και ξαναλεω αυτο που με τσατισε ειναι η συμπεριφορά απεναντι σε εναν ο οποιος αν αγοραζα 10 κρασια απ το μαγαζι σου θα εσκαγες τουλαχιστον ενα χαμογελο η κατι τελος παντων.. Της εγραψα κ το τηλ. Μου ας επαιρνε ενα τηλ. Να μου το πει με εναν διαφορετικο τροπο... τελος παντων. Οτι ωραιο φανταστηκα, το ξεφτελισε.. και οτι ομορφο με εκανε να νιωσω, ακαριαία εγινε σιχαμα.. καλη συνεχεια σε ολους και σε ολες. Ελπιζω να βρει ο καθενας αυτο που του αντιστοιχεί πραγματικα..!

Ήθελες  παράσημο

γιαννη για τα άνθη

ήθελες αναγνώριση ε?

Και μετά ήθελες 

να πάρεις και το φιλέτο που παράγγειλες

Άνθη αγοράζουν τηλέφωνο

10 κρασιά αγοράζουν χαμόγελο

Μάλιστα

ιου γιάννη

ίου    (και μη θρηνείς για "οτι όμορφο φαντάστηκε και άνιωσες κλπ", όπως το λες είναι,

μια σιχαμενιά ένιωσες απτην αρχή και μαυτήν τελείωσε η ιστορία)

Αρέσει στο μέλος alisida

Lena_7_

# 209 στις 9/6/2018
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744

Παει  αυτη, της εγινε και κηδεια στο πιτς φιτιλ..ερχονται τα μνημοσυνα

Ανησυχος νασαι Γιαννημ...ερχονται πολλες κηδειες... φτου φτου φτου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 195 από Gianniskev1977

Ειμαι ικανοποιημένος.Επραξα αυτο που επρεπε να πραξω για μας.Το εκανα χωρις να σκεφτω τιποτα.. Ειμαι καλα μεσα μου. Κριμα για την κοπελα, Ετσι θα παει...

Αρέσει στο μέλος alisida

Gianniskev1977

# 210 στις 9/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ενταξει.

Ηταν αυτη ξεκαθαρη κ γω το κωλοπαιδο που ηθελα να την πηδηξω και να την εξαπατησω.. να την αποπλανησω εε?? Αν απο ολο αυτο, αυτο καταλαβατε τοτε δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.Δεν εχω αναγκη να πηδηξω. Δεν πειναω.Ειδα κατι που ηταν διαφορετικό κ για αυτο το εκανα. Η γυναικα εμφανησιακα δεν την λες κ αμαν παιδακι μου.. ειχε κατι το διαφορετικο.. οσοι καταλαβαν καταλαβαν.. Τα πραματα ειναι απλα.. δεν γνωρίζει να συμπεριφερεται. Δεν πηγα στο χωριο για να προστατεψω αυτην. Γιατι μαζευτικαν πολλοι. Γι αυτο αναγκαστηκα της εστειλα μεσετζερ για οσους απορουν. Ηθελα να με δει πρωτα και να με ξερει πως ειμαι. Της εδωσα το τηλ. ΕΣΤΩ να πουμε ενα λεπτο κατι.. κ εγω ειμαι ο παραλογος??? Δηλαδη το να μη με γουσταρεις ειναι γουστο σου κ δικαιωα σου, και πολυ καλα εκανε. Το να γραψεις ενα μυνημα με ουτε ενα αντιο μου δειχνει ποιος εισαι.. εχει καταντησει αστειο..

matakiamou00

# 211 στις 9/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μαρεσεις πολύ πάρα μα πάρα πολύ θεματοθετη. Τελικά οποίος αγαπάει η κεραυνοβοληθει δεν μετράει χιλιομετρικες αποστάσεις και ούτε το πολύ σκέφτεται ακόμα και ο τρόπος που σκέφτεσαι όπως π.χ. σχέση μέσω social ενω βρηκες το προφιλ της δεν θέλεις να το εξεφτελισεις από κοντά ζητάς πράγματα διχνει άτομο με αξίες...αρχές...τολμηρός μπράβο πηγές ρώτησες , έστειλες λουλούδια...respect.Μαρεσει που υπάρχεις...Λοιπόν τι να κάνεις? Ακριβώς να ξανά στείλεις λουλούδια στο οινοποιείο αυτή την φορά.ή να κρατας εσυ τα λουλουδια και να πας με την ευκαιρια να την γνωρισεις... ξέρεις μην νιώσεις ότι πέφτεις στα μάτια κανενός.Εισαι αυτό που είσαι και σπανίζει αυτό το είδος όλοι μέσω social όλοι μέσω πολύ θα το ελεγα fast food πραγμάτων...Ελπίζω να πάει όλο αυτό πολύ καλά έστω για έναν καφέ να βγείτε να τα πείτε από κοντά...άσε τα συναισθήματα σου να σε οδηγήσουν...και ας πέσεις.

Gianniskev1977

# 212 στις 9/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Helenaki 7

Ναι εχεις δικιο.πρεπει να κυνηγησω.Εως εκει μπορω.ειμαι λιγος. Κ κατηγορησα την κοπελα τζαμπα επειδη με απαντησε ντομπρα κ σταρατα ενω εγω ημουν πονηρος κ την εστειλα λελουδα για να την αποπλανησω.. γι αυτο εκανα 750 χιλιομετρα ρε συ. Ενταξει δεν ηταν αρκετα αυτα που εκανα.. εχετε δικιο. Δεν αξιζει ενα χαμογελο κ ενα αντιο.. Εγω ειμαι ο ψευτικος κ αυτη ειναι η σωστη η ξηγημενη.. Αυτα τα πραγματα φαινονται απ την αρχη κοπελα μου κ χωρις περεταίρω κινήσεις. Εγω εκανα την κινηση μου οσο πιο σωστα γινοταν. Ας αφηνε στα ματια μου μια καλη αναμνηση της γνωριμιας, κ που ξες μπορει να με ειχε κ πελατη..! Φυσικα κ δεν κρατω κακια. Απλα δεν ειναι συμπεριφορά αυτη.. εγω την ειδα κ σεις ακουτε.

matakiamou00

# 213 στις 9/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γιάννη τώρα διάβασα την συνέχεια της ιστορίας.Ε να ξέρεις απαρατήρητος δεν πέρασες θα το θυμάται σίγουρα.πολλα χιλιόμετρα μπράβο σου ούτε σε ενοιαξαν. Έχω κάνει και εγώ χιλιόμετρα και δεν με ένοιαζε σε καταλαβαίνω...πολλοί εύκολα κουράζονται αφού φάνε το γλυκό.Τεσπα όντως από την μία σου μίλησε ειλικρινά πρέπει να της το αναγνωρίσεις.Οντως στην παρούσα φαση των ζωων σας μπορεί να μην έχετε κάτι κοινό όπως την τσέπη ολόκληρο οινοποιείο(ξέρω ξέρω θα πεις έχεις και εσύ και έχεις και πολλά ίσως περισσότερα δεν θέλω να μπεις στην διαδικασία να πεις τι έχεις και τι δεν έχεις παράδειγμα το εφερα) ίσως να ήθελε βιομήχανο ή εργοστασιαρχη που χρωστάει την εφορία.Οποτε καλύτερα που έληξε έτσι γιατί δεν είναι ωραίο να σε θέλουν για τα χρήματα σου.Καθε εμπόδιο σε καλό.Η αλλη θα εκτίμηση την καρδιά σου.

peripli

# 214 στις 9/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θεματοθετη καλησπερα.

Θελω και πρεπει να ειμαι δικαιη!

Εφοσον εκανα καποια likes και σου προτεινα γλυκο ουδετερο, ουτε σιροπιοσοκολατες κλπ, κατι απλο μα ρομαντικο...μια καρδια, ελαβα υπ'οψιν τα του χωριου!

Εμαθα τί σημαινει χωριο και συγγενολογια...βαστουν εκει καποια παλια παραδοσιακα και οχι και τοσο κομψα εθιμα, αλλα δυστυχως τα κρατουν!

Γι'αυτο σου εγραψα για το ρομαντικο καρδουλακι με τα τριανταφυλλακια, κατι ξερω κι εγω, και πιστεψε με αν το εκανες ισως να ειχες μια ευκαιρια να σου πει "ευχαριστω".

Αλλά ως εκει! Η παρτιδα για μενα χαθηκε οταν σου ειπε η θειτσα να αφησεις το τηλ/νο και ειπες οχι, για να το δωσεις εσυ. Εκει θα εβλεπες αν εχεις ελπιδες ή οχι. Εγω πιστευω...πως οχι!!!

Θα μου πεις τί να εκανες αφου δεν σε ειδε, τί επιλογες ειχες... Δεν ειχες! Και γι'αυτον τον λογο ακριβως θα επρεπε να ησουν ετοιμος να δεχτεις το "ΟΧΙ".

Δικοπο μαχαιρι... Σωστη και αντρικια κινηση τα λουλουδια, αλλά ηξερες απο την αρχη οτι ηταν στα τυφλα!

Το κακο δεν ειναι τα λουλουδια, ουτε που εκανες ΛΑΘΟΣ να μιλησεις της θειτσας... (κακουλι ειναι αλλα το προσπερνω).

Το κακιστο ειναι που αντι να προσπερασεις ή και να ποδοπατησεις τους παντες και να της πεις "Συγνωμη που επιασα τη θεια σου αλλα καιγομουν να κανω επαφη μαζι σου και ηθελα να σου πω απο κοντα οτι λειωνω για σενα κι εκανα 700χιλ. να σε δω..."

Εεεε, τοτε σου εγγυωμαι οτι τουλαχιστον ενα χαμογελο κι ενα ευχαριστω θα το ειχες! Μην σου πω οτι και καφε θα πινατε!

Και παλι ως ΕΚΕΙ !!!  Παραπερα μαλλον δε θα πηγαινε, το ρισκο που λεει ο Μιλτος...  ΡΙΣΚΟ!!!

Ρισκο!  Ρισκο ειναι η αγαπη κι ο ερωτας, ρουλετα, γυριζεις...πονταρεις...και σφιγγεται το στομαχι και κομπιαζει ο λαιμος...και χανεις...ή κερδιζεις...ποιός το ξερει???  Κανείς!  Περιμενεις!!  ΑΥΤΟ!!! !!!

Λαθος να το μαθουν ολοι, σωστο για σενα που δεν ειχες κατι αλλο, αλλα λαθος που δεν της ειπες συγνωμη για το λαθος σου! Οπως σου το περιεγραψα πιο πανω...ειπα κατι εγω η μεγαλυτερη και εχουσα σπασει μουτρα, χερια, ποδια κλπ, αλλά δεν με ακουσες!!!

Ο πολεμιστης του φωτος δεν παραδιδει τα οπλα ωρε!  Ανασυντασσεται και ξαναχτυπα!!  Φτιανει καινουριες τεχνικες!!!

Ειπα, θελω να ειμαι ΔΙΚΑΙΗ!!! !!!  Η αποφαση δικη σου ολη!  ΜΕ ΑΓΑΠΗ!  

Παράθεση:
Σχόλιο # 212 από Gianniskev1977

Helenaki 7 Ναι εχεις δικιο.πρεπει να κυνηγησω.Εως εκει μπορω.ειμαι λιγος. Κ κατηγορησα την κοπελα τζαμπα επειδη με απαντησε ντομπρα κ σταρατα ενω εγω ημουν πονηρος κ την εστειλα λελουδα για να την αποπλανησω.. γι αυτο εκανα 750 χιλιομετρα ρε συ. Ενταξει δεν ηταν αρκετα αυτα που εκανα.. εχετε δικιο. Δεν αξιζει ενα χαμογελο κ ενα αντιο.. Εγω ειμαι ο ψευτικος κ αυτη ειναι η σωστη η ξηγημενη.. Αυτα τα πραγματα φαινονται απ την αρχη κοπελα μου κ χωρις περεταίρω κινήσεις. Εγω εκανα την κινηση μου οσο πιο σωστα γινοταν. Ας αφηνε στα ματια μου μια καλη αναμνηση της γνωριμιας, κ που ξες μπορει να με ειχε κ πελατη..! Φυσικα κ δεν κρατω κακια. Απλα δεν ειναι συμπεριφορά αυτη.. εγω την ειδα κ σεις ακουτε.

Gianniskev1977

# 215 στις 10/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Peripli

Το γνωριζα εξ αρχης οτι οι πιθανότητες ειναι 50/50 Αυτο που δε γνωριζα ηταν η οικονομικη θεση της κοπελας. Οκ. Σεβαστό. Εγω δεν εχω πολλα λεφτα, δεν θα πω οτι ειμαι δύσκολα οικονομικα, στεκομαι αξιοπρεπώς ομως. Ανθρωπος να σαι...για μια ζωη... Χαρηκα πολυ που μοιραστηκα αυτο το όμορφο γεγονος μαζι σας και ευχαριστω πραγματικα ολους που μου εδειξαν τι πιστευου. και να ακουω αλήθειες.. καλη συνεχεια σε ερωτευμένους κ μη.!?

marie_la_journaliste

# 216 στις 13/6/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

ζησ το φιλε μου

αφου το γουστάρεις να το ζησεις...αλλα να εχει κι ενα αποτελεσμα καποια στιγμη...μη του δωσεις και πολυ χρονο αν δε γινεται...στα επομενα λουλουδια κοιτα να βαλεις κι ενα τηλεφωνο ..αν δε σου στειλει εστω ενα μηνυμα για να σ ευχαριστησει τουλαχστον και να σου εξηγηθει, θα ναι γαιδουρα...Ηρθε το καλοκαιρι κι απ οτι καταλαβα εχεις αναγκη να ερωτευτεις...τα ταβερνακια γεματα παρεες απο μονα κοριτσοπουλα  ειναι...πηγαινε σε κανενα πιο κοντινο μη σε τρωνε και τα χιλιομετρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Gianniskev1977

Ερωτας με μια ματια

Καλησπερα. Η ιστορία εχει ως εξης. 

Την δευτερα του αγ. Πνευματος πηγαμε εγω με ενα φιλικο ζευγαρι μια εκδρομη σε ενα βουνο ταξιδι στην περιοχη της αξιουπολης. Καθως φευγαμε προς μεσιμερι απ το βουνό πεινασμενοι,σταματησαμε να φαμε σε ενα ταβερνακι σε ενα χωριουδάκι μικρο,γραφικο. Κατσαμε σε ενα τραπεζι κ ειδα την εν λογω κοπελα. Καθοταν με την παρεα της φυσικα. Δεν εκανα τιποτα εκει διοτι δεν γινοταν, οταν ομως ηρθα Θεσσαλονίκη δεν μπορουσα να την βγαλω απ το μυαλο μου.. την αλλη μερα σχολασα κ πηρα την αποφαση να παω στην ταβερνα που πηγαμε την προηγούμενη μερα. Κ ετσι εγινε. Φτανω κ βρισκω την γυναικα που δουλευε εκει. Με τα πολλα της εξηγησα το λογο που ξαναπηγα. Τελικα η ταβερνιαρισα ειναι η θεια της...!  Αφου μου εδωσε τις πληροφοριες τα βασικα δλδ. Εφυγα με υποσχεσεις.. την επομενη, της στελνω ενα μπουκετο τριαντάφυλλα κ της γραφω στην καρτα: δεν βγαινεις απ το μυαλο μου.! Κ ενα ονομα. Δεν ξερω αν εκανα σωστά, απλα ενιωσα οτι ειναι το λιγοτερο.. σημερα πηρα τηλ. Την θεια της στην ταβερνα κ μου ειπε ποιος ημουν αυτος που τηε εστειλε τα λουλουδια αλλα δεν θυμηθηκε ποιος ημουν.. δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο, εγω παντως τη θελω πολυ, και θα την διεκδηκησω οσο μπορω.. παντως νιωθω πολυ ωραια με ολο αυτο,κ το να κανω τοσα χιλιομετρα για κοριτσι. αυτο ειναι πρωτη φορα που το κανω.. για μενα αξιζει.. νιωθω σαν να κοιμομουν κ με ξυπνησε...

Gianniskev1977

# 217 στις 14/6/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και κατι ακομα..

Τα υποκοριστικά θα τα γραφετε σε αυτους που γνωριζετε και σας παιρνει.εγω σε καμία απο σας δεν εβαλα υποκοριστικό.λοιπον σεβαστειτε πρωτα τον εαυτο σας και μετα ολους τους αλλους. Ουτε με ξερετε ουτε και σας ξερω. Ουτε και την κοπελα που αναφερα ξερετε εστω φατσικα.Και το κλεινω εδω. Καλη συνεχεια.
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.