Έχω πρόβλημα με τα ρούχα.
Τόσο μεγάλο πρόβλημα που θα μπορούσα να γίνω σχεδιάστρια μόδας.τετοια ωρα τετοια λογια...δεν μπορω να διαβασω 6 σελιδες...η γνωμη μου ειναι οτι
Παράθεση:
Εχουν ηλικια τα ρουχα?
Σχόλιο # 1 από ZHLIASOYΚαλησπερα κοσμε!
Πιστευετε πως τα ρουχα εχουν ηλικια?Δλδ οταν περναμε σε καθε δεκαετια πρεπει να αλλαζουμε κ το στυλ ντυσιματος μας?Πιστευετε οτι στην ηλικια των 50+ δεν μπορει μια γυναικα να φορεσει μινι σορτς κ τα κλπ?(Κ βασικα εννοω μια καλιγραμη) .ενας αντρας δλδ ενα σκισμενο παντελονι σκουλαρικι η τατοο?Γενικα τι πιστευετε για γυναικα η αντρα μετα τα σαραντα? Μπορει να το υποστηριξει η οχι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από Kristina_#87 Ειπαμε η φτήνια προερχεται στο άτομο όχι απο το ρούχο!!!
Σιγά καλε ...σήμερα φορουσα ένα φόρεμα με καπως βαθύ ντεκολτέ-τι να κάνω έτσι το έφτιαξαν (είμαι και cup d-e) κανείς δεν μου έκανε σεξουαλικη παρενόχληση λεμε!!!εκτος και αν έκανε αλλά δεν το είδα αλλά και πάλι φτηνή δε με λες...ίσα ίσα
Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από ZHLIASOYΣτο 31 της θαβουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από achinosΚ από τότε που άρχισα να κοιτάω, άρχισαν να μου αρέσουν κ αυτοί που δεν ήταν ωραίοι με την κλασσική έννοια, βρήκα δλδ σ αυτό το σημείο του σώματος, μια τόλμη, ένα θάρρος, μια αναίδεια κ κάτι το επαναστατικό που με εμπνέει γιατί είναι κάτι που αντιστέκεται.
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από Lena_7_Γιατι?
Πως μπηκε το πλαφον των 20 ετωνε?
Καιγεται στο 21, οπως στα χαρτια?
Και γιατι μπηκε το πλαφον πανω απο το πωπο...
Δηλαδη αν ειναι στη μεση του πωπου...τι θεωρειται...
μισοπωπια ενα πραμα?
Οπως διαγνωσκεις και συ συναδερφισσα, αλυτες αποριες στο θεμα του διαγραφομενοιυ φανερου πωπου,
ολοκληρου η μισου
πανω και κατω απο τα 20...
Αν τον εχεις διαβαινε και ριζικο ...περπατα
Πηγη: Πωποθεωριες
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Mindthegap-
Και γιατι μπηκε το πλαφον πανω απο το πωπο...
Δηλαδη αν ειναι στη μεση του πωπου...τι θεωρειται...
Τα βλεπεις ποσες πτυχες εχει ο πωπος και γινονται τοσες αναλυσεις των θεωριων του???
Οχι...
Τα βλεπεις???...
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από Lena_7_μισοπωπια ενα πραμα?
Οπως διαγνωσκεις και συ συναδερφισσα, αλυτες αποριες στο θεμα του διαγραφομενοιυ φανερου πωπου,
ολοκληρου η μισου
πανω και κατω απο τα 20...
Αν τον εχεις διαβαινε και ριζικο ...περπατα
Πηγη: Πωποθεωριες
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από Lena_7_Πηγη: Πωποθεωριες
Αλλιως το λενε στο χωριο μου...
Πρεπει...πρεπει...πρεπει...
αν τοσα πρεπει στα ρουχα...στα αλλα θηλια στο λαιμο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από Sannyas
Τα ρούχα που φοράμε πρέπει να ταιριάζουν με την ηλικία του μέσα μας.
Πρέπει επίσης να ταιριάζουν με την περίσταση, το σώμα μας, την διάθεσή μας.
Καλημέρα. Επειδή ασχολούμε με την μόδα,θέλω να πω στις κύριες εδώ πως δεν χρειάζεται να φοράμε κολάν αν θέλουμε να αναδείξουμε πωπο . Πιστεύω πως ένα ρούχο που ταιριάζει επάνω μας μας αναδεικνυει πολύ περισσότερο.
Για τα εννιαμερα λετε και σεις?
Θρησκευτικη χροια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από Mindthegap-
Αλλιως το λενε στο χωριο μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από MaxitriaΚαλημέρα. Επειδή ασχολούμε με την μόδα,θέλω να πω στις κύριες εδώ πως δεν χρειάζεται να φοράμε κολάν αν θέλουμε να αναδείξουμε πωπο . Πιστεύω πως ένα ρούχο που ταιριάζει επάνω μας μας αναδεικνυει πολύ περισσότερο.
Ωραιο...
Μ αρεσει πολυ...
Ειδικα το παπουτσι...
Είμαι της παλιάς σχολής. Μου αρέσει να συνδιαζω ρούχα με παπουτσι
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από Mindthegap-
Ωραιο...
Μ αρεσει πολυ...
Ειδικα το παπουτσι...
Βλέπω τελευταία όλο και λιγότερες γυναίκες φορούν φορέματα. Γιατί κούκλες μου; Δεν υπάρχει τίποτε ποιο θηλυκό από ένα όμορφο φόρεμα. Τολμήσετε το και δεν θα χάσετε. Εγώ μόνο φορέματα ,άντε και κανένα σορτσάκι τώρα το καλοκαίρι.
Ωραίο. Αλλά αν δεν έχεις σώμα ,πως να το φορέσεις; Είμαστε και εμείς οι παχουλές, τι πρέπει να φοράμε για να είμαστε όμορφες; Αφού όπως λεςασχολεισαι με την μόδα δώσε καμία συμβουλή για xxl
Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από MaxitriaΚαλημέρα. Επειδή ασχολούμε με την μόδα,θέλω να πω στις κύριες εδώ πως δεν χρειάζεται να φοράμε κολάν αν θέλουμε να αναδείξουμε πωπο . Πιστεύω πως ένα ρούχο που ταιριάζει επάνω μας μας αναδεικνυει πολύ περισσότερο.
Ένα πολύ όμορφο φόρεμα για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικιες
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από MilaraiΩραίο. Αλλά αν δεν έχεις σώμα ,πως να το φορέσεις; Είμαστε και εμείς οι παχουλές, τι πρέπει να φοράμε για να είμαστε όμορφες; Αφού όπως λεςασχολεισαι με την μόδα δώσε καμία συμβουλή για xxl
Ένα ωραίο επίσης σύνολο είναι αυτο
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από MilaraiΩραίο. Αλλά αν δεν έχεις σώμα ,πως να το φορέσεις; Είμαστε και εμείς οι παχουλές, τι πρέπει να φοράμε για να είμαστε όμορφες; Αφού όπως λεςασχολεισαι με την μόδα δώσε καμία συμβουλή για xxl
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media