τιποτα δεν παει χαμενο
Παράθεση:
Σχόλιο # 260 από hns1602
Μπα... κάπου θα του χρησίμευσαν κι αυτές...
Παράθεση:
Σχόλιο # 261 από COSTAS42
τιποτα δεν παει χαμενο
Κανόνισε να 'ρθει η Μάρα τώρα... να σε περιλάβει...
Λες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 262 από hns1602
Κανόνισε να 'ρθει η Μάρα τώρα... να σε περιλάβει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 263 από COSTAS42
Λες;
Βάζεις στοίχημα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 264 από hns1602
Βάζεις στοίχημα;
Ρε Σαμ ξεχασες τη Νταρντανα που καθε πρωι μαζευε τα Μεθυσμενα Τρουφακια και τους εκανε μαθημα.Εμενα με μισουσε γιατι ειχα γραψει μια ιστορια για μια καφετζου στον Πειραια που την ελεγαν Νταρντανα Ειχε καφενειο στις δεξαμενες του Βασιλειαδη και οταν περπαταγε στο μαγαζι ειχε προβλημα γιατι ραγιζανε τα πλακακια του μαγαζιου
Παράθεση:
Σχόλιο # 266 από somebody961Άσχετο - μα σχετικό!
Θυμήθηκα-με απόψε, παλιές εποχές, με ολονυκτίες σερί εδώ μέσα, με hns, heptamer, troufaki, whitesatin (σαρδόνια ειρωνική!), tp, noughty, εμένα καθώς και άλλα μέλη
που προσπαθούσαμε να αποδείξουμε σε έναν εξ αυτών πως ναι, και οι γυναίκες γουστάρουν τους άντρες, και πως δεν είναι δύσκολες και απλησίαστες!
Και κάναμε έναν άτυπο 'διαγωνισμό' για το ποιος θα θέσει το πιο δυνατό επιχείρημα, εκείνο που θα πείσει τον αθεράπευτα - ως απεδείχθη - πεισματάρη!
Κάπως έτσι, κάναμε αυτό το σάιτ, σπίτι μας, μέσα στο σπίτι μας.. και το αγαπήσαμε.
Εσείς οι noobies έχετε χάσει επεισόδια! Οπότε, μια ευκαιρία μόνον έχετε:
Δημιουργείστε καινούργια (να πλουτίζουμε εμείς οι παλιότεροι)!![]()
Οπότε με βάση το: "Ο νέος είναι ωραίος μα ο παλιός είναι αλλιώς",
να γίνουμε εδώ, παλιοί και νέοι ...αλλιώς ωραίοι, όλοι μας!
Sorry, το απέσυρα το σχόλιο για λόγους άσχετους να πω αυτή τη στιγμή!
Ναι, όντως την ξέχασα, αλλά δεν την ξεχνώ!
Μα αυτο ηταν οτι πιο ομορφο εχει γραφτει σ'αυτο το Θεμα .Μερικες φορες δεν σε καταλαβαινω . Απεσυρες την Ιστορια ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 267 από somebody961Sorry, το απέσυρα το σχόλιο για λόγους άσχετους να πω αυτή τη στιγμή!
Παράθεση:
Σχόλιο # 267 από somebody961Sorry, το απέσυρα το σχόλιο για λόγους άσχετους να πω αυτή τη στιγμή!
Κι όμως ήταν ένα πολύ ωραίο σχόλιο, που ευτυχώς σώθηκε στην παράθεση του Μίλτου...
Τι μου θύμισες... πόσα ξενύχτια με αμέτρητα σχόλια που δεν προλαβαίναμε να διαβάσουμε και ασταμάτητα γέλια...
Αυτή η παρεούλα εδώ... των λιγοστών μελών που κάνουμε χιούμορ... μου θυμίζει επίσης εκείνη την εποχή... και αυτό μου δημιουργεί μια χαρά, μια προσμονή και μια νοσταλγία...
Εχεις δίκιο..
Σκεφτόμουν να το κάνω ακόμα καλύτερο το πρωί, με καθαρότερο μυαλό.
Μα τελικά, είδα ξανά πως πολλές φορές, το καλύτερο είναι εχθρός τού καλού..
Οταν αρχιζα μια ιστορια στο 3 ποστ ο Ησυχος Γερουλης μου ελεγε " Μιλτο θα καεις "
Παράθεση:
Σχόλιο # 269 από hns1602
Κι όμως ήταν ένα πολύ ωραίο σχόλιο, που ευτυχώς σώθηκε στην παράθεση του Μίλτου...
Τι μου θύμισες... πόσα ξενύχτια με αμέτρητα σχόλια που δεν προλαβαίναμε να διαβάσουμε και ασταμάτητα γέλια...
Αυτή η παρεούλα εδώ... των λιγοστών μελών που κάνουμε χιούμορ... μου θυμίζει επίσης εκείνη την εποχή... και αυτό μου δημιουργεί μια χαρά, μια προσμονή και μια νοσταλγία...
Καθε πρωι που η Αερατη σερβιριζε τα τσαγια με φωτογραφιες, της εγραφα " Ομορφη μου Δασκαλιτσα δεν θα βαλεται καμια ξεβρακωτη για εμας τους κολασμενους που ζουμε στα υποφραγματα ,γιατι η Αερατη ηταν Γαλαζια
τον τιπί προσπαθούσατε να πείσετε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 269 από hns1602
Κ λιγο μαθημα να ξερουμε που χρειαζονται
Ετσι ακριβως...καλημερα σας!
Αγαπητή μου equinox...
Η πρόθεση μου δεν ήταν να σε θίξω."Κριτικη" (καλοπροαίρετη παντα) κάνω μόνο σε αυτούς που εκτιμώ.Για τους άλλους δε με νοιάζει καν.
Απλά μερικές φορές μου συμβαίνει να μην μπορω να κατανοήσω κάτι που στα μάτια μου φαντάζει παραλογο ή απαράδεκτο εκεινη τη στιγμη ετσι όπως το διαβαζω μιας και αντιβαίνει στη δικη μου κοσμοθεωρία.Ίσως εχω ένα θέμα με τη διαφορετικότητα.Θα το διορθωσω ομως κι αυτό οπως τοσα αλλα που εχω διορθώσει τόσα χρονια, κάνοντας πολλη δουλεια με τον εαυτο μου.
κι επειδή σαν ανθρωπος εχω ένταση μέσα μου,ετσι μιλάω κι εδώ.παθιαζομαι.γι'αυτο ίσως σου φάνηκε ότι σου κάνω επίθεση.
Κι επίσης πραγματι δε ξερω ολα τα δεδομενα της ζωης σου,πως θα μπορούσα αλλωστε?οποτε τωρα που το εξηγησες το καταλαβα καλυτερα .
Ελπίζω τωρα να λύθηκε το θέμα και να μην ξαναπαρεξηθουμε μεταξύ μας γιατι με στεναχωρει αυτο.
Με αγάπη
Μια διαδικτυακη φίλη.
ε, αυτό ήταν πρόκληση για
Παράθεση:
Σχόλιο # 273 από Rosemarys-Babyτον τιπί προσπαθούσατε να πείσετε?
Εμείς στο χωριό μου δεν το λέμε πουλάκι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 274 από ZHLIASOYΚ λιγο μαθημα να ξερουμε που χρειαζονται
![]()
Τι πρόκληση; Εμείς εδώ δεν προκαλούμε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 277 από Pitsa_Poulllouε, αυτό ήταν πρόκληση για
Παράθεση:
Σχόλιο # 273 από Rosemarys-Babyτον τιπί προσπαθούσατε να πείσετε?
Και το Σώτο... μάταια βεβαίως-βεβαίως!
στα social media