Παράθεση:
Άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τον τρόπο που εκφράζονται μερικοι
Σχόλιο # 40 από SouruaΜπαίνει στο ξενοδοχείο μια κυρία με 2 παιδάκια τα οποία τα φώναζε άσχημα από έξω από τον δρομο, συνεχιζοντας και μέσα.Καλως την κυρία λεει ο επί της υποδοχής. Τι όμορφα παιδάκια δίδυμα είναι; Σου μοιάζουν για δίδυμα,στραβος είσαι η χαζός άνθρωπε μου του λέει αυτή εκνευρισμένη φανερά.Ουτε χαζός ούτε στραβος είμαι κυρία μου τις απαντά,απλώς δεν μπορώ να φανταστώ πως υπήρξε άνθρωπος που σε πηδ@ξε 2 φορες.
τελικα ολοι πολυ το χαιρομαστε και το κυνηγι ,,,και την διεκδικηση ,,,
αντρες και γυναικες ,,τωρα γιατι πολλοι αντρες χειροκροτουν τους απεναντι και αυτους δεν τους αφορα ,,οποιος ψαρευει τρωει ψαρι ,,
φιλε θεματοθετη αν η κοπελα δεν εχει αλλον πηγαινε το μεχρι τερμα ,,,πηγαινε ξανα και ξανα σαν πελατης ..
τα τηλεφωνηματα νομιζω ειναι λιγο φαουλ ,,,ενω δεν της εχεις μιλησει καθολου ,μιλας με την θεια ,,,
αφου την εχεις βρει στο φβ γιατι δεν στελνεις αιτημα;
εμενα οι γλαστρες δεν μ αρεσουν ,,
πηγαινε να ψωνισεις κρασια και πιασε την κουβεντα πριν στειλε αιτημα ,,,
Παράθεση:
Ερωτας με μια ματια
Σχόλιο # 1 από Gianniskev1977Καλησπερα. Η ιστορία εχει ως εξης.
Την δευτερα του αγ. Πνευματος πηγαμε εγω με ενα φιλικο ζευγαρι μια εκδρομη σε ενα βουνο ταξιδι στην περιοχη της αξιουπολης. Καθως φευγαμε προς μεσιμερι απ το βουνό πεινασμενοι,σταματησαμε να φαμε σε ενα ταβερνακι σε ενα χωριουδάκι μικρο,γραφικο. Κατσαμε σε ενα τραπεζι κ ειδα την εν λογω κοπελα. Καθοταν με την παρεα της φυσικα. Δεν εκανα τιποτα εκει διοτι δεν γινοταν, οταν ομως ηρθα Θεσσαλονίκη δεν μπορουσα να την βγαλω απ το μυαλο μου.. την αλλη μερα σχολασα κ πηρα την αποφαση να παω στην ταβερνα που πηγαμε την προηγούμενη μερα. Κ ετσι εγινε. Φτανω κ βρισκω την γυναικα που δουλευε εκει. Με τα πολλα της εξηγησα το λογο που ξαναπηγα. Τελικα η ταβερνιαρισα ειναι η θεια της...! Αφου μου εδωσε τις πληροφοριες τα βασικα δλδ. Εφυγα με υποσχεσεις.. την επομενη, της στελνω ενα μπουκετο τριαντάφυλλα κ της γραφω στην καρτα: δεν βγαινεις απ το μυαλο μου.! Κ ενα ονομα. Δεν ξερω αν εκανα σωστά, απλα ενιωσα οτι ειναι το λιγοτερο.. σημερα πηρα τηλ. Την θεια της στην ταβερνα κ μου ειπε ποιος ημουν αυτος που τηε εστειλε τα λουλουδια αλλα δεν θυμηθηκε ποιος ημουν.. δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο, εγω παντως τη θελω πολυ, και θα την διεκδηκησω οσο μπορω.. παντως νιωθω πολυ ωραια με ολο αυτο,κ το να κανω τοσα χιλιομετρα για κοριτσι. αυτο ειναι πρωτη φορα που το κανω.. για μενα αξιζει.. νιωθω σαν να κοιμομουν κ με ξυπνησε...
αφτό μετο κυνήγι νατο κοιτάξεις ... σου λέω χρόονια τώρα...::
>>>>>>>>>
αντρες και γυναικες ,
<<<<<<<<<
απο κατι αλλα καλυτερα τα ασυναρτητα ,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από giorgos170αφτό μετο κυνήγι νατο κοιτάξεις ... σου λέω χρόονια τώρα...::
>>>>>>>>>
αντρες και γυναικες ,
<<<<<<<<<
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από EnikosΓιαννη...γιατι εβαλες θεμα σε φορουμ, την περιγραφη μιας καθημερινης σκηνης?
πάντως διαπιστώνω Κούλη, ότι η ηλικία σου είναι αληθινή...
καθημερινή σκηνή ήταν όταν ήσουν εσύ 25άρης
Μαλλον ζουμε σε διαφορετικο κοσμο...
Σου περασε απο το μυαλο?
Μπα, ε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Paralia48
πάντως διαπιστώνω Κούλη, ότι η ηλικία σου είναι αληθινή...
καθημερινή σκηνή ήταν όταν ήσουν εσύ 25άρης
Σιγα ρε φιλε μην απολογηθεις κιολας...
Στο ειπα και στο #5 κανε οτι λεει η ψυχη σου.
Οτι ειναι στα πω με λογια, στα λεω με τον υπεροχο αυτο υμνο-τραγουδι:
https://www.youtube.com/watch?v=MqPdWsf4Bvk
Ακου το καλα και κανε οσα λεει...καλα πας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από EnikosΜαλλον ζουμε σε διαφορετικο κοσμο...
Σου περασε απο το μυαλο?
Μπα, ε?...
το έχω διαπιστώσει και αυτό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Altctrl
Επειδή υποπτεύομαι για ποια οικογένεια μιλάς να μετριασεις τον ενθουσιασμό σου. Δεν ακουω και τα καλύτερα γι αυτούς.
μαρή κουτσομπόλα εσύ! Τίποτα να μη σου ξεφύγει!
...ποσο νοσταλγω αυτα τα κοροιδα...
Παράθεση:
Εδω μεσα
Σχόλιο # 54 από MiltosRNLI1930https://www.youtube.com/watch?v=vaOzI2T3p_Y
στο Ιστορικο Φορουμ εγραφε καποτε ενας σπανιος ανθρωπος οπως σπανιοι ηταν και οι δισκοι που ειχε στο καταστημα του στο Μοναστηρακι .Μπορει να εψαχνες ολη την Αθηνα και αυτο που ηθελες το ευρισκες στο μαγαζι του .Αν ρωτησεις το 97,7 % των περιπατουντων σ'αυτη την πολη θα σου πουν για το κοροιδο που προσπαθει να ελθει σε επαφη με την ανηψια της ταβερνιαρισας στελνοντας λουλουδια ενω υπαρχει ο γνησιος τροπος να την πλησιασει μεσω f.b.Iδου λοιπον μια διαφορετικη και σπανια περιπτωση !
Σε φορμα σε βρισκω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Paralia48
το έχω διαπιστώσει και αυτό.
εγω δεν καταλαβαινω πως μπορει ενας αντρας να αισθανεται κατι για μια γυναικα που απλα την ειδε στο διπλα τραπεζι
Ακριβώς αυτό ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Amfitriti2017
...ποσο νοσταλγω αυτα τα κοροιδα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Altctrl
Paralia48?φροντίζω για τα συμφέροντα της παρέας μας εδω χαχαχα... Πρώτα θα ελέγξουμε.. Θα πάρουμε Ε9.. Κι ύστερα βλέπουμε αν τον δώσουμε.. Τι; όπου κι όπου θα τον παντρεψουμε;;;
γιατί βρε; Για να της τα φάμε παρέα; (...Ε9, συμφέροντα...)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media