την ακροπολη?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από tzoulia59και παντα με θεα ,,
![]()
στα ατμοπλοια της Αυστρο-Αμερικανα πριν αποπλευσουν απο την Πατρα για το Ellis Island ,Νεα Υορκη για ν'αντεξουν τις ριπες των κυματων του Ατλαντικου ,οπως μας μεταφερει ο Καββαδιας ,τις περναγαν με ψαρολαδο και το πλωριο αμπαρι το σκεπαζαν με μουσαμαδες και σφηνες στα πλαγια .Εκει οταν ειχε λιακαδα ετριβαν τις γρηες με τσιπουρο να φυγει το κρυωμα
Αντε τωρα με τετοιες περιγραφες να πιεις τσιπουρο .Συνδρομο των ναυτικων λεγεται .Αν παρει δευτερο ποτηρι κρασι??
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από tzoulia59δεν πινω και δεν καπνιζω και δεν μ αρεσει ο αντρας που ειμαι μαζι του να πινει ,,,
οταν κι αν βγω βραδυ πινω ηδυποτα λικερ ,,,
κι αν ειμαι σε φαση ρομαντικη καμια γουλια μαυροδαφνη γιατι με βαραει στο κεφαλι ,,,
ο αντρας μ αρεσει το πολυ κανενα ουισκι και μαζι μου οταν εχουμε βγει κανενα ποτηρι κρασι ,,,
και παντα με θεα ,,![]()
τον χωρίζουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από 26-29-31Αν παρει δευτερο ποτηρι κρασι??
Άσε μας με τους έρωτες περιπλακι χορτασαμε. Αυτα ειναι για σας τις μικροτερες!!Παντως έχουμε ίδια γούστα στα τραγουδια
.
και κοιμαται ησυχος χωρις επιπληξεις επανω στα καλουπια στο χυτηριο του στην οδο Σφακτηριας για οσους ξερουν απο Πειραια
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Rosemarys-Baby
τον χωρίζουμε
Σε χυτηριο εκει δουλευα τα καλοκαιρια,οταν
ακομα πηγαινα Γυμνασιο,και με
μεροκαμματο 200δραχμες,απο τα
πιο ψηλα στην πιατσα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από MiltosRNLI1930και κοιμαται ησυχος χωρις επιπληξεις επανω στα καλουπια στο χυτηριο του στην οδο Σφακτηριας για οσους ξερουν απο Πειραια
Ακούστε τώρα ένα ανέκδοτο. Μπαίνει ένας μεθυσμένος στο λεωφορείο. _ Όλοι οι μπροστινοί είναι κερατάδες. Οι μεσαίοι είναι γουρούνια και οι πισινοι είναι βλάκες ,φωνάζει. Σταματάει απότομα ο οδηγός τον πιάνει από το γιακά και του λέει : Ποιους είπες κερατάδες γουρούνια και βλάκες; Εμ ,έτσι απότομα που σταμάτησες του λέει ο μεθυσμένος ,που να θυμάμαι,όλοι μπερδευτικαν.
Ακαρδη!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Rosemarys-Baby
τον χωρίζουμε
Γιατί καλέ,το τσίπουρο από τις γριές θα πιεις;
Παράθεση:
Tα καταστρωματα
Σχόλιο # 62 από MiltosRNLI1930στα ατμοπλοια της Αυστρο-Αμερικανα πριν αποπλευσουν απο την Πατρα για το Ellis Island ,Νεα Υορκη για ν'αντεξουν τις ριπες των κυματων του Ατλαντικου ,οπως μας μεταφερει ο Καββαδιας ,τις περναγαν με ψαρολαδο και το πλωριο αμπαρι το σκεπαζαν με μουσαμαδες και σφηνες στα πλαγια .Εκει οταν ειχε λιακαδα ετριβαν τις γρηες με τσιπουρο να φυγει το κρυωμα
Αντε τωρα με τετοιες περιγραφες να πιεις τσιπουρο .Συνδρομο των ναυτικων λεγεται .
Ωραίο και τουτο
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Rosemarys-Babyεγώ πίνω μόνο tia maria
Καλά ,ότι αρέσει σε σένα πρέπει να πιει; Αλλιώς τι;Δεν μας κανει;
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από tzoulia59δεν πινω και δεν καπνιζω και δεν μ αρεσει ο αντρας που ειμαι μαζι του να πινει ,,,
οταν κι αν βγω βραδυ πινω ηδυποτα λικερ ,,,
κι αν ειμαι σε φαση ρομαντικη καμια γουλια μαυροδαφνη γιατι με βαραει στο κεφαλι ,,,
ο αντρας μ αρεσει το πολυ κανενα ουισκι και μαζι μου οταν εχουμε βγει κανενα ποτηρι κρασι ,,,
και παντα με θεα ,,![]()
Τους χαιρετισμους μου στη φιλη σας ,με τις πλεχτες καλτσες ,που επεσε στην κατηφορα της λαικης, Μανταμ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από SouruaΓιατί καλέ,το τσίπουρο από τις γριές θα πιεις;
Εμενα μαρεςουν τα πιο σκληρα ποτα...αλλα σε ενα εξωτικο μερος που ηπια την πιο ωραια εβερ, μου ειπαν οτι βαζουν μεσα και σκονη γαλα (στο νετ που το εψαξα λιγο βρηκα μια συνταγη που στο τελος 3:16 εβαλε λιγη κρεμα γαλακτος...παιζει οι δικοι να εβαζαν γαλα σε σκονη σκονη επειδη ...που να βρουν την κρεμα στην κουβα)
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Rosemarys-Babyρούμι λευκό, κρέμα ή γάλα καρύδας, χυμό ανανά...δοσολογίες κατά βούληση
Ροζμαρυ
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Rosemarys-Babyα δεν σου αρέσει η καρύδα...ε τότε πίνεις ρούμι με χυμό ανανά...not bad
κρέμα καρύδας, όχι γάλακτος...στην κούβα έχουν καρύδες
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από Kristina_Εμενα μαρεςουν τα πιο σκληρα ποτα
...αλλα σε ενα εξωτικο μερος που ηπια την πιο ωραια εβερ, μου ειπαν οτι βαζουν μεσα και σκονη γαλα (στο νετ που το εψαξα λιγο βρηκα μια συνταγη που στο τελος 3:16 εβαλε λιγη κρεμα γαλακτος...παιζει οι δικοι να εβαζαν γαλα σε σκονη σκονη επειδη ...που να βρουν την κρεμα στην κουβα)
https://m.youtube.com/watch?v=kh3XS-iBSOo
Λέμε όχι καρύδα,μπααα
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από Rosemarys-Babyκρέμα καρύδας, όχι γάλακτος...στην κούβα έχουν καρύδες
Μπράβο κοπέλα μου. Άντε στην υγειά μας!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από Kristina_Εμενα μαρεςουν τα πιο σκληρα ποτα
...αλλα σε ενα εξωτικο μερος που ηπια την πιο ωραια εβερ, μου ειπαν οτι βαζουν μεσα και σκονη γαλα (στο νετ που το εψαξα λιγο βρηκα μια συνταγη που στο τελος 3:16 εβαλε λιγη κρεμα γαλακτος...παιζει οι δικοι να εβαζαν γαλα σε σκονη σκονη επειδη ...που να βρουν την κρεμα στην κουβα)
https://m.youtube.com/watch?v=kh3XS-iBSOo
Σου έχει μείνει ε; Θα τις δωσω
Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από MiltosRNLI1930Τους χαιρετισμους μου στη φιλη σας ,με τις πλεχτες καλτσες ,που επεσε στην κατηφορα της λαικης, Μανταμ.
δεν τη γλυτώνεις...το μαλιμπού δεν το βλέπεις???
(είπαμε...εσύ ρούμι με χυμό μόνο)
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από SouruaΜπράβο κοπέλα μου. Άντε στην υγειά μας!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media