οχι ενθουσιασμο νιωθεις αυτο πιστευω οτι ειναι.Αλλα αν ειναι να γνωρισεις καποιον καποια ,οχι ετσι με μια ματια στο τυχαιο
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Kristina_συναντας καποιον και ξαφνικα σου μπαινει μαι ιδεα "πως θα ταν η ζωη μου, ποια θα ημουν, αν ημουν ερωτευμενη με αυτον;" Και σαρεσει αυτη η εικονα σου...λεω ασυναρτησιες?
Αντι να σου μπαινουν ιδεες πως θα ηταν,αν,και αμα
ασε τον εαυτο σου να ερωτευθει...
Πολυ πολυπλοκο εχει γινει ο ερωτας βρε παιδια,
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Kristina_συναντας καποιον και ξαφνικα σου μπαινει μαι ιδεα "πως θα ταν η ζωη μου, ποια θα ημουν, αν ημουν ερωτευμενη με αυτον;" Και σαρεσει αυτη η εικονα σου...λεω ασυναρτησιες?
Ποια βιασυνη ??
Μεχρι να της στειλει ολο το ανθοπωλειο και μεχρι να πουμε ολοι εμεις το μακρυ μας και το κοντο μας,καποιος αλλος θα του την αρπαξει την κοπελα και θα εχουμε θρηνος μετα για ανεκπληρωτο ερωτα
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από COSTAS42Ερωτας με την πρωτη ματια δεν υπαρχει.Ενθουσιασμος;λαγνεια;βιασυνη να την γνωρισεις;μεχρι εκει
Αν ερθει το ποθουμενο αλλαζει μετα..
αυτα last year τωρα δεν προλαβαινω εχω αλλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από 26-29-31Αντι να σου μπαινουν ιδεες πως θα ηταν,αν,και αμα
ασε τον εαυτο σου να ερωτευθει...
Πολυ πολυπλοκο εχει γινει ο ερωτας βρε παιδια,
Παράθεση:
Καλά τώρα... αυτό δε σου συμβαίνει συνεχώς;
Η εγώ είμαι κάπως;
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από Kristina_
ΥΓ μασαζ δε μου εκαναν ομως ουτε στο μυαλο μου ουτε στην "πραγματικοτητα"
Αααα, δεν υποψιάζεσαι τι χάνεις...
πιο βρε ? να λεω ασυναρτησιες??? ωχ ξεκινησε το εμμενταλ
Α οχι μπορει να σκεφτω "πως θα ημουν αν ημουν ερώτευμενη με αυτον" αλλα σπανια μαρεσει η εικονα που φερνει στο νου μου αυτη η σκεψη
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από achinos
Καλά τώρα... αυτό δε σου συμβαίνει συνεχώς;
Η εγώ είμαι κάπως;
Τα περι μασαζ ειναι συνεχεια απο αλλο θεμααα
Αλλα η αληθεια ειναι οτι προτιμω επαγγελματικο μασαζ (και μασερ δεν εχω ερωτευτει...ακομη)
Εμένα, πάντως, που είμαι και μιας ηλικίας, το όλο σκηνικό μου θύμισε πολύ, ατάκα διαφήμισης των '80:
"Κι αν κάποιος άγνωστος σας χαρίσει λουλούδια είναι γιατί τον άγγιξε το impuls"
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από 123xristosεγω δεν καταλαβαινω πως μπορει ενας αντρας να αισθανεται κατι για μια γυναικα που απλα την ειδε στο διπλα τραπεζι
εγω δεν καταλαβαινω πως μπορει ενας αντρας να αισθανεται κατι για μια γυναικα που απλα την ειδε στο διπλα τραπεζι
Λοιπόν... μην πας μακρυά, "τα πάθη του νεαρού βέρθερου" 1774, μόλις είχε πάρει ο κόσμος στα χέρια του τα βιβλία... σατανικά πράματα, πώς είναι τώρα το νέτι, κάτι τέτοιο...
Η Λότε, παντρεμένη, την είδε ο 24χρονος να μοιράζει πορτοκάλια στα παιδιά, είχε ανοίξει κ η υπαρξιακή κουρτίνα του... σμπάμ! έρως...
Τα γράμματά του μείναν στην ιστορία, ο δε Γκαίτε έγινε διάσημος εν μια νυκτί, διψασμένος ο κόσμος για απελπισμένους έρωτες.
Μέχρι το 1825 οι νεαροί ντυνόντουσαν στυλ βέρθερος κ αυτοκτονούσαν με ένα αντίγραφο στην τσέπη παρόλο που το είχαν απαγορέψει οι ιερείς γιατί η αυτοκτονία είναι θανάσιμο αμάρτημα. Μην αναρωτιέσαι λοιπόν, είναι κάτι εντελώς μέσα στην ανθρώπινη φύση.
Ο έρως μπορεί να σε χτυπήσει εντελώς απροειδοποίητα, με μια καστανή μπούκλα, ένα στραβό δόντι, ένα σπασμένο νύχι... πλήθος τα όπλα του κ τα σημεία του.
Εμένα επειδή μ αρέσει η αποδόμηση, κάθε που ερωτεύομαι βρίσκω κ το λόγο, πολύ γελάω, εντελώς ανάξιος των αισθημάτων μου θα έλεγα...
αλλά σεβαστός.
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από Kristina_πιο βρε ? να λεω ασυναρτησιες??? ωχ ξεκινησε το εμμενταλ
Α οχι μπορει να σκεφτω "πως θα ημουν αν ημουν ερώτευμενη με αυτον" αλλα σπανια μαρεσει η εικονα που φερνει στο νου μου αυτη η σκεψη
Μα καλά, "πώς θα ήμουν αν ήμουν ερωτευμένη μ αυτόν" δεν το λες κ για έναν τυχαίο τεσπα, για έναν που σου βγάζει αυτό το κάτι το λες, νομίζω...
Α οχι εγω το σκεφτομαι καμια φορα και για καποιους που μου βγαζουν το εντελως αντιθετο τυπου "τι απανωτα εγκεφαλικα θα πρεπει να χα παθει για να ειμαι ερώτευμενη μ αυτον"
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από achinos
Μα καλά, "πώς θα ήμουν αν ήμουν ερωτευμένη μ αυτόν" δεν το λες κ για έναν τυχαίο τεσπα, για έναν που σου βγάζει αυτό το κάτι το λες, νομίζω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από MadameShuShu40Εμένα, πάντως, που είμαι και μιας ηλικίας, το όλο σκηνικό μου θύμισε πολύ, ατάκα διαφήμισης των '80:
"Κι αν κάποιος άγνωστος σας χαρίσει λουλούδια είναι γιατί τον άγγιξε το impuls"
εγώ πρέπει να είμαι υπερκάποιας ηλικίας μάλλον,
μου θύμισε αυτό
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από Kristina_Α οχι εγω το σκεφτομαι καμια φορα και για καποιους που μου βγαζουν το εντελως αντιθετο
τυπου "τι απανωτα εγκεφαλικα θα πρεπει να χα παθει για να ειμαι ερώτευμενη μ αυτον"
α, οκ, αλλά είναι κανείς που δεν τόχει πάθει αυτό; το πιο σύνηθες, μάλλον .
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από achinos
α, οκ, αλλά είναι κανείς που δεν τόχει πάθει αυτό; το πιο σύνηθες, μάλλον .
Στους έρωτες και τους ξε-ερωτες μας , υπάρχουν πάντα σοβαροί λόγοι που μας συμβαίνουν
συνήθως στους δεύτερους είμαστε πιο ειλικρινείς,
ε!με τους πρώτους μας αρέσει λίγο και το παραμύθι,'ασε που αυτά που έχουμε στα ΄΄ντουλάπια ΄΄ μας
δεν είναι και τόσο ελαφρά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από 123xristosεγω δεν καταλαβαινω πως μπορει ενας αντρας να αισθανεται κατι για μια γυναικα που απλα την ειδε στο διπλα τραπεζι
εγω δεν καταλαβαινω πως μπορει ενας αντρας να αισθανεται κατι για μια γυναικα που απλα την ειδε στο διπλα τραπεζι
θα είχε παραγγείλει εμφιαλωμένο αντί για χυμαδούρα ...
Τι ? ...
Πως μας αφηνεις ετσι ?? Δε θα μαθουμε τη συνεχεια ??
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από Gianniskev1977
Τα διαβασα ολα τα μυνήματα! Ευχαριστω για τις ενδεχομενες πληροφοριες,κουβεντα που μου δωσατε..Σας ευχαριστω ολους..! Ευχομαι να επιτρεψετε τον εαυτο σας να μην τα γνωριζει ολα,και να αφεθειτε στα αισθηματα σας. Καληνύχτα.
Γιατι βρε Γιαννη δεν της στελνεις μηνυμα οτι θα πας ?
Σα γυναικα σου λεω ,αλλο να το ξερει να σε περιμενει ( να εχει μαλλακι και νυχακι στην εντελεια ) ..
Με αλλη ορεξη θα σε δει και θα φλερταρει..
Συμφωνειτε κυριες του φορουμ ??
Παράθεση:
Συνεχεια??Ε ναι βέβαια, φυσικα και θα σας πω τη συνεχεια.. κ ευχομαι να ειναι καλη. Σημερα εχει εκδρομη στο χωριο.. ελπιζω να την βρω εκει..
Σχόλιο # 99 από Gianniskev1977
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media