Παράθεση:
Εγινε η εκδρομη.. πηγα στη θεια εκατσα,εφαγα τα ειπαμε λιγο κ επιστροφη. Μεγαλη αλλαγη η θεια παντως σε σχεση με την αλλη φορα οπου ηταν πολυ πιο καχυποπτη. Μ ειπε να την παρω τηλ. Για να μου πει αν θα ναι εκει για να μη με τρωνε τα χιλιομετρα... αυριο εχει τηλ. Γιατι πιθανοτατα θα εχει ερθει.. αντε να δουμε..ευχαριστω κ παλι ολους σας. Ειστε οι μονοι που το ξερετε.! Εσεις κ η θεια..!! Δεν το εχω πει σε ΚΑΝΕΝΑΝ φιλο ή γνωστο για να μην με πιασει γουρσουζια..!
Σχόλιο # 121 από Gianniskev1977
Εσυ, μανουλα μου, στο τελος θα ερωτευτεις την θεια, τοσο πολυ που τα λετε μεταξυ σας!!!
Με το καλό Γιάννη
Αν μου επιτρέπεις , μερικές γυναικείες σκέψεις ...η θεία σίγουρα έχει μιλήσει στην κοπέλα . Άρα εκείνη γνωρίζει οτι υπάρχει «θαυμαστής» . Προσωπικά βλέπω έναν κίνδυνο να μπεις σε αυτήν την κατηγορία , που δεν ειναι και η καλύτερη . Το ζητούμενο ειναι η κοπέλα σιγά σιγά να νιώσει οτι σε θέλει όσο κι εσυ εκείνη .
Αν ήμουν στη θέση σου , θα έπαιρνα φυσικά τηλ και στη συνάντηση θα ήμουν για αρχη φιλικός , χωρίς να εκδηλώσω άμεσα φλερτ . Χιούμορ και αυτοσαρκασμός πάντα με μέτρο ειναι τα μεγάλα όπλα .
Ανάλογα με την ανταπόκριση της κοπέλας (αν γελάει με τα αστεία σου , αν επιστρέφει ερωτήσεις για σένα , αν μιλάει για τον εαυτό της και μοιράζεται πράγματα ) μονο τότε θα δοκίμαζα να φλερτάρω .
Το μήνυμα έτσι ειναι «μου αρέσεις σα γυναίκα , αλλα θα ήθελα να δω και τι άνθρωπος είσαι.»
Αυτό το εκτιμάμε οι γυναίκες .
Καλη επιτυχία , τα κορίτσια του φόρουμ ειναι πάντα εδώ για τοσο καθαρές και όμορφες ανδρικές προσεγγίσεις !
Παράθεση:
Εγινε η εκδρομη. Καταρχην δεν σας ειπα οτι την παρασκευη που θα πηγαινα χωριό, δεν πηγα γιατι εμαθα απο μια διαφήμιση οτι ειχαν λαβει μερος σε μια εκθεση.. φυσικα κ πηγα γιατι το κοριτσι που αλλου θα ηταν?? Γινοταν χαμος.! Πολυ κοσμος,αγχωμενο το κοριτσι.. δεν μιλησα περασα κ εκατσα καπου κοντα. Περιπου μιαμιση ωρα εμεινα εκει. Την δευτερα ανεβηκα χωριο με το σκεπτικο οτι θα ειχε επιστρεψει. Λαθος..! Δεν επεστρεψε.. πηγα στη θεια εκατσα,εφαγα τα ειπαμε λιγο κ επιστροφη. Μεγαλη αλλαγη η θεια παντως σε σχεση με την αλλη φορα οπου ηταν πολυ πιο καχυποπτη. Μ ειπε να την παρω τηλ. Για να μου πει αν θα ναι εκει για να μη με τρωνε τα χιλιομετρα... αυριο εχει τηλ. Γιατι πιθανοτατα θα εχει ερθει.. αντε να δουμε..ευχαριστω κ παλι ολους σας. Ειστε οι μονοι που το ξερετε.! Εσεις κ η θεια..!! Δεν το εχω πει σε ΚΑΝΕΝΑΝ φιλο ή γνωστο για να μην με πιασει γουρσουζια..!
Σχόλιο # 121 από Gianniskev1977
Ο αυτοσαρκασμός κινδυνεύει να διαγνωστεί ως έλλειψη αυτοπεποίθησης
Επίσης ο άντρας που εκδήλωσε τόσο καθαρά και άμεσα τις προθέσεις του θα περάσει εξετάσεις ως που φτάνει, μην νομίζεις...αν είναι μέχρι τον ουρανό...κι ακόμα παραπέρα...που έλεγε και ο Μπαζζζ!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από Helenaki4Χιούμορ και αυτοσαρκασμός πάντα με μέτρο ειναι τα μεγάλα όπλα .
Διαφωνώ αγαπητέ συνομιλητή frog για τον αυτοσαρκασμό , μάλλον ειναι δείγμα αυτοπεποίθησης (αρκεί να ειναι μια ατάκα και όχι συνεχεια ) .
Βρίσκω εξαιρετικά γοητευτικό έναν άντρα που αντί να περιαυτολογεί για τα πεπραγμενα του , κάνει λίγο χιούμορ για τα ελαττώματα του ή για την αμηχανία τπυ εκείνη τη στιγμή . Πολλές φίλες που το έχουμε συζητήσει κατα καιρούς έχουν «πέσει» έτσι !!!
Δεν αγαπάμε τους σούπερ ντουπερ άντρες . Αγαπάμε τους άντρες που ειναι άνθρωποι κανονικοί σαν εμάς και δεν φοβούνται να το δείξουν !
Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από frog13Ο αυτοσαρκασμός κινδυνεύει να διαγνωστεί ως έλλειψη αυτοπεποίθησης
Επίσης ο άντρας που εκδήλωσε τόσο καθαρά και άμεσα τις προθέσεις του θα περάσει εξετάσεις ως που φτάνει, μην νομίζεις...αν είναι μέχρι τον ουρανό...κι ακόμα παραπέρα...που έλεγε και ο Μπαζζζ!!
Επιτελους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Paralia48
το έχω διαπιστώσει και αυτό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από MadameShuShu40
Εσυ, μανουλα μου, στο τελος θα ερωτευτεις την θεια, τοσο πολυ που τα λετε μεταξυ σας!!!
Εγω...ναι μεν αισθανομαι τυχερος, που ξερω τα αισθηματικα του θεματοθετη, ενω οι φιλοι του δεν τα ξερουν (αχρηστη χαρα...ξερεις) αλλα...
Η «δουλίτσα που προέκυψε» δεν ακούγεται καλό νέο .Με βάση όσα περιγράφεις , δυο σενάρια φαίνονται ως πιο πιθανά .
1.Ειτε η μάνα δεν άφησε την κόρη να μείνει μαζί σου παραπάνω για να σε κόψει , να ψηθεις κι εσυ , να σε δουν και οι γειτονισες και όλες μαζί να αποφασίσουν . Άρα η μαμά χώνει τη μύτη της στην προσωπική ζωή της κόρης , και η μικρή το ανέχεται . Όχι πολυ καλό , ακόμα κι αν τα βρεις με το κορίτσι , η μαμά θα ειναι στα πόδια σας .
Παράθεση:
Η συνάντηση.#124/#125Καταρχην Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις. Συμφωνω και με τους δυο. Λοιπον σημερα πηγα παλι στο χωριο, φτανοντας το απογευμα κατα τις 7 λογω υποχρεώσεων. Πολυ κοσμο στο χωριο.. γειτονια ολο το χωριο, ξερετε πως ειναι. Μ λεει η θεια θες να την παρω τηλ. Να ερθει? Λεω οκ κ περιμενω. Ξαφνικα εμφανιζεται η μανα της κοπελιας για καφε μαζι με δυο γειτονισσες...! Ξενερωσα τερμα.. τελος παντων αφου περασε καποια ωρα ηρθε το κοριτσι..! Καλησπερα σας λεει κλεφτα ριχνει μια ματια κ μ λεει εισαι ο..?? Ο Γιάννης της λεω.καταλαβε φυσικα ποιος ημουν. Δεν εμεινε πολυ γιατι "ετυχε" μια δουλειά συμφωνα με τα λεγομενα της μαμας μετα απο ενα τηλ. Δεν ξερω.. μπορει.. εφυγε κ μαζι κ η μανα της. Ξενερωσα πολυ διοτι δεν υπηρχε χωρος για κουβεντα κ τα ματια ηταν πολλα.. δεν ξερω αν θα ξαναπαω εκει. Αυτο που με ενδιέφερε αρχικα ηταν να με δει ποιος ημουν. Η θεια στεναχωρηθηκε κ αυτη που εκατσε ενας λοχος ολοκρηρος στο τραπέζι που καθομασταν αρχικα.. με κερασε το καφεδακι κ μου ζητησε να μεταφέρει το τηλ. Στο κοριτσι ετσι ωστε να συνεννοηθούμε .. της ειπα πως θα το δωσω εγω εφοσον το ζητησει.. δεν ξερω αν εκανα καλα, και επισης στο χωριο υπαρχουν πολλα περιεργα ματια τα οποια ψαχνουν απαντησεις... πρεπει να εμφανιστω μια φορα κ αυτο θα ναι πρωινο ετσι ωστε να εχει ησυχία στο μαγαζι.. δεν ξερω τι να κανω...
Σχόλιο # 130 από Gianniskev1977
Αγαπητε, ετσι οπως παει το πραγμα στο τελος μπορει να σε περασει και για stalker.!!
Θα προτεινα να κοψεις και τα πολλα παρε δωσε με τη θειά...
Μη βαζεις πολλους στη μεση..
Δρασε μονος..αλλα δρασε...
Το τηλεφωνο λιγο χλωμο το βλεπω να το ζητησει εκεινη,
με καποιο τροπο (αφου τωρα πια σε εχει δει)
πρεπει να της το αφησεις, κι αν θελει, θα παρει.
Οχι ομως μεσω της θειας της.
Μπορει να νιωθει αβολα ετσι...
Απ οσο καταλαβαινω,η θεια τηλεφωνησε πρωτα στη μαμα που ηρθε με τις γειτονισες να εγκρινουν το γαμπρο .
Μετα ηρθε η νυφη και κατοπιν εντολης της μαμας,εξαφανιστηκε - μη δινουμε και πολυ θαρρος .
Αγαπητε Γιαννη,σε βλεπω παντρεμενο πριν καν τη γνωρισεις την κοπελα .
Στη θεση σου,θα ζητουσα απο τη θεια το τηλ της ,θα την καλουσα ( χθες) και θα της ελεγα να συναντησυναντηθουμε για καφεδακι χαλλλαρα ,να τα πουμε .
Αν δεις και δισταζει,αστο το πραγμα δε σε παει ,πανε αλλου .
Παράθεση:
Η συνάντηση.#124/#125Καταρχην Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις. Συμφωνω και με τους δυο. Λοιπον σημερα πηγα παλι στο χωριο, φτανοντας το απογευμα κατα τις 7 λογω υποχρεώσεων. Πολυ κοσμο στο χωριο.. γειτονια ολο το χωριο, ξερετε πως ειναι. Μ λεει η θεια θες να την παρω τηλ. Να ερθει? Λεω οκ κ περιμενω. Ξαφνικα εμφανιζεται η μανα της κοπελιας για καφε μαζι με δυο γειτονισσες...! Ξενερωσα τερμα.. τελος παντων αφου περασε καποια ωρα ηρθε το κοριτσι..! Καλησπερα σας λεει κλεφτα ριχνει μια ματια κ μ λεει εισαι ο..?? Ο Γιάννης της λεω.καταλαβε φυσικα ποιος ημουν. Δεν εμεινε πολυ γιατι "ετυχε" μια δουλειά συμφωνα με τα λεγομενα της μαμας μετα απο ενα τηλ. Δεν ξερω.. μπορει.. εφυγε κ μαζι κ η μανα της. Ξενερωσα πολυ διοτι δεν υπηρχε χωρος για κουβεντα κ τα ματια ηταν πολλα.. δεν ξερω αν θα ξαναπαω εκει. Αυτο που με ενδιέφερε αρχικα ηταν να με δει ποιος ημουν. Η θεια στεναχωρηθηκε κ αυτη που εκατσε ενας λοχος ολοκρηρος στο τραπέζι που καθομασταν αρχικα.. με κερασε το καφεδακι κ μου ζητησε να μεταφέρει το τηλ. Στο κοριτσι ετσι ωστε να συνεννοηθούμε .. της ειπα πως θα το δωσω εγω εφοσον το ζητησει.. δεν ξερω αν εκανα καλα, και επισης στο χωριο υπαρχουν πολλα περιεργα ματια τα οποια ψαχνουν απαντησεις... πρεπει να εμφανιστω μια φορα κ αυτο θα ναι πρωινο ετσι ωστε να εχει ησυχία στο μαγαζι.. δεν ξερω τι να κανω...
Σχόλιο # 130 από Gianniskev1977
Γιαννη μου , εχω μεγαλώσει σε μικρή πόλη της Πελοποννήσου ... κατάλαβες φαντάζομαι !!!
Νομίζω οτι θεία και μάνα τα λένε χύμα , μην πιστεύεις , απλώς παίζουν το παιχνίδι «καλός-κακός μπάτσος».
Συμφωνώ με τις συνομιλητριες , μην πας εκεί ξανά , άσε το τηλ σου και πετα τη μπάλα στην κοπέλα .
Έκανες και με το παραπάνω οτι αρμόζει σε ένα γνήσιο πολιορκητη . Δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στις μέρες μας , ελπίζω να το εκτιμήσουν .
Παράθεση:
Συμφωνω Εχετε απολυτο δικιο κοριτσια. Το ιδιο νιωθω κ γω. Η αληθεια ειναι οτι υπηρξε μια προθυμία απο την κοπελα να επικοινωνησει μαζι μου πιο πριν στη φαση με το λουλουδικο. Το θεμα ειναι τωρα τι γινεται.. στο μεταξυ φευγοντας απ το χωριο με πιανει κ μου λεει η θειτσα οτι η μανα της την ρώτησε ποιος ημουν εγω, αυτη ειπε οτι ειμαι ανηψιος του αντρα της, αλλα η μανα δε μασησε.. κατι εχει ψιλιαστεί μ λεει η θεια.. στο τελος θα γραψω αρλεκιν με αυτην την ιστορια... Helenaki εχεις κανει περιγραφη λες κ ησουν εκει μαζι μου.. σε παραδεχομαι..
Σχόλιο # 134 από Gianniskev1977
Γιάννη εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι ...
Όμως πριν από αυτό να σου πω ενα μεγάλο μπράβο για το θάρρος σου και ότι σου άρεσε μια κοπέλα και έκανες πολλά για να τη δεις από κοντά και να της μιλησεις.
Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι το εξής :Την θέλεις τόσο πολύ ώστε αν τα πράγματα πανε "καλά" για εσένα και κάνετε ας πούμε σχέση ,να είστε πολλοί σε αυτό; Γιατί σίγουρα οι δύο σας δεν θα είστε .Θα είναι η θεία ,η μάνα ,η ξαφελφη, το χωριό κλπ και ο.τι πρόβλημα ή χαρα έχετε θα περναει από όλους!
Θέλω να πω θα μπλέκονται συνέχεια όλοι και αυτό δεν αλλάζει !Μικρη κοινωνία με τα γνωστά θέματα !
Δεν μου άρεσε από την αρχή το θέμα με τη θεία .Όπως επίσης και η συνέχεια με τη συνάντηση .Σαν να είναι προδιαγαμμενο το φινάλε ...
Ρετρό καταστάσεις.
Next time
Με το απαραιτητο λελουδικο τυλιγμένο σε διάφανο σελοφαν, τούρτα διπατη, τέρμα στην σαντιγί, μαλλάκι με μπόλικο τζελ και χωρίστρα στο πλαι, μαμά μπαμπάς κι εσύ, γλυκό του κουταλιού σε εκείνο το μπολ με τα δώδεκα κουταλακια κρεμασμενα, η νυφη σας κερνάει όλους.
Και πέφτει και η ατάκα
"Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε"
Υ. Γ. Ανοίγετε θεματακια με επιαυναψη αρχείου, λεμεεε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 138 από MadameShuShu40
Υ. Γ. Ανοίγετε θεματακια με επισυναψη αρχείου, λεμεεε!!!
κουφάλογα...
ρε συ Τζονυ.. επειδη αρχισες τους δρακους... δεν το ληγεις τσακα τσακα..
και ν' ανοιξεις κανα αλλο μαγαζι. πιο αυθεντικο. πιο στα μετρα σου.πιο μουντιαλικο ... μερες που ειναι...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media