Εγω θαθελα κ το δολοφονημενο λουλουδι κ το δολοφονο μαζι!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από alisida
Τυχερος Γιαννη,δε συμβαινει καθε μερα ερωτας με την πρωτη ματια ...Η κοπελα πως αντεδρασε οταν την αλλη μερα της το ειπες ?Αυτο το με υποσχεσεις που γραφεις δεν το καταλαβα καλα ..Και ποιος δε θυμοταν,εκεινη ή η θεια της ...Συμφωνω με την αντοδραση να πας να της μιλησεις και ο,τι βγει ...Διαφωνω λιγο με τα λουλουδια ,ποτε δε μ αρεσε να μου δινουν λουλουδια γιατι με πιανει μελαγχολια οταν μαραινονται ...Προτιμω ενα ζωντανο δωρο ,οπως γλαστρα παρα ενα δολοφονημενο λουλουδι χαχαχα!!...Ευχομαι να σε ερωτευτει κι εκεινη και να μας γραψεις συντομα την ομορφη ιστορια σας ... ... Δεν ειναι μονο για πονους το φορουμ ε,?? Χαχαχα!!
Χαχαχα!! Καλα,αν ο δολοφονος αξιζει,κανω την καρδια μου πετρα και δεχομαι το λουλουδι .
Ενημερωνω ομως για να μην το ξανακανει...
Την επομενη ( δεν ξερω γιατι ) μου φερνουν σουβλακια και μπυρες !! Χαχαχαχα!!!
Αστειευομαι ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από ZHLIASOYΕγω θαθελα κ το δολοφονημενο λουλουδι κ το δολοφονο μαζι!!
επευφημιες β λ ε π ω...
Για το ποσο εφευρετικοσπουδαιοκαταπληκτικομοναδικο αγορι εισαι...
Ενταξει...
Θες επισης να το μαθουν ολοι!!!
(Σαν το μωρακι που μολις τα "εκανε" στο γιογιο του)...
Παρακατω "πως πας";;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από alisidaΧαχαχα!! Καλα,αν ο δολοφονος αξιζει,κανω την καρδια μου πετρα και δεχομαι το λουλουδι .
Ενημερωνω ομως για να μην το ξανακανει...
Την επομενη ( δεν ξερω γιατι ) μου φερνουν σουβλακια και μπυρες !! Χαχαχαχα!!!
Αστειευομαι ...
Ε ρε φιλε δεν υπαρχει θεμα να μη την πουμε δηλαδις να πεταξουμε το καρφι μας ρε φουστη μου. Ρε τιποτα δε μας αρεσει τιποτα γμτ μου.Βγαινει με παντρεμενο : γιατι βγηκε λαθος..Βγαινει με ελευθερο: καποια μπηχτη θα πεταξουμε..Ερωτευεται? Παλι καρφι θα πεσει..Εστειλε λελουδο ?κειι εμεις την μπηχτη ετοιμη ..Γιατι βρε κοπελα μου να μη πει κατι ωραιο που του συνεβη κ πως επραξε?Ολο πολεμο ναχει το φορουμ κ λυπες κ κλαψες?Μονο τα ασχημα να βλεπουμε εδω μεσα?Οχου μανα μ καλες η γνωμες αλλα τα καρφια κ το κακο εκει που δεν υπαρχει εν το αντεχω ...πως θα πεσουν τα φωτα πανω μας κ οποιον παρει ο χαρος!Ε μα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από ZHLIASOYΕ ρε φιλε δεν υπαρχει θεμα να μη την πουμε δηλαδις να πεταξουμε το καρφι μας ρε φουστη μου. Ρε τιποτα δε μας αρεσει τιποτα γμτ μου.Βγαινει με παντρεμενο : γιατι βγηκε λαθος..Βγαινει με ελευθερο: καποια μπηχτη θα πεταξουμε..Ερωτευεται? Παλι καρφι θα πεσει..Εστειλε λελουδο ?κειι εμεις την μπηχτη ετοιμη ..Γιατι βρε κοπελα μου να μη πει κατι ωραιο που του συνεβη κ πως επραξε?Ολο πολεμο ναχει το φορουμ κ λυπες κ κλαψες?Μονο τα ασχημα να βλεπουμε εδω μεσα?Οχου μανα μ καλες η γνωμες αλλα τα καρφια κ το κακο εκει που δεν υπαρχει εν το αντεχω ...πως θα πεσουν τα φωτα πανω μας κ οποιον παρει ο χαρος!Ε μα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από ZHLIASOYΕ ρε φιλε δεν υπαρχει θεμα να μη την πουμε δηλαδις να πεταξουμε το καρφι μας ρε φουστη μου. Ρε τιποτα δε μας αρεσει τιποτα γμτ μου.Βγαινει με παντρεμενο : γιατι βγηκε λαθος..Βγαινει με ελευθερο: καποια μπηχτη θα πεταξουμε..Ερωτευεται? Παλι καρφι θα πεσει..Εστειλε λελουδο ?κειι εμεις την μπηχτη ετοιμη ..Γιατι βρε κοπελα μου να μη πει κατι ωραιο που του συνεβη κ πως επραξε?Ολο πολεμο ναχει το φορουμ κ λυπες κ κλαψες?Μονο τα ασχημα να βλεπουμε εδω μεσα?Οχου μανα μ καλες η γνωμες αλλα τα καρφια κ το κακο εκει που δεν υπαρχει εν το αντεχω ...πως θα πεσουν τα φωτα πανω μας κ οποιον παρει ο χαρος!Ε μα..
...ίσως γιατί το 'κακό' κορίτσι της παρόρμησης είναι ωραίο όταν τύχει και τρέχει εμάς στα λιβάδια,αλλά κακομαθημένο,μωρό,επικίνδυνο κι ανώριμο όταν τρέχει τους άλλους...
...όχι?...
Αυτο που το πας...ολοι εχουμε να πουμε για τους αλλους ...
σωστη !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από silencee
...ίσως γιατί το 'κακό' κορίτσι της παρόρμησης είναι ωραίο όταν τύχει και τρέχει εμάς στα λιβάδια,αλλά κακομαθημένο,μωρό,επικίνδυνο κι ανώριμο όταν τρέχει τους άλλους...
...όχι?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από alisidaΑυτο που το πας...ολοι εχουμε να πουμε για τους αλλους ...
σωστη !!!
...μπα,όχι σωστή,το κάνω κι εγώ...
...αλλά θυμώνω όταν μου το κάνουν...
...γιατί ,άλλο να το κάνεις κι άλλο να στο κάνουν...
...τα γνωστά κι αγαπημένα κουλοβάχατα δηλαδή...
Θα σου αναψω τα προβολια μου να σε τυφλωσω
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από ZHLIASOY
Ε ναι μονο τα φωτα των αλλων μας εμποδιΖουν τα δικα μας ουτε λογος!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από COSTAS42Θα σου αναψω τα προβολια μου να σε τυφλωσω
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από ZHLIASOY
- Θα σου βαλω πεπανθολ κ θα τα σβησεις
Η γιαγια μου...ετων 80..ανακαλυψε καποτε τα Αρλεκιν. Δεν εχανε τευχος για τευχος !! Θεαρα η γιαγιακα μου...αχχ !!
Τι μου θυμισες παλι...!!!
Παράθεση:
Εχεις αναγκη
Σχόλιο # 23 από sAvArA
Οπως ολοι μας...
Ε, ναι...τι θα κανουμε τωρα τους ερωτευμενους και τους πιστα αγκυροβολημενους, ενεκα των προσταγων της υπαιθρου?...
Θα ηταν υποκριτικο και νταμπλ κονβινιεντ φαντασι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από syntrofissa-Klelia
τουτεστιν δε διαθετετε καρδια αλλα καφενειο...
καλες δουλειες!
Το ασμα που ανεβασες...το θεωρεις επικροτηση δηλαδης?
Παράθεση:
Μπαίνει στο ξενοδοχείο μια κυρία με 2 παιδάκια τα οποία τα φώναζε άσχημα από έξω από τον δρομο, συνεχιζοντας και μέσα.Καλως την κυρία λεει ο επί της υποδοχής. Τι όμορφα παιδάκια δίδυμα είναι; Σου μοιάζουν για δίδυμα,στραβος είσαι η χαζός άνθρωπε μου του λέει αυτή εκνευρισμένη φανερά.Ουτε χαζός ούτε στραβος είμαι κυρία μου τις απαντά,απλώς δεν μπορώ να φανταστώ πως υπήρξε άνθρωπος που σε πηδ@ξε 2 φορες.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media