Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από 123xristosεγω δεν καταλαβαινω πως μπορει ενας αντρας να αισθανεται κατι για μια γυναικα που απλα την ειδε στο διπλα τραπεζι
εγω δεν καταλαβαινω πως μπορει ενας αντρας να αισθανεται κατι για μια γυναικα που απλα την ειδε στο διπλα τραπεζι
βρε Χρήστο, βρε Χρήστο...τσ τσ τσ τσ... Εγώ που είμαι και γυναίκα το καταλαβαίνω...
για να σε βοηθήσω... ποιος αποφασίζει για έναν άντρα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Paralia48
βρε Χρήστο, βρε Χρήστο...τσ τσ τσ τσ... Εγώ που είμαι και γυναίκα το καταλαβαίνω...
για να σε βοηθήσω... ποιος αποφασίζει για έναν άντρα;
δηλαδη;
Γυναίκες φίλε μου...
Γι αυτό πού επικροτούν και καλά καταδικάζουν...
Αυγό...κούρεμα..ξέρεις!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από 123xristos
δηλαδη;
Καπως ετσι ξεκινανε Παλικαρι ...με το Κατι . Η το απορριπτεις η το ακολουθεις και οπου σε βγαλει ...αν θελεις να Ζησεις .
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από 123xristosεγω δεν καταλαβαινω πως μπορει ενας αντρας να αισθανεται κατι για μια γυναικα που απλα την ειδε στο διπλα τραπεζι
εγω δεν καταλαβαινω πως μπορει ενας αντρας να αισθανεται κατι για μια γυναικα που απλα την ειδε στο διπλα τραπεζι
Ερωτας με την πρωτη ματια δεν υπαρχει.Ενθουσιασμος;λαγνεια;βιασυνη να την γνωρισεις;μεχρι εκειΑν ερθει το ποθουμενο αλλαζει μετα..
4 σελιδες περιμενω... αλλα δεν βαστιεμαι αλλο Γιωταμί μου...
Οχι βρε κωστα υπαρχει λεμε!!! Αφου ολα στο μυαλο μας ειναι...εγω χρονια πριν με το που τον ειδα, αποφασισα "αυτος ειναι ο ερωτας της ζωης μου" ε μετα οτι και να εγινε εγω εκει δεν αλλαζα γνωμη...οκ μωρο ημουν, αλλα κι που μεγαλωσα εγω εκει...ε οταν ενηλικιωθηκα μου περασε...η οχι;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από COSTAS42Ερωτας με την πρωτη ματια δεν υπαρχει.Ενθουσιασμος;λαγνεια;βιασυνη να την γνωρισεις;μεχρι εκει
Αν ερθει το ποθουμενο αλλαζει μετα..
Το συγκεκεριμενο απιθανο να καρφωθει με τηνμια στο μυαλο Κρις
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Kristina_Οχι βρε κωστα υπαρχει λεμε!!! Αφου ολα στο μυαλο μας ειναι...εγω χρονια πριν με το που τον ειδα, αποφασισα "αυτος ειναι ο ερωτας της ζωης μου" ε μετα οτι και να εγινε εγω εκει δεν αλλαζα γνωμη...οκ μωρο ημουν, αλλα κι που μεγαλωσα εγω εκει...ε οταν ενηλικιωθηκα μου περασε...η οχι;;;
Στο μυαλο σου πρεπει ναχεις ζησει απιστευτους ερωτες???
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Kristina_Οχι βρε κωστα υπαρχει λεμε!!! Αφου ολα στο μυαλο μας ειναι...εγω χρονια πριν με το που τον ειδα, αποφασισα "αυτος ειναι ο ερωτας της ζωης μου" ε μετα οτι και να εγινε εγω εκει δεν αλλαζα γνωμη...οκ μωρο ημουν, αλλα κι που μεγαλωσα εγω εκει...ε οταν ενηλικιωθηκα μου περασε...η οχι;;;
Εναν μονο !!! (τηφορα)αφου οτι δεν επηρεαζει το παρον μας το ξεχναμε...εγω δηλαδη ετσι κανω εσεις που να ξερω
Το κανω συνειδητα...αφου ολα στο μυαλο μας ειναι γιατι να μην τα φτιαξουμε μεγαλοπρεπη?
ΥΓ μασαζ δε μου εκαναν ομως ουτε στο μυαλο μου ουτε στην "πραγματικοτητα"
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από 26-29-31Στο μυαλο σου πρεπει ναχεις ζησει απιστευτους ερωτες???
Μηπως εφτασε η ωρα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από Kristina_
ΥΓ μασαζ δε μου κανανε ομως ουτε στο μυαλο μου ουτε στην "πραγματικοτητα"
Ε ναι τωρα ειναι η ωρα που αθ αρχισουν και τα αθροιτικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από 26-29-31Μηπως εφτασε η ωρα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από Kristina_Ε ναι τωρα ειναι η ωρα που αθ αρχισουν και τα αθροιτικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από COSTAS42Ερωτας με την πρωτη ματια δεν υπαρχει.Ενθουσιασμος;λαγνεια;βιασυνη να την γνωρισεις;μεχρι εκει
Αν ερθει το ποθουμενο αλλαζει μετα..
κατι τετοιο λεω, οτι δεν γινεται καποιος να ερωτευτει ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ
αλλα εστω και οτι υπαρχει αυτος ο λογος, ποιος να ειναι;
τα ωραια της μαλλια; τα ματια;το σωμα της;
αυτοι δεν ειναι αξιοι λογοι για να ερωτευτει ενας ενηλικας ουτε καν αβγαλτο παιδι. γιατι εαν ενα παιδι πει στους γονεις του ερωτευτικα τον- την που ειδα στο απεναντι τραπεζι θα πρεπει οι γονεις του να κλαινε με μαυρο δακρυ
Μην το λες!!! Μου καρφωθηκε σου λεω love at first sight ...οκ εκ των υστερων το καταλαβαινεις ...οταν θα εχει διαρκεια αυτος ο πρωτος ενθουσιασμος...κανεις τον απολογισμο καποια στιγμη οκ...αλλα παραλληλα θυμασαι και τι ενοιωσες την πρωτη στιγμη και συντηρεις αυτη την "αναμνηση"
Αλλωστε καθε φορα που φερνουμε μια αναμνηση στο νου, την αλλαζουμε και λιγο και ο νους μας κρατα καθε φορα την τελευταια εικονα...παιζει στο τελος να θυμωαμστε κατι ασχετο
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από COSTAS42Το συγκεκεριμενο απιθανο να καρφωθει με τηνμια στο μυαλο Κρις
Τι να πω δεν το εχω ζησει ποτε,ακομα δεν το πιστευω οτι γινεται
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Kristina_Μην το λες!!! Μου καρφωθηκε σου λεω love at first sight ...οκ εκ των υστερων το καταλαβαινεις ...οταν θα εχει διαρκεια αυτος ο πρωτος ενθουσιασμος...κανεις τον απολογισμο καποια στιγμη οκ...αλλα παραλληλα θυμασαι και τι ενοιωσες την πρωτη στιγμη και συντηρεις αυτη την "αναμνηση"
Αλλωστε καθε φορα που φερνουμε μια αναμνηση στο νου, την αλλαζουμε και λιγο και ο νους μας κρατα καθε φορα την τελευταια εικονα...παιζει στο τελος να θυμωαμστε κατι ασχετο
συναντας καποιον και ξαφνικα σου μπαινει μαι ιδεα "πως θα ταν η ζωη μου, ποια θα ημουν, αν ημουν ερωτευμενη με αυτον;" Και σαρεσει αυτη η εικονα σου...λεω ασυναρτησιες?
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από 123xristos
κατι τετοιο λεω, οτι δεν γινεται καποιος να ερωτευτει ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ
αλλα εστω και οτι υπαρχει αυτος ο λογος, ποιος να ειναι;
τα ωραια της μαλλια; τα ματια;το σωμα της;
αυτοι δεν ειναι αξιοι λογοι για να ερωτευτει ενας ενηλικας ουτε καν αβγαλτο παιδι. γιατι εαν ενα παιδι πει στους γονεις του ερωτευτικα τον- την που ειδα στο απεναντι τραπεζι θα πρεπει οι γονεις του να κλαινε με μαυρο δακρυ
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media