Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από alisidaΕβαλα στο φουρνο τα σουτζουκακια .
Ποτε ξανα δεν εχω χρησιμοποιησει τοσα μπαχαρικα μαζι .
Ειμαι περιεργη να δω τις αντιδρασεις των παιδιων...
Ουπσ !!...τι εννοεις δεν ειναι για διαιτα εε??
δεν ξερω τπτ,εγω βρηκα τη συνταγη σε θεμα διαιτα...
Φευγω τωρα...
...καπου ειδα συνταγη για σοκολατοπιτα,παω να τη βρω..
![]()
(Μόνο που ξέχασα να τα ... βγάλω) ...
Εχω τη λυση,θα παρεις ενα μικρο χρονομετρο και θα το εχεις διπλα σου σε οποιο δωματιο και αν βρισκεσαι .
Οταν χτυπησει,θα σβησεις το φουρνο ( το εφαρμοσα με το γιο που ειχε τη συνηθεια να βαζει την πιτσα στο φουρνο και να καθεται στο ιντρντ.Μεχρι στιγμης ο μινι πυροσβεστηρας που εχω παντα στην κουζινα ,δεν εχει χρησιμοποιηθει - ευτυχως !!!
Παράθεση:
και εγώ!
Σχόλιο # 81 από pythagoras
(Μόνο που ξέχασα να τα ... βγάλω) ...
κλελια τι ειναι αυτα που τρως κ πιστευεις σε χαλανε απο θεμα κιλων? ας πουμε ειναι τα γλυκα, ειναι η κοκα κολα, ειναι τηγανιτα, τι πιστευεις? σου προτεινω παντως να μην πας σε διαιτολογους, διατροφολογους ή γιατρους για το θεμα να χασεις βαρος. οι διαιτολογοι ειναι ψευδοεπιστημονες, πας εκει κ σου βγαζει ενα προγραμμα με γευματα για καθε μερα να τρως κ σου λεει μην τρως γλυκα, μην καπνιζεις, μην τρως εκεινο το αλλο κλπ, χαιρω πολυ δηλαδη, αυτα τα ξερω κ μονος μου οτι αμα κοπαναω θα παχυνω, το θεμα ειναι πως να μην θελω να τρωω γλυκα, τηγανιτα, κλπ. Σ αυτο δεν εχουν τιποτα να μας πουν, αρα το να πας να πληρωσεις για να σου πει οτι πρεπει να αποφευγεις τα γλυκα, τα τυρια, τα αναψυκτικα κ να τρως ολο βραστα κλπ δεν εχει κανενα νοημα. το ιδιο κ οι γιατροι, πας κ σου λεει πχ μην καπνιζεις, χαιρω πολυ, τον τροπο να μην θελω να καπνισω τον ξερεις? οτι δεν κανει καλο το ξερω κ μονος μου. απεφυγε τα, ειναι ενα μπλεξιμο που θα σε στρεσαρει. ειναι το πως παχυνα κανοντας διαιτες.
εγω θα χρειαστώ ... εναέρια μέσα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από alisida
![]()
Εχω τη λυση,θα παρεις ενα μικρο χρονομετρο και θα το εχεις διπλα σου σε οποιο δωματιο και αν βρισκεσαι .
Οταν χτυπησει,θα σβησεις το φουρνο ( το εφαρμοσα με το γιο που ειχε τη συνηθεια να βαζει την πιτσα στο φουρνο και να καθεται στο ιντρντ.Μεχρι στιγμης ο μινι πυροσβεστηρας που εχω παντα στην κουζινα ,δεν εχει χρησιμοποιηθει - ευτυχως !!!
Λέω να πάρω ένα ... σινούκ!
,,,η..πυροσβεση ειναι αραγε μεσα στο προγραμμα μαθηματων του μαστερ σεφ ??
Παράθεση:
Τι μίνι;
Σχόλιο # 84 από pythagorasεγω θα χρειαστώ ... εναέρια μέσα!!!
Λέω να πάρω ένα ... σινούκ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από alisida
![]()
,,,η..πυροσβεση ειναι αραγε μεσα στο προγραμμα μαθηματων του μαστερ σεφ ??
θα με αναλάβεις;
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από panagiotismp90κλελια τι ειναι αυτα που τρως κ πιστευεις σε χαλανε ;
τα "φυκια"...
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από panagiotismp90κλελια τι ειναι αυτα που τρως κ πιστευεις σε χαλανε απο θεμα κιλων? ας πουμε ειναι τα γλυκα, ειναι η κοκα κολα, ειναι τηγανιτα, τι πιστευεις? σου προτεινω παντως να μην πας σε διαιτολογους, διατροφολογους ή γιατρους για το θεμα να χασεις βαρος. οι διαιτολογοι ειναι ψευδοεπιστημονες, πας εκει κ σου βγαζει ενα προγραμμα με γευματα για καθε μερα να τρως κ σου λεει μην τρως γλυκα, μην καπνιζεις, μην τρως εκεινο το αλλο κλπ, χαιρω πολυ δηλαδη, αυτα τα ξερω κ μονος μου οτι αμα κοπαναω θα παχυνω, το θεμα ειναι πως να μην θελω να τρωω γλυκα, τηγανιτα, κλπ. Σ αυτο δεν εχουν τιποτα να μας πουν, αρα το να πας να πληρωσεις για να σου πει οτι πρεπει να αποφευγεις τα γλυκα, τα τυρια, τα αναψυκτικα κ να τρως ολο βραστα κλπ δεν εχει κανενα νοημα. το ιδιο κ οι γιατροι, πας κ σου λεει πχ μην καπνιζεις, χαιρω πολυ, τον τροπο να μην θελω να καπνισω τον ξερεις? οτι δεν κανει καλο το ξερω κ μονος μου. απεφυγε τα, ειναι ενα μπλεξιμο που θα σε στρεσαρει. ειναι το πως παχυνα κανοντας διαιτες.
Όταν θα αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα υγείας, τοτέ ναι - δεν θα θες να καπνίσεις-φας άλλο, μόνο που μπορεί να είναι πολύ αργά
στα social media