Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εχουν ηλικια τα ρουχα?

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011

Heptamer

# 201 στην 1/11/2018
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225
'Aρεσαν+: 0%

Δεν εχεις παρα να κοιταξεις τις βιτρινες στις ανδρικες μπουτικ.

Παράθεση:
Σχόλιο # 198 από macbook

Δεν ήξερα ότι είναι στη μόδα. Λογικό άλλωστε αφού δεν ασχολούμαι με μόδα (και ποτέ δεν ασχολήθηκα). Απλά αγοράζω ό,τι μου αρέσει και μου κάνει, ανάλογα με τις ανάγκες μου και με το τι προσφέρει η αγορά κάθε φορά.

macbook

# 202 στην 1/11/2018
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 194 από Nuvolla

γεροντίστικα; όχι δε θα το λεγα ,είναι ελαστικά ,λεπτά,με πολύ καλή εφαρμογή

Αυτή την πολύ καλή εφαρμογή την ανακάλυψα τα τελευταία μόλις χρόνια. Ως τότε φορούσα τα κλασικά βαμβακερά που συχνά έχαναν τη φόρμα τους στο πλύσιμο. Έβλεπα διάφορα που κυκλοφορούσαν στην αγορά με συνθετική ίνα και ήμουν ιδιαίτερα σκεπτικός γιατί θυμόμουν που άκουγα παλιότερα ότι τα συνθετικά δεν έχουν αντοχή αλλά και προκαλούν κακοσμία. Σε καιρό εκπτώσεων λοιπόν πρόπερσι αποφάσισα να κάνω το βήμα, αφού το φανελάκι που έβαλα στο μάτι κόστιζε κάπου στα 28 (!) ευρώ και θα το έπαιρνα με μόνο 14. Ήταν ό,τι καλύτερο είχα φορέσει ως τότε. Τέλεια εφαρμογή και καμία κακοσμία. Βέβαια σ' αυτό μπορεί να βοηθάει το ότι γενικά έχω λίγη σωματική οσμή αλλά και το γεγονός ότι περιέχει 25% βαμβακερή ίνα. Βλέπεις και το πιο «έξαλλο» τζιν που έχω, με διαβάθμιση χρώματος από στο σχεδόν λευκό ως το πηχτό μπλε, με μια μικρή τεχνητή φθορά πάνω από το γόνατο - χώρια οι πορτοκαλί τσέπες .

Από τότε ξεφορτώθηκα στην ανακύκλωση και τα τελευταία αμιγώς βαμβακερά φανελάκια που είχα. Και δε νομίζω ότι θα αγοράσω ξανά, εκτός κι αν υπάρξει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δε βλέπω τώρα.

macbook

# 203 στην 1/11/2018
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 195 από Nuvolla

είναι γιατί δε 'θα κανες μάλλον ποτέ στη ΚΝΕ   

Γιατί, μήπως έκανα εγώ; Καμία σχέση με πολιτική νεολαία. Αλλά το τραπεζομάντηλο ... τραπεζομάντηλο.  Και μ' αυτή τη συζήτηση συνειδητοποίησα ότι έχω αρκετά τέτοια. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.

Sourya

# 204 στην 1/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αχ αυτη η μοδα, ποτε δεν την ακολουθησα, μικροτερη εραβα και μονη μου τα ρουχα μου . Καποτε ειχαμε ενα λινο τραπεζομαντηλο με τραπουλες, το εκανα φορμα και με ρωτουσαν απο που το ψωνισα

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 05fc6de37b96412ff0c6f4110f477532.jpg (45.63KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 66 φορές

macbook

# 205 στην 1/11/2018
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 201 από Heptamer

Δεν εχεις παρα να κοιταξεις τις βιτρινες στις ανδρικες μπουτικ.

Έχεις δίκιο. Μόνο που πραγματικά δε δίνω σημασία γιατί λειτουργώ διαφορετικά. Θα προσπαθήσω να το θυμηθώ στις επόμενες βόλτες.

macbook

# 206 στην 1/11/2018
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 197 από Heptamer

Το να βαλει ενας μεγαλος ενα χαμηλοκαβαλο τζιν, απο αυτα που φορανε οι νεοι και φαινονται/περπατανε λες και ειναι χ@@@ενοι, δεν ειναι και οτι καλυτερο... 

Δεν αναφερόμουν σ' αυτό αλλά στα μεγέθη και στο γενικότερο στιλ που έχουν τα ρούχα. Κατ' αρχήν πάντα είχα πρόβλημα με το μέγεθος στην Ελλάδα. Ακόμα και τα μικρά μεγέθη κάπου θα μού ήταν μεγάλα ή άβολα. Π.χ. τα παντελόνια στη μέση. Και αυτό δεν είχε αλλάξει ως και πριν λίγα χρόνια που το ξανακοίταξα. 

Στο θέμα του στιλ επίσης είναι λίγο δύσκολο να βάλω κάτι που θεωρείται της ηλικίας μας λόγω σωματότυπου και τρόπου ζωής, αφού σχεδόν καθημερινά για κάποια ώρα είμαι έξω εκτεθειμένος στα στοιχεία της φύσης (από τις μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού μέχρι τις χιονοθύελλες με ξηρό χιόνι και ό,τι άλλο υπάρχει ενδιάμεσα).

Όσο για τα παντελόνια με χαμηλό καβάλο που λες, δε θα τα φορούσα όχι μόνο σήμερα αλλά ούτε και 30 χρόνια πριν. Τα βρίσκω ιδιαίτερα αντιαισθητικά και πιστεύω ότι δεν είναι πρακτικά στη χρήση. Ή τα άλλα με το λάστιχο που σφίγγει τον αστράγαλο. Κι αυτά με τίποτα, και όχι λόγω ηλικίας. Είναι κάτι που ποτέ δε μου άρεσε.

Sourya

# 207 στην 1/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αμα δειτε καμια ντυμενη ετσι ,εγω θα ειμαιοτι πιο χουχουλιαρικο υπαρχει επανω μου θα βρισκεται

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 496d851b846c9b1c6bd5286625b26c62.jpg (77.6KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 65 φορές

anassa_

# 208 στην 1/11/2018
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Το ίδιο είναι εφ' όσον τα τόσα ... "μπλε" σου με έκαναν να ασχοληθω ευχαριστώ   

Παράθεση:
Σχόλιο # 199 από macbook

Δε σε πρόλαβα, βλέπω ότι το βρήκες μόνη σου. Έχω μόνο να προσθέσω ότι το forum προσφέρει τη δυνατότητα να δεις τον κωδικό HTML αν θέλεις να διορθώσεις κάτι που δε σου επιτρέπει ο WYSIWYG editor με τον οποίο γράφουμε τις απαντήσεις μας. Π.χ. έτσι σβήνω τα περιττά κενά που δημιουργούνται στις παραθέσεις.

macbook

# 209 στις 9/11/2018
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 208 από anassa_

Το ίδιο είναι εφ' όσον τα τόσα ... "μπλε" σου με έκαναν να ασχοληθω ευχαριστώ   

Να είσαι καλά. Εντωμεταξύ, έδωσα κάτι ακόμα στην ανακύκλωση και χρειάστηκα επειγόντως ένα φθινοπωρινό μπουφανάκι. Ορίστε τι βρήκα. Σούπερ κομμάτι. Ελαφρύ, κομψό και ικανοποιητικά ζεστό. Έμαθα έτσι και το μελιτζανί χρώμα.

macbook

# 210 στις 9/11/2018
author
Αλλη χώρα

Και περνάμε στο επόμενο θέμα: Diane Bish. Γέρασε κι αυτή. Συνεχίζει όμως να ερμηνεύει και να εμπνέει. Πριν λίγα χρόνια εμφανίστηκε με κατακόκκινη ενδυμασία και, όπως πάντα, πολύ περιποιημένη. Φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που παίζει την πασίγνωστη Τοκάτα από τη Γοτθική Σουίτα του L. Boellmann στον καθεδρικό του Μονακό.

https://www.youtube.com/watch?v=Tv_1XVsugFQ

Αρέσει στο μέλος Sivilla_I

macbook

# 211 στις 9/11/2018
author
Αλλη χώρα

Το ίδιο κομμάτι από παλαιότερη εμφάνιση της στον καθεδρικό του Ulm, πάντα με φανταχτερά ρούχα:

https://www.youtube.com/watch?v=4jNpI6AEyUY

Θα ήθελα κάποια στιγμή να γράψω στη σχετική ενότητα του forum ένα μικρό αφιέρωμα γι' αυτό το μνημειώδες έργο, αλλά για την ώρα είμαι πάρα πολύ απασχολημένος.

Αρέσει στα μέλη Sivilla_I, ZHLIASOY

macbook

# 212 στις 13/2/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 183 από macbook

Υπάρχουν βέβαια και τα άλλα ... εσώρουχα. Άλλη φορά αυτά. 

Ορίστε λοιπόν. Τα εσώρουχα ως επιστημονικά όργανα στην υπηρεσία της επιστήμης του κλίματος:

6640496953_101daffb26_b.jpg

Αρέσει στο μέλος giorgos170

macbook

# 213 στις 22/6/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 184 από Nuvolla

ωραία επιλογή το παπούτσι

Πρέπει να δώσω μια απάντηση σ' αυτό το σημείο. Όντως, ωραία παπούτσια, πολύ πρακτικά, ελαφριά και άνετα, με μέτριες επιδόσεις στη βροχή αφού δεν είναι αδιάβροχα, αλλά με ένα μεγάλο μειονέκτημα: μικρή αντοχή υλικών. Σκίστηκαν μέσα σε λίγους μήνες. Βέβαια κάνω χιλιόμετρα κάθε μέρα με τα πόδια σε έδαφος που δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τέτοια παπούτσια.

Έτσι πέρασα στο επόμενο ζευγάρι. Αυτά μάλιστα. Πέρα από το εντυπωσιακό (και πολύ πρακτικό χρώμα), είναι πολύ καλή κατασκευή, πάρα πολύ άνετα, αδιάβροχα, με φαρδύ πέλμα για καλύτερο κράτημα και ανθεκτικά. Έκανα τα εγκαίνια σε υγρό χιόνι (κατάσταση «βρασμένου κολοκυθιού» ). Δεν μπήκε ούτε σταγόνα νερό. Ενάμισι χρόνο μετά δεν έχουν σκιστεί, αν και οι σόλες έχουν λιώσει σε μεγάλο βαθμό. Φοριούνται όμως ακόμα χωρίς πρόβλημα.

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.