Τοσωσα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από EnikosΕτσι ντε!...
Η πισινη ειναι που μετραει!...
Τζετ, τζετ λεμε!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από ZHLIASOYΤοσωσα?
ενοχλείσαι με τον δώσε θάρρος στο χωργιάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι ...
που μπαίνει, τα σκαλίζει, και σου παίρνει, τη μπουκιά
απ' το στόμα ... ?
απρόσκλητος ,,...
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από ZHLIASOYΤοσωσα?
Μου θύμισες πολλές περιπτώσεις ,την μάνα μου πχ καθώς και τα άλλα "κορίτσια" στην παρέα της,που παίρνουν μαζί τον απογευματινό καφέ τους στας παραλίας φορώντας φυσικά νεανικά ρούχα "γιατί έτσι αισθάνονται"...
Καθώς και φίλο αρχιτέκτονα που στα 80 με ρωτάει την γνώμη μου αν πρέπει να σταματήσει να φοράει τάνκα στας Μυκόνους τα καλοκαίρια..Ουφ νταξ τοτε
Φοβηθηκα λεμε πολυ λεω ρε γμτ επανω στη ποιοτητα να το χασω..με νοας ε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από EnikosΤζετ, τζετ λεμε!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από 26-29-31Αν δεν ζησεις τα πραγματα που σου αναλογουν
στην ηλικια τους,θα στα φερει η ζωη ετσι που
θα τα ζησεις μεγαλος...ετσι και τα ρουχα...
καθε ρουχο στον καιρο του,γιαυτο και ολο
και πιο πολλες λατερνες κυκλοφορουν στο δρομο...
απωθημενα ειναι![]()
Όταν βλέπω κολάν χωρίς κάτι μακρύ από πάνω με τον πωπό να διαγράφεται και το κορίτσι πάνω από 20 , ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ...
Φτήνια ...Δεν πα να ναι μοντέλο ...Ναι ε? πωωω ρε μαναμ δε τοξερα
Παράθεση:
τί .?
Σχόλιο # 83 από giorgos170ενοχλείσαι με τον δώσε θάρρος στο χωργιάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι ...
που μπαίνει, τα σκαλίζει, και σου παίρνει, τη μπουκιά
απ' το στόμα ... ?
απρόσκλητος ,,...
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από frog13Μου θύμισες πολλές περιπτώσεις ,την μάνα μου πχ καθώς και τα άλλα "κορίτσια" στην παρέα της,που παίρνουν μαζί τον απογευματινό καφέ τους στας παραλίας φορώντας φυσικά νεανικά ρούχα "γιατί έτσι αισθάνονται"...
Καθώς και φίλο αρχιτέκτονα που στα 80 με ρωτάει την γνώμη μου αν πρέπει να σταματήσει να φοράει τάνκα στας Μυκόνους τα καλοκαίρια..
Δεν επηρεάστηκα σχεδόν ποτέ από τα ρούχα που φορούσα ...για την ψυχολογία μιλάω που λένε ότι βοηθάει μερικοί το ντύσιμο το μοντέρνο ,το καλό...
Και ναι είναι πολύ λίγοι αυτοί που αποδέχονται το γήρας ως κάτι φυσιολογικό...η ψυχή που λένε ότι δεν γερνάει..πάντα παιδί η ψυχή ,ζητάει πάντα κάτι να πιαστεί ,μην την πάρει κι αυτή η φυσική ροπή προς το τέλος...την απελευθέρωση...
Κοινωνικές μάσκες μπόλικες κατά τ' άλλα ,μα δεν είσαι εσύ..και το ξέρεις..όταν κοιτάξεις στα μάτια το ειδωλό σου στον καθρέπτη όση φιλαρέσκεια κι αν διαθέτεις, θα εντοπίσεις την απώλεια αγάπης προς τό βαθύτερο είναι σου , ίσως δεν ξέρεις καν ότι υπάρχει και παραπλανώντας το μυαλό θα στρέφεις πάντα τα μάτια στην καινούργια μπλούζα και το κολλητό παντελόνι...και πάχυνες, αλλά σου πάνε,σου πάνε πολύ τελικά!!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !
Γιατι?
Πως μπηκε το πλαφον των 20 ετωνε?
Καιγεται στο 21, οπως στα χαρτια?
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από Helenaki4Όταν βλέπω κολάν χωρίς κάτι μακρύ από πάνω με τον πωπό να διαγράφεται και το κορίτσι πάνω από 20 , ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ...
Φτήνια ...Δεν πα να ναι μοντέλο ...![]()
#87 Ειπαμε η φτήνια προερχεται στο άτομο όχι απο το ρούχο!!!
Σιγά καλε ...σήμερα φορουσα ένα φόρεμα με καπως βαθύ ντεκολτέ-τι να κάνω έτσι το έφτιαξαν (είμαι και cup d-e) κανείς δεν μου έκανε σεξουαλικη παρενόχληση λεμε!!!εκτος και αν έκανε αλλά δεν το είδα αλλά και πάλι φτηνή δε με λες...ίσα ίσα
Δηλαδη αν βρισκοτανε κανενα παλληκαρι,και σου κανε
κανα πειραγματακι,"σεξουαλικη παρενοχληση' θατανε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από Kristina_#87 Ειπαμε η φτήνια προερχεται στο άτομο όχι απο το ρούχο!!!
Σιγά καλε ...σήμερα φορουσα ένα φόρεμα με καπως βαθύ ντεκολτέ-τι να κάνω έτσι το έφτιαξαν (είμαι και cup d-e) κανείς δεν μου έκανε σεξουαλικη παρενόχληση λεμε!!!εκτος και αν έκανε αλλά δεν το είδα αλλά και πάλι φτηνή δε με λες...ίσα ίσα
Σιγά καλέ υπάρχουν 20αρες που μοιάζουν 30 κ το αντίθετο, να ξεχνάμε την ταυτότητα σπιτι ...
Νταξ υπάρχουν κολαν κ κολαν ... η κοπέλα έχει δίκιο αυτά τα κολαν του 1ευρω ειδικά παμφηνα
Καλύτερα γυμνή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από Lena_7_
Γιατι?
Πολύ μου αρεσει αυτο το θέμα ,τοσο που ο νους μου πηγε στο φαΐ. Εχουμε και λέμε...το ντυσιμο σαν εννοια ειναι σαν την μαγειρικη και τα ρούχα είναι τα υλικά. Το να ξερεις να ντύνεσαι είναι εφαμιλλο του να ξέρεις να τρώς.
Αμα ντυνεσαι χαλια (δεν σου παει κατι) ειναι σαν κάτι που δεν τρώγεται...οσο και να εισαι.. Μπορω να φορεσω σορτσακι σε νησί αλλα οχι στη δουλεια μου. Ετσι το εχω στο νου μου.Θα ηθελα να μπορω επιλεξω καλυτερα υφάσματα και σχέδια και να εμπλουτίσω την γκαρνταρομπα μου...οπως η Μεγκαν Μαρκλ λεμε τώρα
Δεν ξερω, δεν ξερω αν εννοει τα διαφανη η το styling...
πολλες εχουν χαλασει αυτα τα "σοπινγκ σταρια",
αλλα θελω εξηγησεις ...μηπως που στα 21 διαγραφονται τα οπισθια και φαινονται κιολας?
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από anassa_
Σιγά καλέ υπάρχουν 20αρες που μοιάζουν 30 κ το αντίθετο, να ξεχνάμε την ταυτότητα σπιτι ...![]()
Νταξ υπάρχουν κολαν κ κολαν ... η κοπέλα έχει δίκιο αυτά τα κολαν του 1ευρω ειδικά παμφηναΚαλύτερα γυμνή.
Σε επιασα σε πεινα
Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από Black_LunaΠολύ μου αρεσει αυτο το θέμα ,τοσο που ο νους μου πηγε στο φαΐ. Εχουμε και λέμε...το ντυσιμο σαν εννοια ειναι σαν την μαγειρικη και τα ρούχα είναι τα υλικά. Το να ξερεις να ντύνεσαι είναι εφαμιλλο του να ξέρεις να τρώς.
Αμα ντυνεσαι χαλια (δεν σου παει κατι) ειναι σαν κάτι που δεν τρώγεται...οσο και να εισαι.. Μπορω να φορεσω σορτσακι σε νησί αλλα οχι στη δουλεια μου. Ετσι το εχω στο νου μου.Θα ηθελα να μπορω επιλεξω καλυτερα υφάσματα και σχέδια και να εμπλουτίσω την γκαρνταρομπα μου...οπως η Μεγκαν Μαρκλ λεμε τώρα
Στο 31 της θαβουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από Lena_7_
Γιατι?
Δε με πιανεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από 26-29-31Δηλαδη αν βρισκοτανε κανενα παλληκαρι,και σου κανε
κανα πειραγματακι,"σεξουαλικη παρενοχληση' θατανε?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media