Αλισιδα εγω ιστευω καποιος πρεπει να φορεσει οτι μπορει να υποστηριξει!
Δεν μπορω να με διανοηθω με ταγερακι κλασικο!
Θα πεσω να πεθανω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisidaΔηλαδη να παψω να ψωνιζω απο το τμημα εφηβικων το 16 σαιζ ???
Για μινι δεν το ειχα ποτε και δεν εχω αποψη σε καποιες ταιριαζει σε καποιες οχι .Σορτσακι φορεσα μετα τα 40 γτι εως τοτε ντρεπομουν ..Ολα εχουν να κανουν με το αν μας αρεσει και αν μας ταιριαζει και οχι με την ηλικια ...Πχ δε φοραω ποτε στραπλες γτι δε νοιωθω ανετα,επισης δε φορω μπαλαρινες γτι θελω να νοιωθω αποσταση απο το εδαφος ,χαχαχα!!
Σαφως κ εγω αυτο πιστευω!
Δινει φως στους τυφλους
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από archagellos
Αγαπητη ,
η Κοπελα προσφερει κοινωνικο εργο ...
Σιγα το δυσκολο ..εγω το επιπεδο το παιζω στα δαχτυλα σαν κομπολοι
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από dimitriis66μπραβο επιτελους ανεβασες το επιπεδο !!!
Κ στα ...μη σου πω
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από archagellos
Αγαπητη ,
Αλλοι εχουν αλλοι αποψη ...Οκ ...Στα ...φρυδια μας
Ωχου...
ΕΛευθεροι ανθρωποι ειμαστε .! Καθενας μπορει να ντυθει και να φερθει οπως θελει ! Ομως ..και καθενας μπορει και εχει το δικαιωμα να κοιταξει περιεργα , να γελασει φανερα ή κρυφα , να πει την αρνητικη γνωμη του ευθεως αν ερωτηθει χωρις να παρεξηγηθει κανεις κλπ ! Δικαια πραγματα !
Δεν εχει να κανει με την ηλικια , οταν κυρια των -ηντα και ανω , καλιγραμμη για την ηλικια της , θα φορεσει φορεμα φτιαγμενο για 20ρικο λουλουδι ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisidaΔηλαδη να παψω να ψωνιζω απο το τμημα εφηβικων το 16 σαιζ ???
Για μινι δεν το ειχα ποτε και δεν εχω αποψη σε καποιες ταιριαζει σε καποιες οχι .Σορτσακι φορεσα μετα τα 40 γτι εως τοτε ντρεπομουν ..Ολα εχουν να κανουν με το αν μας αρεσει και αν μας ταιριαζει και οχι με την ηλικια ...Πχ δε φοραω ποτε στραπλες γτι δε νοιωθω ανετα,επισης δε φορω μπαλαρινες γτι θελω να νοιωθω αποσταση απο το εδαφος ,χαχαχα!!
Κυρια Ζηλεια , με μπερδεψατε λιγο ! Λετε οτι υποστηριζετε το οπως θελει οτι θελει κανεις. Στο αρχικο σας κειμενο ομως , η φωτογραφια που επισυναψατε δηλωνει το ακριβως αντιθετο κι μαλιστα με τροπο εξεφτελιστικο θα ελεγα..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από ZHLIASOYΕτσι πιστευω κι εγω Αρχαγγελε .!
Προσωπικο το καθενος να ντυνεται οπως θελει.απλα καποιοι εχουν αλλη αποψη!
Φυσικα και θα φορεσω το φορεματακι του 20 χρονου μιας που σωματικα μπορω να το υποστηριξω .
Ομως δε θα το φορεσω για να παω πχ στη συνανρηση γονεων και κηδεμονων του σχολειου ,ουτε στον αραβωνα της κορης μου (για εκκλησια δε μιλω γτι δεν παω)
Θα το βαλω στην παραλια ή σε πρωινο καφςδακι ( μπορει και στη λαικη αν εχει καυσωνα ,μινι δε θα ειναι ,αρα νο προμπλεμ )
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από SamanthaaΔεν εχει να κανει με την ηλικια , οταν κυρια των -ηντα και ανω , καλιγραμμη για την ηλικια της , θα φορεσει φορεμα φτιαγμενο για 20ρικο λουλουδι ?
Ουτε εμενα μπορουσα να με φανταστω αλλα το φορεσα ,οπως φορουσα και κοστουμι για δεκα χρονια λογω δουλειας.
Το ντυσιμο εχει να κανει με το σωμα και τις περιστασεις και οχι (τοσο) με την ηλικια ..
Η αισθητικη ειναι υποκειμενικη,πχ τι θελουμε να δειξουμε .
Το δε στυλ ειναι ή δεν ειναι εμφυτο ,δεν το εχουμε ολοι και ολες τι να κανουμε ? Χαχαχα!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από ZHLIASOYΑλισιδα εγω ιστευω καποιος πρεπει να φορεσει οτι μπορει να υποστηριξει!
Δεν μπορω να με διανοηθω με ταγερακι κλασικο!
Θα πεσω να πεθανω!
Να φοράμε ό,τι θέλουμε,αρκεί να μην μας φοράει...
Γνώμη μου: Αλλιώς δείχνει ένα καυτό σορτσάκι/μίνι σε μια πιτσιρίκα και αλλιώς σε μια 55άρα σε εργασιακό χώρο ξέρω γω...
Θεωρώ ότι κάπου έχουν ισοπεδωθεί όλες οι οι ηλικίες και όλοι οι κανόνες (αισθητικοί και άλλοι) όταν βλέπεις 10χρονα να ντύνονται σαν 25άρες και 65άρες να ντύνονται σαν 20άρες...Προσωπικά αυτό το θέαμα δεν μου πολυαρέσει(από αισθητικής άποψης πάντα),αλλά από εκεί και πέρα εννοείται ότι οι πάντες έχουν το δικαίωμα να ντύνονται όπως γουστάρουν όπως και εγώ έχω το δικαίωμα να μην γουστάρω κάποιες ακραίες ενδυματολογικές επιλογές (πάλι κατά την ταπεινή μου γνώμη)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από SamanthaaΕΛευθεροι ανθρωποι ειμαστε .! Καθενας μπορει να ντυθει και να φερθει οπως θελει !
Ομως ..και καθενας μπορει και εχει
το δικαιωμα να κοιταξει περιεργα , να γελασει φανερα ή κρυφα ,
να πει την αρνητικη γνωμη του ευθεως αν ερωτηθει χωρις να παρεξηγηθει κανεις κλπ
! Δικαια πραγματα !
θα παίζει ...,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Arxontoula_
δεν περιγράφω άλλο ούτε και το κείμενο περιγράφει
Το στυλ καλλιεργειται σε καποιο βαθμο.
Εγω μεγαλωσα με μαμα πολυ κλασικη στο ντυσιμο.
Ειναι καζουαλ σικ και το υιοθετησα μεχρι και λιγο μετα την ενηλικιωση μου.
Τα τελευταια χρονια πειραματιζομαι περισσοτερο ενδυματολογικα.
Ειμαι στην φαση που καλλιεργουμαι και εξελισσομαι.
Ξεφυγα απο το προτυπο-αντιραφη του στυλ της μητερας.
Σιγουρα εχουμε καποια κλιση, αλλα εξαρταται και το περιβαλλον και την "ανησυχια" μας το πώς θα παγιωθει!
το λέμε χρόονια τώρα
στο καφενείο της βουλής ...
>>>>>>>>>>>>
,,.μπα...καθοτι οι εντοπιτες με γνωριζουν...και θα υποστηριξουν ...
το αψογο σπιτικο μου παρασκευασμα...
<<<<<<<<<<<<
...να σε διορθωσω: Δε λεμε στο καφενειο της βουλης...αλλά "Στο καφενειο της Βολης"...ετσι ειναι το σωστο... ...
Παράθεση:
είσαι μπελαλής,,...
Σχόλιο # 36 από giorgos170το λέμε χρόονια τώρα
στο καφενείο της βουλής ...
>>>>>>>>>>>>
,,.μπα...καθοτι οι εντοπιτες με γνωριζουν...και θα υποστηριξουν ...
το αψογο σπιτικο μου παρασκευασμα...
<<<<<<<<<<<<
Ο καθένας ειναι ομορφο να ντυθεί όπως αισθάνεται, δεν έχει να κάνει με την ηλικια.Σιγουρα η χώρα μας είναι λίγο επικριτικη στο πως ντύνεται ο καθένας που αυτό δεν είναι σωστό.Εχω νιώσει περιεργα δηλαδή πηγαίνωντας σε ένα μαγαζί και να με κοιτάξουν ακριβώς του στυλ αυτό το μαγαζί κοπελιά δεν είναι για εσένα αλε από δω μέσα γιατί έφυγα από την δουλειά ή κατέβηκα κάπως γρήγορα και άτιμελητα με τα καθημερινά μου.Στο εξωτερικό δεν είναι έτσι.Μην νιώθεις άσχημα για το τι θα φορέσεις στην οποιοδηποτε περίσταση.Αρκει να νιώσεις άνετα.Δεν κάνουμε παρέα έναν άνθρωπο από τα ρούχα του.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media